Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
-
Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Οχι απλα βγαζει νατχο, αλλα βαζει στη θεση του τον σαλπι...
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βγάζεις στόχ για να βάλεις ποιον; ;; βγάζεις Νάτχο για να βάλεις ποιόν; ;;; Αντε αγόρι μου φύγει από τα όνειρα μας και πάρε μαζί κ αυτούς που σε βάλανε
I don't understand why he took out Stoch; he was the best player on the pitch at that moment and I'm certain he would have scored.
As far as Natcho, I think (hope) he took him out because he was tired.
Finally, he should have taken out Hoesen, Oliseh would have definitely scored at least one of those chances
As far as Natcho, I think (hope) he took him out because he was tired.
Finally, he should have taken out Hoesen, Oliseh would have definitely scored at least one of those chances
Ελα πες αληθεια τωρα..Κατι σου ριξανε στο νερο σου στο ημιχρονο...Ρε θες να μας σαλεψεις??Τι ειναι αυτα που κανεις?Χαλας την τριαδα που δημιουργικα πετουσε φωτιες σημερα Στοχ,Νατχο,Λουκας και μου βαζεις Γεωργιαδη,κοντο που δεν μπορουν να περασουν ουτε κωνο?Δυστυχως εισαι πολυ επικινδυνος και διακυβευονται ακομη ολοι οι στοχοι της ομαδας με εσενα προπονητη...Ακομη μια χρονια χαμενη...(?)
- ΑποστόληςΑ
αντε ρε κομπλεξαρες δεν ντρεπεστε λιγο...4 αγωνες αηττητοι και παραπονιεστε...

θα ειμαι διακριτικος...
εκανες κακιστη διαχειριση του παιχνιδιου, παλι καλα που δεν χασαμε
εκανες κακιστη διαχειριση του παιχνιδιου, παλι καλα που δεν χασαμε
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Ρε συ coach αντι ΧΟΥΣΕΝ βγαζεις ΝΑΤΧΟ και πριν εβαλες τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ στη θεση του ΣΤΟΧ;Πες μας και μας τι παιρνεις μπας και βρουμε και εμεις τη γαληνη γιατι σημερα το βραδυ τα νευρα μας πανε στο διαβολο.

- Μπαρκαρούτσος
Τι έγινε, ξέχασε τη προπονητική ο Γεωργιάδης;;;
ΟΧΙ
Δεν την ήξερε και τόσο.
Απλώς τα έπαιρναν οι ποδοσφαιριστές τα αποτελέσματα.
ΟΧΙ
Δεν την ήξερε και τόσο.
Απλώς τα έπαιρναν οι ποδοσφαιριστές τα αποτελέσματα.
Τραγικο κοουτσαρισμα σημερα.
Σε τοσο ανοιχτο παιχνιδι με χωρους και την μπαλα πανω κατω ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΞΩ τον Στοχ;;;
Εισαι σοβαρος ρε ΓΧ;;;
Εισαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ 3 ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΟΙ ΒΑΘΜΟΙ
Σε τοσο ανοιχτο παιχνιδι με χωρους και την μπαλα πανω κατω ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΞΩ τον Στοχ;;;
Εισαι σοβαρος ρε ΓΧ;;;
Εισαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ 3 ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΟΙ ΒΑΘΜΟΙ
φυγε μονος σου μυρωδια ε μυρωδια
ουτε τον ρουλη ουτε την σμυρνη ειναι ντροπη για τον παγκο τουΠΑΟΚ!

- ΑποστόληςΑ
Στις 4 Μαρτίου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Είμαι πάντοτε αντίθετος σε αλλαγές προπονητή στη μέση μιας σεζόν. Το ίδιο είχα γράψει και πέρυσι όταν εκδιώχθη ο αντιπαθής έστω προπονητής λίγο πριν τα play-off. Τα αποτελέσματα τα είδαμε: Η ομάδα σερνόταν, έχασε και τους δύο αγώνες από Ατρόμητο καθώς και στην έδρα της από τον ολίγιστο ΠΑΣ και ευτυχώς μας "λυπήθηκε" ο Αστέρας Τρίπολης και ρεφάραμε (σε 3 αγώνες βοηθηθήκαμε από την ομάδα της Τρίπολης: δύο στα μεταξύ μας παιχνίδια και στο καθοριστικό του Αστέρα μέσα στο Περιστέρι που έληξε ισόπαλο).
Φέτος μάλιστα ο εκδιωχθείς προπονητής είναι καταξιωμένος στον τομέα του και δεν περίμενε από κανέναν ΠΑΟΚ για να εμπλουτίσει το βιογραφικό του. Ήρθε και πανηγυρίζαμε όλοι!
Είμαι σφόδρα αντίθετος στο να αναλάβει ο Γεωργιάδης την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Να φέρουν έναν κανονικό πρπονητή, έστω για 2,5 μήνες. Είναι πολύ σημαντικοί μήνες για να μείνει η ομάδα ακυβέρνητη! Δυστυχώς επαναλαμβάνουμε το ίδιο με πέρυσι λάθος και ως γνωστόν το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
Σε καμια των περιπτωσεων δεν πρεπει να του αποδοθουν ευθυνες
.Μεχρι εκει μπορει.
Δεν ειναι προπονητης.
Η διοικηση ομως μπορει και πρεπει να σταματησει να κανει λαθη,αρκετα για φετος.
.Μεχρι εκει μπορει.
Δεν ειναι προπονητης.
Η διοικηση ομως μπορει και πρεπει να σταματησει να κανει λαθη,αρκετα για φετος.
Καλά που δεν επιτρέπονται 4 αλλαγές γιατί θα έβγαζες κα Λούκας να βάλεις Κίτσιου.
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
ARMY:Ηρεμα
Sorry δεν κρατιέμαι. Δηλαδή αισθανόταν δικαιωμένος με την αλλαγή στο βικελάου και είπε να την ξανακάνει? Και είναι ακόμη στη θέση του? Ρε ο άρης έχει Φοιρό που θέλει δέκα σαν κι αυτόν
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
ARMY:Ηρεμα
Sorry δεν κρατιέμαι. Δηλαδή αισθανόταν δικαιωμένος με την αλλαγή στο βικελάου και είπε να την ξανακάνει? Και είναι ακόμη στη θέση του? Ρε ο άρης έχει Φοιρό που θέλει δέκα σαν κι αυτόν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Πέμ 27 Μαρ 2014, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.