1. Μάρκος Βελλίδης
- Μπαρκαρούτσος
Re: 1. Μάρκος Βελλίδης
Οςο Λιγο τα δα Στο τρίτο παει πολυ γωνία δυνατά και στο δευτερο το ιδιο
Δε νομιζω οτι ειναι λάθη το οτι δεν τα έβγαλε δειχνει οτι ειναι μετριος
Δε νομιζω οτι ειναι λάθη το οτι δεν τα έβγαλε δειχνει οτι ειναι μετριος
- Παλαιολόγος
ε αυτο ακριβως
ενας πολυ καλος τερματας πιστευω εστω το δευτερο θα το απεκρουε
ενας πολυ καλος τερματας πιστευω εστω το δευτερο θα το απεκρουε
- painkiller4
Αν υπαρχει θεος ας μας λυπηθει και ας μας φερει εναν τερματα το καλοκαιρι, δεν αντεχονται αλλες μετριοτητες οτι παει μεσα να γραφει συνεχεια.
εγώ πιστεύω δε φέρει ευθύνη στα γκολ
και από αυτούς που έχουμε, αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος.
-
Προς το παρον βγαζει αυτα που αν δεν τα εβγαζε θα ετρωγε κραξιμο, αλλα δεν κανει τιποτε παραπανω απο αυτο. Μετριος. Για μενα ειναι χειροτερος του Γλυκου (που κι αυτον τον θεωρω μετριο), γιατι ο Γλυκος μπορει να κατεβασει ρολα σε κανα παιχνιδι, ενω ο Βελλιδης μεχρι τωρα δεν εχει δειξει τιποτα ιδιαιτερο.
- Aureliano Buendia
Το ότι καταλήξαμε με τον Βελίδη βασικό γκολκίπερ φέτος, δεν χρήζει σχολιασμού.
Δεν υπάρχει τπτ να πεις. Είναι αλλοπρόσαλλο.
Από εκεί και έπειτα, όντως ίσως και να μπορούσε να είναι ο αναπληρωματικός μας κίπερ.
Για ποιο λόγο όμως να έχεις τον what you see is what you 'll get Βελίδη έστω και αναπληρωματικό, αντί να ποντάρεις σε κάποιον με προοπτικές εξέλιξεις, επίσης δεν το κατανοώ. Στο καλό κι αέρα στα πανιά του. Και όχι, αν ξαναπάει πχ στον ΠΑΣ και βγάλει σε κανενα μεταξύ μας παιχνίδι 2-3 δύσκολα, δεν θα σημαίνει ότι "έκανε για τον ΠΑΟΚ, αλλά τον φάγαμε με τη μίρλα μας".
Δεν υπάρχει τπτ να πεις. Είναι αλλοπρόσαλλο.
Από εκεί και έπειτα, όντως ίσως και να μπορούσε να είναι ο αναπληρωματικός μας κίπερ.
Για ποιο λόγο όμως να έχεις τον what you see is what you 'll get Βελίδη έστω και αναπληρωματικό, αντί να ποντάρεις σε κάποιον με προοπτικές εξέλιξεις, επίσης δεν το κατανοώ. Στο καλό κι αέρα στα πανιά του. Και όχι, αν ξαναπάει πχ στον ΠΑΣ και βγάλει σε κανενα μεταξύ μας παιχνίδι 2-3 δύσκολα, δεν θα σημαίνει ότι "έκανε για τον ΠΑΟΚ, αλλά τον φάγαμε με τη μίρλα μας".
Να τον δώσουμε 10 ευρώ να αγοράσει σοκολάτες τότε!!!Odi έγραψε:Οτι πάει μέσα,γράφει.Κατά τα άλλα ,καλό παιδί φαίνεται.
Υ.Γ. Κάποιος τον χαρακτήρισε "άγαλμα"!!! Ατυχής πιστεύω ο χαρακτηρισμός αφού το άγαλμα έχει και κάποιο..... ύψος!!! Προσωπικά θα τον χαρακτήριζα..........................."άγκυρα" και μάλιστα χωμένη σε κινούμενη άμμο!!!
Υ.Γ.2...Πιο αργός κι απ τον........................................................αργό θάνατο σε κινούμενη άμμο γαρ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 04 Απρ 2016, 04:03, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
danirifle έγραψε:εγώ πιστεύω δε φέρει ευθύνη στα γκολ
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Θεωρώ έγκλημα το ότι ξοδέψαμε μια μεταγραφή για να πάρουμε τερματοφύλακα. Ο Olsen μπορεί να έκανε επιπολαιότητες στην αρχή, αλλά έσωζε και γκολ, ομοίως και ο Γλύκος. Αυτός δεν σώζει ποτέ, τίποτε. Η απόλυτη χρυσή μετριότητα. Ο χειρότερος των τριών. Από τα Γιάννινα πήραμε έναν καλό παίκτη, έναν μέτριος και έναν κάτω του μετρίου.
Στο πρώτο γκολ έχει λάθος θέση και είναι σαν να φωνάζει στον Μπακασέτα να τον πλασάρει από κει. Ούτως ή άλλως ο δεξιοπόδαρος παίκτης θα πλασάρει στη δεξιά γωνιά του τερματοφύλακα κατά 90%. Εκείνη δηλαδή που άφησε ακάλυπτη ο Μάρκος.
Το δέυτερο γκολ δεν πιανόταν.
Στο τρίτο γκολ είναι θεατής, όπως ήμουν κι εγώ.
Στο πρώτο γκολ έχει λάθος θέση και είναι σαν να φωνάζει στον Μπακασέτα να τον πλασάρει από κει. Ούτως ή άλλως ο δεξιοπόδαρος παίκτης θα πλασάρει στη δεξιά γωνιά του τερματοφύλακα κατά 90%. Εκείνη δηλαδή που άφησε ακάλυπτη ο Μάρκος.
Το δέυτερο γκολ δεν πιανόταν.
Στο τρίτο γκολ είναι θεατής, όπως ήμουν κι εγώ.
- kataramenos5
..Και έχει πνίξει άλλα πόσα, χαμένοι βαθμοί μόνο για την πάρτη του, ειδικά στις πρώτες εμφανίσεις..
Κατά τ'άλλα καλά που 'δεν τρέμει η καρδούλα σου' ρε Μάρκο, θα μου πεις σε νοιάζει; Έξω..
Κατά τ'άλλα καλά που 'δεν τρέμει η καρδούλα σου' ρε Μάρκο, θα μου πεις σε νοιάζει; Έξω..