ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 24/1-19:30,NS1 & NS1HD
- thanos-xanthi
Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 24/1-19:30,NS1 & NS1HD
κανενα οφ σαιντ δεν ειναι το γκολ
προσφορα δωρακι του μαρκου ειναι
μια χαρα σφυριζει ο γιαχος σε σχεση με αλλα που εχουμε δει, μη τα ριχνουμε στη διαιτησια
προσφορα δωρακι του μαρκου ειναι
μια χαρα σφυριζει ο γιαχος σε σχεση με αλλα που εχουμε δει, μη τα ριχνουμε στη διαιτησια
The_Stalker έγραψε:Σόρι παιδιά, σ' αυτήν την αστεία ομάδα με αυτή την αστεία άμυνα, παίζεις παιχνίδι κατοχής. Προσωπική μου άποψη, πρέπει να τους βάλεις στα δίχτυα κι έχεις τη δυνατότητα.
Συγγνώμη αλλά δεν το βλέπω πως έχεις τόσο καλύτερη ομάδα όταν περιορίζεται σε παθητικό ρόλο.
Στο γκολ πέρα από τη χζμαρα βελλιδη υπάρχει οφσαιντ ίδιο με αυτό που μετά δίνει στο Τζαβέλλα

μία φάση εμείς στα σκουπίδια (γκάρι)
μία φάση αυτοί (στημένο ΞΑΝΑ) γκολ
αυτή είναι η διαφορά μας
μία φάση αυτοί (στημένο ΞΑΝΑ) γκολ
αυτή είναι η διαφορά μας
- episimos73
spyretto έγραψε:Οι καλύτεροι παίκτες φέτος της ομάδας, Ροντρίγκεζ και Μακ δηλώνουν παρόντες. Οι υπόλοιποι είναι στην κοσμάρα τους. Τραγικός στην αντίδραση του γκολ ο Βελλίδης.
Η ομάδα στήθηκε καλά από τον Τούντορ και είμασταν άτυχοι που δεν τους χτυπήσαμε στην κόντρα.
Έτσι τα βλέπω κι εγώ..
λιγο παθος και σωστες πασσες και μπορουμε μεχρι και ανατροπη ,τσιμιροτ κλαους σε αλλο γηπεδο εχει χρονο παιξτε μπαλα
O kωλοβετσιος που παει στην μονομαχια με τον τζιωλη ερχεται απο θεση οφσαιτ.
εκει τελειωνει η φαση.
εκει τελειωνει η φαση.
Που κανεις κεφάλια ρε τζιωλη ;στη καρδιά της άμυνας και σε αντίπαλο ..βρήκανε τροπο να το φάνε απο τη αστεία κουλά
Ο Τούντορ, έξυπνα έστησε την ομάδα με κοντά τις γραμμές.
Κλασικά έφαγες γκολ από λάθος δικό σου. Πλέον δεν νομίζω να υπάρχει παγκοσμίως ομάδα που να έχει φάει περισσότερα γκολ από στημένη μπάλα κι ας είναι στημένη στο κέντρο... Αηδία κατάντησε αυτό το πράγμα
SM-G920F
Κλασικά έφαγες γκολ από λάθος δικό σου. Πλέον δεν νομίζω να υπάρχει παγκοσμίως ομάδα που να έχει φάει περισσότερα γκολ από στημένη μπάλα κι ας είναι στημένη στο κέντρο... Αηδία κατάντησε αυτό το πράγμα
SM-G920F
Ανυπαρκτο φαουλ, ανύπαρκτη κάρτα, οφσάιντ. Κανένας ευαίσθητος δεν τα ειδε?Black_White_Heart έγραψε:Πολύ σωστα η ομάδα τακτικά ειναι άριστη γελοία αμυνα και ανύπαρκτο φάουλ, αυτά για καινούργιους προπονητές ελπίζω να ειναι πάνω στα νεύρα γιατί κατα την άποψη μου δεν ειναι ανάγκη
Η ομάδες σαν υλικό έχουν διαφορά. Ο Γιάχος έδωσε κάρτα στον Μακ σε μία φάση που δεν κάνει ούτε φάουλ και από την εκτέλεση η ΑΕΚ βάζει γκολ. Η αντίδραση του Βελλίδη είναι αστεία. Το καλοκαίρι πάλι τερματοφύλακα θα ψάχνουμε.
Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερες μονάδες αλλά δεν είναι ομάδα. Είμαστε στις 24 Ιανουρίου. Πότε θα αρχίσει να δείχνει ότι γίνεται ομάδα;
Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερες μονάδες αλλά δεν είναι ομάδα. Είμαστε στις 24 Ιανουρίου. Πότε θα αρχίσει να δείχνει ότι γίνεται ομάδα;
ΠΑΛΙ γκολ από στημένη φάση. ΠΑΛΙ.
Μια από τις πιο αδούλευτες ομάδες της λίγκας σ' αυτόν τον τομέα.
Μια από τις πιο αδούλευτες ομάδες της λίγκας σ' αυτόν τον τομέα.
Odi έγραψε:Βελλιδη μ@λ@κα που σηκώνεις το κεφάλι και βλέπεις που στέλνεις την μπάλα,εύχομαι να μην σε ξαναδώ ποτε με αυτη την φανέλα.
Μ ενα λαθος θα τον κρεμάσουμε ρε συ;