βρε βρε βρε για δες ποιος εχει προβλημα με τα υπονουμενα, βεβαια για τον χαλκια μπορουμε να βγαζουμε οτι βρομα θελουμε ετσι μοικανε?moican4 έγραψε:D.A.A.T. έγραψε:κατηγορια απαγορευεται να παιζεις γιατι αν πας καλα καποιος αλλος θα παει παγκο..
ΠΑΟΚ το μεγαλειο σου..
μας φωτισες με τα υπονοουμενα σου...
τουλαχιστον να λες και για ποιον μιλας και οχι οτι να ναι..
αλλιως , αααααααααααααααααστο..
85. Diego Alejandro Arias Hincapié
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 85. Diego Alejandro Arias Hincapié
ουτε υπονοουμενα ,ουτες τιποτα..Για τον Γκαρσια,τον Σαλπιγγιδη και οσους κανουν κουμαντο δινοντας μπουλο σε οποιον προπονητη θελουν,απαιτουν να παιζουν εκει που θελουν,θελουν στην 11αδα τους φιλους τους,θελουν στην 11αδα τους πελατες απο τους μανατζερ τους και εχουν κανει τον ΠΑΟΚ μπουρδελο..
Φυσικα και δεν φταινε οι ιδιοι..Ο Γκαρσια και ο Σαλπιγγιδης δεν θα απολογηθουν γιατι εχουν μεγαλυτερη προσωπικοτητα απο τον προπονητη και τον τεχνικο διευθυντη..
Οπως στρωσαμε θα κοιμηθουμε..
Το ποσο λατρευω ,ειδικα τον Γκαρσια,ειναι απεριγραπτο..Αλλα ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο ολα.
Εγω θελω τον Γκαρσια και τον Σαλπιγγιδη στην ομαδα μου γιατι ειναι παικταραδες και νικητες αλλα κατω απο τις οδηγιες ενος μεγαλου προπονητη που θα τους δειχνει ποια ειναι τα ορια..Εαν αυτο καποιους τους ποναει ειναι προβλημα τους..
ΥΣΤ:Για την αποχη φταει ο Φιλομενο.........εμοτικον αυτοκτονιας βαλτε....
ΥΣΤ2:η αποχη εγινε για τους χαμηλομισθους ελληνες...
ΥΣΤ3:Οι παικτες γιατι εχουν ποιοτητα μπορουν να παρουν το κυπελλο..ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΚΟΜΩΔΙΑ..
Φυσικα και δεν φταινε οι ιδιοι..Ο Γκαρσια και ο Σαλπιγγιδης δεν θα απολογηθουν γιατι εχουν μεγαλυτερη προσωπικοτητα απο τον προπονητη και τον τεχνικο διευθυντη..
Οπως στρωσαμε θα κοιμηθουμε..
Το ποσο λατρευω ,ειδικα τον Γκαρσια,ειναι απεριγραπτο..Αλλα ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο ολα.
Εγω θελω τον Γκαρσια και τον Σαλπιγγιδη στην ομαδα μου γιατι ειναι παικταραδες και νικητες αλλα κατω απο τις οδηγιες ενος μεγαλου προπονητη που θα τους δειχνει ποια ειναι τα ορια..Εαν αυτο καποιους τους ποναει ειναι προβλημα τους..
ΥΣΤ:Για την αποχη φταει ο Φιλομενο.........εμοτικον αυτοκτονιας βαλτε....

ΥΣΤ2:η αποχη εγινε για τους χαμηλομισθους ελληνες...

ΥΣΤ3:Οι παικτες γιατι εχουν ποιοτητα μπορουν να παρουν το κυπελλο..ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΚΟΜΩΔΙΑ..
Δε νομίζω να είπε κανείς πως φταίει ο Φιλομένο για την αποχή....αυτό που αναφέρθηκε είναι πως μίλησε και αυτός.
Και ένας τέτοιου είδους παίκτης (που δεν υπολογίζεται και είναι παραγκωνισμένος) δεν παύει να είναι μιά εν δυνάμει προβληματική συμπεριφορά μέσα στα αποδυτήρια η οποία σε δύσκολες καταστάσεις παίζει το ρόλο της.
Δεν νομίζω να κάνουν τόσο λάθος πολλοί προπονητές που αυτούς που δεν τους υπολογίζουν τους βάζουν και προπονούνται μόνοι τους σε άλλη μέρα και ώρα και χωριστά απ' την υπόλοιπη ομάδα.
Τώρα για τα υπόλοιπα και τους διαχωρισμούς που έγιναν μεταξύ Ελλήνων και ξένων ακόμα και αν έγινε εσκεμμένα όπως υπονοείς από κάποιους ΑΡΔ δεν νομίζω αυτό να πέρασε στον κόσμο....όλοι το ίδιο μερίδιο ευθύνης έχουν είτε αποφάσισαν μόνο ανακοίνωση.είτε και αποχή μαζί,με τα μεγάλα ονόματα να έχουν μία ευθύνη παραπάνω είτε είναι εγχώρια, είτε ξένα.
Και αν πιαστώ απ' αυτά που λες για κλίκες και για επιθυμίες να παίζουν τα κολλητάρια του καθενός,αν ευσταθούν και στο παραμικρό,μόνο οι ΑΡΔ δεν μας φταίνε για την εικόνα των αποδυτηρίων και γενικά για τον φετινό ΠΑΟΚ,χώρια που περιγράφουν και υπονοούν μιά ζοφερή εικόνα της ομάδας.Απ' το θέλω να παίζω μέχρι το θέλω να παίζουν και τα φιλαράκια μου έχει πολύ μεγάλη απόσταση.
Απλά εύχομαι να μην είναι έτσι τα πράγματα.
Και ένας τέτοιου είδους παίκτης (που δεν υπολογίζεται και είναι παραγκωνισμένος) δεν παύει να είναι μιά εν δυνάμει προβληματική συμπεριφορά μέσα στα αποδυτήρια η οποία σε δύσκολες καταστάσεις παίζει το ρόλο της.
Δεν νομίζω να κάνουν τόσο λάθος πολλοί προπονητές που αυτούς που δεν τους υπολογίζουν τους βάζουν και προπονούνται μόνοι τους σε άλλη μέρα και ώρα και χωριστά απ' την υπόλοιπη ομάδα.
Τώρα για τα υπόλοιπα και τους διαχωρισμούς που έγιναν μεταξύ Ελλήνων και ξένων ακόμα και αν έγινε εσκεμμένα όπως υπονοείς από κάποιους ΑΡΔ δεν νομίζω αυτό να πέρασε στον κόσμο....όλοι το ίδιο μερίδιο ευθύνης έχουν είτε αποφάσισαν μόνο ανακοίνωση.είτε και αποχή μαζί,με τα μεγάλα ονόματα να έχουν μία ευθύνη παραπάνω είτε είναι εγχώρια, είτε ξένα.
Και αν πιαστώ απ' αυτά που λες για κλίκες και για επιθυμίες να παίζουν τα κολλητάρια του καθενός,αν ευσταθούν και στο παραμικρό,μόνο οι ΑΡΔ δεν μας φταίνε για την εικόνα των αποδυτηρίων και γενικά για τον φετινό ΠΑΟΚ,χώρια που περιγράφουν και υπονοούν μιά ζοφερή εικόνα της ομάδας.Απ' το θέλω να παίζω μέχρι το θέλω να παίζουν και τα φιλαράκια μου έχει πολύ μεγάλη απόσταση.
Απλά εύχομαι να μην είναι έτσι τα πράγματα.
off-topic
""""""""""""""""
Ο Φιλομένο ήταν ο πρωτεργάτης της χθεσινής απεργίας των παικτών του ΠΑΟΚ, καθώς ξεσήκωσε τους ξένους να μην πάρουν μέρος στην προπόνηση, επειδή είναι απλήρωτοι!
Ολα ξεκίνησαν όταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης τους είπε ότι πήραν ένα μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, που ήταν μεγαλύτερο από τα μισά, ενώ τα υπόλοιπα θα τα έπαιρναν την Τρίτη. Τότε ο Φιλομένο εξοργίστηκε και άρχισε τις διαβουλεύσεις με τους υπόλοιπους ξένους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Πάντως έγινε θέμα χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος καθώς στους λογαριασμούς των παικτών του ΠΑΟΚ, μπήκαν 420.000 Ευρώ αντί για τα 600.000 που έπρεπε να πάρουν. Στους παίκτες του ΠΑΟΚ οφείλεται το πριμ κατάκτησης στόχων από τον Ιούνιο, το οποίο είναι περίπου 12.000 ευρώ για τον καθένα. Τα χρήματα που ζητάνε από το Σεπτέμβριο είναι τα πριμ για το Γιουρόπα Λιγκ, τα οποία βέβαια θα πάρουν όταν έρθουν τα χρήματα από την ΟΥΕΦΑ.
πηγη: γαζετα.γρ
το χεις διαβάσει το παρακάτω?Δε νομίζω να είπε κανείς πως φταίει ο Φιλομένο για την αποχή....αυτό που αναφέρθηκε είναι πως μίλησε και αυτός.
.
""""""""""""""""
Ο Φιλομένο ήταν ο πρωτεργάτης της χθεσινής απεργίας των παικτών του ΠΑΟΚ, καθώς ξεσήκωσε τους ξένους να μην πάρουν μέρος στην προπόνηση, επειδή είναι απλήρωτοι!
Ολα ξεκίνησαν όταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης τους είπε ότι πήραν ένα μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, που ήταν μεγαλύτερο από τα μισά, ενώ τα υπόλοιπα θα τα έπαιρναν την Τρίτη. Τότε ο Φιλομένο εξοργίστηκε και άρχισε τις διαβουλεύσεις με τους υπόλοιπους ξένους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Πάντως έγινε θέμα χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος καθώς στους λογαριασμούς των παικτών του ΠΑΟΚ, μπήκαν 420.000 Ευρώ αντί για τα 600.000 που έπρεπε να πάρουν. Στους παίκτες του ΠΑΟΚ οφείλεται το πριμ κατάκτησης στόχων από τον Ιούνιο, το οποίο είναι περίπου 12.000 ευρώ για τον καθένα. Τα χρήματα που ζητάνε από το Σεπτέμβριο είναι τα πριμ για το Γιουρόπα Λιγκ, τα οποία βέβαια θα πάρουν όταν έρθουν τα χρήματα από την ΟΥΕΦΑ.
πηγη: γαζετα.γρ
desperando έγραψε:βρε βρε βρε για δες ποιος εχει προβλημα με τα υπονουμενα, βεβαια για τον χαλκια μπορουμε να βγαζουμε οτι βρομα θελουμε ετσι μοικανε?moican4 έγραψε:D.A.A.T. έγραψε:κατηγορια απαγορευεται να παιζεις γιατι αν πας καλα καποιος αλλος θα παει παγκο..
ΠΑΟΚ το μεγαλειο σου..
μας φωτισες με τα υπονοουμενα σου...
τουλαχιστον να λες και για ποιον μιλας και οχι οτι να ναι..
αλλιως , αααααααααααααααααστο..
Που σε χαλασε..?
Εγω μιλαω ειπα ονομα οχι αερολογιες για να μην πω κατι χειροτερο..
Για κλικες και τα υπολοιπα που λεγονται δεν σε πειραξε βλεπω...
επιλεκτικη η ενοχληση σου παντως..
Oχι,αυτό δεν το είχα διαβάσει.
Είχα απλώς υπ' όψη αυτό που είπε ο Τζόρμπα πως έβγαλε και αυτός λόγο.
Το θέμα μας όμως είναι ο Φιλομένο και αν οι κακοί ΑΡΔ διαβάλλουν παίκτες?
Αυτό είναι το θέμα μας?
Πέρυσι λέγανε οι ΑΡΔ πως πρωτεργάτες της αποχής ήταν οι 2 Πάμπλοι και μεις λέγαμε πως γράφουν παπαριές γιατί θέλουν να τους φάνε...τώρα λέμε πως τα ρίχνουν όλα στο Φιλομένο για να τη γλυτώσουν οι υπόλοιποι.
Εδώ ακούγονται πράγματα και θαύματα-και όχι από ΑΡΔ- για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και μεις ξορκίζουμε το κακό με το συνήθη τρόπο δλδ ρίχνοντας όλη την κακοδαιμονία για ότι μας συμβαίνει σ' αυτούς.
Δεν είναι η αιτία του κακού οι ΑΡΔ,μόνο ένα μέρος της.
Είχα απλώς υπ' όψη αυτό που είπε ο Τζόρμπα πως έβγαλε και αυτός λόγο.
Το θέμα μας όμως είναι ο Φιλομένο και αν οι κακοί ΑΡΔ διαβάλλουν παίκτες?
Αυτό είναι το θέμα μας?
Πέρυσι λέγανε οι ΑΡΔ πως πρωτεργάτες της αποχής ήταν οι 2 Πάμπλοι και μεις λέγαμε πως γράφουν παπαριές γιατί θέλουν να τους φάνε...τώρα λέμε πως τα ρίχνουν όλα στο Φιλομένο για να τη γλυτώσουν οι υπόλοιποι.
Εδώ ακούγονται πράγματα και θαύματα-και όχι από ΑΡΔ- για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και μεις ξορκίζουμε το κακό με το συνήθη τρόπο δλδ ρίχνοντας όλη την κακοδαιμονία για ότι μας συμβαίνει σ' αυτούς.
Δεν είναι η αιτία του κακού οι ΑΡΔ,μόνο ένα μέρος της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono την Δευ 28 Φεβ 2011, 08:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εαν ο αριας γινει 3η επιλογη για τα χαφ της ομαδας, καποιος θα γινει 4η επιλογη.D.A.A.T. έγραψε:κατηγορια απαγορευεται να παιζεις γιατι αν πας καλα καποιος αλλος θα παει παγκο..
ΠΑΟΚ το μεγαλειο σου..
ειναι πλεον δεδομενο οτι οταν γυρισει ο βιτολο και θα πρεπει να μπει στην ομαδα, τοτε και μονο τοτε θα ερθει η ωρα για να ξεκουραστει ο γκαρσια.
αυτο που δεν μπορουν να καταλαβουν ειναι οτι θα καψουν το παιδι και θα δημιουργησουν αντιπαθεια προς το προσωπο του. και δεν μιλαω για τον αριας.
Οι παίκτες ανέλαβαν ή καλλίτερα τους ανατέθηκε ένας ρόλος πέραν των αρμοδιοτήτων τους.
Θέλεις για το οικονομικό, βλέπε Φενέρ, για να καλυφθεί τρύπα και να μπορούν να πληρωθούν,
θες για την αντικατάσταση προπονητών και για την κάλυψη της ποδοσφαιρικής-προπονητικής
ανεπάρκειας του νυν ακόμη ίσως και στο επικοινωνιάκο κομμάτι.
Προσοχή, ορισμένα απο αυτά είναι υποχρεωμένοι να τα κάνουν,όπως ότι πρέπει η ομάδα να κερδίζει,
αρκεί κάποιος να το θέσει ως υποχρέωση, διοίκηση, και όχι ως χάρη. Να θυμίσω ότι καθε νίκη στο
πρωτάθλημα = 52000€ από τα τηλεοπτικά.
Έτσι ερχόμαστε στο προκείμενο, για το οποίο λέει ο θυμόσοφος λαός " Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι". Ίσως ακούγεται λίγο άκομψο, χοντρό, αλλά για μένα σε αυτή την ομάδα έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι.
Ακόμη και από εμάς τους οπαδούς αφού η θέση αρκετών στο φόρουμ στο θέμα της αποχής ήταν οι παίκτες πάνω απο τον Πρόεδρο της ομάδας και πάνω από την ίδια την ομάδα. Φυσικά το ίδιο εκανε και ο Πρόεδρος της ομάδας,δίνοντας δίκιο στους παίκτες, μέσω της ανακοίνωσης που εξεδώθει.
Σε μία εταιρία, σε ένα κοινωνικό σύνολο, ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του καθενός πρέπει να είναι ξεκάθαρες για να ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως να λειτουργήσει σωστά κυρίως και δευτερευόντος για να αναζητηθούν ευθύνες όταν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυητό.
Συγγνώμη Diego για το off topic.
Θέλεις για το οικονομικό, βλέπε Φενέρ, για να καλυφθεί τρύπα και να μπορούν να πληρωθούν,
θες για την αντικατάσταση προπονητών και για την κάλυψη της ποδοσφαιρικής-προπονητικής
ανεπάρκειας του νυν ακόμη ίσως και στο επικοινωνιάκο κομμάτι.
Προσοχή, ορισμένα απο αυτά είναι υποχρεωμένοι να τα κάνουν,όπως ότι πρέπει η ομάδα να κερδίζει,
αρκεί κάποιος να το θέσει ως υποχρέωση, διοίκηση, και όχι ως χάρη. Να θυμίσω ότι καθε νίκη στο
πρωτάθλημα = 52000€ από τα τηλεοπτικά.
Έτσι ερχόμαστε στο προκείμενο, για το οποίο λέει ο θυμόσοφος λαός " Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι". Ίσως ακούγεται λίγο άκομψο, χοντρό, αλλά για μένα σε αυτή την ομάδα έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι.
Ακόμη και από εμάς τους οπαδούς αφού η θέση αρκετών στο φόρουμ στο θέμα της αποχής ήταν οι παίκτες πάνω απο τον Πρόεδρο της ομάδας και πάνω από την ίδια την ομάδα. Φυσικά το ίδιο εκανε και ο Πρόεδρος της ομάδας,δίνοντας δίκιο στους παίκτες, μέσω της ανακοίνωσης που εξεδώθει.
Σε μία εταιρία, σε ένα κοινωνικό σύνολο, ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του καθενός πρέπει να είναι ξεκάθαρες για να ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως να λειτουργήσει σωστά κυρίως και δευτερευόντος για να αναζητηθούν ευθύνες όταν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυητό.
Συγγνώμη Diego για το off topic.
moican4 έγραψε: Που σε χαλασε..?
επιλεκτικη η ενοχληση σου παντως..
δεν νομιζω να τολμας να εννοεις εμενα με τις αερολογιες..μου ζητησες ονοματα,στα εδωσα..Αν σε ενοχλουν ,διαβαζε κολκα και θεωρησε αιτια του κακου τον φιλομενο..κριση εχεις και βλεπεις.
Και αν θες να πεις κατι χειροτερο πεστο.Δικαιωμα σου ειναι αρκει να μην βριζεις.Μην αφηνεις λοιπον υπονοουμενα και λεγε τις αποψεις σου.
- desperando
- Επικοινωνία:
[/quote]
Που σε χαλασε..?
επιλεκτικη η ενοχληση σου παντως..[/quote]
οι κλικες ειναι γνωστες και υπαρχουν παντου γιατι να με ενοχλησει? το θεμα ειναι τι επιρροή εχουν οι κλικες και ποσο τηρουν την ιεραρχια δεν κατηγορω τους παικτες αλλα αυτους που δεν μπορουν να επιβληθουν σε αυτες τις μεγαλες προσωπικοτητες και στηριζουν τηνυπαρξη τους στις καλες σχεσεις μαζι τους για να μπορεσουν να καλυψουν την ανυπαρξία τους
Που σε χαλασε..?
επιλεκτικη η ενοχληση σου παντως..[/quote]
οι κλικες ειναι γνωστες και υπαρχουν παντου γιατι να με ενοχλησει? το θεμα ειναι τι επιρροή εχουν οι κλικες και ποσο τηρουν την ιεραρχια δεν κατηγορω τους παικτες αλλα αυτους που δεν μπορουν να επιβληθουν σε αυτες τις μεγαλες προσωπικοτητες και στηριζουν τηνυπαρξη τους στις καλες σχεσεις μαζι τους για να μπορεσουν να καλυψουν την ανυπαρξία τους
Την προστακτικη να την χρησιμοποιησεις αλλου οπως και
τις εξυπναδες περι κολκα και λοιπων ...
Ξερω και γνωριζω πολλα περισσοτερα απ οσα νομιζεις...
Υπονοουμενα αφηνεις και αυτη ειναι η αποψη μου.....Πες μας για ποιον παικτη απαγορευεται να παιζεις γιατι αν πας καλα καποιος αλλος θα παει παγκο .?
Ειπες καποιο ονομα..?
τις εξυπναδες περι κολκα και λοιπων ...
Ξερω και γνωριζω πολλα περισσοτερα απ οσα νομιζεις...
Υπονοουμενα αφηνεις και αυτη ειναι η αποψη μου.....Πες μας για ποιον παικτη απαγορευεται να παιζεις γιατι αν πας καλα καποιος αλλος θα παει παγκο .?
Ειπες καποιο ονομα..?
D.A.A.T. έγραψε:κατηγορια απαγορευεται να παιζεις γιατι αν πας καλα καποιος αλλος θα παει παγκο..
ΠΑΟΚ το μεγαλειο σου..
Ρε μάγκες με το συμπάθειο κιόλας....έχετε την εντύπωση πως γίνεται κάποιου είδους διαγωνισμός σχετικά με το ποιός είναι καλύτερα πληροφορημένος στα εσωτερικά της ομάδας?
Μ' αρέσει που κράζουμε τους ΑΡΔ αλλά ζηλεύουμε τη δόξα τους....
οπως λεει ο φιλτατος απο πανω δεν κανουμε διαγωνισμο..Νομιζω δε οτι στο ποστ που εχω πιο πανω γραφω ονοματα(πραγμα που δεν επρεπε)..Εαν δεν θελεις να καταλαβεις δεν με νοιαζει..Αλλωστε ξερουμε ποιος φταιει.Ή ο Χαλκιας ή ο Μπουταρης...Και πισω και απο τους 2 ειναι ο τερατιος.
Σαλαμαλεχουμ...Αυτομπαναρισμα τρωω για καμια βδομαδα γιατι καθομαι και εκτιθομαι επειδη ο καθενας ανησυχει αν θα περασει η καβλα του.
Ειμαι αισιοδοξος οτι η ομαδα με την ΑΕΚ θα βγαλει αυτο που πρεπει...Καλη επιτυχια να εχουμε
Σαλαμαλεχουμ...Αυτομπαναρισμα τρωω για καμια βδομαδα γιατι καθομαι και εκτιθομαι επειδη ο καθενας ανησυχει αν θα περασει η καβλα του.
Ειμαι αισιοδοξος οτι η ομαδα με την ΑΕΚ θα βγαλει αυτο που πρεπει...Καλη επιτυχια να εχουμε
Bono έγραψε:Ρε μάγκες με το συμπάθειο κιόλας....έχετε την εντύπωση πως γίνεται κάποιου είδους διαγωνισμός σχετικά με το ποιός είναι καλύτερα πληροφορημένος στα εσωτερικά της ομάδας?
+ όσα θες
Ρε Μπονο δεν ειναι αυτο το αντικειμενο συζητησης αλλα τα υπονοουμενα που αφηνονται..Bono έγραψε:Ρε μάγκες με το συμπάθειο κιόλας....έχετε την εντύπωση πως γίνεται κάποιου είδους διαγωνισμός σχετικά με το ποιός είναι καλύτερα πληροφορημένος στα εσωτερικά της ομάδας?
Σου εχω δωσει την εντυπωση πως κανω εντυπωση πληροφοριας ή ζηλευω την δοξα καποιου?
Πες του μου και αυτο αν ειναι..