Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2013-2014
Re: Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2013-2014
Μεγαλο ματι ο βρυζανιο. Εφερε το κελεπουρι τον λοπεθ χαρη στις γνωριμιες του
τελικα ο ζησης η ο ρωσος σκαουτ φερνουν παικτες αλλα τι σημασια εχει ειναι ολοι ασχετοι ,η πορτα της παε ειναι ορθανοιχτη για σενα που απο οτι φαινεται κοβει το ματι σου περισσοτεροTaseos έγραψε:Μεγαλο ματι ο βρυζανιο. Εφερε το κελεπουρι τον λοπεθ χαρη στις γνωριμιες του
- sourmenetes
- Moderator
Το στοχ ποιος τον έφερε ρε μάγκα;;
Άντε ηρεμήστε λίγο.
Φιλικό παίζουν.και όσοι δεν κάνουν θα φύγουν..
Άντε ηρεμήστε λίγο.
Φιλικό παίζουν.και όσοι δεν κάνουν θα φύγουν..
Εχω την δικη μου δουλεια δοξα τω θεω. Και αποτι ξερω εδω ειναι φορουμ κ μπορω να πω την γνωμη μου. Αν δε σου αρεσει αγνοησε την. Δε σε υποχρεωσε κανεις να συμφωνησεις. σιγα μην ηξερε ο ρωσσος σκαουτ τον σπυροπουλο. Ο ζησης εφερε τον λοπεθ. Οπως περσυ εφερε τον μεγα βιβιαν. Τι να κανουμε. Αμα επαιρνα 7000 το μηνα καθαρα θα φροντιζα να κοβει το ματι μου.don pablo έγραψε:τελικα ο ζησης η ο ρωσος σκαουτ φερνουν παικτες αλλα τι σημασια εχει ειναι ολοι ασχετοι ,η πορτα της παε ειναι ορθανοιχτη για σενα που απο οτι φαινεται κοβει το ματι σου περισσοτεροTaseos έγραψε:Μεγαλο ματι ο βρυζανιο. Εφερε το κελεπουρι τον λοπεθ χαρη στις γνωριμιες του
- desperando
- Επικοινωνία:
το θέμα είναι ποιος έφερε ποιον;ή ότι έχουμε τεράστιο κενό βάθους στα σέντερ μπακ
Συνολικά:
-Γλύκος στο 2ο γκολ πετάει αετό.
-Λόπεθ:Ήμαρτον.
-Κατσικάς:Ήμαρτον.
-Σπυρόπουλος:Βαριόταν.
-Σκόνδρας:Μέχρι το 45 σερνόταν,όταν πήγε αριστερά ανέβηκε.
-Τσανδάρης:Πολύ καλός.
-Γκαρσία:Αόρατος δείχνει να μην αντέχει.Πήγε να ρίξει και κάτι κλωτσιές από τον εκνευρισμό.
-Κάτσε:Ο καλύτερος του γηπέδου.
-Στοχ:Τεράστιος παίκτης,καλύτερος του Αντελίνο μου φάνηκε,θα αφήσει εποχή.
-Γιάννου:Ποιος;
-Πέλκας:Ας γελάσω.
-Αθανασιάδης:Αυτός κ αν βαριόταν.
-Νέτσιντ:Θέλει αρκετά ματς ακόμη.
-Γλύκος στο 2ο γκολ πετάει αετό.
-Λόπεθ:Ήμαρτον.
-Κατσικάς:Ήμαρτον.
-Σπυρόπουλος:Βαριόταν.
-Σκόνδρας:Μέχρι το 45 σερνόταν,όταν πήγε αριστερά ανέβηκε.
-Τσανδάρης:Πολύ καλός.
-Γκαρσία:Αόρατος δείχνει να μην αντέχει.Πήγε να ρίξει και κάτι κλωτσιές από τον εκνευρισμό.
-Κάτσε:Ο καλύτερος του γηπέδου.
-Στοχ:Τεράστιος παίκτης,καλύτερος του Αντελίνο μου φάνηκε,θα αφήσει εποχή.
-Γιάννου:Ποιος;
-Πέλκας:Ας γελάσω.
-Αθανασιάδης:Αυτός κ αν βαριόταν.
-Νέτσιντ:Θέλει αρκετά ματς ακόμη.
οταν λες την γνωμη σου σε ενα φορουμ αυτη κρινεται αλλα δεν μπορω αυτη την ελαφροτητα του στυλ ποιος βρυζας ποιος ζαγορακης ποιος τσιστιακοφ ολοι δηλαδη δεν κανουν και δεν ξερουν και μονο εμεις οι εξω απο την ομαδα γνωριζουμε τα παντα Υ.Γ μαγκια του και αν παιρνει και 100 υπαρχει καποιος που τα δινει απο την τσεπη του καντου παραπονα οτι του τα δινει τζαμπαTaseos έγραψε:Εχω την δικη μου δουλεια δοξα τω θεω. Και αποτι ξερω εδω ειναι φορουμ κ μπορω να πω την γνωμη μου. Αν δε σου αρεσει αγνοησε την. Δε σε υποχρεωσε κανεις να συμφωνησεις. σιγα μην ηξερε ο ρωσσος σκαουτ τον σπυροπουλο. Ο ζησης εφερε τον λοπεθ. Οπως περσυ εφερε τον μεγα βιβιαν. Τι να κανουμε. Αμα επαιρνα 7000 το μηνα καθαρα θα φροντιζα να κοβει το ματι μου.don pablo έγραψε:τελικα ο ζησης η ο ρωσος σκαουτ φερνουν παικτες αλλα τι σημασια εχει ειναι ολοι ασχετοι ,η πορτα της παε ειναι ορθανοιχτη για σενα που απο οτι φαινεται κοβει το ματι σου περισσοτεροTaseos έγραψε:Μεγαλο ματι ο βρυζανιο. Εφερε το κελεπουρι τον λοπεθ χαρη στις γνωριμιες του
Δύο ισάξιες 11αδες... Θέλουμε πολλά ψωμιά ακόμα για να έχουμε την ομάδα που ονειρευόμαστε. Φιλικά, ξεφιλικά χάνεις από ουζερί με 1-3 και δεν μπορείς να βγάλεις την μπάλα από την άμυνά σου. Το τέρμα, να κάνουμε το σταυρό μας, μην τραυματιστεί ο Χακόμπο.Τα σέντερ μπακ για γέλια. Ο ένας βαδίζω και παραμιλώ και ο άλλος κάνει σας να μην έχει παίξει ποτέ του με το Σκόνδρα. Το κέντρο...κρίμα (γιατί μάλλον δεν μπορεί άλλο). Τι να πεις για Πέλκα, Γιάννου, θα πω μόνο ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους περιμένουμε άλλο, τουλάχιστον σε αυτό το ρόστερ.
Κατά τα άλλα υπομονή και πίστη στη δουλειά που γίνεται. Καλύτερα σφαλιάρα στα φιλικά, παρά σε επίσιμο.
υ.γ. Έλεος με τον σπίκερ, "άριστα 10" λέει ο Κάτσε και το σκορ, ήταν 0-3. "Η Καλλονή δείχνει να βολεύεται σε αυτό το σκορ" όχι θα σου βάλει 5 ρε.
Κατά τα άλλα υπομονή και πίστη στη δουλειά που γίνεται. Καλύτερα σφαλιάρα στα φιλικά, παρά σε επίσιμο.
υ.γ. Έλεος με τον σπίκερ, "άριστα 10" λέει ο Κάτσε και το σκορ, ήταν 0-3. "Η Καλλονή δείχνει να βολεύεται σε αυτό το σκορ" όχι θα σου βάλει 5 ρε.
Το θέμα είναι μάλλον θα χρειαστούμε και ένα καλό σέντερ μπακ ή έστω έναν καλό στόπερ ή και τα δύο. Οψόμεθα....
σημερα εδειξαν οτι μπορουν να προσφερουν πολυ λιγοι.λοιπον
γλυκος :εφταιγε στο 2ο αλλα γενικα προδωθηκε απο την αμυνα 6/10
σκονδρας:μετριος στο 1ο με 0 ανεβασματα,ποιο δραστηριος στο 2ο αν κ αριστερα 6/10
σπυρο:αρνητικος 3/10
κατσικας-λοπεθ:τραγικοι 1/10
γκαρσια αρνητικος με νευρα
2/10
κατσε ο καλυτερος 9/10
πελκας τραγικος 1/10
νεσιντ μετριος κ απελπιστικα μονος 5/10
γιαννου Αρνητικος 3/10
στοχ πολυ καλος οσο επαιξε 7/10
κλαους μετριος πιο πολυ γυρνουσε πισω κ δεν φανηκε μπροστα 5/10
τσανδαρης αρκετα θετικος 6/10
κωνσταντινιδης -
με λιγα λογια θελουμε 3ο σεντερ μπακ,10αρι κ ισως 9αρι γιατι μπροστα τα βλεπω καπως..επισης χιλιες φορες να μεινει ο ποπο παρα γιαννου-πελκας κ σια..θελεις βαθος για πρωταθλητισμο κ φενεται πως δεν το εχουμε..
γλυκος :εφταιγε στο 2ο αλλα γενικα προδωθηκε απο την αμυνα 6/10
σκονδρας:μετριος στο 1ο με 0 ανεβασματα,ποιο δραστηριος στο 2ο αν κ αριστερα 6/10
σπυρο:αρνητικος 3/10
κατσικας-λοπεθ:τραγικοι 1/10
γκαρσια αρνητικος με νευρα
κατσε ο καλυτερος 9/10
πελκας τραγικος 1/10
νεσιντ μετριος κ απελπιστικα μονος 5/10
γιαννου Αρνητικος 3/10
στοχ πολυ καλος οσο επαιξε 7/10
κλαους μετριος πιο πολυ γυρνουσε πισω κ δεν φανηκε μπροστα 5/10
τσανδαρης αρκετα θετικος 6/10
κωνσταντινιδης -
με λιγα λογια θελουμε 3ο σεντερ μπακ,10αρι κ ισως 9αρι γιατι μπροστα τα βλεπω καπως..επισης χιλιες φορες να μεινει ο ποπο παρα γιαννου-πελκας κ σια..θελεις βαθος για πρωταθλητισμο κ φενεται πως δεν το εχουμε..
Καλά για το αμυντικό δίδυμο τα ξέραμε. Πολύ μεγάλο κενό στη θέση του αριστερού μπακ. Η απόγνωση του Χούμπ έβγαζε μάτι, αφού χρησιμοποίησε στο β ημίχρονο την 3η επιλογή των αριστερών μπακ στα δεξιά. Η πλάκα είναι ότι ο Σκόνδρας μας ψιλοάρεσε δεξιά, γεγονός που δείχνει ότι μετά το Λίνο κάνουμε σταυρούς.
Πέλκας, Γιάννου ελεύθεροι και στο καλό.
δεξις δεν ειναι ο σκονδρας?? νομιζω ετσι ειναι σωστο.hitman έγραψε:Καλά για το αμυντικό δίδυμο τα ξέραμε. Πολύ μεγάλο κενό στη θέση του αριστερού μπακ. Η απόγνωση του Χούμπ έβγαζε μάτι, αφού χρησιμοποίησε στο β ημίχρονο την 3η επιλογή των αριστερών μπακ στα δεξιά. δεξιων μπακ στα αριστερα. Η πλάκα είναι ότι ο Σκόνδρας μας ψιλοάρεσε δεξιά αριστερα, γεγονός που δείχνει ότι μετά το Λίνο κάνουμε σταυρούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hitman την Σάβ 10 Αύγ 2013, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.