33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Odi έγραψε:Αγκαλιά Τσιρίλο σε Σάντος στο αδιάφορο ματς των Play off με τον ρούλη το 2010;
Κι εμένα αυτό με θύμισε..
Αλλά τότε ο Santos θα έφευγε, οπότε η αγκαλιά σήμαινε "Ρε coach σ'αγαπάμε, μη φύγεις, αυτή η ομάδα θα πάει κατά διαόλου!"... :(
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Νέπε, περιμένω τώρα φωτογραφία με μπλουζάκι free hugs!
GIWRIKASP

Δημοσίευση από GIWRIKASP »

μπραβο για σημερα συνεχισε ετσι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Επίθεση από τα άκρα και τσουπ βρίσκει δίχτυα Ο Κλάους

Στάλθηκε από το LG-D405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εμενα που με ειχες αφησει με την απορια μετα τη φωτο με τις μπαλαρινες με ευχαριστησες πολυ σημερα με την κινηση σου μετα το πρωτο γκολ.
Οσο για τα ποδοσφαιρικα σημερα ξεμπουκωσες αλλα μπορεις και καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για μενα ο μακ αυτο πρεπει μα κανει στον ΠΑΟΚ
Να πλαγιοκοπεί
Μπορει να ναι κακο για τα νούμερα αλλα χάνεται αλλιως
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

kataramenos5 έγραψε:Μπραβο πουλεν.Respect για την κινηση με Τουντορα
Κατι μου θυμισε αυτος ο πανυγυρισμος αλλα ειναι αυτο το γμνο αλτσχαιμερ που δεν....
Μπακαγιοκο με σαντος...

Στάλθηκε από το HUAWEI P7-L10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πιστευω οτι το εχει καταλαβει και ο τουντορ αυτο μανιακε,ομως επειδη ο παιχτης ειναι πολυ ευχαριστημενος στη θεση του φορ (το εχει δηλωσει πολλακις) θελει να τον κρατησει ευχαριστημενο γιατι τον θεωρει πολυ σημαντικο.
Σιγα σιγα θα τον επαναφερει πιστευω γιατι ειναι ξεκαθαρο οτι αυτο ειναι το καλο της ομαδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 30 Νοέμ 2015, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

MANIAKOS έγραψε:Για μενα ο μακ αυτο πρεπει μα κανει στον ΠΑΟΚ
Να πλαγιοκοπεί
Μπορει να ναι κακο για τα νούμερα αλλα χάνεται αλλιως
Μακ αριστερα γκαρυ δεξια..

Στάλθηκε από το HUAWEI P7-L10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Αν παιζουν και λιγο απο τα πλαγια και τον ταιζουν μεσα στην περιοχη, σε πρωτο χρονο αυτα δυσκολα θα τα χανει ο Στεφανος.Αιντε σιγα σιγα να ξεμπουκωνουμε λεμε αρχιζει το σερι (φτου σκορδα) λεμε.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Περίμενα να πανηγυρίσει με πιρουέτες και διπλό τολουπ αλλά δεν...
Είναι ξεκάθαρο φίλε ότι δεν κάνει.
Για μπαλαρίνα.

Για μπάλα σκέτο, καλός είναι.

ΥΓ: Νομίζω ότι τον βαραίνει άσκοπα το σήμα του αρχηγού. Ίσως θα ήταν πιο ταιριαστό - βάσει χαρακτήρα - στον Ροκάρντο Κόστα, αλλά έχει τρία μειονεκτήματα: Είναι Πορτογάλος, είναι τραυματίας και δεν έχει συμπάθειες στην κερκίδα. Από την παρούσα ομάδα δεν βλέπω άλλον κατάλληλο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

goran 64 έγραψε:Φαλεςκού Α.Ρ.Δ. ο Κλάους ήταν, είναι και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του...Π.Α.Ο.Κ.!!!

Καμία άλλη κ@λ@ομάδα δεν έχει τέτοιον!!!

Ξεκίνα αρχηγέ!!! Βάλε το κεφάλι κάτω και κλείσε στόματα όπως έκανες τότε στη Λάρισα με το τρίμπαλο!!!

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Πριν 25 μέρες ακριβώς σου τα έγραψα αυτά Στέφανε Αθανασιάδη...Σαν ποδοσφαιριστή σε πίστευα και σε πιστεύω ακόμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 01 Δεκ 2015, 03:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

goran 64 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Φαλεςκού Α.Ρ.Δ. ο Κλάους ήταν, είναι και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του...Π.Α.Ο.Κ.!!!

Καμία άλλη κ@λ@ομάδα δεν έχει τέτοιον!!!

Ξεκίνα αρχηγέ!!! Βάλε το κεφάλι κάτω και κλείσε στόματα όπως έκανες τότε στη Λάρισα με το τρίμπαλο!!!

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Έτσι μπράβο αρχηγέ μου...Κλείσε τα στοματάκια των ΑΡΔ :mrgreen: :mrgreen: δείχνοντας τι μπορείς να κάνεις ακόμα κι όταν ΔΕΝ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ!!! :o :o

Συνέχισε έτσι, δούλεψε ακόμα περισσότερο και μην επηρεάζεσαι αρνητικά από κανέναν...Βοήθησε την ομάδα ακόμα πιο πολύ τώρα στα δύσκολα αφού είσαι ο φυσικός αρχηγός της και φυσικά...Π.Α.Ο.Κ. είσαι ΑΦΟΥ!!! :opaokara: :opaokara:

Πριν 23 μέρες ακριβώς έγραψα αυτά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

goran 64 έγραψε:Πάντως με ενθουσίασες τόσο με την γκολάρα σου που αμέσως μετά τον πανηγυρισμό άρχισα να αναρωτιέμαι (φωναχτά κιόλας κι οι γύρω μου έσκασαν στα γέλια) το εξής: "Άραγε στα αποδυτήρια θα σου ζητήσει αυτόγραφο ο Μίτκο;"!!!!!!!!

Το θέμα είναι ότι εγώ το έλεγα και το πίστευα...Όπως πιστεύω ότι αν δεν σε θέλουν στον Π.Α.Ο.Κ. :? :? :? (φυσικά δεν το πιστεύω, ειδικά αφού το διαλαλούν οι αρδ :mrgreen: ) και σου κάνει και κανένα "κονέ" ο Μίτκο με τον ατζέντη του ;) προλαβαίνεις να 'κονομήσεις καμιά δεκαπενταριά εκατομμύρια λίρες από Αγγλία μεριά πριν σταματήσεις το ποδόσφαιρο :roll: :roll: :roll: :o :o :o :o :o :o

Συνέχισε έτσι αρχηγέ μου και κλείσε στόματα (κυρίως των κ@λοαρδ)...Σε στηρίζουμε γιατί Π.Α.Ο.Κ. είσαι...αφού!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Πριν 21 μέρες ακριβώς αυτά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

goran 64 έγραψε:Αρχηγέ ελπίζω τα σημερινά ¨αρδοσιεύματα" για μεταγραφή σου τον Γενάρη να κυκλοφορούν μόνο για να δημιουργήσουν κακό κλίμα στην ομάδα και να μην έχουν φυσικά καμία βάση...Ο Π.Α.Ο.Κ. μας χρειάζεται και Π.Α.Ο.Κ.τσήδες και παιχταράδες και εσύ έχεις όλο το πακέτο, όπως και πολλά να προσφέρεις ακόμα στην ομάδα!!! Π.Α.Ο.Κ. είσαι...αφού!

:pano: :nairepaok:
Πριν 10 μέρες αυτά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”