27.Charles Itandje
Re: 27.Charles Itandje
Και όχι μόνο παίζει, αλλά είναι και καλός. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί μας χαλάει και δεν τον κρατάμε.
Aureliano Buendia έγραψε:Εγώ βλέπω ότι ο Σαρλίτο επιδεικνύει επαγγελματισμός και σοβαρότητα
σε μία ομάδα που βολοδέρνει και κατόπιν πολλών μηνών αδιανόητου παραγκωνισμού
από τον παναγιότατο, που τον θεωρούσε κατώτερο και του Γιακουμή.
Κέρδισε την εκτίμησή μου αυτούς τους τελευταίους μήνες.
Η αποψη μου (αν σε ειχα απεναντι μου και οχι στο φορουμ) Aureliano φιλε μου καλε,θα σου ελεγα οτι ο τυπος εχει προσοντα αλλα αυτος που βλεπουμε τωρα ειναι ο ιτανζ που το καλοκαιρι δεν θα εχει ομαδα και κανει οτι μπορει δινοντας ολες του τις δυναμεις για να βρει ενα καλο συμβολαιο.
Αφου το κανει θα τα γραψει παλι στον κοκκορα.
Εμεις σαν ΠΑΟΚ τον ξερουμε και γιαυτο αποτι φαινεται θα τον χαιρετησουμε.
Τωρα αν με τις αποκρουσεις του μας δωσει την πρωτια στα playoffs θα ειναι σουπερ,και εμεις θα ειμαστε στο CL (λεμε και καμια μαλακια να περναει η ωρα.

- hasio_john
Σε καμιά περίπτωση δε νομίζω πως τα είχε ρίξει στον ... κόκκορα! Η κοιλιά που έκανε ήταν από την απραξία στον πάγκο. Όσο παίζει ξεδιπλώνει τις αρετές του! Σε μια άλλη επαγγελματική ομάδα (που θα λειτουργεί ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ) ο άνθρωπος θα διαπρέψει! Τέτοιον τερματά, απλά ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να φύγει!
- Aureliano Buendia
Δεκτόν, είναι πιθανό να βγάζει τον καλύτερο εαυτό του για να βρει ένα καλό συμβόλαιοobanebane έγραψε:Aureliano Buendia έγραψε:Εγώ βλέπω ότι ο Σαρλίτο επιδεικνύει επαγγελματισμός και σοβαρότητα
σε μία ομάδα που βολοδέρνει και κατόπιν πολλών μηνών αδιανόητου παραγκωνισμού
από τον παναγιότατο, που τον θεωρούσε κατώτερο και του Γιακουμή.
Κέρδισε την εκτίμησή μου αυτούς τους τελευταίους μήνες.
Η αποψη μου (αν σε ειχα απεναντι μου και οχι στο φορουμ) Aureliano φιλε μου καλε,θα σου ελεγα οτι ο τυπος εχει προσοντα αλλα αυτος που βλεπουμε τωρα ειναι ο ιτανζ που το καλοκαιρι δεν θα εχει ομαδα και κανει οτι μπορει δινοντας ολες του τις δυναμεις για να βρει ενα καλο συμβολαιο.
Αφου το κανει θα τα γραψει παλι στον κοκκορα.
Εμεις σαν ΠΑΟΚ τον ξερουμε και γιαυτο αποτι φαινεται θα τον χαιρετησουμε.
Τωρα αν με τις αποκρουσεις του μας δωσει την πρωτια στα playoffs θα ειναι σουπερ,και εμεις θα ειμαστε στο CL (λεμε και καμια μαλακια να περναει η ωρα.) και αυτος θα βρει το επομενο κοροιδο που θα του τα σκασει.
και να ήταν λιγότερο στην τσίτα αν δεν εξέπνεε το συμβόλαιό του με εμάς.
Από την άλλη όμως, δεν τον κακίζω γι' αυτό.
Εκεί που ήθελα να καταλήξω ήταν ότι ο υπερβολικός παραγκωνισμός του
είναι μεταξύ των πολλών περίεργων που συνέβησαν εφέτος.
Αν έχουμε σκοπό να πάρουμε τερματά για πρώτο (π.χ. κανέναν Κούρτσι που φεύγει από τη Ρόμα, όπου δεν έπαιζε κιόλας), ok να το δεχτώ να φύγει και να μείνει δεύτερος ο Γλύκος που είναι Έλληνας και έχει συμβόλαιο.
Αλλά να φύγει ο Ιτάνζ και να έρθει ως δεύτερος ο Λόρια, δεν το καταλαβαίνω. Ούτε καλύτερος είναι, ούτε λιγότερα ζήτησε.
Αλλά να φύγει ο Ιτάνζ και να έρθει ως δεύτερος ο Λόρια, δεν το καταλαβαίνω. Ούτε καλύτερος είναι, ούτε λιγότερα ζήτησε.

Aν επαιρνα εγω αποφαση θα του προτεινα μονοετες συμβολαιο γιατι η αληθεια ειναι οτι το εχει κερδισει με τις μεχρι τωρα εμφανισεις του,τιποτα παραπανω ομως ουτε μηνα.
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
εγω πιστευω πως ο Ιτανζ θελει να μεινει στον ΠΑΟΚ
Μ αρεσει πολυ σαν τέρμας πλεον και πιστευω ειναι αξιος για βασικος.
Συμπερασμα : ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Μ αρεσει πολυ σαν τέρμας πλεον και πιστευω ειναι αξιος για βασικος.
Συμπερασμα : ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Αν θέλει να μείνει τι τον κρατάει να μείνει, δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης. Κάτι άλλο παίζει.
Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα δεν νομίζω. Ο Ιτάνζ είναι καλός τερματοφύλακας, μπορεί να μην είναι ο σούπερ αλλά μας κάνει για τώρα. Αν δεν έχουν βρει κάτι καλύτερο ας τον ανανεώσουν να τελειώνουμε. αν υπάρχει όντως κάτι καλύτερο ας το ανακοινώσουν. Μόνο στον ΠΑΟΚ γίνονται αυτά. 

Και τι γνώμη μπορεί να έχει ένας ΤΧ διευθυντής από την Ιβηρική χερσόνησο όποτε έρθει και ένας προπονητής που δεν ξέρουμε καν πότε θα έρθει; Πότε θα προλάβουν να τους δουν; Φαντάζομαι ο ΤΧ και ο προπονητής θα θέλει να υπάρχουν ήδη κάποιοι παίκτες στην ομάδα.
Αυτές οι δικαιολογίες δεν στέκουν όταν δεν υπάρχει καν ΤΧ και προπονητής.
Αυτές οι δικαιολογίες δεν στέκουν όταν δεν υπάρχει καν ΤΧ και προπονητής.