Η ΠΑΕ...Αν αρχίσουν οι αγωγές να πέφτουν σύννεφο, θα δεις τι έχει να γίνει...Εκτός αν σκυλιάσουν ακόμη περισσότερο τότε...Οπότε ή θέλουν μπακίρι για να γλείφουν ή θέλουν μερικούς Ρώσους - καλά παιδιά - έξω από το σπίτι τους το πρωί όταν πάνε στη δουλειά να γράψουν την π@π@ριά τους...nothu έγραψε:Ποιος τους επιτρέπει; Τι θες να πεις;
Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Αυτό το @ρχίδι που έγραψε τις παπ@ριές αυτές, δεν κάνει δημοσιογραφία, ούτε θέλει να ενημερώσει, θέλει να ρίξει λάσπη και να αρχίσει να μειώνει άτομα και ενέργειες που πάνε να γιγαντώσουνε την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Σου λέει τι να γράψω για το αφεντικό σήμερα, οτι έμεινε νηστικός 7 ώρες στην Ευελπίδων; ας θάψω τον ΠΑΟΚ.
Η ΠΑΕ πρέπει πια να κυνηγάει ανελέητα τέτοια φαινόμενα, για αρχή νομικά.
Σου λέει τι να γράψω για το αφεντικό σήμερα, οτι έμεινε νηστικός 7 ώρες στην Ευελπίδων; ας θάψω τον ΠΑΟΚ.
Η ΠΑΕ πρέπει πια να κυνηγάει ανελέητα τέτοια φαινόμενα, για αρχή νομικά.
Πω ρε μαγκες, πραγματικα μην ακολουθειτε τακτικές των σιχαμενων των γαβρων μολις κάποιος γραψει κάτι για τον ηγετη τους, φαταουλ..
Παροτι ειμαστε ασπρομαυροι, μην τα βλεπουμε όλα η ασπρο η μαυρο...
Ο τυπος στο ρεπορτάζ περα απο μια προσωπικη κριση στην αρχη π οκ επιδέχεται κατηγορίας, κατα ταλλα παραθετει γεγονότα και στοιχεια..
Αλλο ομως αν θ επιλεξει κανεις να προβληματίστει η οχι
και αλλο να λεμε για σκευωρίες και λασπες (ίδια επιχειρηματολογια π χρησιμοποιουν οι σιχαμενοι γαυροι) σε καθε τι που βγαίνει και δε μας αρεσει...
Τι σχεση εχει η γκοτζαρεβα τωρα με το τι παικτες θα φερει ο φρανκ κ από ποιον μανατζερ??
Το μόνο στο οποιο θα μπορουσε δυνητικα ν παρέμβει, θα ηταν σε καποια περιπτωση παρομοια μαυτη π αναφερθηκε οτι ο φρανκ φερεται να ηθελε να μπασει το σερβο μάνατζερ σε ντηλ αλλουνου..
Ας το ξαναπω αλλη μια φορα,
επειδη ειμαστε στερημένοι και απεγνωσμενοι, μη θεοποιουμε συνεχεια ατομα πριν καν δειξουν δειγματα της δουλειας τους, ούτε να επιδιδομαστε σε σκοταδιστικες τακτικές κατηγορωντας άκριτα και καιγοντας μαγισσες (αποψεις με καποια στοιχεια ως σκευωρίες κ λάσπη) επειδή δε μας αρεσει κατι και μας χαλαει την αισθητικη..
Ας ωριμάσουμε λιγο επιτελους, κακο δεν ειναι..
Δε ζουμε σε κόσμο αγγελικά πλασμένο..Δεν ειναι δεδεμενο οτι ηρθε ο απόλυτος και άσπιλος μεσσιας,
αφου οποιοσδηποτε ανθρωπος αν βρει ευκαιρια-πρόσφορο εδαφος,
δυνητικά μπορει να παραστρατησει..
Στο θέμα τώρα, για ν μην παρεξηγηθω,εγω μπορει ν προβληματίστηκα λιγο με την ιστορια στο αμβουργο αλλα και τη φημη π φερεται ν εχει επικρατησει οπως αναφερθηκε..
Αλλα επειδη ολοι οι ΤΔ ταχουν καλα με 1-2 μανατζερ και στο πλαισιο της συνεργασιας μπορει να γινει κ καμια 'χαρη',
εμενα αυτο π με νοιαζει πρώτιστα είναι οι 9 στους 10 να ειναι καλες κ 'αξιοκρατικες' επιλογες..
Αν ειναι ετσι στα τετοια μου αν ο 1/10 ειναι 'χαρη' σε κολλητο..
Εδω χρονια εχουμε φαει στη μαπα, οι 5/10 ναναι 'χαρες',
όπως κ ο στεφενς με το γιο του, με μαντουρο-χουσενο-μαρτενηδες..
Υ.Γ. Επειδη δν ξερω γερμανικα ουτε ολλανδικα,αν κάποιος εχει πληροφοριες που αναιρούν τα γεγονοτα π αναφερει ο τυπας, καλοδεχούμενες!
Παροτι ειμαστε ασπρομαυροι, μην τα βλεπουμε όλα η ασπρο η μαυρο...
Ο τυπος στο ρεπορτάζ περα απο μια προσωπικη κριση στην αρχη π οκ επιδέχεται κατηγορίας, κατα ταλλα παραθετει γεγονότα και στοιχεια..
Αλλο ομως αν θ επιλεξει κανεις να προβληματίστει η οχι
και αλλο να λεμε για σκευωρίες και λασπες (ίδια επιχειρηματολογια π χρησιμοποιουν οι σιχαμενοι γαυροι) σε καθε τι που βγαίνει και δε μας αρεσει...
Τι σχεση εχει η γκοτζαρεβα τωρα με το τι παικτες θα φερει ο φρανκ κ από ποιον μανατζερ??
Το μόνο στο οποιο θα μπορουσε δυνητικα ν παρέμβει, θα ηταν σε καποια περιπτωση παρομοια μαυτη π αναφερθηκε οτι ο φρανκ φερεται να ηθελε να μπασει το σερβο μάνατζερ σε ντηλ αλλουνου..
Ας το ξαναπω αλλη μια φορα,
επειδη ειμαστε στερημένοι και απεγνωσμενοι, μη θεοποιουμε συνεχεια ατομα πριν καν δειξουν δειγματα της δουλειας τους, ούτε να επιδιδομαστε σε σκοταδιστικες τακτικές κατηγορωντας άκριτα και καιγοντας μαγισσες (αποψεις με καποια στοιχεια ως σκευωρίες κ λάσπη) επειδή δε μας αρεσει κατι και μας χαλαει την αισθητικη..
Ας ωριμάσουμε λιγο επιτελους, κακο δεν ειναι..
Δε ζουμε σε κόσμο αγγελικά πλασμένο..Δεν ειναι δεδεμενο οτι ηρθε ο απόλυτος και άσπιλος μεσσιας,
αφου οποιοσδηποτε ανθρωπος αν βρει ευκαιρια-πρόσφορο εδαφος,
δυνητικά μπορει να παραστρατησει..
Στο θέμα τώρα, για ν μην παρεξηγηθω,εγω μπορει ν προβληματίστηκα λιγο με την ιστορια στο αμβουργο αλλα και τη φημη π φερεται ν εχει επικρατησει οπως αναφερθηκε..
Αλλα επειδη ολοι οι ΤΔ ταχουν καλα με 1-2 μανατζερ και στο πλαισιο της συνεργασιας μπορει να γινει κ καμια 'χαρη',
εμενα αυτο π με νοιαζει πρώτιστα είναι οι 9 στους 10 να ειναι καλες κ 'αξιοκρατικες' επιλογες..
Αν ειναι ετσι στα τετοια μου αν ο 1/10 ειναι 'χαρη' σε κολλητο..
Εδω χρονια εχουμε φαει στη μαπα, οι 5/10 ναναι 'χαρες',
όπως κ ο στεφενς με το γιο του, με μαντουρο-χουσενο-μαρτενηδες..
Υ.Γ. Επειδη δν ξερω γερμανικα ουτε ολλανδικα,αν κάποιος εχει πληροφοριες που αναιρούν τα γεγονοτα π αναφερει ο τυπας, καλοδεχούμενες!
Το θέμα δεν είναι ούτε το κυνήγι μαγισσών ούτε το να θεοποιούμε άτομα πριν δείξουν την αξία τους.
Το θέμα είναι οτι επικοινωνιακά, εμείς τρέχουμε να απαξιώσουμε τους πάντες και τα πάντα στην ομάδα μας (επίσης πριν δούμε δείγμα δουλειάς τους) και να υιοθετήσουμε κάθε αρνητική άποψη ή να βασίσουμε τη δημιουργία δικής μας πάνω σε οτιδήποτε αρνητικό θα επιλέξουν να παρουσιάσουν.
Και μια και μιλάς για ωριμότητα, καλό είναι επίσης, να μην ξεχνάμε οτι δεν υπάρχει αντικειμενική δημοσιογραφία. ΚΑΘΕΤΙ που γράφεται εξυπηρετεί κάποιο σκοπό για κάποιον. Τώρα εάν εσύ στο συγκεκριμένο άρθρο είδες ως σκοπό του υπογράφοντος την άδολη και αντικειμενική ενημέρωση ΠΑΟΚτσήδων και άλλων φιλάθλων, τοτε οκ, έχουμε διαφορετική οπτική (και ενδεχομένως και εμπειρία) σχετικά με τις εν λόγω τακτικές.
Εν κατακλείδι και ουσιαστικά, αυτό που είναι σημαντικό για εμένα είναι να υπερασπίσουμε την ομάδα μας επικοινωνιακά. Οπαδοί είμαστε, όχι τιμητές και υπερασπιστές των πάντων, ημέτερων εξαιρουμένων...
Το θέμα είναι οτι επικοινωνιακά, εμείς τρέχουμε να απαξιώσουμε τους πάντες και τα πάντα στην ομάδα μας (επίσης πριν δούμε δείγμα δουλειάς τους) και να υιοθετήσουμε κάθε αρνητική άποψη ή να βασίσουμε τη δημιουργία δικής μας πάνω σε οτιδήποτε αρνητικό θα επιλέξουν να παρουσιάσουν.
Και μια και μιλάς για ωριμότητα, καλό είναι επίσης, να μην ξεχνάμε οτι δεν υπάρχει αντικειμενική δημοσιογραφία. ΚΑΘΕΤΙ που γράφεται εξυπηρετεί κάποιο σκοπό για κάποιον. Τώρα εάν εσύ στο συγκεκριμένο άρθρο είδες ως σκοπό του υπογράφοντος την άδολη και αντικειμενική ενημέρωση ΠΑΟΚτσήδων και άλλων φιλάθλων, τοτε οκ, έχουμε διαφορετική οπτική (και ενδεχομένως και εμπειρία) σχετικά με τις εν λόγω τακτικές.
Εν κατακλείδι και ουσιαστικά, αυτό που είναι σημαντικό για εμένα είναι να υπερασπίσουμε την ομάδα μας επικοινωνιακά. Οπαδοί είμαστε, όχι τιμητές και υπερασπιστές των πάντων, ημέτερων εξαιρουμένων...
simba δεν διαφωνω στη βάση, αλλα στο προκείμενο καποιος θα αναρωτηθεί -εύλογα- γιατί τώρα και γιατί όχι όταν τυχόν αντιληφθεί κατι το..μεμπτό;;; αυτό εγώ αναρωτιέμαι...

Μετά από πάρα πολύ καιρό παρατηρώ στο αγωνιστικό ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ κινητικότητα.
Και το πιο σημαντικό είναι ( όπως φαίνεται) ότι παίρνει και τα κλειδιά.
Και το πιο σημαντικό είναι ( όπως φαίνεται) ότι παίρνει και τα κλειδιά.
-
κ μόνο που δεν είναι ο βρυζας θα δούμε μεγάλη αλλαγή. ο τα ζώα μου αργά ζήσης κόντεψε να μας αλλάξει το dna με την τόση καθυστέρηση στα πάντα. εύχομαι επιτυχίες στον Φρανκ
Γενικά περιμένω να δω πως θα χειριστεί ενδεχόμενες πωλήσεις και αν μπορει να γίνουν
;
Πολυ σγμαντικο λογω του φφπ να φύγουν αυτοι που δε θέλουμε να αδειάσει χώρος για το Μπατζετ
;
Πολυ σγμαντικο λογω του φφπ να φύγουν αυτοι που δε θέλουμε να αδειάσει χώρος για το Μπατζετ
- desperando
- Επικοινωνία:
καλα μην περιμενετε και θαυματα. ειδικα με παικτες οπως μαντουρο,μαρτενς,χακομπο πολυ δυσκολα να εχουμε κατι θετικο για την ομαδα
Παιδια εγω αυτο που εχω μαθει ειναι να εστιαζω στην ειδηση και το γεγονος (αν ευσταθουν φυσικα), και οχι δεν υιοθετω ακριτα και τυφλα, οπως και δεν το βριζω ακριτα και τυφλα..Το θέμα είναι οτι επικοινωνιακά, εμείς τρέχουμε να απαξιώσουμε τους πάντες και τα πάντα στην ομάδα μας (επίσης πριν δούμε δείγμα δουλειάς τους) και να υιοθετήσουμε κάθε αρνητική άποψη ή να βασίσουμε τη δημιουργία δικής μας πάνω σε οτιδήποτε αρνητικό θα επιλέξουν να παρουσιάσουν.
να μην ξεχνάμε οτι δεν υπάρχει αντικειμενική δημοσιογραφία. ΚΑΘΕΤΙ που γράφεται εξυπηρετεί κάποιο σκοπό για κάποιον. Τώρα εάν εσύ στο συγκεκριμένο άρθρο είδες ως σκοπό του υπογράφοντος την άδολη και αντικειμενική ενημέρωση ΠΑΟΚτσήδων και άλλων φιλάθλων, τοτε οκ, έχουμε διαφορετική οπτική (και ενδεχομένως και εμπειρία) σχετικά με τις εν λόγω τακτικές.
(στο γυμνασιο μας τα μαθαιναν και αποτελουν βασικες αρχες αναγνωσης, οχι μονο στ'αθλητικα..
)Αυτό που έχει πάντως σημασία για τον αναγνώστη είναι να μπορεί να διακρίνει το σχόλιο, δηλαδή το καθαρά υποκειμενικό στοιχείο, από το γεγονός που αποτελεί το αντικειμενικό περιεχόμενο της είδησης.
Φυσικα και πρεπει να εξεταζεται ο σκοπος που μπορει να εξυπηρετει ενα αρθρο, ιδιαιτερα βλεποντας ποιος ειναι ο αρθρογραφος και το μεσο, αλλα και το υφος και τον τροπο που τα οποια γεγονοτα παρουσιαζονται,
αλλα σε καθε περιπτωση, οταν φιλτραρεται σωστα, αυτο που πρεπει να μενει ειναι τα γεγονοτα (ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΙΣΧΥΟΥΝ)..
Αν αυτα ισχυουν, τι σχεση εχει αν τα εγραψε ο gavros, το al-jazeera ή o σαουριδης??
Εκτος και αν αυτο προτεινετε, ο ΠΑΟΚτσης να ενημερωνεται απ'το ΠΑΟΚμανια, ο αριστερος απ'το left.gr, ο δεξιος απ'το right.gr, οπως ο γαυρος απ'τις φυλλαδες και τα βρωμοσαιτ του..
Φυσικα στην ερμηνευτικη δημοσιογραφια, το πως παρουσιαζει καποιος μια ειδηση μπορει να ποικιλλει και εχει μεγαλη σημασια, καθως τα υποκειμενικα σχολια, προσωπικες κρισεις και οταν παρουσιαζεται μονο η μια πλευρα του νομισματος, καθοδηγουν κ επηρρεαζουν..
Και στην τελικη, η μοναδικη προσωπικη κριση του τυπα ειναι το
"Αυτό που μπορεί να βάλει σε σκέψεις αρκετούς ανθρώπους εντός κι εκτός του «δικεφάλου του Βορρά» ειναι"
που δεν ειναι δα και τοσο μεμπτο..
Αλλα ακομη και στην περιπτωση που δεν αποσκοπει στην αντικειμενική ενημέρωση των ΠΑΟΚτσηδων (αν και απ'ο,τι εχω καταλαβει χρονια τωρα, κανεις δεν πιστευει οτι υπαρχει κατι τετοιο, αφου ολοι θεωρουνται ΑΡΔ) και υπαρχει δολος ωστε να προκαλεσει πχ αναταραχη ή μουρμουρα,
αν περιεχει αδιαψευστα γεγονοτα, εμεις επιλεγουμε να τα αποριψουμε ως σκευωριες και μυθευματα??
Δηλαδη ο αγωνας που κανει ο Παπαθεοδωρου και ο Ασβεστας και δεν ξερω γω ποιος αλλος στο sdna για την αποκαλυψη στοιχειων της εγκληματικης οργανωσης και ειναι οι μοναδικοι που δεν την πνιγουν και μιλουν με ονοματα, με αποτελεσμα να τους ζητα ο φαταουλ 1 μυριο σε αγωγες,
ειναι ακυρος γιατι μπορει να ειναι κρυφοβαζελοι και με σκευωριες αποσκοπουν να βυθισουν το βασικο τους αντιπαλο?
Τι ειμαστε ρε φουστη μου, γαυρο-προβατα που ο προεδρας βαλλεται απο παντου και ολοι μας φθονουν γι'αυτο θελουν να μας πληξουν?
Αυτος ο παραλληλισμος με τους γαβρους (οπως κ τους σουπεραδες παλια) ειναι τερμα ευστοχος
στην περιπτωση αυτη, οσο και αν πληγωνει καποιους..
Γι'αυτο και προτεινω ν'αλλαξουμε νοοτροπια..

Καλά, εντάξει.
ΔανετουρισταγυρναπισωστηνπατριδασουπαλιολαμογιοπουηρθεςναχρεωσειςτηνΠΑΟΚαραμαςναπούμε.
Σαστάλεγα.
ΔανετουρισταγυρναπισωστηνπατριδασουπαλιολαμογιοπουηρθεςναχρεωσειςτηνΠΑΟΚαραμαςναπούμε.
Σαστάλεγα.
-
Παρεμπιπτόντως, το Αμβούργο πούλησε το Μπάντελι όσο τον πήρε, στη Φιορεντίνα...http://www1.skysports.com/football/news/11896/8064986/hamburg-general-manager-frank-arnesen-has-defended-fee-for-milan-badelj
Hamburg general manager Frank Arnesen has defended fee for Milan Badelj
Hamburg general manager Frank Arnesen has rejected accusations that he could have signed Milan Badelj cheaper.
Badelj joined HSV from Dinamo Zagreb for a fee in the region of £3million last month after hiring the services of a second player-agent, Vlado Lemic, to secure the deal.
That prompted remarks from Dejan Joksimovic, another of Badelj's representatives, suggesting Arnesen had cost the Bundesliga club money with his actions.
Joksimovic told Sport-BILD: ""The final deal was a very bad deal for Hamburg because they paid too much of a transfer fee and a second player-agent.
"The contract of the player was about to expire soon. He did not want to sign on and just wanted to link up with Hamburg."
But Arnesen has responded by claiming there was nothing out of the ordinary about his actions.
"There was an offer from Fenerbahce," explained the former Chelsea head talent scout.
"They wanted to pay £3.6m straight. We managed to grab the player cheaper in the end, about £350,000 cheaper. It's a success.
"Vlado Lemic knows the transfer scene in Croatia inside out. I used his knowledge and information. This is a usual thing."
Από εκεί και πέρα, ο καθένας ότι θέλει καταλαβαίνει απ' αυτή την ιστορία.
Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε το αποκλειστικό προνόμιο να βγάζουμε ανθρώπους λαμόγια και μιζαδόρους χωρίς στοιχεία και αποδείξεις.

Κι αν θέλετε κονέ με μεγαλομανατζαρέους και άλλα τέτοια ωραία, κάποιοι πρέπει να βουτήξουν στα σκατά...
νταξει, φχαριστηθηκες?Ale έγραψε:Καλά, εντάξει.
Σαστάλεγα.
Κριμα παντως για το στιχο που εχεις ως υπογραφη, γιατι σε νομιζα για ανθρωπο με πνευμα..
Δεν πήγαινε σε 'σένα, σίμπα.
Κι εγώ της κριτικής ανάγνωσης είμαι.
Ταυτόχρονα όμως με τα γεγονότα, τα οποία παρουσιάζει ο συγκεκριμένος, κρίνω τον χρόνο, τον τρόπο, τον σκοπό και τις επιπτώσεις της δημοσίευσης σε αυτούς, εις τους οποίους απευθύνεται.
Άρα κρίνω και τις προθέσεις του σταρδου-μπα και ανάλογα απαντώ.
Αν προσέξεις τις δημοσιεύσεις μου, ούτε μπουλκουμέδες κάνω σε Σαββίδη, Άρνεσεν και σία, αλλά δεν δίνω και δημόσια κύρος στις καφρομαλακίες, τις οποίες ξερνούν τα μπαστ-αρδ-ια.
Στην τελική, αν πουλήθηκε ο Ετό ενάμισι καράβι λίρες, εγώ θέλω στην ομάδα μου τον πωλήσαντα, όχι τον αγοράσαντα.
Επίσης, θέλω αυτόν, ο οποίος κουβάλησε Ρομάριο και Ρονάλντο στην Ευρώπη, στην ομάδα μου.
Κι εγώ της κριτικής ανάγνωσης είμαι.
Ταυτόχρονα όμως με τα γεγονότα, τα οποία παρουσιάζει ο συγκεκριμένος, κρίνω τον χρόνο, τον τρόπο, τον σκοπό και τις επιπτώσεις της δημοσίευσης σε αυτούς, εις τους οποίους απευθύνεται.
Άρα κρίνω και τις προθέσεις του σταρδου-μπα και ανάλογα απαντώ.
Αν προσέξεις τις δημοσιεύσεις μου, ούτε μπουλκουμέδες κάνω σε Σαββίδη, Άρνεσεν και σία, αλλά δεν δίνω και δημόσια κύρος στις καφρομαλακίες, τις οποίες ξερνούν τα μπαστ-αρδ-ια.
Στην τελική, αν πουλήθηκε ο Ετό ενάμισι καράβι λίρες, εγώ θέλω στην ομάδα μου τον πωλήσαντα, όχι τον αγοράσαντα.
Επίσης, θέλω αυτόν, ο οποίος κουβάλησε Ρομάριο και Ρονάλντο στην Ευρώπη, στην ομάδα μου.
- desperando
- Επικοινωνία:
μα οι αρχες της προπαγανδας αυτες ειναι
ειτε να κρυβονται τα ψεματα μεσα σε πολλες αληθειες ειτε να λεγονται επιλεκτικες αληθειες
ειτε να κρυβονται τα ψεματα μεσα σε πολλες αληθειες ειτε να λεγονται επιλεκτικες αληθειες