Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Αρισκ παροτι παλιο κ σεβαστο μελος, πρωτα "δινεις" μεταγραφη π λες οτι ισχυει, μετα υποτιμας και το site.
Δυστυχως ή ευτυχως το paokmania εχει ενα μεγεθος κ μια παρουσια. Τοσο αρδ, οσο και η παε το παρακολουθουν. Μετρο και προσοχη θελει σ αυτα που γραφουμε.
Την περιοδο ελευσης βουκιτς ολισε κλπ ειχαμε θεματα που βγηκαν προωρα εδω τα ονοματα τους.
Κατα τ αλλα συμφωνω με τημ προσεγγιση του. Kgeo
Δυστυχως ή ευτυχως το paokmania εχει ενα μεγεθος κ μια παρουσια. Τοσο αρδ, οσο και η παε το παρακολουθουν. Μετρο και προσοχη θελει σ αυτα που γραφουμε.
Την περιοδο ελευσης βουκιτς ολισε κλπ ειχαμε θεματα που βγηκαν προωρα εδω τα ονοματα τους.
Επίσης ενα άρθρο απο περισυ τον Δεκέμβρη σχετικά με τον παίκτη, γιατί τον έχουμε κάνει "Κατσικά" τον άνθρωπο...
28/12/2014 16:16
Θέλει (πάλι) Τσιγκρίνσκι η Μπάρτσα
Στο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αναφέρεται με δημοσίευμά της η καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo».
Οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν την αναζήτηση αμυντικών, αλλά δεν έχουν καταφέρει να πείσουν κανένα μεγάλο όνομα και έτσι είναι διατεθειμένοι να καταφύγουν σε όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
Μία από αυτές είναι και ο Τσιγκρίνσκι, αφού η εφημερίδα αναφέρει ότι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τάτα Μαρτίνο τον έχει δει σε ένα παλιό βίντεο και εντυπωσιάστηκε από τις ικανότητές του.
Ο 27χρονος αμυντικός πέρασε μία σεζόν στο Καμπ Νου το 2009, αλλά δεν τα κατάφερε να καθιερωθεί και επέστρεψε στην πατρίδα του. Εκτός από την Μπάρτσα, για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και η Μπάγερν Μονάχου.
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id ... Team=32273

28/12/2014 16:16
Θέλει (πάλι) Τσιγκρίνσκι η Μπάρτσα
Στο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αναφέρεται με δημοσίευμά της η καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo».
Οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν την αναζήτηση αμυντικών, αλλά δεν έχουν καταφέρει να πείσουν κανένα μεγάλο όνομα και έτσι είναι διατεθειμένοι να καταφύγουν σε όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
Μία από αυτές είναι και ο Τσιγκρίνσκι, αφού η εφημερίδα αναφέρει ότι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τάτα Μαρτίνο τον έχει δει σε ένα παλιό βίντεο και εντυπωσιάστηκε από τις ικανότητές του.
Ο 27χρονος αμυντικός πέρασε μία σεζόν στο Καμπ Νου το 2009, αλλά δεν τα κατάφερε να καθιερωθεί και επέστρεψε στην πατρίδα του. Εκτός από την Μπάρτσα, για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και η Μπάγερν Μονάχου.
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id ... Team=32273
cellophan έγραψε:Παιδιά,
να θυμίσω απλά, πως καλό θα ήταν να μη βγαίνουν ονόματα που στην πραγματικότητα αποτελούν ρεαλιστικούς μεταγραφικούς στόχους, καθώς σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο 2/3 θέσεις - στόχους (στόπερ & εξτρέμ) είναι κοινές με αυτές του παιδοβούβαλου.
Οτι προτεινουν σε εμας προτεινουν και σε αυτους,το θεμα ειναι τους ποδοσφαιριστες να τους βρισκεις και να τους διαλεγεις μονος σου.
Αν αποκτηθουν ποδοσφαιριστες μεσα απο το λεγομενο scouting τοτε τα ονοματα τους βγαινουν μονο οταν το θελει τουλαχιστον μια απο τις δυο πλευρες,τοτε ναι μπορει να χαλασει μια μεταγραφη.
Συνηθως αυτοι που παιρνει μια ομαδα ανακοινωνονται στα μμε λιγο πριν πατησουν το ποδι τους στα γραφεια για τις εξετασεις και μετα τις υπογραφες.
Και εγω ειχα μαθει οτι ειχε προταθει ο Necid και οτι εξεταζοταν σοβαρα,εγραψα το ονομα του καμια 10ρια μερες πριν τον παρουμε κανοντας την εξης ερωτηση.
"Αυτος ο Necid παιζει ακομα μπαλα στην τσσκα;"
Οταν τον ανακοινωσαμε εγραψε καποιος που θυμοταν την ερωτηση μου.
"γιαυτον ειχε γραψει εδω μεσα στο ασχετο πριν μερες καποιος"
Αυτο που θελω να πω ειναι ειναι το εξης, οτι ονομα εχει βγει στην δημοσιοτητα μεχρι τωρα ειναι δουλεια μανατζερ που θελουν να πανε σε πληστηριασμο την πραματια τους.
Ακομα και η επιμονη του αναλυτη-στοιχηματζη τσαρλυ στον Obraniak πιθανοτατα ειναι δουλεια μανατζερ.
Το καλοκαιρι μας εδειξε οτι επιτελους γινεται καλη δουλεια εστω και αν δεν καλυφθηκαν ολα τα κενα,ευκαιρια ειναι να τα καλυψουν τωρα.
Υ.Γ arisk πως με κοβεις ηξερα η δεν ηξερα οτι ο Natho ηρθε ως ελευθερος στην ομαδα;
Για αλλον χτυπαγε η καμπανα αλλα δεν με επιασες.

Όχι ρε φίλε, σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάω το σάιτ, ειναι γνωστό σε όποιον απο εδώ μέσα με γνωρίζει οτι τρέφω όχι απλά απεριόριστο σεβασμό, αλλά και αγάπη γι'αυτο εδώ το φόρουμ, αφού δεν το γνώρισα στις δόξες του, αλλά στην αρχή του, πριν ακόμα γίνει βασική πηγή ενημέρωσης των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων... Ειμαι απο την παλιά φουρνιά αυτών που έγραφαν στο φόρουμ και δεν θα μπορούσα ποτέ να το απαξιωσω, κάθε άλλο...! Παρεξήγησες τα γραφόμενα μου, δεν ήθελα να δώσω αυτή την εντύπωση, απλά ήθελα να πω οτι εγώ προσωπικά δεν θεωρώ οτι αν γράψει ενας ανώνυμος χρήστης (όπως πχ εγώ), ενα όνομα στο διαδίκτυο, οτι μπορεί να χαλάσει μια μεταγραφή...rainmaker έγραψε:Αρισκ παροτι παλιο κ σεβαστο μελος, πρωτα "δινεις" μεταγραφη π λες οτι ισχυει, μετα υποτιμας και το site.
Επίσης, ο κύριος λόγος που έγραψα αυτό το όνομα εδώ, ειναι οτι (ήξερα οτι ισχύει και) ήθελα (για άλλη μια φορά) να γραφτεί πρώτα στο συγκεκριμένο ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ και όχι σε κάποιο site που ζει και βγάζει λεφτά απο την αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ... Και επειδη ήξερα οτι απο μέρα σε μέρα θα έφτανε στα αυτιά των ΑΡΔ, άρα και στη δημοσιότητα, προτίμησα να το δώσω εδώ, όπως εχω ξανακάνει και πολλές ακόμα φορές κατα το παρελθόν... Αν είναι να βγει, τουλάχιστον ας βγει εδώ και χωρίς να μπορεί κανένας αρδ να το εκμεταλλευτεί για να πάρει κλικ (άρα και λεφτά)...
Edit: Τώρα που το ξαναβλέπω, η διατυπωση μου στο εν λόγω μήνυμα ήταν πολύ κακή και δεν αποδίδει το νόημα που ήθελα, ειναι κακογραμμένο, αν θέλει κάποιος mod ας το τσεκουρώσει καλύτερα...
δεν υπαρχει ζορμπας παικτης..25-26 και μεχρι πριν 2 μηνες ηταν παγκιτης σε οφη κ κερκυρα... καλυτερα Πελκας.. που εβλεπα πριν φασεις απο πορτογαλια και οσο παιζει καλα τα παει..εκτελει κ ολα τα φαουλ και κορνερ..
Ενταξει μην σοκαριζεσε, εκανα λαθοςobanebane έγραψε:Dimg4 έγραψε:η τον νατχο...john4serres έγραψε:δεν θελετε δανεικους , αλλα τον χοντροκωλη ( σορρυ αντρε ) πορτογαλο που εφερε ενα καλοκαιρι ο σαντος τον ξεχνατε ..
Τον Natho απο ποια ομαδα τον δανειστηκαμε;
Δεν είδα οτι έγραφες εσυ ρε φίλε, κουτουρού απάντησα, χωρίς να βλέπω σε ποιον μιλάω...obanebane έγραψε: Υ.Γ arisk πως με κοβεις ηξερα η δεν ηξερα οτι ο Natho ηρθε ως ελευθερος στην ομαδα;
Για αλλον χτυπαγε η καμπανα αλλα δεν με επιασες.

Αν έβλεπες πως κάθομαι τώρα και το που, θα καταλάβαινες...

Με τον ίδιο τροπο έγραψα πριν και τη χοντράδα, το "κλάιν", και θεώρησε ο Rain οτι υποτιμαω το Paokmania... Sorry... Μάλλον ειμαι ντεφορμέ, σαν τον Σαλπιγγίδη κι εγώ... Αλλά θα μου πεις αυτος γεννήθηκε ντεφορμέ...!

Μη με ρωτάτε πως και τι, αλλά σήμερα έμαθα νέαπου στα δικά μου τα αυτιά ακούγεται πολύ ευχάριστο. Λοιπόν δύο άτομα του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην Αργεντινή για μεταγραφικούς σκοπούς. Ο ένας είναι αργεντίνος που μένει Αθήνα και είναι αυτός που έφερε Περευρα. Υπάρχουν διάφοροι στόχοι που χαρακτηρίζονται λαβράκια αλλά μιλάμε κατά πάσα πιθανότητα για καλοκαίρι. Οι δύο παραβρέθηκαν σε αγώνες που είναι η Μέκκα του Σκάουτινγκ κι έχουν να κάνουν με νεαρούς παίκτες. Το έμαθα από σπόντα και δεν ξέρω κάτι παραπάνω οπότε μη ρωτάτε. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο ΠΑΟΚ επενδύει πολύ σε αυτό το ταξίδι...
ρε παιδια ο ουκρανος εχει τα τελευταια 3 χρονια καμια 20(3 φετος ,6 περσυ κ 10 προπερσυ!) συμμετοχες συνολικα... ! τι ελπιδα εχουμε να βγει?
Arisk οκ αδερφε τοσα χρονια ξερουμε την πορεια πολλων μελων κ ειδικα παλιων. Απλα προσοχη γτ διαφοροι καλοθελητες υπαρχουν.
Υγ. Βρε φερτε τον Αντελινο να τελειωνουμε
Υγ. Βρε φερτε τον Αντελινο να τελειωνουμε
Dimg4, δεν το εγραψα για να σου κανω παρατηρηση,απλα ο Σερραιος με τον μοναδικο ποδοσφαιριστη που αποκτησαμε μετα απο δανεισμο (και αφου πριν και μετα ηρθαν καμια 40ρια ακομα) προσπαθει να δημιουργησει εντυπωσεις αντικρουοντας τη πραγματικοτητα που εναι η εξης μια.Dimg4 έγραψε:
Ενταξει μην σοκαριζεσε, εκανα λαθος
Κατα 90% μη πω και παραπανω δανεικος δεν βοηθησε την ομαδα αλλα ουτε και αποκτηθηκε ποτε.
Και μεσα σε αυτα τον σιγονταρησες κανοντας ενα πολυ μεγαλο λαθος με την περιπτωση Natho .
Ηθελες να το αφησω να περασει ετσι;
Y.Γ Θα το φωναζω και θα το λεω μακρια απο δανεικους, ευτυχως ομως εχω Αγγελο σου λεω.

slidar έγραψε:Φοβουνται να κανουν μεταγραφες..
Ο Σαββιδης και το καλοκαιρι δεν ειπε μην κανετε μεταγραφες..
Απλα τους ειπε απο εδω και περα θα παιρνετε και την ευθυνη..
[youtube]hlzi5_VWgPc[/youtube]

[youtube]SdxgQQCZys8[/youtube]
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Αν αληθεύει ο ουσερο έχει ρήτρα φυγής 250 χιλ....αν όχι η Τρίπολη θα ζητήσει υψηλό ποσο για να τον αφήσει...
Όπως και να ζει είναι καλός παικτης και θα γεμίσει την μεσαία γραμμη
Όπως και να ζει είναι καλός παικτης και θα γεμίσει την μεσαία γραμμη