Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Εγω παντως μονο ως ανεκδοτο μπορω να εκλαβω την περιπτωση να παμε σε play off γιουροπα με μονες προσθηκες τον Μαλεζα και τον Ροντριγκεζ.Εναν επιθετικο,εναν καλυτερο κεντρικο αμυντικο,ενα χαφ το κερατο μου μεσα,κατι,δεν ειναι δυνατον να παμε παλυ με την Κ20.
- desperando
- Επικοινωνία:
πολλες απαιτησεις εχεις τζος
μακαρι τουλαχιστον να παρουμε εναν επιθετικο που να ειναι ετοιμος και να μπορει να βοηθησει
οσο για τον μαλεζα που τον σνομπαρουμε θα ειναι βασικος φετος ακομα και αν παρουμε αλλον εναν αμυντικο υψηλου επιπεδου.
α και που σαι ο τζιολης η καψουρα σου βασικος θα ειναι και φετος

μακαρι τουλαχιστον να παρουμε εναν επιθετικο που να ειναι ετοιμος και να μπορει να βοηθησει
οσο για τον μαλεζα που τον σνομπαρουμε θα ειναι βασικος φετος ακομα και αν παρουμε αλλον εναν αμυντικο υψηλου επιπεδου.
α και που σαι ο τζιολης η καψουρα σου βασικος θα ειναι και φετος
Δεν περιμενω και τους 3,τουλαχιστον τον εναν απο τους τρεις και οσον αφορα τον Τζιολη,μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι ο Κατσε παρα αυτος,αμυντικο χαφ θα παρουμε ειτε τωρα,ειτε τον δεκεμβρη και τοτε θα χαιρετησουν μαλλον και οι 2 την εντεκαδα και εγω θα κερασω ολο το paokmania.
ΠΑΟΚ 2015-16
(33 ποδοσφαιριστές)
Τερματοφύλακες (4): Ρ. Όλσεν, Παν. Γλύκος, Νίκ. Μελισσάς, Μ. Σιαμπάνης.
Δεξιοί φουλ μπακ (2): Δημ. Κωνσταντινίδης, Στ. Κίτσιου.
Κεντρικοί αμυντικοί (7): Evgen Khacheridi (???), Στ. Μαλεζάς, Μ. Βίτορ, Ρικ. Κόστα, Ιω. Σκόνδρας, Γ. Τζαβέλλας, Αχ. Πούγγουρας.
Αριστεροί φουλ μπακ (2): Marin Leovac (???), Ν. Κοροβέσης.
Ανασταλτικοί μέσοι (4): Έργ. Κάτσε, Αλ. Τζιόλης, Κυρ. Σαββίδης, Χ. Μαντούρο.
Κεντρικοί μέσοι (2): Έρ. Σάμπο, Θεοχ. Χαρίσης.
Δεξιοί Εξτρέμς (2): Γκ. Ροντρίγκες, Παν. Δεληγιαννίδης.
Επιτελικοί μέσοι (3): Marko Marin (???), Δημ. Πέλκας, Στ. Πόζογλου.
Αριστεροί Εξτρέμς (2): Χάιρο Ντα Σίλβα, Ρ. Μακ.
Επιθετικοί (5): Ricky van Wolfswinkel (???), Στ. Αθανασιάδης, Ευθ. Κουλούρης, Ι. Μυστακίδης, Δ. Σαλπιγγίδης.
Με το παραπάνω υλικό, μπορείς άνετα να παίξεις το 3-5-2 έχοντας τον Όλσεν στα γκολπόστ, τριάδα κεντρικών αμυντικών πίσω (Evgen Khacheridi (???) – Μαλεζά - Βίτορ), στα ‘φτερά’ Κωνσταντινίδη (αν είναι καλά) και Marin Leovac (???), στα χαφ τους Κάτσε και Σάμπο με τον Marko Marin (???) σε ελεύθερο ρόλο και μπροστά δίδυμο φωτιά με Ricky van Wolfswinkel (???) και Κλάους.
Αν πάλι θες να το γυρίσεις σε 4-2-3-1, θα έχεις στα γκολπόστ τον Όλσεν, δεξιά σου τον Σκόνδρα, αριστερά τον Τζαβέλλα, κεντρικό δίδυμο Evgen Khacheridi (???) και Μαλεζά, μπροστά απ’ αυτούς τους Χαρίση και Τζιόλη, στα χαφ τους Ροντρίγκες, Marko Marin (???) και Χάιρο Ντα Σίλβα και μπροστά τους τον Ricky van Wolfswinkel (???).
ΔΑΝΕΙΚΟΙ:
- Κρ. Κιόσε (???), - Δημ. Γιαννούλης (Βέροια), - Κ. Παναγιωτούδης (Λαμία), - Στ. Πολύζος (Λαμία), - Δημ. Πόποβιτς (Λαμία), - Βασ. Παπαδόπουλος (???).
(33 ποδοσφαιριστές)
Τερματοφύλακες (4): Ρ. Όλσεν, Παν. Γλύκος, Νίκ. Μελισσάς, Μ. Σιαμπάνης.
Δεξιοί φουλ μπακ (2): Δημ. Κωνσταντινίδης, Στ. Κίτσιου.
Κεντρικοί αμυντικοί (7): Evgen Khacheridi (???), Στ. Μαλεζάς, Μ. Βίτορ, Ρικ. Κόστα, Ιω. Σκόνδρας, Γ. Τζαβέλλας, Αχ. Πούγγουρας.
Αριστεροί φουλ μπακ (2): Marin Leovac (???), Ν. Κοροβέσης.
Ανασταλτικοί μέσοι (4): Έργ. Κάτσε, Αλ. Τζιόλης, Κυρ. Σαββίδης, Χ. Μαντούρο.
Κεντρικοί μέσοι (2): Έρ. Σάμπο, Θεοχ. Χαρίσης.
Δεξιοί Εξτρέμς (2): Γκ. Ροντρίγκες, Παν. Δεληγιαννίδης.
Επιτελικοί μέσοι (3): Marko Marin (???), Δημ. Πέλκας, Στ. Πόζογλου.
Αριστεροί Εξτρέμς (2): Χάιρο Ντα Σίλβα, Ρ. Μακ.
Επιθετικοί (5): Ricky van Wolfswinkel (???), Στ. Αθανασιάδης, Ευθ. Κουλούρης, Ι. Μυστακίδης, Δ. Σαλπιγγίδης.
Με το παραπάνω υλικό, μπορείς άνετα να παίξεις το 3-5-2 έχοντας τον Όλσεν στα γκολπόστ, τριάδα κεντρικών αμυντικών πίσω (Evgen Khacheridi (???) – Μαλεζά - Βίτορ), στα ‘φτερά’ Κωνσταντινίδη (αν είναι καλά) και Marin Leovac (???), στα χαφ τους Κάτσε και Σάμπο με τον Marko Marin (???) σε ελεύθερο ρόλο και μπροστά δίδυμο φωτιά με Ricky van Wolfswinkel (???) και Κλάους.
Αν πάλι θες να το γυρίσεις σε 4-2-3-1, θα έχεις στα γκολπόστ τον Όλσεν, δεξιά σου τον Σκόνδρα, αριστερά τον Τζαβέλλα, κεντρικό δίδυμο Evgen Khacheridi (???) και Μαλεζά, μπροστά απ’ αυτούς τους Χαρίση και Τζιόλη, στα χαφ τους Ροντρίγκες, Marko Marin (???) και Χάιρο Ντα Σίλβα και μπροστά τους τον Ricky van Wolfswinkel (???).
ΔΑΝΕΙΚΟΙ:
- Κρ. Κιόσε (???), - Δημ. Γιαννούλης (Βέροια), - Κ. Παναγιωτούδης (Λαμία), - Στ. Πολύζος (Λαμία), - Δημ. Πόποβιτς (Λαμία), - Βασ. Παπαδόπουλος (???).
Πολ Αντονυ Μπαννον.cellophan έγραψε:Mike Small βρε Θρακιώτη. Πουλενάρα............Thracian έγραψε:εγγλεζος ποδοσφαιριστής.... αν και μαυρουκος το εγγλεζος ποδοσφαιριστής ειναι ανεκδοτο σχεδον τοσο οσο το εγγλεζος μπασκετμπολιστας
Φοβερο κεφαλι,καθε κορνερ ηταν ευκαιρια,
κατι σαν τα φαουλ του Φραντζεσκου.
Λέμε εμείς για καθυστέρηση στις μεταγραφές... Και η Αρσεναλ του Βεγκερ που έχει διαθέσιμα γύρω στα... 200 μύρια, έχει πάρει μόνο αυτόν που την κρέμασε σήμερα, τον Τσεχ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- desperando
- Επικοινωνία:
Για τον κάτσε κάνε υπομονή ένα χρόνο,ο σαμπο του χρόνου που θα πωληθεί ο κάτσε θα είναι ο βασικός στο 8.joshua έγραψε:Δεν περιμενω και τους 3,τουλαχιστον τον εναν απο τους τρεις και οσον αφορα τον Τζιολη,μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι ο Κατσε παρα αυτος,αμυντικο χαφ θα παρουμε ειτε τωρα,ειτε τον δεκεμβρη και τοτε θα χαιρετησουν μαλλον και οι 2 την εντεκαδα και εγω θα κερασω ολο το paokmania.
όσο για την θέση 6 ο τζιολης φέτος θα μοιραστεί τα παιχνίδια με τον χαριση με σκοπό του χρόνου ο βασικός αμυντικός χαφ να είναι ο χαρισης. άλλες μεταγραφές στο 6 και8 Δεν περιμενω
- koylispontios
εγώ μαζί σου είμαι,αρκεί κάποια στιγμή να αποφασίσουν να πάρουν έναν μεγάλο ηγέτη στην μεσοαμυντική γραμμή.joshua έγραψε:Δεν περιμενω και τους 3,τουλαχιστον τον εναν απο τους τρεις και οσον αφορα τον Τζιολη,μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι ο Κατσε παρα αυτος,αμυντικο χαφ θα παρουμε ειτε τωρα,ειτε τον δεκεμβρη και τοτε θα χαιρετησουν μαλλον και οι 2 την εντεκαδα και εγω θα κερασω ολο το paokmania.
Το Αμβούργο αποχαιρέτισε απρόοπτα και πρόωρα το Κύπελλο Γερμανίας, καθώς αποκλείστηκε στην παράταση με 3-2 από την ερασιτεχνική Ιένα
Σοβαρη ομαδα με μονο 2 αμυντικα χαφ και αυτα τον Τζιολη και τον 19χρονο Χαριση δεν μπορει να υπαρξει,50 και βαλε παιχνιδια οι 2 τους ειναι αστειο,οσο δε για τον Σαμπο αν προοριζεται για το 8 χαλαρα θα αφησει στον παγκο τον Κατσε βαρια βαρια Νοεμβρη.Θυμαμαι μια φαση στην τουμπα που τρεχει καμια 20ρια μετρα ο Σαμπο και ο Κατσε διπλα του παλευει να τον ριξει κατω και χαλαρα του εκανε απλα αερα στα @@.desperando έγραψε:Για τον κάτσε κάνε υπομονή ένα χρόνο,ο σαμπο του χρόνου που θα πωληθεί ο κάτσε θα είναι ο βασικός στο 8.joshua έγραψε:Δεν περιμενω και τους 3,τουλαχιστον τον εναν απο τους τρεις και οσον αφορα τον Τζιολη,μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι ο Κατσε παρα αυτος,αμυντικο χαφ θα παρουμε ειτε τωρα,ειτε τον δεκεμβρη και τοτε θα χαιρετησουν μαλλον και οι 2 την εντεκαδα και εγω θα κερασω ολο το paokmania.
όσο για την θέση 6 ο τζιολης φέτος θα μοιραστεί τα παιχνίδια με τον χαριση με σκοπό του χρόνου ο βασικός αμυντικός χαφ να είναι ο χαρισης. άλλες μεταγραφές στο 6 και8 Δεν περιμενω
στην ανάγκη μπορεί να παίξει και ο κάτσε στο 6 αν και μόνο με ομάδες εντός έδρας και κυρίως μικρές που δν θα σε πιέζουν ψηλά γιατί το κράτημα μπάλας δεν συγκρίνεται με του τζιόλη και μάλλον ούτε με του χαρίση.
όσο δυστυχώς υπάρχει ο Μαντούρο- άλλο 6ρι δεν παίρνουμε
όσο δυστυχώς υπάρχει ο Μαντούρο- άλλο 6ρι δεν παίρνουμε
- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν μπορείς να έχεις τρεις παίκτες που υπολογιζεις για μια θέση.
σε όσα παιχνίδια χρειαστεί (που δεν θα είναι και πολλά) θα παίξει Δαν αμυντικό χαφ και ο κάτσε.
ο μαντουρο το πιο πιθανό είναι να μας αποχαιρετησει στα τέλη Αυγούστου
σε όσα παιχνίδια χρειαστεί (που δεν θα είναι και πολλά) θα παίξει Δαν αμυντικό χαφ και ο κάτσε.
ο μαντουρο το πιο πιθανό είναι να μας αποχαιρετησει στα τέλη Αυγούστου
Εγώ λέω ότι θα πάρουμε 6 αρι αλλά και οχταροδεκαρι αλλα και αλλα 2 σεντερ μπακ μέχρι το τέλος. Κατσε και Τζιωλης θα είναι παγκο. Την δήλωση του Τουντορ ότι αυτή την ενδεκάδα δεν πρόκειται να την ξαναδείτε εγώ με το μικρό μου το μυαλό κατάλαβα ότι εννοούσε και τους 11 και όχι τον συνδυασμο τους.joshua έγραψε:Σοβαρη ομαδα με μονο 2 αμυντικα χαφ και αυτα τον Τζιολη και τον 19χρονο Χαριση δεν μπορει να υπαρξει,50 και βαλε παιχνιδια οι 2 τους ειναι αστειο,οσο δε για τον Σαμπο αν προοριζεται για το 8 χαλαρα θα αφησει στον παγκο τον Κατσε βαρια βαρια Νοεμβρη.Θυμαμαι μια φαση στην τουμπα που τρεχει καμια 20ρια μετρα ο Σαμπο και ο Κατσε διπλα του παλευει να τον ριξει κατω και χαλαρα του εκανε απλα αερα στα @@.desperando έγραψε:Για τον κάτσε κάνε υπομονή ένα χρόνο,ο σαμπο του χρόνου που θα πωληθεί ο κάτσε θα είναι ο βασικός στο 8.joshua έγραψε:Δεν περιμενω και τους 3,τουλαχιστον τον εναν απο τους τρεις και οσον αφορα τον Τζιολη,μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι ο Κατσε παρα αυτος,αμυντικο χαφ θα παρουμε ειτε τωρα,ειτε τον δεκεμβρη και τοτε θα χαιρετησουν μαλλον και οι 2 την εντεκαδα και εγω θα κερασω ολο το paokmania.
Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω...
Edit: Βγάλε Ολσεν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lamosas την Κυρ 09 Αύγ 2015, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο τζιολης ειναι πολυ επιφοβος με τους κοιλιακους καθε χρονο παντως οποτε κινδυνευουμε να μεινουμε και με το χαριση μονο...
Ο Σαμπο θολωσε την κατασταση αν τον θεωρησουμε 8ρι,πριν την αποκτηση του ημουν σιγουρος οτι θα πηγαιναμε για 6ρι και επιτελικο,τωρα δεν ξερω,λογικα λογω και της δηλωσης για Πελκα του Τουντορ,θα παμε για επιτελικο,εξαρι φοβαμαι και εγω οτι δεν θα παρουμε και θα το πληρωσουμε.