Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

obanebane έγραψε:Και ποιος εισαι εσυ για να μην σου κανω υποδειξεις μας εβαλες δηλαδη ενα 100σταρικο με το προσωπο του σαλπι για να μας πεις τι?
Ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τη σοβαροτητα του φορουμ μηπως νομιζεις οτι απευθηνεσαι σε τιποτα παιδακια?
εγω ειμαι ο emeissaspsirizame4 και δεν δεχομαι απο ατομα που ουτε καν ξερω να μου κανουνε υποδειξεις,αποψεις μπορουμε να αλλαξουμε αλλα υποδειξεις οχι δεν δεχομαι
το logo εξηγησα σε προηγουμενο ποστ γιατι το ποσταρα
ποτε δεν εκρινα την σοβαροτητα του φορουμ,δικα σου λογια ειναι αυτα
οχι δεν νομιζω οτι απευθυνομαι σε παιδακια,απευθυνομαι σε αδερφια ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος emeissaspsirizoume4 την Παρ 28 Μάιος 2010, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Asimos έγραψε:Μπορει, το δεχομαι οτι παραλογιζομαι...
Εσυ το δεχεσαι οτι μπορει και να παραλογιζεσαι;
το οτι μπορει και να παραλογιζομαι ναι το δεχομαι
απλα εσυ ειπες οτι παραλογιζομαστε,εχει διαφορα ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αστο ρε φιλε δεν αξιζει τον κοπο να τρωγομαστε κριμα ειναι ο καθενας εχει τις αποψεις του και αυτο δεν προκειτε να αλαξει αποτι φαινετε.
Ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα το καλο της ομαδας εγω αυτο που θελω ειναι μην ακουσω στο γηπεδο συνθημα εναντιον παιχτη που φοραει τα ασπρομαυρα ολα τα αλλα θα τα βρουμε ειμαι σιγουρος γιαυτο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ωρα ειναι να αρχισουμε να παιζουμε με τις λεξεις...

Επιχειρηματολογια αρκετη απο ολους αλλα σημασια εχει ο ΣΚΟΠΟΣ!!!

και ο Μητσαρας ειναι ξεκαθαρο πως ειναι ενα απλο αλλα σημαντικο εργαλειο για την φετινη και την επομενη χρονια!

Φερε μου στα φραγκα του ιδια χαρακτηριστικα παιχτη και εγω μαζι σου ειμαι..

Στο διαταυτα, σε αυτη τη φαση δεν παμε κοντρα...

Και αν ολα αποδειχτουν φουσκα και του χρονου τερματισουμε 8οι κανεις δεν προκειτε να σου πει τπτ...

Δεν ψαχνουμε ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ εδω!

Εναν εμφυλιο κανεις δεν τον θελει ιδιαιτερα μεσα στην Τουμπα...

Τεσπα... δεν πιστευω να αλλαξει το τροπαρι αλλα ευχομαι να μην εχουμε σκηνες ROCK που θα γελανε και τα τριμμενα τσιμεντα του ΝΑΟΥ για εναν παιχτη...

Αυτα και τελος για τον Μητσαρα...
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

ωραιος obane
απλα εγω απο μερους μου δεν τρωγομαι
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

interad έγραψε: εγώ προσωπικά θεωρώ πολύ μεγαλύτερη "ατίμωση" του Περηφάνεια κλπ τη φάση με τον γκαγκάτση παρά με τον κοντό...
και άντε... ένας σύνδεσμος "ξεχάστηκε" και δεν έβγαλε ανακοίνωση.. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεχάστηκαν;;;;
μου κάνει τεράστια εντύπωση...
Παίρνω το θάρρος να παρέμβω για να διορθώσω κάτι που αναφέρθηκε και όχι επί της ουσίας, μιας και έχω τοποθετηθεί πριν αρκετούς μήνες.

Δεν ξεχάστηκαν ΟΛΟΙ αγαπητέ. ΕΥΤΥΧΩΣ ο Πανελλήνιος Αθηνών έσωσε τα προσχήματα τότε με μια ιστορική ανακοίνωση που θάφτηκε ΑΠ' ΟΛΟΥΣ. Μαζί με αυτόν και ορισμένοι (λίγοι δυστυχώς) που τότε αντέδρασαν και τους αποδόθηκε το παράσημο του "νοσταλγού των γουμενοπαγώνηδων".

Ήταν βλέπεις η περίοδος που ο Β.Γκ. θα μας "προστάτευε" από τα κοράκια και το κατεστημένο, ενώ ο Ζαγοράκης θα τσατιζόταν αν λεγόταν το οτιδήποτε κατά του κουμπάρου του και θα έφευγε. Κάτι που τώρα προσπαθούν κάποιοι να δικαιολογήσουν με το παιδικό επιχείρημα ότι "η σκέψη ήταν σωστή, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό".
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

dimbar έγραψε:Ρε αδέρφια , εσείς οι μεγαλίτεροι πείτε κάποτε στους νεότερους ότι ο Κούδας δεν γύρισε με την θέληση του!
Έλεος!
Και τίποτα δεν μάς εμπόδισε να τον λατρέψουμε και τίποτα δεν τον εμπόδισε να μάς χαρίσει απίστευτες χαρές! :opaokara:

ετσι ειναι επηρεασμενος απο τον πατερα του εφυγε και γυρισε λογω της τεραστιας αντδρασης του κοσμου και της
μαγκιας του παντελακη τον πατερα του οι γαβροι του δωσανε ταβερνα και μεχρι το 1980 ηταν κατω και ειχε μαλωσει
με τον γιο του μιλησανε οταν γυρισε το 1980 θεσσαλονικη..βεβαια ευτυχως ηρθε και χτιστηκε πανω η τεραστια ομαδα
του ΠΑΟΚ εκεινης της εποχης.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 28 Μάιος 2010, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Asimos έγραψε:Ωρα ειναι να αρχισουμε να παιζουμε με τις λεξεις...
οταν οι λεξεις αλλαζουνε το νοημα της προτασης ναι φιλε θα παιξουμε
Φερε μου στα φραγκα του ιδια χαρακτηριστικα παιχτη και εγω μαζι σου ειμαι..
δεν ειναι ο ρολος μου να βρισκω παιχτες δεν ειμαι μανατζερ και το προβλημα ποτε δεν ειτανε αγωνιστικο

Εναν εμφυλιο κανεις δεν τον θελει ιδιαιτερα μεσα στην Τουμπα...
Τεσπα... δεν πιστευω να αλλαξει το τροπαρι αλλα ευχομαι να μην εχουμε σκηνες ROCK που θα γελανε και τα τριμμενα τσιμεντα του ΝΑΟΥ για εναν παιχτη..
εγω πιστευω οτι κανενας εμφυλιος δεν θα υπαρξει,αρκει βεβαια να κοπουνε ολοι οι χαρακτηρισμοι σε αδερφια μας σε σχολια σε μπλογκ,σαιτ,φορουμ και στα ραδια
και πιστευω θα κοπουνε ολα και ολα θα πανε καλα ειτε ερθει ο παιχτης ειτε δεν ερθει
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

fuzztone έγραψε:
Παίρνω το θάρρος να παρέμβω για να διορθώσω κάτι που αναφέρθηκε και όχι επί της ουσίας, μιας και έχω τοποθετηθεί πριν αρκετούς μήνες.

Δεν ξεχάστηκαν ΟΛΟΙ αγαπητέ. ΕΥΤΥΧΩΣ ο Πανελλήνιος Αθηνών έσωσε τα προσχήματα τότε με μια ιστορική ανακοίνωση που θάφτηκε ΑΠ' ΟΛΟΥΣ. Μαζί με αυτόν και ορισμένοι (λίγοι δυστυχώς) που τότε αντέδρασαν και τους αποδόθηκε το παράσημο του "νοσταλγού των γουμενοπαγώνηδων".

Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω ορισμένα πράγματα και ας μην είμαι συνδεσμίτης όσοι ασχολούνται με το συνδεσμικό κίνημα μπορούν να μου απαντήσουν για ποιο λόγο έβγαλε μια ανακοίνωση ΜΟΝΟ ο Πανελλήνιος για τότε?
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

fuzztone έγραψε:
interad έγραψε: εγώ προσωπικά θεωρώ πολύ μεγαλύτερη "ατίμωση" του Περηφάνεια κλπ τη φάση με τον γκαγκάτση παρά με τον κοντό...
και άντε... ένας σύνδεσμος "ξεχάστηκε" και δεν έβγαλε ανακοίνωση.. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεχάστηκαν;;;;
μου κάνει τεράστια εντύπωση...

Ήταν βλέπεις η περίοδος που ο Β.Γκ. θα μας "προστάτευε" από τα κοράκια και το κατεστημένο, ενώ ο Ζαγοράκης θα τσατιζόταν αν λεγόταν το οτιδήποτε κατά του κουμπάρου του και θα έφευγε. Κάτι που τώρα προσπαθούν κάποιοι να δικαιολογήσουν με το παιδικό επιχείρημα ότι "η σκέψη ήταν σωστή, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό".

καλά έκανες και το ανέφερες αδερφέ...

το είχα αναφέρει κι εγώ πριν μερικές σελίδες στο πρώτο μου ποστ σε αυτό το τόπκ...
interad έγραψε:
ποια η αντίδραση των συνδέσμων ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;;;

ποια η ανακοίνωση των υπολοίπων;;;

ποια τα συνθήματα που ακούστηκαν στην Τούμπα;;;

ποια τα πανό που σηκώθηκαν για αυτό το λόγο;;;

(πιστεύω να είναι απλή και ξεκάθαρη η ερώτησή μου...)

δεν αλλάζει όμως την ουσία αυτών που θέλω να πω... ότι ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ήταν σχεδόν ανύπαρκτες σε ένα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ θέμα ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ από αυτό του κοντού...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Καλως η κακως σε αυτη τη φαση ο περισσοτερος ΠΑΟΚτσηδικος κοσμος επιθυμει την επιστροφη..

Ειναι απολυτος λογικο καθε κινηση οργανωμενου οπαδικου κινηματος εναντια στην ελευση του παιχτη να προκαλει αντιδραση.. Φανταζομαι να γνωριζεις οτι τα σχολια για τις ανακοινωσεις σε αλλα forums οχι μονο δεν ειναι κολακευτικα αλλα μυριζουνε μπαρουτι..

Ο καθενας για τον δικο του λογο, με τη δικη του λογικη αποφασιζει εαν τον θελει η οχι... και αυτες οι 4 ανακοινωσεις ειναι γαμησε τα αυτη τη στιγμη..

Κανε παραθεση οποιο κοματι θελεις αδελφε μου αλλα το μονοπατι που βαδιζουν οι συνδεσμοι ειναι μοναχικο.. και θα το βρουν μπροστα τους...

Ισως να κανουν και καλα αλλα η εμπειρια μου (οποια και αν ειναι αυτη) μου λεει οτι τα μοναχικα μονοπατια ειναι και δυσβατα...

Φιλικα και αδελφικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Παρ 28 Μάιος 2010, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Asimos έγραψε: Φανταζομαι να γνωριζεις οτι τα σχολια για τις ανακοινωσεις σε αλλα forums οχι μονο δεν ειναι κολακευτικα αλλα μυριζουνε μπαρουτι..
οι συνδεσμοι δεν εχουνε κανενα προβλημα στο να δεχτουνε κριτικη και να συζητησουνε για οτιδηποτε
αλλοι εχουνε τεραστιο ζορι με την κριτικη(παε και αυτοκλητοι προστατες )
οσα σχολια ειναι απειλητικα υβριστικα κτλ δεν εχουνε καμια αξια γιατι ειναι ανωνυμα και πισω απο μια οθονη
οταν τετοιου ειδους σχολια τα κανουνε μπροστα στα παιδια ναι τοτε εχουνε αξια
πιστευω εισαι αντιθετος σε τετοιου ειδους σχολια

αλλα το μονοπατι που βαδιζουν οι συνδεσμοι ειναι μοναχικο.. και θα το βρουν μπροστα τους...
δεν νομιζω οι δυτικες να εχουνε καποιο προβλημα σε αυτο που λες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος emeissaspsirizoume4 την Παρ 28 Μάιος 2010, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Μετα απο 30τοσες σελιδες σε δυο μέρες, νομιζω εχει γινει φιλοσοφικη, οντολογικη, ηθικοπλαστικη, ορθολογιστικη, μεταφυσικη και ξερω γω κι ενταξει αναλυση του θεματος (γ@μηθηκε και ψοφησε ελληνιστί). Θα ηθελα λοιπον να κανω μια προτροπη στα αδερφια εδω μεσα, να χαλαρωσουν, να κανουν καμια γιογκα, να πανε για κανενα μπανακι το καλοκαιρακι, να χτυπησουν κανενα γκομενακι, να πλακωθουν μετα στα βαρη και στα καρατε και στα κουνφου, να φτιαξουν κορμι χαλυβδηνο και πνευμα απο ατσαλι, και κατα αυγουστο μερια, με φραπε και σαγιοναρα ραντεβου στο ναο για τα περαιτέρω. Γιατι οπως τα λεει πολυ σωστα και η ανακοινωση, "τα υπολοιπα σε πραξεις".
Ο,τι νομιζει κι ο,τι γουσταρει εκει ο καθενας ας "πραξει". Κι οπως γουσταρει ο αλλος ας αντιδρασει στα "πρακτεα". Μια ζωη ομορφα κι αντρικια και παοκτσηδικα τα "λυνουμε" τα προβληματα μας στο Ναο, τωρα θα κολλωσουμε??
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:
Asimos έγραψε: Φανταζομαι να γνωριζεις οτι τα σχολια για τις ανακοινωσεις σε αλλα forums οχι μονο δεν ειναι κολακευτικα αλλα μυριζουνε μπαρουτι..
οι συνδεσμοι δεν εχουνε κανενα προβλημα στο να δεχτουνε κριτικη και να συζητησουνε για οτιδηποτε
αλλοι εχουνε τεραστι ζορι με την κριτικη(παε και αυτοκλητοι προστατες )
οσα σχολια ειναι απειλητικα υωριστικα κτλ δεν εχιυνε καμια αξια γιατ ειναι ανωνυμα και πισω απο μια οθονη
οταν τετοιου ειδους σχολια τα κανουνε μπροστα στα παιδια ναι τοτε εχουνε αξια

πιστευω εισαι αντιθετος σε τετοιου ειδους σχολια

αλλα το μονοπατι που βαδιζουν οι συνδεσμοι ειναι μοναχικο.. και θα το βρουν μπροστα τους...
δεν νομιζω οι δυτικες να εχουνε καποιο προβλημα σε αυτο που λες

Αστο καταλαβα...

Τελικα ρε πουστη δεν πιανομαστε πουθενα σαν λαος...

Ζαγορ σηκω και φυγε...

ΥΓ. Εμενα με νοιαζει η ομονοια του ΠΑΟΚ μας.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Ε καλά μη λέμε και ότι θέλουμε και συγκρίνουμε Γκαγκάτση με Σάλπι.

Εβαλε ποτέ το δάχτυλο στο στόμα να κάνει σσσ μπροστά στην 4 ο Γκαγκάτσης??
Δε νομίζω...... άλλο αν το πρωτοπαλίκαρο του ο Καζναφέρης μας έβαζε το δάχτυλο του στον κώλο μας όποτε μας σφύριζε.

Εγινε ποτέ το σωσίβιο των ΓουμενοΠαγώνηδων ο Γκαγκάτσης???
Μπααα...άλλο αν ήταν το σωσίβιο και το μέσο που ο Κόκκαλης και ο γάβρος σε ξέσκιζαν επί δωδεκαετία.

Παρακάλεσες ποτέ τον Γκαγκάτση για το καλό του ΠΑΟΚ??
Δεν θυμάμαι κάτι...αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, μήπως ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη και μοναδική ως τώρα ομάδα που δεν έπαιξε Ευρώπη ενώ το κέρδισε στο χορτάρι και αυτό επί Γκαγκάτση προέδρου ΕΠΟ??

Χτύπησε ποτέ πέναλτυ ο Γκαγκάτσης κατά του ΠΑΟΚ??
Ποτέ...και πως να το κάνει άλλωστε...απ' την σουίτα του Κόκκαλη που παρακολουθούσε τον Κουκουλάκη πέρσι να σε περνάει πριονοκορδέλλα στο Κύπελλο, θα ήταν κομματάκι δύσκολο.

Μάζεψες ποτέ χρήματα για τον Γκαγκάτση με sms και με εράνους??
Φυσικά και όχι...ο θείος Σωκράτης είχε φροντίσει και γι' αυτό.

Τι να λέμε τώρα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”