Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
ρε αμγκες και γω αυτη τη στιγμη γουσταω αγγελο με τα χιλια αλλα απο που προεκυψε αυτη η κουβεντα
- ace79grpaok
Και ο Μουρίνιο να ερθει σε 6 μηνες τα αρδ μας μαζί με τους προπονητές της κερκίδας θα τον βγάλουν αμπαλο ,κολακα καλός ο γχ?πιο γατάκι πεθαίνεις 

- theodorsalonika
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τον λόγο για τον οποίο απομακρύνθηκε ο Μπόλονι. Από εκεί και μετά ξεκίνησε το πρόβλημα.
παντως αν συνεβαινε κατι που συμφερει κολκοβρυζες θα το ξεραμε η προεδραρα θα ειχε στειλει 100 μηνυματα στο πιτογυρο24....αυτο καλο ειναι κατι θετικο για τον ΠΑΟΚ θα συμβει
Φέρτε Σαντος.. Οχι αλλα πείραματα... Ούτε νεαρούς φιλόδοξους ,ούτε παππούδες ,ούτε τον καλόγερο... Θέλω αντι ποδόσφαιρο κ 1-0 η 0-1...
+1926apaikto$ έγραψε:Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τον λόγο για τον οποίο απομακρύνθηκε ο Μπόλονι. Από εκεί και μετά ξεκίνησε το πρόβλημα.
Γιατί ο ζήσης ήθελε να φέρει τον ΓιΔώνη
κατηγορηθηκε για τα συχνα ταξιδια στην Γαλλια αλλα και την χαλαροτητα που εδειξε η ομαδα στα πλει οφφς με αποτελεσμα να τερματησει τελευταια, επισης ο Μπολονι μιλουσε πολυ...και ενοχλουσε, στο τελος του φερθηκαν με ακομψο τροπο και απολυθηκε ενω ηθελε να μεινειnikolasf έγραψε:+1926apaikto$ έγραψε:Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τον λόγο για τον οποίο απομακρύνθηκε ο Μπόλονι. Από εκεί και μετά ξεκίνησε το πρόβλημα.
Γιατί ο ζήσης ήθελε να φέρει τον ΓιΔώνη
Ακούγνται για Άγγελο πάντως ενόψι play off.. Μπας και τους ξυπνήσει λίγο.
Για Σάντος πιστεύω πως άμα έρεθι θα γίνει μετά το μουντιάλ... Πότε θα γίνει προετοιμασία, πότε μεταγραφές.. Σαν να το βλέπω του χρόνου τέτοια περίοδο....ε δεν έκανε ολόκληρη προετοιμασία με την ομάδα, ας κάνουμε υπομονή και άλλη μια χρονιά και μετά κρίνουμε, και τονπαρεάκι ευχαριστημένο..
Για Σάντος πιστεύω πως άμα έρεθι θα γίνει μετά το μουντιάλ... Πότε θα γίνει προετοιμασία, πότε μεταγραφές.. Σαν να το βλέπω του χρόνου τέτοια περίοδο....ε δεν έκανε ολόκληρη προετοιμασία με την ομάδα, ας κάνουμε υπομονή και άλλη μια χρονιά και μετά κρίνουμε, και τονπαρεάκι ευχαριστημένο..
Είχαμε σπάσει ρεκόρ και στις θλάσεις όμως, ας μην το ξεχνάμε. Αυτό ήταν πράγματι μεγάλο πρόβλημα.