12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

thief

Re: 12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από thief »

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 87' ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Η ΛΑΡΙΣΑ ( με τα ούρα του Τσίγκοφ) ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑΜΕ 2 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ από τη ν Θ-4 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΝΩ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (και τελικά έχασε το πρωτάθλημα)...!!

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ....!!!

ΠΑΟΚ ΡΕ....!!!...ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...!!

ps: Είμαι εκτός ευατού γιατί όπως και σήμερα το μόνο θύμα είναι ο ΠΑΟΚ με την αποχωρηση του Λάζαρου. Πριν 22 χρόνια τα πράγματα ήταν ακόμη πιο εξοφθαλμα, και εκεινη την στιγμή την ξεχνάμε και την θάβουμε αντί να την αναδεικύουμε γιατί απλούστατα ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ αλλά παρόλο αυτά ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που βρίζουμε..!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Δευ 25 Οκτ 2010, 07:27, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kouniados
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kouniados »

Ας ακούσουμε τη πλευρά Σατυρόπουλου και διοίκησης διότι μέχρι στιγμής κρίνουν όλοι βάσει αυτών που υποστηρίζει ο Παπαδόπουλος. Η διοίκηση τον σεβάστηκε και δεν έστειλε στην Αθήνα έφηβους αλλά κατέβηκε με 5 παίκτες. Τι ήθελε δηλαδή να γίνει; Ο ΠΑΟΚ πανω απ' όλα όχι ο Παπαδόπουλος.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Όλες οι εξελίξεις με πονάνε πολύ...
όπως σας έχω πει εγώ το διαρκείας το παίρνω για μένα και την αγάπη μου για την ομάδα και το άθλημα..
και ότι και να γίνει όποιος μ@λ@κ@ς και να αλλάξει πάλι θα πάω ...
αλλά άλλο να πηγαίνεις και να έχεις τον Λάζαρο παίκτη και άλλο τον Χ μισθοφόρο-περαστικό...
(σαν τον Μάρσαλ που ήταν αρνητικός σε όλες τις πρώτες φάσεις που συμμετείχε και χαζογελούσε...
και παρένθεση μόνο για το αγωνιστικό : πράγματι αυτή η ομάδα χτες ακόμη και με τον Λάζαρο και αλλαγές και και και ... έχει πολλά τρωτά και σοβαρές ελλείψεις, μακάρι να κάνω λάθος)

πιστεύω ότι τελικά -αφού η ζωή είναι άδικη και η αγορά αμείλικτη- και αδικημένοι αθλητές θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν, και η πίτα θα μοιραστεί λίγο διαφορετικά, και η απεργία θα ξεχαστεί...
και ο μόνος χαμένος θα είμαστε εμείς... αναρωτηθείτε γιατί;
αυτός ο θλιβερός παπούλης (που κανένας δεν τον θέλει) και λέγεται πρόεδρος ήταν άξιος των περιστάσεων να διαχειριστεί έξυπνα την ιδιαιτερότητα του Λάζαρου; αλλά ποιος ξέρει τι σημαίνει "management" εκεί μέσα...
τα ξεχάσαμε στο παρελθόν που όταν είχαν παίκτες ¨κεφάλαιο¨ για την ομάδα τους κανάκευαν όλοι;
τώρα επιτρέπουν οι εποχές στον κάθε παραγοντίσκο να παίζει με το κεφάλαιο της ομάδας; και μάλιστα τύποι που δεν συνεισφέρουν οικονομικά από την τσέπη τους αλλά απλά διαχειρίζονται το μεγάλο όνομα της ομάδας για να κλεινουν συμφωνίες; δυστυχώς κανείς λαός δεν πήγε να τους τρίξει τα δόντια να καταλάβουν που βρίσκονται...παίζουν με τον πόνο και την αγάπη και την αξιοπρέπεια της ομάδας.
και μεις οι λαλάκες θα τρώμε την καζούρα πάλι αύριο στην δουλειά.

-αραγμένος στον πεζόδρομο στην Καλαμαριά ήταν ο Πανελούδης πριν κάνα μήνα και πόσο θα ήθελα να μην είχα την καλή μου μαζί να πήγαινα να του πω ΟΥΥΣΤΤΤ αλήτη βιοτέχνη, μας έφαγες τα λεφτά για τις δουλειές σου , αληταρά και τσόγλανε..
έτσι αισθάνομαι και για τους κανοτο-τέτοιους τώρα...(ΚΑΙ γιατί σέντερ τέτοιον δεν θα βρούνε άλλον)

και ο ΜΑΤΖΙΚ για να μην χάσει την αγάπη που του έχω από μικρό παιδάκι καλά θα κάνει να πάρει αποστάσεις από την πατάτα που έγινε.
Καρακούσηδες Μιχόπουλοι Αλεξόπουλοι κυρ θανάσηδες κλπ., γνωστοί και άγνωστοι , τότε και τώρα, όλοι για μένα αναλώσιμοι είναι. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο Νίκος οχι, ουτε ο Μπάνε, ούτε ο Λάζος, ουτε ο Κόρφας, ούτε ο Σούλης, ούτε ο . Αυτοί μετράνε στην ψυχή
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

D.A.A.T. έγραψε:δεν παιρνουν ολοι τα ιδια λεφτα..ρονι ειναι μεγαλη κουβεντα και εισαι 100% λαθος..υπαρχουν παιδια που παιρνουν 2000 το μηνα ενω θυσιαζουν πολλα και στα 34 μενουν ανεργοι και χωρις προσοντα να κανουν κατι αλλο...
Ο Παπαδόπουλος παίρνει 100+ χιλιάρικα το χρόνο και παλιά έπαιρνε πολλά περισσότερα..

Και απαίτησε από τη διοίκηση να κάνει κάτι που ίσως προδιάγραφε την καταστροφή του αγωνιστικού μας τμήματος. Κάτι για μηδενισμό και μείον έξι πήρε το αυτί μου....

Και επειδή η διοίκηση είπε ΌΧΙ στα συμφέροντα του Παπαδόπουλο και ΝΑΙ στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ την βγάλαμε άκυρη;

Ο ΠΑΟΚ στηρίζεται σε λαικούς ανθρώπους με μισθούς της πείνας που έτσι πως έγιναν τα πράγματα δεν θα πάρουν σύνταξη, παρ' ότι γ@μιούνται στην δουλειά.

Και θα καταστραφεί ο ΠΑΟΚ για χάρη αυτών που παίρνουν τόσα χιλιάρικα το χρόνο και τους γκ@@λωσε να ζητήσουν και σύνταξη στα 35; Και να κάνανε και καμιά σκληρή δουλειά να πω εντάξει. Το χόμπι τους κάνουνε.

Και μη μου πεις ότι υπάρχουν και παίκτες που παίρνουν λίγα... Ήταν επιλογή τους να ασχοληθούν αποκλειστικά με το μπάσκετ... Κάνουν το χόμπι τους, δεν δουλεύουν..

Υπάρχουν καλοί παίκτες που παίρνουν εκατομμύρια και κακοί παίκτες που παίρνουν λίγα, αλλά και πάλι 4 και 5 φορές παραπάνω από έναν μεροκαματιάρη που γ@μιέται στη δουλειά ενω αυτοί κάθονται.

Επίσης όταν τελειώσουν το μπάσκετ στα 35 ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ!

Εγώ μπορεί και να μην πάρω ποτέ. Παρ' όλο που θα δουλεύω σ' όλη μου τη ζωή. Κι αυτοί να πάρουν στα 35 χωρίς να έχουν δουλέψει;;;

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ; ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΒΛΑΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ;

Και μας το παίζει και ντίβα που θήχτηκε... Ναι έχει κάνει πολλά καλά (ειδικά η περσυνή δωρεά του αξίζει σεβασμό) αλλά αυτό που έκανε είναι έως και ανήθικο.

Άφησε ξεκρέμαστο τον ΠΑΟΚ σε μία κρίσιμη στιγμή. Τον ΠΑΟΚ που τον εμπιστεύτηκε και στηρίχτηκε πάνω του.

Στο καλό να πάει...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ειναι προφανες οτι ο Λαζος δεν παλευε για τον εαυτο του..

Υπαρχουν παιδια που ξεσκιζονται και οταν εσυ και εγω χαλβαδιαζουμε γκομενακια ,αυτοι κανουν προπονηση...Και ενω ολη τους η ζωη ειναι να ξεσκιζονται στην προπονηση παθαινουν στα 25 ενα μηνισκο και παιρνουν τα @@ τους..

Ο Παπαδοπουλος ειναι μεγαλος μαγκας..Δεν παλεψε για τον ΠΑΟΚ ή τον εαυτο του..Παλεψε για κατι πολυ σημαντικο..Ο Παπαδοπουλος εκπροσωπει πραγματα που ΕΠΡΕΠΕ να εκπροσωπει και το σωματειο που αγαπω..Αλλα με θλιψη διαπιστωνω οτι ο λαος του ΠΑΟΚ αλλαξε...Τωρα που ο ΠΑΟΚ δεν μηδενιστηκε απολαυστε το μεγαλο μπασκετ που θα μας χαριζουν τα επομενα χρονια..Ο ΠΑΟΚ και ο λαος του μπορουσε να γραψει ιστορια...Τελικα ο Λαζος εγραψε ιστορια και η διοικηση με συμφωνη γνωμη (οπως διαπιστωνω) με κομματι του κοσμου ΞΕΦΤΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ..Οχι ενα γαμημενο αποτελεσμα

ΥΣΤ: Ο Παπαδοπουλος ειναι ενας ανθρωπος διαμαντι..Εαν ενας αθλητης παιζει Α2 και σπασει τα ποδια του ο Λαζος παει και του δινει φραγκα μαγκες..Υποθεση ή αληθεια...

Δεν θα ασχοληθω αλλο..Βλεποντας ΠΑΟΚτσηδες να υποστηριζουν διοικησεις με τετοιες στασεις ποναω τοσο που δεν μπορω αλλο να ασχοληθω

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ..

Ο ΛΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΤΣΙ...
thief

Δημοσίευση από thief »

Kαταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι τα 2 post που έγραψα δεν αναφερόμουνα απολκειστικά στον Παπαδόπουλο που αυτό που ήταν να κάνει το έκανε...και ο χρόνος θα δείξει ποιος κέρδισε και αν είχε δικιο...
Θεωρώ ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο ή κάτι διαφορετικό από αυτό που τέλος πάντως έκανε, εκτός εάν πληροφορηθούμε κάτι άλλο...

Εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι ΠΟΤΕ δεν υπενθύμιζουμε τους αγώνες μας και την ιστορία μας. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

ΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα είναι η μοναδική ομάδα που στερήθηκε την παρουσία της στην Ευρώπη ενώ την κατέκτησε (και την θέση της την πήρε ο Ατρόμητος του Σπανού).
ΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ είναι ο μοναδική ομάδα που δεν της χαρίστηκαν τα χρέη όπως γίναν με ΟΣΦΠ (Κοσκωτα), ΑΕΚ-ΑΡΗ (Αρθρο -44) κ.λ.π...

ΑΛΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ (βλέπε απεργία 87΄), ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΣΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (βλέπε Λαρισα) ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΡΕΕΕ...!!!

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ...!!...ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ, ΑΛΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΠΕ ΟΧΙ...!!...Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΙΣ ΟΧΙ..!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΌΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΜΕΝΟΣ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 80' ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΑΛΛΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ...!!!

ΠΑΟΚ ΡΕ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..!!!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

DAAT επειδή σε βλέπω σοβαρό παιδί, θα σου πω 2 λόγια παρηγοριας:
όσο και αν πονάει, το ότι κάποιος είναι ΠΑΟΚ , ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι έξυπνος, ότι αντιλαμβάνεται, ότι ψάχτηκε και μετά μιλάει, ότι γνωρίζει τα πρόσωπα και δεν κάνει κριτική του καναπέ. Όπως βλέπουμε βρέθηκαν από χθες 2-3 τέτοιοι και λένε τα δικά τους. Εγώ δεν ντρέπομαι για τους φιλάθλους μας εν γένει επειδή καποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ΒΑΣΙΚΑ πράγματα όπως ότι ο αθλητισμός σε αυτό το επίπεδο είναι επάγγελμα που απαιτεί προπονήσεις διπλές, συγκεκριμένο τρόπο ζωής, διατροφή, ταξίδια, κέρματα στο κεφάλι, ξύλο στις αντίπαλες έδρες, ροχάλες, δημοσιότητα, περιορισμό της ιδιωτικής ζωής και τόσα άλλα.
Το τι σημαίνει αντίσταση στο σύστημα και στα συμφέροντα, εγώ δεν είμαι σε θέση να το αναλύσω γιατί ούτε θερωτητικά το κατέχω ούτε το εξάσκησα στη ζωή μου. Ενταγμένος είμαι , με τη δουλίτσα μου και την ασφάλειά μου. Πως να καταλάβω τον Λάζαρο και τον αγώνα όσων εκπροσωπεί ως πρόεδρος του Σωματείου τους;
Αυτό που σίγουρα καταλαβαίνω είναι ότι ούτε να φύγει ήθελε από την ομάδα(αγωνιστικά μιλώντας) ούτε φυσικά έψαχνε πως να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ. Άρα, φταίνε όσοι τον έσπρωξαν στην απόφαση απελπισίας και αξιοπρέπειας. όπως είπα παραπάνω δεν ξέραν να διαχειριστούν μια κατάσταση. φως φανάρι.
και για μένα καλύτερα το ΜΠΟΥΛΟ οι διοικητικοί και την ομάδα στον Μπάνε και τον Μάτζικ - με τον Λάζαρο πίσω.
άντε ήρθε η ώρα να καθαρίσει ο κόπρος του Αυγεία που λέγεται κυρΘανασης και μαριονέτες του.

-τέλος, οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες: όλοι έχουν από μία. (και όσοι είστε κατώτεροι της συζήτησης καλό είναι να αποφύγετε να εκτεθείτε περισσότερο)
thief

Δημοσίευση από thief »

ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ 87' ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ.

ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΤΙ "ΧΑΜΕΝΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ.

ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ
. :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Πατσάς1

Δημοσίευση από Πατσάς1 »

D.A.A.T. έγραψε: Ο Παπαδοπουλος ειναι μεγαλος μαγκας..Δεν παλεψε για τον ΠΑΟΚ ή τον εαυτο του..Παλεψε για κατι πολυ σημαντικο..Ο Παπαδοπουλος εκπροσωπει πραγματα που ΕΠΡΕΠΕ να εκπροσωπει και το σωματειο που αγαπω..Αλλα με θλιψη διαπιστωνω οτι ο λαος του ΠΑΟΚ αλλαξε...Τωρα που ο ΠΑΟΚ δεν μηδενιστηκε απολαυστε το μεγαλο μπασκετ που θα μας χαριζουν τα επομενα χρονια..Ο ΠΑΟΚ και ο λαος του μπορουσε να γραψει ιστορια...Τελικα ο Λαζος εγραψε ιστορια και η διοικηση με συμφωνη γνωμη (οπως διαπιστωνω) με κομματι του κοσμου ΞΕΦΤΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ..Οχι ενα γαμημενο αποτελεσμα
Απλά προσυπογράφω φίλτατε!!!!
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Νομίζω πως ήρθε η στιγμή που πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Αν δε το κάνουμε ούτε αυτή τη φορά, τότε ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Α! Αφήσαμε τον Πανελούδη τόσα χρόνια να κάνει ότι θέλει, ανεχτήκαμε τον Δρόσο, υπομένουμε τόσο καιρό τον Κατσαρή που έχει καταντήσει την ΚΑΕ υποχείριο του..Ε λοιπόν ΩΣ ΕΔΩ!

Δε θα αφήσουμε κι αυτόν τον παππού που παριστάνει τον πρόεδρο, μαζί με τα άλλα πιόνια του Κατσαρή να βάλουν ταφόπλακα σε αυτή την ομάδα! Δε θα αναφερθώ στο συνδικαλιστικό κομμάτι της υπόθεσης και το αναπόσπαστο δικαίωμα κάθε εργαζομένου για απεργία..αυτά είναι γνωστά και είναι αδιαπραγμαύτευτα!Το άθλημα ούτως ή άλλως στην Ελλάδα έχει ξεφτιλιστεί κι έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον. Όταν όμως έχεις έναν τέτοιο παίχτη, που κοσμεί με την παρούσια του την ομάδα σου και είναι πραγματική ΟΑΣΗ σε σχέση με αυτά που βλέπεις τα τελευταία 10 χρόνια, ΟΦΕΙΛΕΙΣ πάνω από όλα κύριε Κανώτα ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ!

Και στην τελική ποιός σε όρισε εσένα κύριε Κανώτα? Ο λαός? Έβαλες λεφτά? Έχεις μετοχές? Εξαιτίας σου έφυγαν κατά σειρά: ο Πατρίδας (που έβαζε τα ωραία του λεφτά), ο Κατσιώρας, ο Καρακούσης, ο Γαλατσόπουλος (άνθρωποι που παρά τα όποια στραβά τους, ήταν έμπειροι διοικητικά και προσέφεραν λύσεις) και τώρα ο Παπαδόπουλος! Αλλά εσύ εκεί..αγκιστρωμένος από την καρέκλα σου.

Ε λοιπόν ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΝΩΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΜΕ! Όπως φέραμε τον Γαλακτερό στη Θεσσαλονίκη, όπως κοντέψαμε να λιντσάρουμε τον Οικονομίδη επειδή ΣΚΕΦΤΗΚΕ και μόνο να πουλήσει τον Μπάνε και όπως μόνο ΕΜΕΙΣ ξέρουμε! ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ..Πριν λίγα χρόνια πετάξαμε τασάκια στο πρόσωπο του μοναδικού ίσως ανθρώπου που έβαλε τόσα λεφτά στον ΠΑΟΚ, που τον είχε πάντα στις πρώτες θέσεις και χωρίς να χρωστάει πουθενά και τώρα καθόμαστε και υπομένουμε τόσα, χωρίς να κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ!

Και απευθύνομαι και στο ίδιο το site και στα παλικάρια που το διαχειρίζονται εδώ μέσα, που ασχολούνται ελάχιστα τους τελευταίους μήνες με το τμήμα. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ! Η οργή μας είναι τεράστια! 500 άτομα να μαζευτούμε στα γραφεία της ΚΑΕ, την επόμενη μέρα δε θα υπάρχει ούτε Κανώτας, ούτε κανείς! Αρκεί να ξυπνήσουμε μόνο και να μη καθόμαστε μόνο πάνω από τα πληκτρολόγια μας..Γιατί ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο πότε θα βάλει γκολ ο Σαλπιγγίδης και αν θύμωσε ο Γκαρσία..
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

D.A.A.T. έγραψε:ειναι προφανες οτι ο Λαζος δεν παλευε για τον εαυτο του..

Υπαρχουν παιδια που ξεσκιζονται και οταν εσυ και εγω χαλβαδιαζουμε γκομενακια ,αυτοι κανουν προπονηση...Και ενω ολη τους η ζωη ειναι να ξεσκιζονται στην προπονηση παθαινουν στα 25 ενα μηνισκο και παιρνουν τα @@ τους..

Ο Παπαδοπουλος ειναι μεγαλος μαγκας..Δεν παλεψε για τον ΠΑΟΚ ή τον εαυτο του..Παλεψε για κατι πολυ σημαντικο..Ο Παπαδοπουλος εκπροσωπει πραγματα που ΕΠΡΕΠΕ να εκπροσωπει και το σωματειο που αγαπω..Αλλα με θλιψη διαπιστωνω οτι ο λαος του ΠΑΟΚ αλλαξε...Τωρα που ο ΠΑΟΚ δεν μηδενιστηκε απολαυστε το μεγαλο μπασκετ που θα μας χαριζουν τα επομενα χρονια..Ο ΠΑΟΚ και ο λαος του μπορουσε να γραψει ιστορια...Τελικα ο Λαζος εγραψε ιστορια και η διοικηση με συμφωνη γνωμη (οπως διαπιστωνω) με κομματι του κοσμου ΞΕΦΤΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ..Οχι ενα γαμημενο αποτελεσμα

ΥΣΤ: Ο Παπαδοπουλος ειναι ενας ανθρωπος διαμαντι..Εαν ενας αθλητης παιζει Α2 και σπασει τα ποδια του ο Λαζος παει και του δινει φραγκα μαγκες..Υποθεση ή αληθεια...

Δεν θα ασχοληθω αλλο..Βλεποντας ΠΑΟΚτσηδες να υποστηριζουν διοικησεις με τετοιες στασεις ποναω τοσο που δεν μπορω αλλο να ασχοληθω

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ..

Ο ΛΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΤΣΙ...
Συμφωνώ και προσθέτω φιλε DAAT....

Όταν επί 20 χρόνια τώρα (από τότε που βγηκε στη φορα το σκανδαλο του Αντρέα) ο Έλληνας αρέσκεται στο να γκρινιάζει αλλά να βολευεται από την πελατειακή σχέση με τους έχοντες και κατέχοντες

Όταν επί 20 χρόνια ακούς για σκληρη δημοσιονομικη πολιτικη που ολοένα και μειωνει την πραγματικη αγοραστική δύναμη και σε οδηγεί σε εκπτώσεις ποιότητας, ιδεων, ελευθεριας, αλλα εσυ χαμογελας και λες "θα τη βγαλουμε και φετος...δε γαμεις...ξερω τον ταδε"

Οταν επι 20 χρονια σου λενε στα μουτρα σου οτι σε κλεβουν και μετα απο 20 χρονια γυριζει ο κυβερνων σου (βλεπε παγκαλος) και σου λεει "Ελα μεγαλε μαζι τα φαγαμε..σκασε και κολυμπα τωρα)

Οταν το ονειρο του Νεοελληνα ειναι να κανει ζημια στα μπουζουκια ολο το μισθό του σε ενα βραδυ

και πιο τοπικα...

Οταν ο ΠΑΟΚΤΗΣΗ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον πιο χαμηλης νοημοσυνης δημαρχο της ελλαδας, τον πιο διεφθαρμενο μητροπολιτη της ελλαδας και τον πιο γελοιο νομαρχη της ελλαδας, τα περι ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ακουγονται τοσο αστεια...

Ας αφησουμε αυτο το ανεκδοτο περι "καθαροτητας" της ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. Το κοινο σημειο αναφορας μας ειναι ΜΟΝΟ η αγαπη για το σωματιο και οχι οι κοινες ιδεολογικες καταβολες μας.

Ο Λαζαρος Παπαδοπουλος βρεθηκε μπροστα σε ενα δοιλημα: Να προσωσει τα πιστευω του για καποιον "λιγο" Κανωτα ή να βγει μπροστα και οποιον παρει ο χαρος. Δυστηχως για αυτον οι Ελληνες σημερα ειναι πολυ βολεψακηδες για να βρει στηριγμα στον αγωνα του. Εδω δε το βρηκε απο τους συναδελφους του που εχουν τα ιδια προβληματα, θα το εβρισκε απο τους ψηφοφορους του Ψωμιαδη...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

όποιος διαφωνεί με αυτά που λέμε δεν είναι βλάκας γιάννη
και όποιος διαφωνεί μαζί μας δεν ειναι κατώτερος της συζήτησης..

λοιπόν εγώ δεν συνεχίζω ότι είχα να πω το είπα για το θέμα για να μην κουράζω κιόλας
σαν γενικό συμπέρασμα δικό μου
το συμφέρον του ΠΑΟΚ είναι πάνω από οποιοδήποτε επιθυμία παίχτη της ομάδας
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Ο ΛΑζαρος πρεπει να αποσαφηνισει εαν αυτη η πιεση απο τη διοικηση που λεει ειχε να κανει με τους Ελληνες παιχτες η με τους ξενους γτ στη μιαπεριπτωση εχει απολυτο δικιο στην αλλη αδικο
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Όποιος έχει την μύγα, να την φέρει πίσω.
Άβαταρ μέλους
ezln-gate4

Δημοσίευση από ezln-gate4 »

Δόξα και τιμή στο Λάζαρο Παπαδόπουλο...Αυτόν που η κάμερα έπιασε να σιγοτραγουδάει το "π...στη Βασι - π...στη Βασιλακόπουλε..."Αυτόν που δε δίστασε να παλεύει για το καλό του ελληνικού μπάσκετ, για την προσπάθεια να υπάρξει ισονομία για αυτό, σεβασμός στους αθλητές και βασικά σε αυτούς τους αθλητές που είναι εργαζόμενοι με την ουσιαστική έννοια στις μικρές κατηγορίες. Γιατί μπάσκετ και μπαλά ποτέ δεν ήταν και δε θα είναι μόνο τα γαμολεφτά...Αυτός που φυγαδεύτηκε για να μη συλληφθεί, αυτός που αντιμετώπισε μέχρι και τα γαμοΜΑΤ...Αυτός που τα έβαλε με ολόκληρο το επιχειρηματικό κατεστημένο του μπάσκετ. Αυτός που οι τυχαίοι που βρίσκονται στη διοίκηση του ΠΑΟΚ του φέρθηκαν με ανάξιο τρόπο...ανάξιο σε σύγκριση όχι με την εμβέλεια του Λάζου αλλά βασικά σε σύγκριση με την ιστορία της ομάδας που ειδικά στο μπάσκετ συγκούστηκε με θεούς και δαίμονες και το πλήρωσε ακριβά ....ΠΑΟΚ ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”