Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Οι βάζελοι λέει πλακώθηκαν με τους γαυρους του Βολου...νωρις άρχισαν τα οργανα και φέτος.
-
http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=413781Σκέφτονται να δώσουν το τιμόνι στη Morgan Stanley!
Στη δυσκολότερη οικονομική κατάσταση των τελευταίων επτά ετών _ από το 2004 όταν ανέλαβε τις τύχες της η ΑΕΚ η μετοχική ομάδα σωτηρίας από την οποία ως ενεργός έχει απομείνει πλέον μόνον ο κ. Νίκος Νοτιάς _ έχει περιέλθει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Τα χρέη (πέραν των διακανονισθέντων προς το Δημόσιο και άλλων από παλαιότερες χρήσεις) «πνίγουν» την εταιρεία καθώς ως το τέλος του μήνα απαιτούνται περίπου 1,5 εκατ. ευρώ σε μία περίοδο μάλιστα που οι μέτοχοι παραμένουν εξαφανισμένοι.
Ο κ. Νοτιάς ενημερώθηκε για την κατάσταση και απάντησε λέγοντας ότι «θα στείλω ένα ποσό», ενώ ο κ. Πέτρος Παππάς έχει πάψει εδώ και ένα μήνα να δρα ως μεγαλομέτοχος καθώς παραχώρησε το ποσοστό του στους Supporters. Με ποιον ακριβώς τρόπο βέβαια δεν εξήγησε ποτέ σε κανέναν, από τη στιγμή μάλιστα που (και) το μερίδιό του είναι εκ των ενεχυριασμένων στη Morgan Stanley λόγω της αδυναμίας αποπληρωμής οφειλών που ξεπερνούν τα 6 εκατ. ευρώ από παλαιότερο ομολογιακό δάνειο!
Σε απόγνωση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση της ΠΑΕ με επικεφαλής τον κ. Σταύρο Αδαμίδη ο οποίος έχει προχωρήσει σε ένα σωρό διακανονισμούς οι οποίοι δεν καλύπτονται (ούτε καν σε μικρότερο ποσοστό) εντός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου και έχουν γίνει (ξανά και ξανά) ληξιπρόθεσμοι. Ως εκ τούτου η ΑΕΚ απειλείται με κύμα προσφυγών κυρίως από πρώην (αλλά αν φτάσει ο κόμπος στο χτένι και από νυν) ποδοσφαιριστές της, τη στιγμή που η FIFA είναι ενήμερη και την περιμένει στη γωνία!
Μέσα στην απελπισία της η νυν διοίκηση, ούσα παρατημένη από τους ανθρώπους που την επέλεξαν να «τρέξει» την ΑΕΚ και διαπιστώνοντας ότι το εγχείρημα των Supporters δεν απέφερε στα ταμεία της εταιρείας τα προσδοκώμενα χρήματα, εξετάζει (σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος) το ενδεχόμενο να κάνει άνοιγμα προς τη Morgan Stanley ζητώντας της να διαδραματίσει ενεργό ρόλο και να πάρει αποφάσεις για της τύχες της εταιρίας η οποία επί της ουσίας της ανήκει αφού οι μετοχές της ΠΑΕ είναι ενεχυριασμένες στον εν λόγω χρηματοπιστωτικό οργανισμό.
Ανάλογη συζήτηση είχε γίνει και πριν από περίπου τρεις μήνες, ωστόσο οι δύο πλευρές ήταν εν μέσω διαπραγματεύσεων για το ενδεχόμενο μείωσης και διακανονισμού του χρέους των 6(+) εκατ. ευρώ και η Morgan δεν είδε ζεστά το θέμα (ούτε βέβαια αποδέχθηκε τον προτεινόμενο διακανονισμό). Ωστόσο αν ο κ.Αδαμίδης εξηγήσει στους υψηλά ιστάμενους της τράπεζας ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πάρει πίσω τα χρήματά της, εκείνοι ενδέχεται να δουν το θέμα διαφορετικά!
Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι η τελευταία λύση στην οποία θα καταφύγει η ΠΑΕ ΑΕΚ αν οδηγηθεί στο σημείο να απειλείται με διάλυση λόγω της οικονομικής αφερεγγυότητας και ασυνέπειας της ομάδας-σωτηρίας που ανέλαβε το καλοκαίρι του 2004 με σκοπό την οικονομική εξυγίανσή της και επτά χρόνια μετά την έχει οδηγήσει σε μία κατάσταση με περισσότερα χρέη και μεγαλύτερα οικονομικά ανοίγματα από την περίοδο που την ανέλαβε!
Πάει για μνημόνιο η κούλα;
Θέλω να δω τον Αγαμίδη να βγάζει διάγγελμα απο το καστελόριζο...

Θέλω να δω τον Αγαμίδη να βγάζει διάγγελμα απο το καστελόριζο...

Επειδή δεν θέλει μόνο χώσιμο στους γαύρους...
Μήτρογλας στον νιόνιο --> Μανιάτης στο γαύρο
Μήτρογλας στον ατρόμητο --> λογικά κανάς Τάτος στο γαύρο
για να βλέπουμε οτι οι παίκτες που δεν κάνουν στον προπονητή δεν είναι απαραίτητα και πάντα βραχνάς στο ροστερ και καλά αμοιβόμενοι θεατές...
Μήτρογλας στον νιόνιο --> Μανιάτης στο γαύρο
Μήτρογλας στον ατρόμητο --> λογικά κανάς Τάτος στο γαύρο
για να βλέπουμε οτι οι παίκτες που δεν κάνουν στον προπονητή δεν είναι απαραίτητα και πάντα βραχνάς στο ροστερ και καλά αμοιβόμενοι θεατές...
μια μικρη διαφορα,
εσυ δεν εχει μητρογλα να δωσεις δανεικο
εχεις κατι απειρους απο την κ20
το σακη (σε ενα γυρο εβαλε μια πιτα εεε ενα γκολ στον αστερα),το σωτο,το σακελαριου κτλ κτλ
ο καγκουρας απλα δεν κανει στον φαβοριτα , γενικα ειναι καλος παικτης
εσυ δεν εχει μητρογλα να δωσεις δανεικο
εχεις κατι απειρους απο την κ20
το σακη (σε ενα γυρο εβαλε μια πιτα εεε ενα γκολ στον αστερα),το σωτο,το σακελαριου κτλ κτλ
ο καγκουρας απλα δεν κανει στον φαβοριτα , γενικα ειναι καλος παικτης
Συμφωνώ οτι υπάρχει αυτή η διαφορά, αλλά θεωρώ οτι ίσως η ποσότητα να υποκαθιστά την ποιότητα σε μερικές περιπτώσεις.
Δηλαδή μια ομάδα που δεν τη νοιάζει +-1-2 θέσεις στην τελική κατάταξη, θα προτιμήσει πχ 2 μέτριους για να καλύψει θέσεις, παρά ένα καλό, αλλά μόνο του (που δεν θα της κάνει και μεγάλη διαφορά).
Βέβαια εδώ βλέπουμε να δυναμώνει η φιναλίστ του κυπελλου και για εμένα εάν δέσουν όλοι αυτοί, θα είναι 5αδα με ρούλη και κούλα να σπρώχνονται για να μην μείνουν αυτοί εκτός.
Δηλαδή μια ομάδα που δεν τη νοιάζει +-1-2 θέσεις στην τελική κατάταξη, θα προτιμήσει πχ 2 μέτριους για να καλύψει θέσεις, παρά ένα καλό, αλλά μόνο του (που δεν θα της κάνει και μεγάλη διαφορά).
Βέβαια εδώ βλέπουμε να δυναμώνει η φιναλίστ του κυπελλου και για εμένα εάν δέσουν όλοι αυτοί, θα είναι 5αδα με ρούλη και κούλα να σπρώχνονται για να μην μείνουν αυτοί εκτός.
ασε φετος η εκπληξη θα ειναι ο ατρομητος αλλα αν δεις οτι βολος και καβαλα δεν θα υπαρχουν το ιδιο κανει για μας
ας τα βλεπουν οι πεμπτο εκτοι αυτα..
οι νεοι: ραντμαν,φυντανιδης,ζουελα,πιτου γκαρσια,μπελιτς,μητρογλου συν καποιοι αλλοι λιγοτερο αξιολογοι
δεν ζηλευω καποιον απο αυτους αλλα στη 18 θα χωρουσαν 1-2 τους
ας τα βλεπουν οι πεμπτο εκτοι αυτα..
οι νεοι: ραντμαν,φυντανιδης,ζουελα,πιτου γκαρσια,μπελιτς,μητρογλου συν καποιοι αλλοι λιγοτερο αξιολογοι
δεν ζηλευω καποιον απο αυτους αλλα στη 18 θα χωρουσαν 1-2 τους
Γουσταρω καθε μερα να βλεπω πρωτοσελιδα εφημεριδων. ειδικα καποιες του γαυρου και του σκωλικα.
εκανε δηλωση ο τισονε "θελω θρυλο σαν τρελος, εχει φανατικο κοινο που εχω θαυμασει απο την τηλεοραση"

προβατα
εκανε δηλωση ο τισονε "θελω θρυλο σαν τρελος, εχει φανατικο κοινο που εχω θαυμασει απο την τηλεοραση"

προβατα
AEK: Ανακοίνωση αποχώρησης του Papa Bouba Diop
Με προσωπική του δήλωση που αναρτήθηκε στο επίσημο site της ΑΕΚ, ο Papa Bouba Diop ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδίας του τη διοίκηση της ΑΕΚ για την συμπαράσταση που του έδειξε στο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που περνάει. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ εξήγησε τους λόγους που τον ανάγκασαν να φύγει από την “Ένωση”, ευχαρίστησε τον Σταύρο Αδαμίδη που τον πίστεψε, τον κόσμο της ομάδας που τον αγκάλιασε, ενώ ευχήθηκε στους συμπαίκτες του την κατάκτηση του νταμπλ.
Αναλυτικά η δήλωση του Diop:
«Με τη δήλωσή μου αυτή ανακοινώνω την, επιβεβλημένη για εμένα και την οικογένειά μου, αποχώρηση από την ΑΕΚ και την Ελλάδα, λόγω σοβαρού θέματος το οποίο παρά τις προσπάθειες που έχω καταβάλει εδώ και αρκετές ημέρες δεν κατάφερα να ξεπεράσω.
Δυστυχώς, η φύση του προσωπικού μου αυτού προβλήματος είναι τέτοια, που με αναγκάζει να συνεχίσω την επαγγελματική μου δραστηριότητα κοντά στην οικογένειά μου.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την διοίκηση της ΑΕΚ για την στήριξή της όλο το διάστημα της συνεργασίας μας έως τώρα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος πίστεψε σε εμένα και έκανε τα πάντα για να με φέρει στην ομάδα.
Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο αντίο στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ, τον οποίο θα έχω πάντα στην καρδιά μου ανεξαρτήτως της μικρής διάρκειας παραμονής μου. Υποδοχή σαν αυτή που μου επιφύλαξε πέρυσι κατά την άφιξή μου και αποδοχή και στήριξη σαν κι αυτή που μου έδωσε όλη τη χρονιά, δεν μπορεί να λησμονηθεί εύκολα.
Τέλος, εύχομαι στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας καλή επιτυχία τη νέα χρονιά και φυσικά την κατάκτηση του double.
Με προσωπική του δήλωση που αναρτήθηκε στο επίσημο site της ΑΕΚ, ο Papa Bouba Diop ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδίας του τη διοίκηση της ΑΕΚ για την συμπαράσταση που του έδειξε στο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που περνάει. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ εξήγησε τους λόγους που τον ανάγκασαν να φύγει από την “Ένωση”, ευχαρίστησε τον Σταύρο Αδαμίδη που τον πίστεψε, τον κόσμο της ομάδας που τον αγκάλιασε, ενώ ευχήθηκε στους συμπαίκτες του την κατάκτηση του νταμπλ.
Αναλυτικά η δήλωση του Diop:
«Με τη δήλωσή μου αυτή ανακοινώνω την, επιβεβλημένη για εμένα και την οικογένειά μου, αποχώρηση από την ΑΕΚ και την Ελλάδα, λόγω σοβαρού θέματος το οποίο παρά τις προσπάθειες που έχω καταβάλει εδώ και αρκετές ημέρες δεν κατάφερα να ξεπεράσω.
Δυστυχώς, η φύση του προσωπικού μου αυτού προβλήματος είναι τέτοια, που με αναγκάζει να συνεχίσω την επαγγελματική μου δραστηριότητα κοντά στην οικογένειά μου.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την διοίκηση της ΑΕΚ για την στήριξή της όλο το διάστημα της συνεργασίας μας έως τώρα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος πίστεψε σε εμένα και έκανε τα πάντα για να με φέρει στην ομάδα.
Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο αντίο στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ, τον οποίο θα έχω πάντα στην καρδιά μου ανεξαρτήτως της μικρής διάρκειας παραμονής μου. Υποδοχή σαν αυτή που μου επιφύλαξε πέρυσι κατά την άφιξή μου και αποδοχή και στήριξη σαν κι αυτή που μου έδωσε όλη τη χρονιά, δεν μπορεί να λησμονηθεί εύκολα.
Τέλος, εύχομαι στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας καλή επιτυχία τη νέα χρονιά και φυσικά την κατάκτηση του double.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://vatolakkiotis.blogspot.com/2011/08/aek-papa-bouba-diop-video.html
Πιο double εννοεί;jpower73 έγραψε:Τέλος, εύχομαι στους συμπαίκτες μου την κατάκτηση του double.
Παλιά έπαιζα ένα παιχνίδι... double dragon το'λεγαν,μήπως εννοεί αυτό;;

Mέσα σ'όλο το πανηγύρι, είδε κανείς το δεύτερο γκολ του gay? Φοβερό!
Eιναι απο τα νεα φυντανια της επο ο λεγαμενος
Παντως ο γαυρος ιδιος και απαραλαχτος 30 λεπτα πιεση και μετα κλαταρισμα,του βαλβερδε του εφταιγε η ζεστη.
Αυτος ο ριερα αν επαιζε στον ΠΑΟΚ θα γελαγανε και τα τσιμεντα της τουμπας.
Οσο για τον κοσταντζο ο κρεσιτς μπροστα του μοιαζει ντασαεφ

Παντως ο γαυρος ιδιος και απαραλαχτος 30 λεπτα πιεση και μετα κλαταρισμα,του βαλβερδε του εφταιγε η ζεστη.
Αυτος ο ριερα αν επαιζε στον ΠΑΟΚ θα γελαγανε και τα τσιμεντα της τουμπας.
Οσο για τον κοσταντζο ο κρεσιτς μπροστα του μοιαζει ντασαεφ

βάλε και κάνα λινκ, κάθομαι και ψάχνω βραδυάτικαtintin έγραψε:Mέσα σ'όλο το πανηγύρι, είδε κανείς το δεύτερο γκολ του gay? Φοβερό!