4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
kostasny4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kostasny4 »

mastoras έγραψε:καπιοι εδω πρεπει να ειναι μπουφοι αλλιως δεν μπορω να καταλαβω ...κραζουν τον μπαλαφα συνεχεια χθες δεν ηταν κακος αλλα δεν εκανε κ κατι ιδιαιτερο ........ο ηλιαδης εχασε κ κλασσικα φαση για γκολ να τελειωνε εκει το παιχνιδι και δεν εχω ακουσει απο κανενα σας τιποτα....
ο μπαλαφας δεν ειναι βασικος φετος για την αναγκη ειναι ......δλδ οσοι τον κραζετε χ8ες στην θεσυ του σαντος ποιους θα βαζατε στο κεντρο ?????
Ο Ηλιαδης δεν εχει παιξει 4 χρονια σχεδον βασικος στο παοκ!. Ουτε θα τον κατακρινω γιατι βρεθηκε πρωτη φορα στη καριερα του σε τετατετ και το εχασε.

Ενας Μπουφος.
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

οποιος εχει παιξει μπαλα σε ομαδα,και οχι σε τσαιρια,και λεει οτι χθες ο μπαλαφας ηταν κακος,μαλον πρεπει να εκπαιδευτει ποδοσφαιρικα στο pro,παρα να μιλαει για ποδοσφαιρο!εχει γεμισει το φορουμ με παντογνωστες,που ποτε δεν εχουν φορεσει παντελονακι!δεν μπαινω στο φορουμ γιατι εχει γεμισει με μπουφογερακες,που το μονο που ξερουν ειναι να κραζουν το μπαλαφα!για αυτο το λογο δεν θελω να μπαινω να συζηταω!σημερα μπηκα ,γιατι ηξερα οτι θα βρω παλι πρωτη μουρη το ποστ του σωτηρη!η ευκαιρια που εχασε εκεινο το γατι ο ηλιαδης,αν την εχανε ο σωτος θα ειχε φυγει χθες απο την τουμπα χωρις επιστροφη!μερικοι ειστε πολυ καλοι στην χρησιμοποιηση του πληκτρολογιου,αλλα οχι και του στρογγυλου πετσιου!καλυτερα ασχολειθειτε με αλλα πραγματα,παρα με το τοπι,γιατι δεν το κατεχετε,και μονο κακο μπορειτε να προκαλεσετε με την ασχετη κριτικη σας.αμπαλοι ε αμπαλοι
Άβαταρ μέλους
kostasny4
Επικοινωνία:

οκ. damanaki. Ο Μπαλαφας ειναι εδω, και πρεπει να χαιρεσαι γιατι εχει συμβολαιο αλλα 4 χρονια. Διστυχως, για αλλα 4 χρονια, δε θα μπεις στο φορουμ ξανα , γιατι μαλλον θα γραφουνε παλι για τον μπαλαφα....
Bad luck!
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Kareena4ever έγραψε:Διαφωνω μ' αυτους που μιλανε για καλη εμφανιση του ποδοσφαιριστη χθες.
Για αλλη μια φορα τον ενδιεφερε μονο να δωσει την σιγουρη κοντινη οριζοντια πασα σε συμπαικτη, οσο πιο γρηγορα γινεται.
Ετσι ωστε να μην βρεθει στη θεση να εχει ευθυνη για καποια πιθανα αποτυχημενη ενεργεια.
Κarrena , ... άλλαξε σε παρακαλώ το νομιστεράκι με στόμα σαν κώλο κότας, ... στο αβατάρ σου, ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑΦΑ ΝΑΟΥΜΕ. :lol:

Μια χαρά έπαιξε χθες ο Σωτηράκης. ΝΑΟΥΜΕ
Πήρε και λίγο τσαμπουκά από τον Garcia, ΝΑΟΥΜΕ.
DAMANAKIS

παροτι 8 δεκεμβριου υπαρχουν πολλες μυγες ακομα!τραγικα παραξενο!
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Kareena4ever έγραψε:Οποιος μπαινει μεσα στο φορουμ για να κραζει και να χαρακτηριζει οσους δεν πιστευουν στον Μπαλαφα και τις εμφανισεις του ειναι και προσωπολατρης και ανιατος προσωπολαγνος που βαζει τη θετικη του γνωμη για παικτη πανω απο το συμφερον του συλλογου.
Γεμιζει το φορουμ κατα καιρους με ανθρωπους που επειδη πιστευουν πως ξερουν απο ποδοσφαιρο κατακεραυνωνουν οσους εχουν αντιθετη με εκεινους αποψη.
Οχι μονο αστοχη μια τετοια συμπεριφορα, αλλα και τραγικα επικινδυνη για ενα συλλογο που δε θα γινει ποτε σουπα3.
KAREENA, ... με έχεις μπερδέψει λίγο. :roll:
Άβαταρ μέλους
kostasny4
Επικοινωνία:

DAMANAKIS έγραψε:παροτι 8 δεκεμβριου υπαρχουν πολλες μυγες ακομα!τραγικα παραξενο!
Ακομα εδω εισαι? Δεν εχεις προπονηση, εσυ που παιζεις και μπαλα?
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

DAMANAKIS έγραψε:παροτι 8 δεκεμβριου υπαρχουν πολλες μυγες ακομα!τραγικα παραξενο!
Αδελφέ μου DAMANAKIS, ... τι κάνεις?

ΥΓ
Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές ...
και έχουμε να ασχολούμαστε με την αναδουλειά που πέφτει.
Όπου ακούς πολλές μυγούλες , ... κράτα και μεγάλη μυγοσκοτώστρα.
DAMANAKIS

επαιζα δεν παιζω.στην ηλικια μου οι παιχτες συνταξιοδοτουνται!πηγαινε εσυ που εισαι νεος!για πανω απο 18 δεν σε κοβω!
Άβαταρ μέλους
kostasny4
Επικοινωνία:

Εχεις ματι! 35 ειμαι.
Τελος παντων, το κοβω. Απλα δε μ αρεσουν σχολια του στυλ " δε ξερετε τιποτα, μονο εγω ξερω τα παντα" . Και φυσικα, αυτοι που τα ξερουν ...ολα, ξερεις που καταληγουν.!
DAMANAKIS

ουτε εγω εχω προβλημα με εσενα αδερφε!απλα κοιταξε οτι εχουμε ανοιξει 46 ενοτητες για να κραξουμε εναν ποδοσφαιριστη που δεν ξεπερνα τα 21 χρονια,και πες'μου αν ειναι δικαιο και σωστο!και εννοειται οτι δεν τα ξερω ολα !δεν γεννηθηκε αυτος ο ανθρωπος!ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Λοιπόν παιδιά, ... θα μιλήσω τώρα γενικά.

Αυτά περί του έχω παίξει μπάλα, ... και δικαιούμαι να μιλάω και να κρίνω, ... εγώ τα ακούω βερεσέ.
Όλοι έχουν παίξει μπάλα.

ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ, ... ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ?
ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?

Πέρα από το PRO, ... (όποιος είναι έξω απ΄το χορό, πολλά τραγούδια ξέρει.)

Για να μη πάω παραπέρα, ...
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Α' ΈΘΝΙΚΗΣ.

Κάνω λάθος? ... ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ και δεν το ξέρω?
Πάω στοίχημα, πως θα σας κάνει γιογιό ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ αν παίξετε αντίπαλοι του σε 5χ5. (ή μήπως αμφιβάλει κανείς?)
DAMANAKIS

γουσταρω τον τροπο που μιλας,γιατι ετσι σκεφτομαι κι'εγω απο μικρο παιδι!αλλα δεν εχεις καταλαβει τι θελω να πω!δεν λεω οτι ο μπαλαφας ειναι ο παιχταρας ,ουτε θελω οταν εχω υγιη τον γκαρσια να παιζει ο μπαλαφας!πανω απ'ολα ειναι η ομαδα!ουτε ειμαι προσωπολατρης ουτε εχω σχεση με τον μπαλαφα!οταν ομως ο μπαλαφας πρεπει να παιζει,γιατι δεν εχεις αλλον ,δεν πρεπει κατ'εμε να του γαμας την ψυχολογια!οταν ενας παιχτης ειναι μετριος,δεν θα τον κανεις καλυτερο με το κραξιμο!εγω για παραδειγμα δεν γουσταρω καθολου τον λακη και τον ηλιαδη!δεν θα δεις ποτε ομως ,και σε καμια ενοτητα να εχω κανει κακη κριτικη εναντιον τους ,η να τους κραζω!δεν ξερω αν με καταλαβαινεις!γι'αυτο και εγραψα γι'αυτους που επαιξαν μπαλα!οχι για να το παιξω εξυπνος ,η οτι τα ξερω ολα ,αλλα αυτοι που εχουν παιξει εστω και τοπικο ξερουν οτι μονο η μουρμουρα,ποσο μαλον το κραξιμο,μπορει να σε κανει να μην μπορεις να κανεις κοντρολ!
Άβαταρ μέλους
kostasny4
Επικοινωνία:

kostasny4 έγραψε:... Έχει στραβώσει το κλίμα γι αυτόν (αδικα για μενα) και ότι κ να γίνεται θα φταίει αυτός τώρα. Αν παίζει καλά, θα φταίει ο Βερον που είναι δίπλα του και του δίνει στηρίγματα. Αν παίζει μέτρια , ευτυχώς που είναι ο βερον εκεί κ τον καλύπτει. Αν παίζει χάλια…άστα να πάνε!
Χτες , όταν ισοφάρισε ο αστέρας, οι μουρμούρες για αυτόν ακούγονταν και απ τη τηλεόραση. Ο μπαλαφας δεν έχει μέλλον στο παοκ, όσο και καλό παιχτακι να είναι. (που δεν είναι) . Το καλό γι αυτόν θα είναι να πάει σε μια ομάδα που θα παίζει, και θα κάνει κ μια καλή καριέρα. Στον παοκ, ότι και να κάνει, έχει συνδεθεί με τα πέτρινα χρόνια, και κάτι χτεσινά χηνάρια, τον εδραιώνουν στη σκέψη των παοκτσηδων ως λουζερ…
..
Αυτες ειναι οι αποψεις μου για τον μπαλαφα.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

DAMANAKIS ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος είμαστε.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
Άλλωστε, ... υπάρχουν ειδικοί στην διοίκηση (Ζαγοράκης, Βρύζας) για αυτά.
Αυτοί δεν βλέπουν?
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Άλλη είναι η δική μας δουλειά.

ΥΓ
ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ... ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”