Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ
Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ
Ιωαννίδης: «Το γήπεδο του Άρη μπορεί να γίνει»
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» για τις εξελίξεις στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό από το Μουντομπάσκετ, ενώ δεν παρέλειψε παράλληλα να αναφερθεί και στα γήπεδα που πρέπει να χτίσουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης.
«Θεωρώ πως χρειάζεται επειγόντως μια περίοδος ξεκούρασης του καλαθοσφαιριστή, καθώς στο ποδόσφαιρο οι παίκτες παίζουν χρόνο παρά χρόνο, ενώ οι μπασκετμπολίστες κάθε χρόνο αγωνίζονται κανονικά. Υπάρχει σαφέστατα πνευματική και σωματική κούραση, οπότε πιστεύω πως η FIBA πρέπει να αναθεωρήσει ορισμένα πράγματα, όπως για παράδειγμα να γίνεται ένα Πανευρωπαϊκό πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα παιδιά δείχνουν ότι δεν αντέχουν, δεν μπορούμε να κάνουμε παιχνίδια εις βάρος της υγείας των παικτών, πρέπει να δώσουμε δικαίωμα σε αυτά τα παιδιά να παίζουν περισσότερα χρόνια».
«Δεν θέλω να σχολιάσω τις επιλογές του Καζλάουσκας, δεν θέλω να μπω σε μια τέτοια διαδικασία. Η κριτική είναι καλοπροαίρετη και καλοδεχούμενη βέβαια, αλλά ανήκει στους δημοσιογράφους».
Για την απόσυρση Διαμαντίδη: «Ο Διαμαντίδης είναι ένα παιδί που παίζει με όλη του την ψυχή, αποτελεί ένα αναντικατάστατο μέλος του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας. Θεωρώ πως αν αλλάξει η τακτική της FIBA που προανέφερα, ο Διαμαντίδης θα επιστρέψει, έχοντας αλλάξει απόφαση».
Για τις αλλαγές στο Υπουργείο Πολιτισμού τόνισε: «Ο Χρήστος Αηδόνης που ανέλαβε το υφυπουργείο αθλητισμού είναι πολύ καλό παιδί, όπως φυσικά και ο Ανδρέας Λοβέρδος, άλλωστε κάθε Τετάρτη αγωνιζόμαστε με την ομάδα της Βουλής, ενώ και οι δύο αγαπούν πολύ τον αθλητισμό».
Τέλος, δεν παρέλειψε να τονίσει την ευκαιρία που υπάρχει να προχωρήσουν τα θέματα των γηπέδων των τριών ομάδων της πόλης: «Πρέπει να φέρουμε το θέμα του γηπέδου του Άρη στη Βουλή με τον κατάλληλο αριθμό πρωτοκόλλου, πρέπει να προχωρήσει αυτό το ζήτημα. Το γήπεδο του Άρη στη Θέρμη μπορεί να γίνει,όλα τα χαρτιά είναι έτοιμα και με την παρουσία του κ.Σκανδαλίδη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο δρόμος είναι ανοιχτός. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έχει στη δυτική πλευρά της πόλης το καλύτερο οικόπεδο, ενώ και ο Ηρακλής πρέπει να χτίσει το δικό του, καθώς μέχρι τώρα δεν είναι σε ποδοσφαιρικό στάδιο. Από την πλευρά μας πρέπει να χτίσουμε τα παλάτια που θα αναγκάσουν με τον τρόπο τους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο».
http://www.metropolisradio.gr/ioannidis ... gini%C2%BB
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» για τις εξελίξεις στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό από το Μουντομπάσκετ, ενώ δεν παρέλειψε παράλληλα να αναφερθεί και στα γήπεδα που πρέπει να χτίσουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης.
«Θεωρώ πως χρειάζεται επειγόντως μια περίοδος ξεκούρασης του καλαθοσφαιριστή, καθώς στο ποδόσφαιρο οι παίκτες παίζουν χρόνο παρά χρόνο, ενώ οι μπασκετμπολίστες κάθε χρόνο αγωνίζονται κανονικά. Υπάρχει σαφέστατα πνευματική και σωματική κούραση, οπότε πιστεύω πως η FIBA πρέπει να αναθεωρήσει ορισμένα πράγματα, όπως για παράδειγμα να γίνεται ένα Πανευρωπαϊκό πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα παιδιά δείχνουν ότι δεν αντέχουν, δεν μπορούμε να κάνουμε παιχνίδια εις βάρος της υγείας των παικτών, πρέπει να δώσουμε δικαίωμα σε αυτά τα παιδιά να παίζουν περισσότερα χρόνια».
«Δεν θέλω να σχολιάσω τις επιλογές του Καζλάουσκας, δεν θέλω να μπω σε μια τέτοια διαδικασία. Η κριτική είναι καλοπροαίρετη και καλοδεχούμενη βέβαια, αλλά ανήκει στους δημοσιογράφους».
Για την απόσυρση Διαμαντίδη: «Ο Διαμαντίδης είναι ένα παιδί που παίζει με όλη του την ψυχή, αποτελεί ένα αναντικατάστατο μέλος του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας. Θεωρώ πως αν αλλάξει η τακτική της FIBA που προανέφερα, ο Διαμαντίδης θα επιστρέψει, έχοντας αλλάξει απόφαση».
Για τις αλλαγές στο Υπουργείο Πολιτισμού τόνισε: «Ο Χρήστος Αηδόνης που ανέλαβε το υφυπουργείο αθλητισμού είναι πολύ καλό παιδί, όπως φυσικά και ο Ανδρέας Λοβέρδος, άλλωστε κάθε Τετάρτη αγωνιζόμαστε με την ομάδα της Βουλής, ενώ και οι δύο αγαπούν πολύ τον αθλητισμό».
Τέλος, δεν παρέλειψε να τονίσει την ευκαιρία που υπάρχει να προχωρήσουν τα θέματα των γηπέδων των τριών ομάδων της πόλης: «Πρέπει να φέρουμε το θέμα του γηπέδου του Άρη στη Βουλή με τον κατάλληλο αριθμό πρωτοκόλλου, πρέπει να προχωρήσει αυτό το ζήτημα. Το γήπεδο του Άρη στη Θέρμη μπορεί να γίνει,όλα τα χαρτιά είναι έτοιμα και με την παρουσία του κ.Σκανδαλίδη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο δρόμος είναι ανοιχτός. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έχει στη δυτική πλευρά της πόλης το καλύτερο οικόπεδο, ενώ και ο Ηρακλής πρέπει να χτίσει το δικό του, καθώς μέχρι τώρα δεν είναι σε ποδοσφαιρικό στάδιο. Από την πλευρά μας πρέπει να χτίσουμε τα παλάτια που θα αναγκάσουν με τον τρόπο τους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο».
Ποιά θεωρείτε ότι ήταν η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα όλων των εποχών ;;;;; εγώ προσωπικά ψηφίζω δαγκωτό Σερβία 2002 ...... ( τέτοια ομάδα απλά δεν ξαναπερνά )
kostasff έγραψε:... Το γήπεδο του Άρη στη Θέρμη μπορεί να γίνει,όλα τα χαρτιά είναι έτοιμα και με την παρουσία του κ.Σκανδαλίδη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο δρόμος είναι ανοιχτός. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έχει στη δυτική πλευρά της πόλης το καλύτερο οικόπεδο, ενώ και ο Ηρακλής πρέπει να χτίσει το δικό του, καθώς μέχρι τώρα δεν είναι σε ποδοσφαιρικό στάδιο. Από την πλευρά μας πρέπει να χτίσουμε τα παλάτια που θα αναγκάσουν με τον τρόπο τους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο».
Δυτικα να πας την ομαδα της καρδιας σου π@παρα να σβηστει μια και καλη απ το χαρτη...

πωπω ποιόν θυμήθηκα τώρα ρε μάγκες μου ..... Xavier McDaniel της γριας ,τον θυμάστε ;;;;;; αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήρθε στην Ελλάδα σεζόν 1995-96 .....
για τον συγκεκριμένο έχω να σας πω δυο αξιοσημείωτα ...... το πρώτο είναι οτι είχε πάρει μέρος στο ελληνικό All Star Game που είχε γίνει στο ΟΑΚΑ τότε ...... και μάλιστα μόλις είχε αναλάβει ο Γιατζόγλου τη γρια και είχαν βγάλει οι καραγκιόζηδες του Star Channel την κουβέντα τους για τις προπονήσει .....

και τώτα το δεύτερο ......ξέρετε ότι ο εν λόγω παίκτης είχε παίξει ως guest star στη θρυλική αμερικάνικη σειρά " Παντρεμένοι με παιδιά " ;;;;;;;; ( Αλ Μπάντυ, Πεγκ και δε συμμαζεύεται ) ...... στο εν λόγω επεισόδιο ο Αλ και η Πεγκ πάνε να παρακολουθήσουν το All Star Game κι ο Αλ αρχίζει να ειρωνεύεται τον Mc Daniel ..... Και τον αρπάζει ο τύπος και τον βάζει τρίποντο στη μπασκέτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μιλάμε για τρομερή σκηνή ....
για τον συγκεκριμένο έχω να σας πω δυο αξιοσημείωτα ...... το πρώτο είναι οτι είχε πάρει μέρος στο ελληνικό All Star Game που είχε γίνει στο ΟΑΚΑ τότε ...... και μάλιστα μόλις είχε αναλάβει ο Γιατζόγλου τη γρια και είχαν βγάλει οι καραγκιόζηδες του Star Channel την κουβέντα τους για τις προπονήσει .....

και τώτα το δεύτερο ......ξέρετε ότι ο εν λόγω παίκτης είχε παίξει ως guest star στη θρυλική αμερικάνικη σειρά " Παντρεμένοι με παιδιά " ;;;;;;;; ( Αλ Μπάντυ, Πεγκ και δε συμμαζεύεται ) ...... στο εν λόγω επεισόδιο ο Αλ και η Πεγκ πάνε να παρακολουθήσουν το All Star Game κι ο Αλ αρχίζει να ειρωνεύεται τον Mc Daniel ..... Και τον αρπάζει ο τύπος και τον βάζει τρίποντο στη μπασκέτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Αντζελάντο ντε Σόουζα Μπαϊάνο βρίσκεται η Ηλιούπολη, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να τον ανακοινώσει και επίσημα.
metrosport
τέλος πάντων κάπου ήθελα να το ποστάρω αυτό γιατί συγκινήθηκα από τις θύμησες!!!!! (άλλος ένας παίκτης-μπαλαδόφατσα κατά τον ευσεβή πατέρα μου ...
!!!
metrosport
τέλος πάντων κάπου ήθελα να το ποστάρω αυτό γιατί συγκινήθηκα από τις θύμησες!!!!! (άλλος ένας παίκτης-μπαλαδόφατσα κατά τον ευσεβή πατέρα μου ...

- DimisK
- Επικοινωνία:
Ρε συ Θωμά αυτός ποδοσφαιριστής δεν ήταν; Στο ποδόσφαιρο δεν είχαμε έναν Μπαϊάνο που πέρασε και δεν ακούμπησε; Η τον μπερδεύω; 

ναι ρε dimis. αυτονα λέω. αφού είπα: μπαλαδόφατσα!!!!
PS: τα ποστάρω εδώ για να μην μολύνω το ποδοσφαρικό φόρουμ
(ελάχιστες φορές παρεμβαίνω εκεί). διαβάζω όμως πράγματα όσο μπορώ, όπως τη διαμάχη που είχατε για τους οπαδούς μας. Χαρά στο κουράγιο σου πάντως
!!!!!
PS: τα ποστάρω εδώ για να μην μολύνω το ποδοσφαρικό φόρουμ

Για να δικαιολογήσω τον τίτλο του τόπικ, που χάθηκε ο Τσιάρας???
Υ.Γ. Τι διαμάχη υπάρχει?

Υ.Γ. Τι διαμάχη υπάρχει?
τσιάρας=νίωνιος
όλα θες να τας μαθαίνεις, κουτσομπόλη!!! κλασσικά ο dimis έλεγε για τον οπαδό που έβγαλε πιστόλι με φωτοβολίδα στην τουρκία οτι καλό θα ταν να πάει μέσα και οι άλλοι πέσανε να τονε φάνε!!!! anyway ...
όλα θες να τας μαθαίνεις, κουτσομπόλη!!! κλασσικά ο dimis έλεγε για τον οπαδό που έβγαλε πιστόλι με φωτοβολίδα στην τουρκία οτι καλό θα ταν να πάει μέσα και οι άλλοι πέσανε να τονε φάνε!!!! anyway ...
- Aureliano Buendia
Ποδοσφαιρικό μάτι - ξουράφι ο μπαμπάςpalok έγραψε:Σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Αντζελάντο ντε Σόουζα Μπαϊάνο βρίσκεται η Ηλιούπολη, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να τον ανακοινώσει και επίσημα.
metrosport
τέλος πάντων κάπου ήθελα να το ποστάρω αυτό γιατί συγκινήθηκα από τις θύμησες!!!!! (άλλος ένας παίκτης-μπαλαδόφατσα κατά τον ευσεβή πατέρα μου ...![]()
![]()
!!!

Τα ποδοσφαιρικά τόπικ είναι σαν διαδικτυακή αυλή νηπιαγωγείου, ειπώνονται φοβερά πράγματα και εκστομίζονται φοβερές ειρωνείες και προσβολές.
Αδιανόητο το trivia, σε ευχαριστώ θερμά!!elgrego83 έγραψε:πωπω ποιόν θυμήθηκα τώρα ρε μάγκες μου ..... Xavier McDaniel της γριας ,τον θυμάστε ;;;;;; αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήρθε στην Ελλάδα σεζόν 1995-96 .....
για τον συγκεκριμένο έχω να σας πω δυο αξιοσημείωτα ...... το πρώτο είναι οτι είχε πάρει μέρος στο ελληνικό All Star Game που είχε γίνει στο ΟΑΚΑ τότε ...... και μάλιστα μόλις είχε αναλάβει ο Γιατζόγλου τη γρια και είχαν βγάλει οι καραγκιόζηδες του Star Channel την κουβέντα τους για τις προπονήσει .....![]()
![]()
![]()
και τώτα το δεύτερο ......ξέρετε ότι ο εν λόγω παίκτης είχε παίξει ως guest star στη θρυλική αμερικάνικη σειρά " Παντρεμένοι με παιδιά " ;;;;;;;; ( Αλ Μπάντυ, Πεγκ και δε συμμαζεύεται ) ...... στο εν λόγω επεισόδιο ο Αλ και η Πεγκ πάνε να παρακολουθήσουν το All Star Game κι ο Αλ αρχίζει να ειρωνεύεται τον Mc Daniel ..... Και τον αρπάζει ο τύπος και τον βάζει τρίποντο στη μπασκέτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μιλάμε για τρομερή σκηνή ....
Θα το ψάξω!
Ο dιmis έχει ένα κακό. Είναι λογικός.....palok έγραψε:κλασσικά ο dimis έλεγε για τον οπαδό που έβγαλε πιστόλι με φωτοβολίδα στην τουρκία οτι καλό θα ταν να πάει μέσα και οι άλλοι πέσανε να τονε φάνε!!!! anyway ...
Άσχετο αλλά δεν ξαναείδα κάτι παρόμοιο.
Πανηγυρισμοί-τουαλέτα!!!
[youtube]zqjCcMz5qG4&feature=player_embedded[/youtube]

Πανηγυρισμοί-τουαλέτα!!!
[youtube]zqjCcMz5qG4&feature=player_embedded[/youtube]

χαχα. τρομερό. αφού το ρίξαμε στο καλαματιανό πάρε και ένα videακι που μου δειξε ένας φίλος μου ελληνοαμερικάνος πριν ένα δεκαήμερο:
[youtube]TrOR3SriFUw[/youtube]
PS: ναι είναι γυναίκα. όχι δεν την έχω ψάξει.

[youtube]TrOR3SriFUw[/youtube]
PS: ναι είναι γυναίκα. όχι δεν την έχω ψάξει.

http://www.αστυνομικαnea.gr/index.php/%CE%9C%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84/%CE%911/%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3/%CE%9F%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%AF-%CF%84%CE%AC%CF%80%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82.htmlΜεταφέρθηκε το ραντεβού λόγω μεγάλης Εβραϊκής γιορτής
Ρεπό και η ισραηλινή γιορτή της 8ης Σεπτεμβρίου (σ.σ: Rosh Ha Shanna, εβραϊκή πρωτοχρονιά) ανάγκασαν να μεταφερθεί για σήμερα η ουσιαστική συνάντηση του προπονητή, Σαρόν Ντρούκερ με την διοίκηση του Άρη
.....