Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Όχι ρε συ. Δεν το λέω ειρωνικά, αλήθεια ρωτάω.
Είπαμε, ειδικός δεν είμαι, αλλά δεν θα βγάλω άχρηστο τον Μπεμπάτοφ.
Είπαμε, ειδικός δεν είμαι, αλλά δεν θα βγάλω άχρηστο τον Μπεμπάτοφ.
-
ron-swanson
- zarathustra79
Νομίζω οτι ο άρνεσεν θα κινηθει περισσότερο στο να ενεργοποιήσει το υπάρχον ρόστερ ή να προωθήσει τους απο κάτω (κ17, κ20) και να τους συμπληρώσει (κ αυτό όχι μεσα σε δυο βδομάδες). Γιατι να μη δωσεις ευκαιριες σε σκονδρες, κιτσιου, χαρισηδες, ποζογλου κλπ; Δεν ειναι κακοι παικτες, απογοητευμενοι ειναι. Το ζητουμενο δεν ειναι να ξοδεψει χρηματα ο ιβαν. Το ζητουμενο ειναι να δωθει κίνητρο, οραμα. Να πιστεψει η ομαδα στον εαυτο της. Γιατι αν δε γινει αυτο, κ τον κριστιανο ροναλντο να φερει, παλι στα ιδια θα ειμαστε. Οι ομαδες χτίζονται, δεν αγοράζονται!!
Α και μια υποσημειωση. Ο ραϊκοβιτς (συμφωνα με το FM) ειναι ψηλος, φιλοτιμος, αριστεροποδαρος, δυνατος, ωστοσο του λείπει η ταχυτητα για να πεις οτι ειναι ο ιδνικος για να συμπληρωσει τον ρικαρντο κοστα.
Α και μια υποσημειωση. Ο ραϊκοβιτς (συμφωνα με το FM) ειναι ψηλος, φιλοτιμος, αριστεροποδαρος, δυνατος, ωστοσο του λείπει η ταχυτητα για να πεις οτι ειναι ο ιδνικος για να συμπληρωσει τον ρικαρντο κοστα.
Και το σωστό αυτό θα είναι σε ότι αφορά τους νέους. Νομίζω, όμως, ότι χρειάζονται και εμβληματικές αρχηγικές φυσιογνωμίες.
Βέβαια, ο Φρανκ ξέρει καλύτερα και ανυπομονώ να παρουσιάσει το πλάνο του. Μέχρι, βέβαια, να τον "ξεμπροστιάσουν" οι ξερόλες αρδ.
Βέβαια, ο Φρανκ ξέρει καλύτερα και ανυπομονώ να παρουσιάσει το πλάνο του. Μέχρι, βέβαια, να τον "ξεμπροστιάσουν" οι ξερόλες αρδ.
γίνε Ολυμπιακός ρε φίλε εσύ... που θες και Τζιοβάνι και Ντομίνγκες...Pr.Jon έγραψε:σέντερ μπακ στύλ Μανωλά δίπλα στον κώστα με τρίτο βίτορ και τζαβέλα
αριστερο μπάκ με ράτς/τζαβέλα/κοροβέση είσαι κομπλε με σωστή διαχείριση
δεξί μπάκ επιθιτηκογενές μπάκ/σκόνδρα/κων.νίδη
6ρί! Παικταράς γρήγορος έλουρο/τζιόλης/χαρίσης
8ρι! παικταράς στύλ νάτχο/κάτσε/γκολάσα
10ρι! παικταράς στύλ ντομίνγκες/πέλκας/περέιρα σε 4-4-1-1
Φόρ! έναν Giovanni να μιλάει στην μπάλα/κλάους/περέιρα/κουλούρης
2 εξτρέμ/βιερινια χ2/μακ/κοροβέσης
ςος! Τερματά
δηλαδή για μένα 3 κέντρο+2 εξτρέμ+1 φορ+1 μπάκ+(1 δεξί μπάκ?)+τερματά
ξεχασες τον Μανωλαzoomgr έγραψε:γίνε Ολυμπιακός ρε φίλε εσύ... που θες και Τζιοβάνι και Ντομίνγκες...Pr.Jon έγραψε:σέντερ μπακ στύλ Μανωλά δίπλα στον κώστα με τρίτο βίτορ και τζαβέλα
αριστερο μπάκ με ράτς/τζαβέλα/κοροβέση είσαι κομπλε με σωστή διαχείριση
δεξί μπάκ επιθιτηκογενές μπάκ/σκόνδρα/κων.νίδη
6ρί! Παικταράς γρήγορος έλουρο/τζιόλης/χαρίσης
8ρι! παικταράς στύλ νάτχο/κάτσε/γκολάσα
10ρι! παικταράς στύλ ντομίνγκες/πέλκας/περέιρα σε 4-4-1-1
Φόρ! έναν Giovanni να μιλάει στην μπάλα/κλάους/περέιρα/κουλούρης
2 εξτρέμ/βιερινια χ2/μακ/κοροβέσης
ςος! Τερματά
δηλαδή για μένα 3 κέντρο+2 εξτρέμ+1 φορ+1 μπάκ+(1 δεξί μπάκ?)+τερματά
-
ron-swanson
Σωστος!zarathustra79 έγραψε:Νομίζω οτι ο άρνεσεν θα κινηθει περισσότερο στο να ενεργοποιήσει το υπάρχον ρόστερ ή να προωθήσει τους απο κάτω (κ17, κ20) και να τους συμπληρώσει (κ αυτό όχι μεσα σε δυο βδομάδες). Γιατι να μη δωσεις ευκαιριες σε σκονδρες, κιτσιου, χαρισηδες, ποζογλου κλπ; Δεν ειναι κακοι παικτες, απογοητευμενοι ειναι. Το ζητουμενο δεν ειναι να ξοδεψει χρηματα ο ιβαν. Το ζητουμενο ειναι να δωθει κίνητρο, οραμα. Να πιστεψει η ομαδα στον εαυτο της. Γιατι αν δε γινει αυτο, κ τον κριστιανο ροναλντο να φερει, παλι στα ιδια θα ειμαστε. Οι ομαδες χτίζονται, δεν αγοράζονται!!
Εδω ο βαζελος με ενα τιμ ανθρωπων που δεν ειναι και τιποτα ονοματα και βελτιωνει συνεχεια τους παιχτες του.
Κι εμεις μονιμα τους βγαζουμε αχρηστους.
Απλα να πω οτι ο καλυτερος παιχτης της Τσσκα Μοσχας με μπατζετ πολλων εκατομμυριων ηταν ο Νατχο με 14 γκολ και 10 ασιστ σε 34 παιχνιδια. Ο Νατχο που κι εδω πηγαμε να τον βγαλουμε αχρηστο. Οπως και τον Νινη που εγω εβαζα στοιχημα οτι ο τυπος τελειωσε απο το ποδοσφαιρο με αυτα που εβλεπα στον ΠΑΟΚ και τωρα επαιζε απεναντι μας λες και ηταν ο Μεσσι ξερω γω.
Πρωτα απο ολα πρεπει να δημιουργηθει ενα τιμ ανθρωπων που θα λειτουργει στο τοπ επιπεδο. Και ο τελευταιος μας παιχτης θα πρεπει να ειναι σε τοπ κατασταση.
Εδω γελουσα που οι βαζελοι παιρνουν Εσσιεν και χαιρονται, αλλα μετα απο αυτα που ειδα με τον Νινη κραταω μια πισινη.
Μια που λες για τον Εσσιέν, έχω την απορία:
Γράφεται ότι το μισό συμβόλαιο θα το πληρώσει η εταιρεία της φανέλας. Με εμάς γιατί δεν έχει γίνει ποτέ αυτό;
Γράφεται ότι το μισό συμβόλαιο θα το πληρώσει η εταιρεία της φανέλας. Με εμάς γιατί δεν έχει γίνει ποτέ αυτό;
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι θέλουμε:
Βασικό Νο1.
Δύο καλούς αναπληρωματικούς κεντρικούς αμυντικούς
Ένα αριστερό μπακ
Ένα βασικό 6αρι
Δύο μέσους box to box
Ένα παίχτη τύπου Τσόρι
Τρεις εξτρέμ, δύο βασικοί κι ένας αναπληρωματικούς
Δύο φορ, ο ένας να μπορεί να κάνει παιχνίδι κι ο άλλος να μπορεί να παίζει πλάτη
Βασικό Νο1.
Δύο καλούς αναπληρωματικούς κεντρικούς αμυντικούς
Ένα αριστερό μπακ
Ένα βασικό 6αρι
Δύο μέσους box to box
Ένα παίχτη τύπου Τσόρι
Τρεις εξτρέμ, δύο βασικοί κι ένας αναπληρωματικούς
Δύο φορ, ο ένας να μπορεί να κάνει παιχνίδι κι ο άλλος να μπορεί να παίζει πλάτη
τραγικη καταληξη θα εχει η ομαδα αν το κανει αυτο ο Αρνεσεν....αρκετα με τους ανυπαρκτους νεαρους που η σωματοδομη τους ειναι μονο για παιδικα πρωταθληματα βλε[εzarathustra79 έγραψε:Νομίζω οτι ο άρνεσεν θα κινηθει περισσότερο στο να ενεργοποιήσει το υπάρχον ρόστερ ή να προωθήσει τους απο κάτω (κ17, κ20) και να τους συμπληρώσει (κ αυτό όχι μεσα σε δυο βδομάδες). Γιατι να μη δωσεις ευκαιριες σε σκονδρες, κιτσιου, χαρισηδες, ποζογλου κλπ; Δεν ειναι κακοι παικτες, απογοητευμενοι ειναι. Το ζητουμενο δεν ειναι να ξοδεψει χρηματα ο ιβαν. Το ζητουμενο ειναι να δωθει κίνητρο, οραμα. Να πιστεψει η ομαδα στον εαυτο της. Γιατι αν δε γινει αυτο, κ τον κριστιανο ροναλντο να φερει, παλι στα ιδια θα ειμαστε. Οι ομαδες χτίζονται, δεν αγοράζονται!!
Ποζογλου
ποποβιτς
πελκας
δελήγιαννιδης
κατσε
ποζατζιδης
κανενας τους δεν εχει "αντρικο κορμι"...χαιρι και προκοπη δεν θα δουμε με δαυτους..
Ιβαν φερε ταλεντα αλλα ξενους ποδοσφαιριστες