Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD
Re: Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD
ΗΡΕΜΙΑ
Μονο στα λογια είναι αυτά που λεγατε ότι υπομονή ακόμα και στις σφαλιάρες????
Μονο στα λογια είναι αυτά που λεγατε ότι υπομονή ακόμα και στις σφαλιάρες????
CB τύπου Μπέριου στειλιάρι και ανίκητο ψηλά εμείς έχουμε?zissos έγραψε:Το γεγονός ότι μας ΔΙΕΣΥΡΕ μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο δεκαετίας 80', πρέπει να προβληματίσει πολλούς μέσα στον ΠΑΟΚ
Τα προβλήματα της ομάδας κάνουνε μπαμ και δε μπορεί να τα βλέπουμε μόνο εμείς.
Κάτι θα γίνει, έτσι κι αλλιώς έχουμε συνηθίσει κάθε χρονιά τις κούπες. Ας χάσουμε και καμία
Κανείς άλλος που θέλει διευκρίνηση;Φοίνικας έγραψε:Η νίκη είναι απαραίτητη αλλιώς μπαίνουμε σε περιπέτειες.
Πάμε για το πρώτο διπλό σε μια δύσκολη έδρα κι ενώ δεν έχουμε ακόμα διπλό πουθενά φέτος!
Δυστυχώς άρχισαν ήδη τα όργανα.
Πρέπει όμως να συνεχίσουμε στον πολύ δύσκολο δρόμο που επιλέξαμε.
- Black&White
ron-swanson έγραψε:Για να παρεις την 2η θεση και να βγεις στο Τσαμπιονς Λιγκ.Black&White έγραψε:Αν είναι στημένο γιατί να μοντάρω ομάδα;ron-swanson έγραψε:Παιδες ολα καλα πανε, δουλεια γινεται. Το πρωταθλημα ετσι κι αλλιως ειναι στημενο, οποτε ο πρωτος στοχος ειναι το μονταρισμα της ομαδας.
Τρία χρόνια project για να περάσω τον μπατίρη βάζελο και τη νεοφώτιστη κούλα;
Άσε που τα προκριματικά είναι δύσκολα και ίσως δε βγάζουμε και δεύτερη ομάδα σε λίγα χρόνια. Να πάμε καλύτερα για την τρίτη θέση με πενταετές πρόγραμμα.
- jimpapa
- Επικοινωνία:
έχεις δίκιο φίλε, μπερδεύτηκαpanpangr77 έγραψε:Με το καλαμι το έβαλε.jimpapa έγραψε:Ξεκινάς μια χαρά ..έχεις 70% κατοχή στο πρώτο και χάνεις ένα κάρο Γκόλ...ο ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχεις ενα Τέρματα που τρώει γκόλ που δεν τρώει 12χρονο παιδάκι των ακαδημιών...δεν σου δίνουν ΚΑΘΑΡΟ πέναλτυ να ισοφαρίσεις και να δείς ΑΛΛΟ αγώνα... μπαίνουμε ΞΑΝΑ δυνατα στο δευτερο...παίζουμε καλα...πάει ο άλλος και καρφώνει αυτογκόλ με κεφαλιά και σε κόβει τα πόδια...πας να κάνεις κάτι ......ε ΟΛΑ στραβά ρε μάγκες...ηρεμία ..να κλείσουν οι μεταγραφές...και πάμε παρακάτω...
Εγώ θέλω πάλι διευκρίνιση...Φοίνικας έγραψε:Κανείς άλλος που θέλει διευκρίνηση;Φοίνικας έγραψε:Η νίκη είναι απαραίτητη αλλιώς μπαίνουμε σε περιπέτειες.
Πάμε για το πρώτο διπλό σε μια δύσκολη έδρα κι ενώ δεν έχουμε ακόμα διπλό πουθενά φέτος!
Δυστυχώς άρχισαν ήδη τα όργανα.
Πρέπει όμως να συνεχίσουμε στον πολύ δύσκολο δρόμο που επιλέξαμε.
Τι περιπέτειες?
- Panos Fanfaras
Σήμερα δείξαμε απειρία. Και μέσα στο γήπεδο με πολλά προσωπικά λάθη, και στον πάγκο με τον Τούντορ να κάνει λάθος επιλογές και αλχημείες αλλά και στο οπαδικό κομμάτι, αφού άλλη μια χρονιά θάβουμε όλη την ομάδα σε δύο ματς. Θα είναι δύσκολη σεζόν αλλά πιστεύω ότι σταδιακά θα δούμε βελτίωση. Ευτυχώς επιστρέφει ο Κλάους και θα γεμίσει η περιοχή. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ!
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panos Fanfaras την Κυρ 30 Αύγ 2015, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ψυχραιμία
Τα 6 τελευταία ματς είναι τα σημαντικά, όλα τα άλλα μέχρι τότε είναι προετοιμασία.
ΥΓ. Εάν δεν στρώσει το θέμα με τα κοράκια, οι μεταγραφές, τα συστήματα, τα αποτελέσματα κλπ δεν θα έχουν ποτέ νόημα.
Τα 6 τελευταία ματς είναι τα σημαντικά, όλα τα άλλα μέχρι τότε είναι προετοιμασία.
ΥΓ. Εάν δεν στρώσει το θέμα με τα κοράκια, οι μεταγραφές, τα συστήματα, τα αποτελέσματα κλπ δεν θα έχουν ποτέ νόημα.
Ελα ρε τρελοΠΑΟΚΙΑ... η στηριξη στα δυσκολα που λεγαμε... γελαει ο κοσμος με τα σχολια μερικων
Τρία χρόνια project για να περάσω τον μπατίρη βάζελο και τη νεοφώτιστη κούλα;
Άσε που τα προκριματικά είναι δύσκολα και ίσως δε βγάζουμε και δεύτερη ομάδα σε λίγα χρόνια. Να πάμε καλύτερα για την τρίτη θέση με πενταετές πρόγραμμα.
Ελα ρε ασπρομαυρε, φτασαμε κιολας στο τελος του 3ετους προτζεκτ?
Πως περασαν τα χρονια ετσι? Νερακι...
Αυτη η σιχαμενη η ειρωνια κ η κακεντρεχεια δεν παλευεται...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 30 Αύγ 2015, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάπου εδώ να πούμε ότι ο Κgeo ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να ξανανοίξει τοπικ αγώνα στην Ελλάδα, μπορεί στην Ευρώπη μέχρι νεωτέρας! 

-
Τωρα τι καταλαβαινεις που ειρωνευεσαι;Black&White έγραψε:Τρία χρόνια project για να περάσω τον μπατίρη βάζελο και τη νεοφώτιστη κούλα;
- Black&White
simba έγραψε:Ελα ρε ασπρομαυρε, φτασαμε κιολας στο τελος του 3ετους προτζεκτ?
Πως περασαν τα χρονια ετσι? Νερακι...
Αυτό κατάλαβες;
- Black&White
ron-swanson έγραψε:Τωρα τι καταλαβαινεις που ειρωνευεσαι;Black&White έγραψε:Τρία χρόνια project για να περάσω τον μπατίρη βάζελο και τη νεοφώτιστη κούλα;
Δεν ειρωνεύομαι. Αυτά που λέτε δε στέκουν και σας βοηθάω να το καταλάβετε ως μεγαλύτερος.
Χαμένο παιχνίδι, καθόλου δε με ενδιαφέρει στη δεδομένη στιγμή. Το μόνιμο λάθος που κάνει ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, είναι πως δεν έχει καταφέρει μια γαμημένη χρονιά να φορμαριστεί στα πλεύ οφφ, εκεί δλδ που παίζεται η χρονιά σου. Το έχω ξαναπεί. Όλη η χρονιά, όπως είναι στημένο αυτό το πρωτάθλημα, είναι αυτοί οι έξι αγώνες. Θυμάται μήπως κανείς το ξεκίνημα του Παναθηναικού στην πρώτη χρονιά του Αναστασίου; Όχι, γιατί μετά το τσίμπησε όπως το τσίμπησε το εισιτηριάκι του.
Δε λέω πως καλώς χάσαμε, λέω όμως πως στο χέρι μας είναι να μην έχει καμία σημασία. Στα αγωνιστικά τώρα, μεγάλη εντύπωση μου έχει κάνει ο Σάμπο, για τον οποίο έχω εκφραστεί με καλά λόγια όταν τον πήραμε. Το παιδί δείχνει να βρίσκεται σε κατάθλιψη. Δε μπορώ να το ερμηνεύσω. Καταλαβαίνω πως η μπάλα δεν περνάει καθόλου από τα πόδια του και μοιάζει να μην ξέρει τι να κάνει χωρίς αυτή, αλλά σήμερα και με την μπάλα ήταν σε τρικυμία, ακόμα και πριν την πάρει. Δε ξέρω τι συμβαίνει.
Τέλος, είχα παλιά μια φίλη, που μια ζωή τα έφτιαχνε με μ@λ@κες. Υποστήριζε πως είχε τον μαλακομαγνήτη και τους τραβούσε. Μέχρι σήμερα, δεν την έχω πιστέψει. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα μου. Μόνο στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν αυτά με τέτοια στχνότητα και γίνονται τέτοια παιχνίδια. Πάντα έχουμε δικαιολογίες και τον δικό μας προσωπικό μαγνήτη. Μέχρι σήμερα δεν μας έχω πιστέψει, όπως και τη φίλη μου. Η αλήθεια μάλλον είναι κάπου στη μέση.
Δε λέω πως καλώς χάσαμε, λέω όμως πως στο χέρι μας είναι να μην έχει καμία σημασία. Στα αγωνιστικά τώρα, μεγάλη εντύπωση μου έχει κάνει ο Σάμπο, για τον οποίο έχω εκφραστεί με καλά λόγια όταν τον πήραμε. Το παιδί δείχνει να βρίσκεται σε κατάθλιψη. Δε μπορώ να το ερμηνεύσω. Καταλαβαίνω πως η μπάλα δεν περνάει καθόλου από τα πόδια του και μοιάζει να μην ξέρει τι να κάνει χωρίς αυτή, αλλά σήμερα και με την μπάλα ήταν σε τρικυμία, ακόμα και πριν την πάρει. Δε ξέρω τι συμβαίνει.
Τέλος, είχα παλιά μια φίλη, που μια ζωή τα έφτιαχνε με μ@λ@κες. Υποστήριζε πως είχε τον μαλακομαγνήτη και τους τραβούσε. Μέχρι σήμερα, δεν την έχω πιστέψει. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα μου. Μόνο στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν αυτά με τέτοια στχνότητα και γίνονται τέτοια παιχνίδια. Πάντα έχουμε δικαιολογίες και τον δικό μας προσωπικό μαγνήτη. Μέχρι σήμερα δεν μας έχω πιστέψει, όπως και τη φίλη μου. Η αλήθεια μάλλον είναι κάπου στη μέση.