Κι εμένα αυτό με θύμισε..Odi έγραψε:Αγκαλιά Τσιρίλο σε Σάντος στο αδιάφορο ματς των Play off με τον ρούλη το 2010;
Αλλά τότε ο Santos θα έφευγε, οπότε η αγκαλιά σήμαινε "Ρε coach σ'αγαπάμε, μη φύγεις, αυτή η ομάδα θα πάει κατά διαόλου!"...

Κι εμένα αυτό με θύμισε..Odi έγραψε:Αγκαλιά Τσιρίλο σε Σάντος στο αδιάφορο ματς των Play off με τον ρούλη το 2010;
Μπακαγιοκο με σαντος...kataramenos5 έγραψε:Μπραβο πουλεν.Respect για την κινηση με Τουντορα
Κατι μου θυμισε αυτος ο πανυγυρισμος αλλα ειναι αυτο το γμνο αλτσχαιμερ που δεν....
Μακ αριστερα γκαρυ δεξια..MANIAKOS έγραψε:Για μενα ο μακ αυτο πρεπει μα κανει στον ΠΑΟΚ
Να πλαγιοκοπεί
Μπορει να ναι κακο για τα νούμερα αλλα χάνεται αλλιως
Είναι ξεκάθαρο φίλε ότι δεν κάνει.Μαυρο Χιονι έγραψε:Περίμενα να πανηγυρίσει με πιρουέτες και διπλό τολουπ αλλά δεν...
Πριν 25 μέρες ακριβώς σου τα έγραψα αυτά Στέφανε Αθανασιάδη...Σαν ποδοσφαιριστή σε πίστευα και σε πιστεύω ακόμα...goran 64 έγραψε:Φαλεςκού Α.Ρ.Δ. ο Κλάους ήταν, είναι και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του...Π.Α.Ο.Κ.!!!
Καμία άλλη κ@λ@ομάδα δεν έχει τέτοιον!!!
Ξεκίνα αρχηγέ!!! Βάλε το κεφάλι κάτω και κλείσε στόματα όπως έκανες τότε στη Λάρισα με το τρίμπαλο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πριν 23 μέρες ακριβώς έγραψα αυτά...goran 64 έγραψε:Έτσι μπράβο αρχηγέ μου...Κλείσε τα στοματάκια των ΑΡΔgoran 64 έγραψε:Φαλεςκού Α.Ρ.Δ. ο Κλάους ήταν, είναι και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του...Π.Α.Ο.Κ.!!!
Καμία άλλη κ@λ@ομάδα δεν έχει τέτοιον!!!
Ξεκίνα αρχηγέ!!! Βάλε το κεφάλι κάτω και κλείσε στόματα όπως έκανες τότε στη Λάρισα με το τρίμπαλο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δείχνοντας τι μπορείς να κάνεις ακόμα κι όταν ΔΕΝ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ!!!
![]()
![]()
Συνέχισε έτσι, δούλεψε ακόμα περισσότερο και μην επηρεάζεσαι αρνητικά από κανέναν...Βοήθησε την ομάδα ακόμα πιο πολύ τώρα στα δύσκολα αφού είσαι ο φυσικός αρχηγός της και φυσικά...Π.Α.Ο.Κ. είσαι ΑΦΟΥ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πριν 21 μέρες ακριβώς αυτά...goran 64 έγραψε:Πάντως με ενθουσίασες τόσο με την γκολάρα σου που αμέσως μετά τον πανηγυρισμό άρχισα να αναρωτιέμαι (φωναχτά κιόλας κι οι γύρω μου έσκασαν στα γέλια) το εξής: "Άραγε στα αποδυτήρια θα σου ζητήσει αυτόγραφο ο Μίτκο;"!!!!!!!!
Το θέμα είναι ότι εγώ το έλεγα και το πίστευα...Όπως πιστεύω ότι αν δεν σε θέλουν στον Π.Α.Ο.Κ.![]()
![]()
(φυσικά δεν το πιστεύω, ειδικά αφού το διαλαλούν οι αρδ
) και σου κάνει και κανένα "κονέ" ο Μίτκο με τον ατζέντη του
προλαβαίνεις να 'κονομήσεις καμιά δεκαπενταριά εκατομμύρια λίρες από Αγγλία μεριά πριν σταματήσεις το ποδόσφαιρο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συνέχισε έτσι αρχηγέ μου και κλείσε στόματα (κυρίως των κ@λοαρδ)...Σε στηρίζουμε γιατί Π.Α.Ο.Κ. είσαι...αφού!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πριν 10 μέρες αυτά...goran 64 έγραψε:Αρχηγέ ελπίζω τα σημερινά ¨αρδοσιεύματα" για μεταγραφή σου τον Γενάρη να κυκλοφορούν μόνο για να δημιουργήσουν κακό κλίμα στην ομάδα και να μην έχουν φυσικά καμία βάση...Ο Π.Α.Ο.Κ. μας χρειάζεται και Π.Α.Ο.Κ.τσήδες και παιχταράδες και εσύ έχεις όλο το πακέτο, όπως και πολλά να προσφέρεις ακόμα στην ομάδα!!! Π.Α.Ο.Κ. είσαι...αφού!
![]()