Βόμβα με Κράσιτς
Βέβαια δεν είναι για εμπιστοσύνη το συγκεκριμένο, αλλά η όλη κατάσταση της μέρας στην τρέλα με οδηγεί.

Νομίζω είναι κοντά και όλα βαίνουν καλώς. Μέχρι να βγει ανακοίνωση πολλά χαλάνε. Για την ώρα όλα ευνοϊκά τα αντιλαμβάνομαι.navigator11 έγραψε:Έχοντας, λογικά, πληροφόρηση καλύτερη από τους συντριπτικά πιο πολλούς από εδώ μέσα, να θεωρήσουμε πως τυπικά απλά αναμένονται ανακοινώσεις; Έχω μια "συμπάθεια" σαν τριανταπεντάχρονο κοντά παιδί κι εγώ στον Ντέβιτς και κατ'επέκταση μιαν προσμονή ...
Κοινώς, μίλα ... σκουλήκι!!!
Βρυζα μαμιεσαι.... ΚΑΙ Devic ΚΑΙ Costa ΚΑΙ Krasic??? Τα νοσηλεια για τα εγκεφαλικα εσυ θα τα πλερωσειςolafpaok έγραψε:Kαι για Κράσιτς λέει ο sportdog. Τρέλα η σημερινή μέρα!![]()
![]()
Βόμβα με Κράσιτς
Βέβαια δεν είναι για εμπιστοσύνη το συγκεκριμένο, αλλά η όλη κατάσταση της μέρας στην τρέλα με οδηγεί.
![]()
![]()
καποιος φιλος το ειχε γραψει και πιο νωρις που το "ψαρεψε" απο τουρκικα σαιτ.. δε θυμαμαι ποιος και ποτε.. θα το ψαξω..sic-4 έγραψε:Βρυζα μαμιεσαι.... ΚΑΙ Devic ΚΑΙ Costa ΚΑΙ Krasic??? Τα νοσηλεια για τα εγκεφαλικα εσυ θα τα πλερωσειςolafpaok έγραψε:Kαι για Κράσιτς λέει ο sportdog. Τρέλα η σημερινή μέρα!![]()
![]()
Βόμβα με Κράσιτς
![]()
![]()
sic-4 έγραψε:Βρυζα μαμιεσαι.... ΚΑΙ Devic ΚΑΙ Costa ΚΑΙ Krasic??? Τα νοσηλεια για τα εγκεφαλικα εσυ θα τα πλερωσειςolafpaok έγραψε:Kαι για Κράσιτς λέει ο sportdog. Τρέλα η σημερινή μέρα!![]()
![]()
Βόμβα με Κράσιτς
![]()
![]()