80. Cristiano Moraes Oliveira
Re: Moraes de Oliveira Cristiano
Φαινεται οτι ξερει μπαλα αλλα δεν εχει μπει στα συστηματα της ομαδας μας ακομη......Ευτυχως λυσεις εχουμε (προς το παρων) εκει........
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- sourmenetes
- Moderator
Δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα με αυτον τον παιχτη.Ενω σε ολες τις κοντινες μπαλιες ειναι καλος και βρισκεται πολυ καλα με το λινο στις μακρινες σεντρες θελει δυο γηπεδα.Ολες ειναι στο δευτερο δοκαρι και πιο πισω.Παντως φαινεται προς το παρον λιγο αργος για εξτρεμ.Ισως αμα επαιζε τη συγκεκριμενη στιγμη στη θεση του Ιβιτς(δεν εννοω να βγαλει τον ιβιτς
) να απεδιδε καλυτερα.Το μελλον θα δειξει.Ελπιζω να προσαρμοστει και να αποδωσει οπως τον υπολογιζουν..

Πότε έμαθε να κάνει και ένα - δύο με το Λίνο;
Τα πιάνει γρήγορα μου φαίνεται.
Τα πιάνει γρήγορα μου φαίνεται.
Re: Cristiano Moraes de Oliveira
ειστε αλητες ρεεεεεMaximus έγραψε:+1ΑποστόληςΑ έγραψε:+1crabsody έγραψε:Πρέπει να δέσει με τους υπόλοιπους. Είναι φανερό αυτό. Θέλει τον χρόνο του.
Πρεπει να δεσει με την τριπλετα στο κεντρο...δεν ξερω αν το εχετε αντιληφθει...

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Και τον γιατρό τον έχουμε. Ο Σαντος ξέρει. Ο κριστιανο είναι παικτουρα.
Χρειαζεται χρονο προσαρμογης οχι μονο στην χωρα μας αλλα και στα πλανα και σχεδια της ομαδος..Εδω οι αλλοι ειναι 3 χρονια με τον Σαντος και ωρες ωρες "ντελαπαρουν" αυτος θα τα μαθει σε 2 εβδομαδες..?
Το οτι ξερει πολλα κιλα μπαλα φαινεται απλα θα χρειαστει χρονο...Απλα στην αμυνα λιγο μου ξυνιζει, δεν μαρκαρει πολυ ,δεν κανει τακλιν, που θα παει θα τον φερει στον "ισιο" δρομο και αυτον ο Σαντος...

Το οτι ξερει πολλα κιλα μπαλα φαινεται απλα θα χρειαστει χρονο...Απλα στην αμυνα λιγο μου ξυνιζει, δεν μαρκαρει πολυ ,δεν κανει τακλιν, που θα παει θα τον φερει στον "ισιο" δρομο και αυτον ο Σαντος...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Πέμ 21 Ιαν 2010, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aureliano Buendia
Δείχνει εμφανώς εκτός κλίματος και συστημάτων ομάδας.
Υπομονή ο καλύτερος σύμβουλος.
Θα τον στρώσει ο Δον.
Υπομονή ο καλύτερος σύμβουλος.
Θα τον στρώσει ο Δον.
Ο Κριστιάνο γεννήθηκε σε μια περιοχή της βόρειας Βραζιλίας με τροπικό κλίμα. Μιλάμε για θερμοκρασίες 20-30 βαθμούς χειμώνα καλοκαίρι. Δεν ξέρω πώς την πάλεψε τόσα χρόνια στην βόρεια Πορτογαλία (η Πασός Φερέιρα είναι κοντά στο Πόρτο με κλίμα ελαφρώς θερμότερο από την Θεσσαλονίκη), αλλά εδώ φαίνεται ότι το παλικάρι κρυώνει.
Είναι αυτό που λένε "εκτός κλίματος".
Από τον Απρίλη και μετά θα απογειωθεί.
Είναι αυτό που λένε "εκτός κλίματος".

Από τον Απρίλη και μετά θα απογειωθεί.

- ΑποστόληςΑ
Θέλει το χρόνο του γιατί πρέπει να μάθει: Να τρέχει, να τριπλάρει, να πασάρει, να σεντράρει και να σκοράρει! Αν τα μάθει όλα αυτά θα είναι άπαικτος!
- DimisK
- Επικοινωνία:

Toν έκανες μάγκα ρε Αποστόλη!!!
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το δείγμα είναι πολύ μικρό για να κρίνω. Περιμένω...
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
+1
Thx, Admin Team
+1
- ΑποστόληςΑ
Re: 80. Cristiano Moraes Oliveira
Θα πάρει το χρόνο του στο τηγάνι! Θα παίξει στο τελευταίο εικοσάλεπτο, γιατί έχασε (λόγω ιού) κάποιες προπονήσεις!
- sidpanos
Re: 80. Cristiano Moraes Oliveira
να κάνει το τρελό διπλό για να κάνει μετά και ακόμη ένα στου ζέλου την έδρα στο κύπελλο...