Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από K_geo »

Επίσης δεν υπάρχει η πιθανότητα να αρχίσω τη μεταγραφική μου περίοδο κρίνοντας απο μια πρώτη κίνηση. δλδ αν έρθει ο γκαλίτσιος με σκοπό να υπάρχει μια ακόμα λύση, έστω μέτρια, μέχρι να γίνει καλά ο κων.νίδης, αλλά στην πορεία κλείσουν τα πραγματικά "κενά" (δλδ κυρίως το 10 και έπειτα τα σεντερ μπακ) τότε δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος προβληματισμού...

υγ: γκόραν, λάθος. γενικά το έχεις πάρει λάθος το θέμα πιστεύω. Και γενικά προσωπικά πάντα γούσταρα τους παίχτες του 7 που μπορεί να σου φτάσουν στο 9-10 παρά του 9 που μπορεί στη φθίνουσα πορεία τους να σου παίζουν για 7-8. ;)

υγ2: γενικά το θέμα μου, ξανα μανα λεω, είναι αλλού και έχει να κάνει με το ΓΙΑΤΙ (;) δεν προσατεύεται το πραγματικά σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ που ακούει στο όνομα Φράνκ Άρνεσεν... :roll:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

ποια ειναι η "αλλη εκ Ρωσιας" και ποια συνιστώσα το εβγαλε προς τα εξω;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τουμπιωτης 35 επέστρεψε; :):)
Αυτός έλεγε ότι ο ιβαν είναι η καταστροφή του ΠΑΟΚ αν θυμάστε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Το γράφω και εδώ Κγεο ο Κυρ Νίκο ανέφερε ότι οι μεταγραφές θα είναι μόνο έτοιμων παικτών για να παίξουν άμεσα και θα μας ανεβάσουν επίπεδο.....ο Γκαλιτσιος!Αυτογκόλ από τα αποδυτήρια αν ισχύει....

Η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε...... βρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ

Το οτι δεν υπάρχει πρόβλημα που το στηρίζεις?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πρόβλημα στο να έρθει ο γκαλίτσιος δεν νομίζω να υπάρχει. αρκεί να είναι συγκεκριμένος ο ρόλος του και ο μοναδικός λόγος "προβληματισμού" μου σε μια τέτοια κίνηση ακούσει στο όνομα Σκόνδρας.

κατα τα άλλα, ξανα μανα λεω, ας έρθει και ο γκαλίτσιος και ο φούφουτος. εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να καλυφτούν με ποιοτικές προσθήκες τα κενά στο 10 και ίσως στην άμυνα, όπου εκεί όμως έχω ένα άλλο "θέμα" που θα το εκφράσω στο αντίστοιχο τόπικ... ;)
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Ο Αρνεσεν είναι για να σου φτιαξει ομάδα..κι όταν αυτό που λείπει ειναι2-3 παίκτες του9 αυτους θα φέρει.
Δυστυχώς όπως έγραψα και πιο πριν τους τραβάει ο οργανισμός σας τους Σπυρόπουλος..αντε και καλούς Γκαλίτσιος και το καλοκαίρι μη ξεχασετε τον Βύντρα..
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Asimos έγραψε:ποια ειναι η "αλλη εκ Ρωσιας" και ποια συνιστώσα το εβγαλε προς τα εξω;

οι άλλοι.....καλή ερώτηση.....
αν θυμασε καλά σε μια συνέντευξη του Ιβάν πριν κάποια χρόνια ανέφερε ότι δεν είναι μόνος του και ότι αντιπροσωπεύει FUNDS εκ Ρωσίας......Θέλεις να αναλύσουμε το γεωπολιτικό οικονομικό πανηγύρι που διαδραματίζεται στην χώρα μας και στην ευρύτερη περιοχή μας? Είσαι μεγάλο παιδί νομίζω ότι καταλαβαίνεις
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παοκαρα23 έγραψε:Ο Αρνεσεν είναι για να σου φτιαξει ομάδα..κι όταν αυτό που λείπει ειναι2-3 παίκτες του9 αυτους θα φέρει.
Δυστυχώς όπως έγραψα και πιο πριν τους τραβάει ο οργανισμός σας τους Σπυρόπουλος..αντε και καλούς Γκαλίτσιος και το καλοκαίρι μη ξεχασετε τον Βύντρα..
αυτή η υπερβολική αντίδραση πχ, θεωρώ ότι είναι ένα ακόμα ¨πρόβλημα".

και σε ρωτάω ΠΑΟΚάρα, αν πέρα απο τον Γκαλίτσιο, έρθουν αυτοί που πραγμαντικά πρέπει να έρθουν, θα υπάρχει θέμα που ήρθε ο Γκαλίτσιος για κανα 6μηνο πχ;

για λίγο να σκεφτόμαστε καλύτερα προτείνω εγώ... 8-)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

zissos έγραψε:Το χειρότερο είναι ότι και καλά να παίξει ο Γκαλίτσιος (ή ο κάθε Γκαλίτσιος), εμείς θα γιουχάρουμε γιατί τώρα με τον Σαββίδη έχουμε πιάσει τον παπά απ'τα @@ και θέλουμε μόνο τον Ντανι Άλβεζ της Μπαρτσελόνα.
Δηλαδή μεταξυ του ανενεργου για 10 μηνες γκαλιτσιου ξαι του ντανυ αλβες δεν υπαρχει τιποτα ενδιαμεσα?
Τοσο μεγαλη αναγκη έχετε καποιοι να δικαιολογητε τα αδικαιολογητα?
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

K_geo έγραψε:πρόβλημα στο να έρθει ο γκαλίτσιος δεν νομίζω να υπάρχει. αρκεί να είναι συγκεκριμένος ο ρόλος του και ο μοναδικός λόγος "προβληματισμού" μου σε μια τέτοια κίνηση ακούσει στο όνομα Σκόνδρας.

κατα τα άλλα, ξανα μανα λεω, ας έρθει και ο γκαλίτσιος και ο φούφουτος. εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να καλυφτούν με ποιοτικές προσθήκες τα κενά στο 10 και ίσως στην άμυνα, όπου εκεί όμως έχω ένα άλλο "θέμα" που θα το εκφράσω στο αντίστοιχο τόπικ... ;)
Οκ....όποιος τον πληρώνει ξερει.....άντε το καλοκαιρι παλι να προσπαθείς να τον αποδεσμεύσεις..........Είναι τυπικό πλέον η μεταγραφη του στην ομάδα, ήταν το πρωί στην μεσσημβρια.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να κάνουμε κίνηση για ποιοτικό-ακριβό δεξί μπακ (ή μπακ χαφ) απο τη στιγμή που στο ρόστερ υπάρχουν οι Κίτσιου και κυρίως ο -μακροχρόνια όμως τραυματίας- κων.νίδης. σύν οτι θεωρητικά για τα δεξιά βασικός υπολογίζεται ο γκάρυ και αριστερά ο λέοβατς...

το καλοκαίρι αν δούμε ότι δεν φαίνεται φώς στο τούνελ το ξανασυζητάμε. μέχρι τότε πιστεύω ότι ο Γκαλίτσιος με 100-150 χιλιάρικα θα προσφέρει μια μέτρια έστω λύση όταν και αν χρειαστεί...

δεν είναι μεταγραφή που προβλέφθηκε λογικά στο σχεδιασμό αλλά πιο πολύ ένα μπάλωμα χαμηλού κόστους... και με ενα παίχτη που το τεχνικό τιμ ξέρει τι να περιμένει απο αυτόν και θα μπορεσει πιο εύκολα να τον προσαρμόσει στα πλάνα του...
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Κι εγώ αυτό λέω κγεο ν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λίγο και να μην προσπαθούμε να δικαιολογούνται τα παντα ακόμα και τη μεταγραφή ενος μέτριου 30χρονου ανενεργού εδώ και 8 μηνες ποδοσφαιριστη που προέρχεται απο τραυματισμο ενω έχουμε παίκτη που παιζει στις ίδιες θέσεις κι είναι καλύτερος. ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν θεωρώ το σκόνδρα καλύτερο. ;) ισα ισα ο γκαλίτσιος εχει πιο καθαρά χαρακτηρισικά για φουλ μπακ. οκ, όχι για σεντερ μπακ, αλλά και ο σκόνδρας ΔΕΝ είναι σεντερ μπακ...

δεν προσπαθώ επίσης να "δικαιολογήσω" τιποτα και μην το κάνουμε σημαία αυτό το πράγμα, είναι άδικο εκτός απο λανθασμένο...

να βγάλω μια άκρη προσπαθώ γιατί αν κανείς σας νομίζει ότι ξέρει το τι πραγματικά συμβαίνει τότε είναι πολύ, πάρα πολύ γελασμένος...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

fidel έγραψε:
Asimos έγραψε:ποια ειναι η "αλλη εκ Ρωσιας" και ποια συνιστώσα το εβγαλε προς τα εξω;

οι άλλοι.....καλή ερώτηση.....
αν θυμασε καλά σε μια συνέντευξη του Ιβάν πριν κάποια χρόνια ανέφερε ότι δεν είναι μόνος του και ότι αντιπροσωπεύει FUNDS εκ Ρωσίας......Θέλεις να αναλύσουμε το γεωπολιτικό οικονομικό πανηγύρι που διαδραματίζεται στην χώρα μας και στην ευρύτερη περιοχή μας? Είσαι μεγάλο παιδί νομίζω ότι καταλαβαίνεις
Επειδη οντως ειμαι μεγαλο παιδι αλλα δεν εχω ιδιαιτερες γεωπολιτικές γνωσεις εχεις την καλοσυνη να μου το κανεις πενηνταρακια; Και μολις μου το εξηγησεις μπορεις να μου πεις επισης που ειναι το θεμα αν υπαρχει απο πισω fund?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δλδ έχουμε απεμπολήσει εντελώς την πιθανότητα όντως να είναι μια προτροπή-επιλογή του λέκο / τούντορ για να καλυφτεί πρόσκαιρα ένα κενό που προέκυψε απο τον τραυματισμό ενός παίχτη που τον θεωρούν μέρος του βασικού τους κορμού και δεν θέλουν να τον καλύψουν με ένα παίχτη μεγαλύτερης αξίας;

να ισχύει δλδ το ότι είναι επιλογή Τούντορ-Άρνεσεν; εγώ όχι.

το θέμα εκεί όμως είναι αλλού και έχει να κάνει με το πως πλασάρονται μερικά πράματα απο τα μίντια και το πώς η παε τα αντιμετωπίζει ή όχι... 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”