9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Makis4444

Re: Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Makis4444 »

Πολυ καλη η εμφανιση του........Αλλωστε,την αγωνιστικη του αξια δεν την αμφισβητει κανεις........
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Tι γουστα εχουμε να βγαλουμε,φετος!......Ειναι πολυ μεγαλος παικτης!Λετε να βοηθησει και αυτος ωστε του χρονου τετοια εποχη να ειμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ????!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εγώ είπα πριν λίγο καιρό πως κοστολογείται 6 εκατομμύρια.Μπορεί πολλοί να γελάτε...Αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή!

:pano:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

mpafos4 έγραψε:Tι γουστα εχουμε να βγαλουμε,φετος!......Ειναι πολυ μεγαλος παικτης!Λετε να βοηθησει και αυτος ωστε του χρονου τετοια εποχη να ειμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ????!!!!!!
Όχι όσο το Ελληνικό πρωτάθλημα παραμένει βρώμικο.
Θεωρώ την Ευρώπη ώς το μόνο κανάλι καταξίωσης. Και ο κοντός θα βοηθήσει τα μάλα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εχουν,ηδη,λερωμενη τη φωλια τους,απο φετος....Και επειδη,τα ηνια τα εχει ο βαζελος-οπως και την προηγουμενη φορα-αφηνει και καποιο πρωταθλημα να παιχτει στα ισια....Εγω,παντως,ετοιμαζομαι απο τωρα!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

DC έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Tι γουστα εχουμε να βγαλουμε,φετος!......Ειναι πολυ μεγαλος παικτης!Λετε να βοηθησει και αυτος ωστε του χρονου τετοια εποχη να ειμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ????!!!!!!
Όχι όσο το Ελληνικό πρωτάθλημα παραμένει βρώμικο.
Θεωρώ την Ευρώπη ώς το μόνο κανάλι καταξίωσης. Και ο κοντός θα βοηθήσει τα μάλα.

What :?:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Που απορείς ρε Γκας;
Το έχω ξαναγράψει και πες με απαισιόδοξο, μεμψίμοιρο ή ό,τι άλλο θες.
Πρωτάθλημα δεν βλέπουμε όσο υπάρχουν τα λαμόγια και οι στρατιές των πρασινοκόκκινων ψηφοφόρων.
Μόνο στην Ευρώπη ελπίζω, αρκεί να μην πέσουμε σε κανέναν Τσέζαρε όπως στον τελευταίο αγώνα με την Αϊντχόφεν.
Δεν μπορώ να το γράψω πιο καθαρά.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Διαφωνω.....ΟΙ Ζ-Ζ ΤΟΡ,πανε να κανουν ομαδαρα απλα εμεις μεσα στη φαγωμαρα μας δεν το βλεπουμε....Ειμαι αισιοδοξος,οπως ημουν και πριν δυο χρονια,οταν συζητωντας με φιλους,τους ελεγα πως αυτη η ομαδα,σε λιγο καιρο θα κερδιζει και τους διαιτητες.Και την περασμενη χρονια το εκανε,ουκ ολιγες φορες!!!
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

DC έγραψε:Που απορείς ρε Γκας;
Πρωτάθλημα δεν βλέπουμε όσο υπάρχουν τα λαμόγια και οι στρατιές των πρασινοκόκκινων ψηφοφόρων.
Μόνο στην Ευρώπη ελπίζω, αρκεί να μην πέσουμε σε κανέναν Τσέζαρε όπως στον τελευταίο αγώνα με την Αϊντχόφεν.
εγώ πάλι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. :nairepaok:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Πολυ καλο παιχνιδι απο τον κοντο,εδειξε μεγαλο παθος και ταπωσε τον γερμανο που προτιμουσε τον χαριστεα( :roll: )

Αν και δεν θελω να φοραει την ασπρομαυρη φανελα ας κανει τετοια παιχνιδια με τον ΠΑΟΚ στη χρονια που ερχεται καθως ειτε τον θελει ο καθενας ειτε δεν τον θελει στην Τουμπα θα παιζει ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παντως εχει πολλα παιχνιδια στα ποδια του και φετο ελπιζω να η σκασει και ερθει κουρασμενος σε μας....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

DC έγραψε:Που απορείς ρε Γκας;

Άστο μπάφε να του πάρω την ρεβάνς για τις κατάρες που με έδωσε για την λάθος βαθμολογία απο το παιχνίδι. :lol:

Ερωτώ το λεπόν

Εαν αύριο λαίμαι αύριο έτσι.
Τον πουλήσεις 5 μύρια θα χαλάσει κάποιον??

Σενάριο κάνω πάλε αλλά ξαναρωτάω θα χαλάσει κάποιον :?:

Επαγγελματικά καθαρά και ψυχρά....

Αν σου μείνει μπαίνεις στο πρωτάθλημα με άλλες προοπτικές.
Ακόμα και οι υπέρμαχοι ΚΑΤΑ της μεταγραφής αναγνωρίζουν την αξία της πρωην σημαίας που βρέθηκε ξανά στον ιστό πέρα του ότι έχει συμβεί!

Αν όμως τον βγάλεις στο σφυρί έπειτα και απο τα σημερινά που τα είδε η ανθρωπότης και πάρεις και 5-6 μύρια.
Αλλάζεις επίπεδο πάλε ναι ή ου????????? :?:
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Ετσι ρε σαλπι,ετσι!
Θα ειναι ζεστος για τα προκριματικα..:pano:
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

ρε τον ατάλαντο, χάνει το τετ α τετ και το καρφώνει με κόντρα. Όλα εναντίον μας είναι (των αντιφρονούντων)....

"Δημητράκη" αν και ανθέλληνας όπως είμαι, πίστευα οτι μετά την ανακοίνωση είχες ψυχολογία, χρωστούσες λεφτά απο τότε που κι εγώ μαζί με άλλους έτρεξα για την πάρτυ σου, σε έβαλα για σκόρερ, μου ρθε και η έμπνευση του Χ ημίχρονο άσσο τελικό και πλήρωσες γαμιόλα. Η τύχη του πρωτάρη στο στοίχημα. Απο χθές με πάει γαμιόντας. 'Στω πολύ. Η πρώτη εκδρομή κερασμένη απο σένα. "Δημητράκη".
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Χαχαχαα ρε Αγκαβε.....αυτα ειναι,να σε στελνει ο Μητσος ταμειο απο την πρωτη μερα ως παικτης του ΠΑΟΚ :)
Λες να αρχισουν οι προτασεις απο εξωτερικο συντομα? :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”