Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
mauros hmer

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από mauros hmer »

Για το γούρι και μόνο...
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κάθησα κα διάβασα προσεκτικά τις 4-5 σελίδες που γέμισαν από τη τελευταία φορά που έγραψα!! Παρόλο που είμαι της άποψης "χαμηλά τη μπάλα" , προβληματίστηκα από την ακόλουθη φράση ενός παλικαριού :

[Εδικά με Σαντος προπονητη που είναι η προσωποποίηση του ρεαλισμού, ξερεις οτι δεν θα αφησει την ομαδα να χαλαρωσει. Σε κατι τετοια ματς πιο πολύ φοβαμαι την ελλειψη αυτοπεποίθησης παρα την αισιοδοξία και την πιστη στην νικη, οποτε δεν βλεπω το λογο να είμαστε κουμπωμενοι. Ας είναι κουμπωμενοι οι βαζελοι σε αυτον τον αγωνα και ας φροντισουμε να εκμεταλλευτούμε το φοβο που βγαζουν.]

Όντως στα ντέρμπυ πάσχουμε περισσότερο από έλλειψη αυτοπεποίθησης , παρά από υπέρμετρο ενθουσιασμό ( με εξαίρεση το τελευταίο με γαύρο)

Επίσης ο βάζελος σε όλα τα δύσκολα ματς με τους μεγάλους ήταν καλός - πχ με Αρη κ ΑΕΚ , άσχετα αν έκατσε Χ . Στο μόνο που πραγματικά έχασε τα αυγά και τα πασχάλια ήταν μέσα στο γαύρο. Και αυτό - πιστέυω- έγινε γιατί μπήκαν φοβισμένοι και σαν κότες. Αντίστοιχα ο γαύρος έτρωγε σίδερα και το πήρε το ματς νταηλίκι .. Με δεδομένο ότι ο βάζελος είναι αντικειμενικά δυνατή ομάδα , η αδυναμία του σε ματς που κρίνονται σε δύναμη και τσαμπουκά ίσως μας λέει κάτι για το προσεχές παιχνίδι . Αλλά ...

Εμείς στην Σάντος εποχή δεν έχουμε πάρει κανένα ματς νταηλίκι και με τσαμπουκά.Δεν το κάναμε ποτέ - άρα ΔΕΝ μπορούμε να πάρουμε το ματς έτσι . Εδώ δε το κάναμε στο πρώτο γύρο μετά το 1-0 με το γαύρο στη Τούμπα οπου γυρίσαμε ενεξήγητα πίσω .... Το βλέπω χλωμό να το κάνουμε τώρα με βάζελο. Δε νομίζω να πατήσουμε και να σκίσουμε το βάζελο , τουλάχιστον όχι με το τρόπο που το εννοούν όλοι εδώ.

Συνοψίζω ... Μάλλον ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις το βάζελο είναι η δύναμη ( σωματική + κυρίως πνευματική ) . Αυτό έχει φανεί ως τώρα.
Δυστυχώς δε το έχουμε στο ρεπερτόριό μας , τουλάχιστον στα ντέρμπυ ... Εμείς παίζουμε πάντα στρωτό ποδόσφαιρο. Σπάνια χάνουμε από χειρότερο ή κερδίζουμε καλύτερο από εμάς.

Άρα μάλλον θα τους παίξεις στα ίσα , σε ποδοσφαιρικά πλαίσια. Και έχεις και πολύ καλές ελπίδες. Μακάρι.
Το έγραψα και σε προηγούμενο ποστ , αλλά ίσως δεν ενδιαφέρει πολλούς αυτό το θέμα ... Πιστεύω θα είναι πολύ πολύ ενδιαφέρων ( αγωνιστικά) παιχνίδι και πιστεύω θα παιχτεί και καλή μπάλα ... Τεραστιο crash test και για τους 2 .... ματς στο οποίο θα ξεχωρίσουν οι προσωπικότητες παικτών-προπονητών και θα φανεί και η καλύτερη ομάδα. Ευχομαι να είμαστε εμείς ....

ΠΑΟΚΑΡΑ
tsakirisf

Δημοσίευση από tsakirisf »

Δεν ανεβαινει ο Σαλπιγγιδης!Δημοσιευση της εφημεριδας "πρασινη"
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Αναμενομενο, αλλα στα @ρχιδια μας...

υ.γ. που ν ο μ@λακας ο κοντος, που ν ο μαλα, που ν ο μ@λακας ο κοντος... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο νοπλιας λεει σκεφτεται να τον αφησει αθηνα....παντως ειναι πολυ καλο νεο οχι αγωνιστικα αλλα εξωαγωνιστικα τουλαχιστον θα ξερουμε οτι μειωνονται δραματικα οι πιθανοτητες να ασχολειθουμε μαζι του στην τουμπα.... :pano:
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Το λιγοτερο αμπαλοι θα πρεπε να μασταν για να ασχολουμαστε με τον Σαλπιγγιδη σε ενα τοσο κρισιμο ματς..
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Αδελφοί και αδελφές :D

διαφωνούντες μερικώς ή ολικώς...
φιλικώς ή εχθρικώς ή γαβρο-απαραδέκτως και κακεντρεχώς (αδιάφορο...στον ηλίθιο άλλωστε δεν υπάρχει άμυνα, απλά παραδίδεσαι)

ξεκαθαρίζω για πολλοστή φορά κάποια πράγματα...διότι ο καθένας βάσει της αντιληπτικότητάς του...λαμβάνει διαφορετικά τα μηνύματα που εκπέμπονται...με αποτέλεσμα όχι μόνο την προσωπική του ερμηνεία...αλλά και την παρερμηνεία τους

οκ...ο καθένας όπως γουστάρει
περί ορέξεως κολοκυθόπιττα
αυτό τον διαφοροποιεί άλλωστε...στην ιεραρχία της ζωής...από ζώον σε άνθρωπο και στα ενδιάμεσά τους
τα λόγια του και οι πράξεις του...

απαύγασμα εμπειρίας είναι όλα αυτά και σαφώς δεν είναι κανένας ίδιος με κάποιον άλλο
κατανοητόν αυτό, δεκτό και αποδεκτό
ο κόσμος μας άλλωστε συντελείται...και μορφώνεται αεί, μέχρι της καταλήξεως στον προορισμό του, της συντέλειάς του...!!!
απλά τελείως και αθεράπευτα ρομαντικά...παρόλο τον προσίδοντα σε εμέ ''ρεαλισμό'' ή ''ορθολογισμό''

....πιστεύω στο ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ (...φιλοδοξώ κάποτε να το συντάξω :D )

δεν είμαι ρεαλιστής...ούτε ορθολογιστής...τουλάχιστον όπως νοείται στις δυτικές κοινωνίες
τουναντίον

πιστεύω στο ΟΡΘΩΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΥΣΘΑΙ...πολύ δύσκολο να το περιγράψω...για αυτό και αφήνω ψήγματά του από καιρό σε καιρό

προσωπικά ως φιλοσοφική ατραπό και στάση ζωής...οδεύω στον απαθή νου...τα πάμε αυτά
τελεία και παύλα
είναι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή
επαναλαμβάνω προσωπικά ομιλώ
ούτε προπαγανδίζω, ούτε παπαριάζω
μιλάμε σοβαρά τώρα, θρησκευτικά και φιλοσοφικά

ούτε κατηχώ κανέναν...ούτε προσπαθώ να πείσω
αλλά πάντα..τεκμηριώνω τις παπαριές που γράφω, χωρίς να υβρίζω κανέναν προσωπικά...ούτε να αφήνω μπηχτές ή ανοιχτές για το μήκος του πέους του ή την ικανότητα αυνανισμού του ή την σοφία της σοφίτας

από την άλλη ως ατελές ον...σαφώς νιώθω και εγώ σαφώς μια προσδοκία νίκης, όπως ένιωθα ότι έρχεται η νίκη με τον γάβρο...αλλά παρόλα αυτά προσπαθώ αφενός να μην την φωνάξω - γιατί μόνο κακό θα κάνει - και αφετέρου να την ''καταπνίξω'', διότι σύμφωνα με τα φιλοσοφικά μου πιστεύω...μιά τέτοια στάση με ''γαβροποιεί'' με κάνει κακό άνθρωπο, κάθαρμα που δεν καταλαβαίνει, ούτε θέλει να αποδεκτεί τις πικρές και δυσκολοχώνευτες αλήθειες της ζωής

και εκτός αυτού...κάνει κακό μέγιστο και στον ΠΑΟΚ

κατάρα το up-down...χωρίς να παίρνεις το μάθημα του τσακίσματος
δεν έχει νόημα αυτή η ανακύκλωση
κανένα

νόημα έχει ο στόχος της πτήσης...και όχι το πλησίασμα στον Ηλιο ή τα βράχια της γης

εμείς δυστυχώς...δεν παίρνουμε το μάθημα της Οδύσσειας...προτιμόντας να βολοδέρνουμε μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης...

...φανταστείτε δε να κολλήσουμε στο νησί της Κίρκης...μεταμορφωμένοι σε γουρούνια ή γάβρους

ή στο νησί της Καλυψούς...των πρόσκαιρων ηδονών

κακό πράγμα η γαβροποίηση από το ραβδάκι της μάγισσας Κίρκης...το νοείτε ?

και όταν λέγω γαβροποιεί το ραβδάκι...δεν εννοώ μόνο την ποδοσφαιρική χροιά, τις παράγκες και τα ρέστα στα οποία καθόλα συμφωνώ βεβαίως...αυτονόητο λέμε...και λαίμαι
εννοώ την βαθύτερη στάση ζωής ενός μαουνιέρη
την ζώωδη στάση δηλαδή με πούτσες, σκατά, γαμήσια ανώμαλα, πρεζόφουντες και τα ρέστα

που δεν κατανοείται από μεγάλη μερίδα...πεπλανημένων αδελφών δυστυχώς (πάντοτε προσωπικό πιστεύω)

είπαμε δεν είπαμε ?
αν μη τι άλλο...οσο πιό ψηλά πετάς...αλά Ικαρος...τόσο πιό πολύ πονά το τσάκισμα
το τίμημα της γνώσης
κακό πράμα η αλλαζονεία και το χάσιμο του μέτρου

και μετά νομίζει κανείς...ότι γίναμε Μπάρτσα...μίνιμουμ διαβάζοντας ότι διαβάζοντας

φαίνεται...δεν υπάρχει γνώση...του τι εστί ΠΑΟΚ...και οπαδός του
φαίνεται...ότι δεν έχετε νιώσει τι εστί πόνος, δάκρυ, χιλιόμετρα, δόσιμο...κατανόηση όλων αυτών και φιλοσόφησή τους...μελέτη της ιστορίας μας, αστρικές συγκυρίες και συνιστώσες...διανόηση του γιατί και πέρα από αυτό

Τι είναι ο ΠΑΟΚ...και ποιός ο Προορισμός του ?

Ταπεινότης και μόνο ταπεινότης
τελεία και παύλα
αυτός είναι ο δρόμος

και όταν η πτήση φτάσει επιτυχώς στον στόχο....όλες οι γραφές μιλάνε για την ηδονή την θεϊκή εκεί...
τι άλλο να πούμε

Μόνιμη...και ουχί παροδική, πανηγυρτζίδικη, μεταπτωτική....του απο εκεί κόσμου

Οι ταπεινοί μνημονεύονται ως ''Τιτάνες'' της ανθρωπότητας και ουχί οι περήφανοι αλλαζόνες, εκτός αν έχεις ''λάθος'' πρότυπα

ο ταπεινός ΠΑΟΚ των 70ties που σταυρώθηκε από τα καθάρματα...έγινε η ομάδα που έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στην μνήμη όλων των Ελλήνων...γεννώντας οπαδούς ακόμα και 3 δεκαετίες μετά την εμφάνισή της, κυριολεκτικά εκ του μηδενός, εκ της ξηρασίας...

προτιμώ λοιπόν το μέτρο της μέσης οδού...από τις κακοτοπιές των άκρων
προτιμώ τον ΠΑΟΚ της σταύρωσης...που θα αναστηθεί
προτιμώ την κατάληξη στον προορισμό

προτιμώ το λοιπόν να ''πανηγυρίσω'' με μέτρο στο τέλος που ξυρίζουν τον γαμπρό

χωρίς πούτσες και λοιπές γραφικότητες (σαν τα λιγούρια της εξουσίας, τους καρεκλοκένταυρους και κάθε πεινασμένο που ξεχνά το Σπαρτιατικόν του ασκητισμού...στην θέα της πρώτης χονδροκώλας που θα του στηθεί στα 4)

σαβουρογάμης είναι ο μαουνιέρης...όχι ο Παοκτ(σ)ής
τελεία και παύλα

εκεί λοιπόν...στο ευτυχές τέλος...ηδονιστείτε
δόκιμον είναι

αλλά να ''ηδονίζεστε''...αγωνιόντας...στην διάρκεια πολύ προ του τέλους...που ως γνωστόν δεν πρέπει να ''κακαρίζουμε''

το θεωρώ...αγαθομουνίαση στην καλύτερη...γαβροποίηση στην χειρότερη, ειδικότερα όταν συνοδεύεται από κατάρες και παπάρες (δεν ομιλώ για τα χαβαλεδιάρικα, χιουμοριστικά και καθόλα δόκιμα ''μπινελίκια'' που σαφώς δίδουν χρώμα...αλλοίμονο, αλλά για τα ''επιθετικά'' αυτά που δεν έχουν χιούμορ καθόλου. Αντιλαμβάνεστε νομίζω την διαφορά, την ποιότητα και την ποσότητα...που δεν υπάρχει μόνο σε καβλιά και όρχεις)

όπως δεν μου αρέσει...και το ιντερνετικό - όπως και κάθε άλλο ''ξεχύλισμα''
δεν το έχω ανάγκη
το θεωρώ ξεπεσμό του ανθρωπίνου είδους

και αυτό το λέω χωρίς καμμία διάθεση προσβολής κανενώς εκ των αδελφών που διαφωνούν μαζί μου
ειλικρινά...

το ότι η συμπεριφορά η συγκεκριμένη για...όσους γαβρίζουν, είναι καταδικαστέα από εμένα
δεν σημαίνει...ότι θα περάσω από πυρά και ιερά εξέταση...όσους γουστάρουν να συμπεριφέρονται έτσι
γούστο τους και καπέλο τους
αντίθετα...άλλος πάει στην πυρά
για αυτό και θεωρώ πάντα προσωπικά ότι ζωοποιούμαι αν...συμπεριφερθώ αναλόγως, οπότε επίθεση σε κάποιον του τύπου ''χέσε μας αϊ σιχτήρ μαλάκα''...δεν πρόκειται να υπάρξει ποτές

πεπλανημένους θεωρώ...όσους συμπεριφέρονται έτσι
για αυτό άλλωστε τεκμηριώνω τις αποψάρες μου :D κατά το δοκούν
για αυτούς που ενδιαφέρονται -όχι να πειστούν για το ορθόν των αντιλήψεών μου - αλλά για να προκύψει κάτι γόνιμο από αυτούς τους διαλόγους

γονιμότητα από πούτσες που τον παίζουν και ξεκωλιάσματα...δεν προκύπτει
προκύπτουν μόνο κωλόπαιδα...από κωλοσυζητήσεις και πολύ χαμένο σπέρμα...αλά Αυνάν

τουτέστιν και για να κλείνουμε το θεματάκιον

...τώρα που πάμε πετώντας όμορφα...κόνδρα στο ρεύμα και φαίνεται να υπάρχει θέληση-στόχου, θεωρώ άκαιρο, άσκοπο, αδόκιμο....να χτυπάς ''κόκκινα''. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΤΗΣΗ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ.

αντίθετα, θέτωντας σε κίνδυνο...την θέληση-στόχο...πλησιάζοντας επικίνδυνα τον καυτό Ηλιο...και ακολούθως τα βράχια που σε περιμένουν μυτερά κάτω να σε πετσοκόψουν....ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ....και όπως λέγει και ο Γιόντας ''Φόβος, οργή, επιθετικότητα....οδηγούν στην σκοτεινή πλευρά'' :D

δεν μιλώ...δια φοβίας
μιλώ δια Εν-Πυρίας...έχοντας κατανοήσει - πιστεύω- το συγκεκριμένο μάθημα ζωής

οπότε τα περί δασκαλεμάτων και κατηχήσεων...στους κνίτες και τους χίτες

όποιος διαβλέπει...ότι από την εναντιότητα, προκύπτει αντίθεση και από εκεί αρμονία και Θέλημα...έχει καλώς
όποιος όχι...προτιμώντας την κόλαση της έριδας
ας τον λυπηθούν όσοι έχουν το δικαίωμα να εκφέρουν κρίση

για αυτό...ο παοχζής ο αγαθομούνης...που έχει τον ενθουσιασμό...πριν το κλο-κλό...μένει στείρος στην ξηρασία...δεκαετίες τώρα

ακριβώς λόγω αυτής του της νοοτροπίας, τόσο προβλέψιμος, τόσο εύκολο θύμα των πονηρίδιδων της παράγκας, τόσο ευκολοδούλευτος και ακίνδυνος
λίγο μαλάμω, λίγο λαός, λίγο θάλασσα...και ο τίτλος στην μαούνα

ακριβώς το λοιπόν
...επειδή φαίνεται ότι η πτήση μας έχει σταθερότητα, έχει cool χαρακτήρα, κλείνει με βουλοκέρι τα αυτιά της στις σειρήνες και βελτιώνεται συνεχώς...ακριβώς για αυτό δεν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ στην άμμο...των χτεσινών παλατιών

τώρα πάμε ωσάν άλλοι ΤΡΕΛΛΟΙ ΤΖΑΚ ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΔΕΣ ''ΑΝΑΠΟΔΑ''...εκεί στο άλμα προς την κατάληξη...θα μας επιτεθούν ΌΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ...ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΜΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Προσωπικά δένομαι στο κατάρτι...ελπίζοντας να το κάνει αυτό η κρίσιμη μάζα των παοκτσήδων που θα μεταστρέψει και τους υπολοίπους αδιάλλακτους ''επαναστάτες ταλιμπάν, μουτζαχεντίν'' και λοιπές ''δημοκρατικές'' δυνάμεις....κάνοντάς τους από ταλιμπάν (συνώνυμο της γαβροποίησης), εχέφρονα όντα, ευγενείς ΠΑΟΚΤ(σ)ΗΔΕΣ

το θέμα είναι να γουστάρεις μετά...όχι πριν
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ...αλλά εμείς προτιμούμε να ακούμε εγκωμιαστικά σχόλια για τα μαύρα γυαλιά μας... :ugeek: 8-)

...όντως...όλοι αυτοί που ακονίζουν το χονδρό και μακρύ καβλί τους...πήρανε μετοχούλες ή τα δώσανε σε φούντες και πολύ γύρο πριν το ματσάκι ?

όπως πολύ ορθά έθεσε ο αδελφός Vanroy για ακόμα μία φορά
Ειναι άλλο πραγμα η επαρση (γαμηστε τους γιατί είμαστε μόνο εμεις και άλλος κανεις σε αυτον τον πλανητη) και άλλο πραγμα η αισιοδοξία,η αυτοπεποιθηση και η ζωντανια.
Αμέτρητα τα παραδείγμα επάρσεως στην ιστορία που οδήγησαν σε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ μνημονευόμενες στο διηνεκές της ιστορίας

το ίδιο και το αντίθετο...στις μεγάλες ΝΙΚΕΣ

μόνο που διαβολικώς...τελείως λέμε
προτιμούμε τύπους σαν τον Ναπολέοντα (παραβλέποντας το Βατερλώ του)

Λοιπόν τι λέτε ?
ΑΠΡΌΣΚΟΠΤΑ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ, ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ, ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ
Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

ή μπόλικο φαντασιακό ξεκώλιασμα στον κάθε βαζελόγαυρο και ρεαλιστική μαλαματίνα...πριν το ματσάκι ?

the choise is yours

γιατί εγώ προσωπικά την έχω κάνει προπολλού

Kisses to everybody :D

ps-...χαίρομαι τα μάλα...που η διοίκηση αποφάσισε....το Σσσσσσσσσσσσσ....ς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Τετ 17 Φεβ 2010, 11:33, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Retzi έγραψε:Το λιγοτερο αμπαλοι θα πρεπε να μασταν για να ασχολουμαστε με τον Σαλπιγγιδη σε ενα τοσο κρισιμο ματς..
:nairepaok:
αυτο ειναι το μονο σιγουρο αλλα εχουμε δειξει αρκετες φορες τασεις αυτοκαταστροφης...
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Sold out απ' τα...χαραμάτα γιατί ΠΑΟΚ είσαι! 8-)
Όσο για το ματς, αν και είναι νωρίς ακόμα, γ@μήστε τους!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αδέλφια, όλοι θέλουμε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή. Το να θέλεις όμως την νίκη με περίσσιο πάθος είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει αρρωστημένες καταστάσεις.
Ναι, το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι γελοίο, διάτρητο και διεφθαρμένο.
Ναι, οι οικονομικά ισχυροί σύλλογοι (βασικά ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός) καταπιέζουν ΟΛΟΥΣ τους άλλους και ειδικά εμάς, γιατί φοβούνται τον υπέροχο λαό (=δύναμη) του ΠΑΟΚ.
Ναι, είναι εύκολα εξηγήσιμη η εμπάθεια που έχουμε προς τις ομάδες αυτές.
Όλοι θα είμαστε στην Τούμπα και θα φωνάζουμε υπέρ της αγαπημένης μας ομάδας.
Αλλά, εγώ προσωπικά, θα προσπαθήσω να μην βρίσω κανένα, ούτε ποδοσφαιριστή, ούτε διαιτητή. Μπορεί να μην τα καταφέρω, αλλά θα το παλέψω. Γιατί πάνω από την Κυριακάτικη νίκη και πάνω από την διεκδίκηση ενός πρωταθλήματος, για μένα, υπάρχει κάτι άλλο που το πιστεύω ως πιο δυνατό και αυτό είναι τα ιδανικά της ζωής μου. Που ναι μεν κάποιοι μου τα καταπατούν δεκαετίες τώρα, αλλά εγώ δεν θα τους κάνω το χατίρι να τους μοιάσω.

ΔΕΝ ΜΙΣΩ τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ούτε καν τους οπαδούς του. Δεν φταίνε αυτοί για την κατάντια του ποδοσφαίρου μας. Κάποιοι μεγαλοπαράγοντες φταίνε που έχουν κάνει τον αθλητισμό τσιφλίκι και παράγκα τους και κάποιοι κυβερνητικοί που του ανέχονται ή συνεργάζονται μαζί τους.
Θα βάλω τα δυνατά μου, να μην μου πάρει ο φανατισμός τα μυαλά, και να μην προξενήσω περισσότερο κακό στο σύλλογό μου. Ενίσχυση σε όλο τον αγώνα, αλλά μέχρις εκεί.

Και αν η αγαπημένη μου ομάδα δεν τα καταφέρει να κερδίσει, δεν πειράζει. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και τα πολύ σημαντικά play-off. Και η ομάδα θα χρειαστεί τη συμπαράστασή μας ΚΑΙ τότε. Όπως θα την χρειαστεί και του χρόνου και κάθε επόμενο χρόνο.
Μ’ αυτό το σκεπτικό βρίσκω ότι τόσο ο pepper όσο και ο navigator έχουν θετικά στοιχεία στις απόψεις τους. Μπορεί να μην συμφωνείτε μαζί τους, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι αδέλφια μας και ότι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους.
Και για να το πω και αλλιώς δεν νομίζω ότι αγαπούν τον ΠΑΟΚ λιγότερο από τους άλλους!
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

F@ck them with no mercy!!!!

AINTA PAOKARA
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

ΩΧ......Ανεβαινει ο Αποστολης για το ματς......χλωμους μας βλεπω!!!! :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι συνάδελφοί μου, που είναι γάβροι, παρακαλούν να κερδίσουμε!
Χα! Χα!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Πες τους να μην ανησυχουν....ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Γεια σου ρε Πεπ. Γουσταρω Νιτσεϊκή ταπεινότητα, ασχετως αν συμφωνω ή ου(γκα).. :cry:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”