Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
παρακαλώ, ανατρέξτε στο φετινό ξερόλα... μέσα απο ..τα χέρια μου τον τσίμπησε η μακαμπι... και το ήξερα ότι ο κροιφ απο το δεκέμβριο διαβάζει ΠΑΟΚμάνια...john4serres έγραψε:επρεπε να παρουμε τον μικρο του αδερφο ( Predrag Rajkovic )

Τεράστιο ταλέντο και σίγουρα ο μελλοντικός της εθνικής Σερβίας.
κατα τα άλλα, αν δεν δω διάψευση πετρωτού δεν πιστεύω οτι θα έρθει άλλος παίχτης...

Το άρθρο που αναδημοσιεύουν τα Σέρβικα σάιτς λέει:
It will not Partizan, but he will still wear black-and-white jersey: Rajkovic went to PAOK!
Veljko Ivanovic | 04th 09. 2015 - 10: 03h | Foto: Reuters | Comments: 5
Slobodan Rajkovic, a former national team of Serbia, found α club - it's PAOK Salonika
The defender brought this summer in connection with Partizan. Had the black - white managed to play in Champions League, Rajkovic would certainly arrived in Hum first.
The moment when the Serbian champion was eliminated by BATE Borisov, any hopes that recent policy allowing Hamburg to boost Partizan collapsed, so the player turned to other options.
For the club from Thessaloniki once they have successfully played Ivica Iliev, Slobodan Krčmarević, Milan Djurdjevic, Goran Gavrancic, Government Karalić, Vidak Bratic, Zvonimir Vukic and Vladimir Ivic, who now is the director of youth teams of PAOK.
Rajkovic Gojko Cimirot, the national team of Bosnia and Herzegovina ', who this summer has almost signed for Red Star, will keep him company. There is also Dimitar Berbatov, Bulgaria's experienced international player.
Slobodan Rajkovic started in the OFK Belgrade, and in his career he played for Chelsea, PSV, Twente, Vitesse and Hamburg. For the Serbian national team he played 14 games.
It will not Partizan, but he will still wear black-and-white jersey: Rajkovic went to PAOK!
Veljko Ivanovic | 04th 09. 2015 - 10: 03h | Foto: Reuters | Comments: 5
Slobodan Rajkovic, a former national team of Serbia, found α club - it's PAOK Salonika
The defender brought this summer in connection with Partizan. Had the black - white managed to play in Champions League, Rajkovic would certainly arrived in Hum first.
The moment when the Serbian champion was eliminated by BATE Borisov, any hopes that recent policy allowing Hamburg to boost Partizan collapsed, so the player turned to other options.
For the club from Thessaloniki once they have successfully played Ivica Iliev, Slobodan Krčmarević, Milan Djurdjevic, Goran Gavrancic, Government Karalić, Vidak Bratic, Zvonimir Vukic and Vladimir Ivic, who now is the director of youth teams of PAOK.
Rajkovic Gojko Cimirot, the national team of Bosnia and Herzegovina ', who this summer has almost signed for Red Star, will keep him company. There is also Dimitar Berbatov, Bulgaria's experienced international player.
Slobodan Rajkovic started in the OFK Belgrade, and in his career he played for Chelsea, PSV, Twente, Vitesse and Hamburg. For the Serbian national team he played 14 games.
Ναι αλλά έχει παίξει ερυθρό αστέρα αφού
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Ενας ακομα αργος κεντρικος αμυντικος που εχει καλη τεχνικη δε.
Νομιζω θελαμε εναν γρηγορο κεντρικο αμυντικο κι οχι εναν ακομα αργο
αλλα να μου πεις στους ελευθερους δεν υπαρχουν και πολλοι που μπορουν
να σταθουν στον ΠΑΟΚ μας.
Νομιζω θελαμε εναν γρηγορο κεντρικο αμυντικο κι οχι εναν ακομα αργο
αλλα να μου πεις στους ελευθερους δεν υπαρχουν και πολλοι που μπορουν
να σταθουν στον ΠΑΟΚ μας.
- Lacedaemonian
- PaokPatraG4
ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΡΑΙΚΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!
ολαΠΑΟΚ
Κώδικας: Επιλογή όλων
ΜΜΕ της Σερβίας παρουσιάζουν ως σίγουρη την μεταγραφή του πρώην στόπερ του Αμβούργου, Σλόμπονταν Ραϊκοβιτς, στον Δικέφαλο. Πριν από λίγη ώρα στην ιστοσελίδα blic.rs γράφτηκε συγκεκριμένα ότι "ο Ραϊκοβιτς πήγε στον ΠΑΟΚ". Τονίζεται ακόμη πως: "Αυτό το καλοκαίρι έφτασε κοντά στην Παρτιζάν, αλλά, τελικά, στράφηκε σε άλλες επιλογές γιατί οι ασπρόμαυροι αποκλείστηκαν από την Μπάτε Μπόρισοφ και δεν θα δώσουν το παρών στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".
Πετρωτος;
Εντάξει λήξη συναγερμού, δεν έρχεται
Εντάξει λήξη συναγερμού, δεν έρχεται
ΔΕΝ ξέρω αν ισχύει το δημοσίευμα.
ΔΕΝ ξέρω αν ο Ραϊκοβιτς αξίζει να έρθει, αν είναι καλός παίκτης κλπ.
Ειλικρινά όμως, αν είχα τα λεφτά θα τον έφερνα εγώ στον ΠΑΟΚ πληρωμένο, μόνο και μόνο για να σταματήσω να διαβάζω το όνομά του κάθε μέρα.
Έλεος δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο σήριαλ, 4 μήνες τον ακούμε κάθε μέρα. Ας έρθει να τελειώνουμε, κι ας σκουπίζει πάγκο στην ανάγκη.
Ούτε ο Σικαμπάλα που έκανε 1,5 χρόνο να παίξει μπάλα, δεν γράφτηκε τόσο χωρίς λόγο!
ΔΕΝ ξέρω αν ο Ραϊκοβιτς αξίζει να έρθει, αν είναι καλός παίκτης κλπ.
Ειλικρινά όμως, αν είχα τα λεφτά θα τον έφερνα εγώ στον ΠΑΟΚ πληρωμένο, μόνο και μόνο για να σταματήσω να διαβάζω το όνομά του κάθε μέρα.
Έλεος δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο σήριαλ, 4 μήνες τον ακούμε κάθε μέρα. Ας έρθει να τελειώνουμε, κι ας σκουπίζει πάγκο στην ανάγκη.
Ούτε ο Σικαμπάλα που έκανε 1,5 χρόνο να παίξει μπάλα, δεν γράφτηκε τόσο χωρίς λόγο!
Στο γιουτουμπ βγάζει ένα βίντεο που παίζει η Τσέλσι με το Κίτσι. Ίδιος μ αυτούς που έχουμε με φαίνεται αυτός.
παντως πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι οι δημοσιογραφοι διαβαζουν παοκμανια για να σερβιρουν τον επομενο παππα στον τυπο.
Παιζει μονο εδω να συζητουσαμε για ραικοβιτς τοσο εντονα και να τον παρουσιαζουν τωρα κλεισμενο
Παιζει μονο εδω να συζητουσαμε για ραικοβιτς τοσο εντονα και να τον παρουσιαζουν τωρα κλεισμενο

- Ekatnetworkltd
Κύριε τελονιακέ το μακ παλλάς και η τούμπα που πέφτουν;

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
Κάποιο αλάνι έβαλε στη σελίδα του Rajkovic στη Wikipedia ως "τωρινή ομάδα" τον ΠΑΟΚ, από χτες το μεσημέρι
https://en.wikipedia.org/wiki/Slobodan_Rajkovi%C4%87

https://en.wikipedia.org/wiki/Slobodan_Rajkovi%C4%87