Δεν ξέρω τι λέει ο κολκας αλλά θα συμφωνήσω οτι ο τζαβελλας είναι ο καλύτερος πίσω μαζί με ολσεν.xlebouras έγραψε:ΚΟΛΚΑ ΓΛΕΙΨΕ ΚΙΑΛΛΟ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΛΑ ΡΕ
Αυτός θα κατεβάσει ρολά σήμερα κατ!kataramenos5 έγραψε:Ο Ολσεν?Μαυρο Χιονι έγραψε:Γκοοοοοοολ!
Αφού οι άλλοι είναι λες και παίζουν αντίπαλοι μαςgpaok έγραψε:Δεν ξέρω τι λέει ο κολκας αλλά θα συμφωνήσω οτι ο τζαβελλας είναι ο καλύτερος πίσω μαζί με ολσεν.xlebouras έγραψε:ΚΟΛΚΑ ΓΛΕΙΨΕ ΚΙΑΛΛΟ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΛΑ ΡΕ
Είναι οι δύο ιδιότητες που τον καθιστούν Μύστα-κίδη.buffalobill4 έγραψε:Βασικα το ματς πρεπει να ειναι οσα βαλουμε και οσα φαμε. Μπραβο ρε μυστα που μετα απο ασσιστακιδης θα γινεις και γκολστακιδης
Αν το βαλε ρωτησα βρεΜαυρο Χιονι έγραψε:Αυτός θα κατεβάσει ρολά σήμερα κατ!kataramenos5 έγραψε:Ο Ολσεν?Μαυρο Χιονι έγραψε:Γκοοοοοοολ!
Αυτό δεν αλλάζει οτι είναι ο καλύτερος!! Μη βγάζουμε σπυριά κ στην ιδέα μονο οτι θα το παρά δεχτούμε!!pilotos έγραψε:Αφού οι άλλοι είναι λες και παίζουν αντίπαλοι μαςgpaok έγραψε:Δεν ξέρω τι λέει ο κολκας αλλά θα συμφωνήσω οτι ο τζαβελλας είναι ο καλύτερος πίσω μαζί με ολσεν.xlebouras έγραψε:ΚΟΛΚΑ ΓΛΕΙΨΕ ΚΙΑΛΛΟ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΛΑ ΡΕ
SM-G920F