Orwell έγραψε:Ποιός δεν βλέπει ότι η ομάδα εκτός του ότι φανερά δεν έχει αυτοματισμούς και τρόπο να επιτίθεται είναι και γυμνή από παίκτες μπροστά???
Οτι έγινε λάθος στο μεταγραφικό σχεδιασμό???
Οτι δόθηκαν πολλά για τον πιτσιρικά?? Και αυτό άσχετα αν θα βγεί ή όχι....
Οτι πήρες Φιλομένο για δεύτερο επιθετικό και στο 4-4-2 πιό πολύ δεύτερος παίζει ο Βιειρίνια??
Οτι στηρίχθηκε η ομάδα σε ένα Αραμπατζή που και πολλούς τραυματισμούς είχε και φανερά δεν κάνει...μόνο να δεις το πρόσωπο του όταν παίζει καταλαβαίνεις πόσο άγχος και με πόση προσπάθεια παίζει.....Δεν υπήρχαν 200-300 χιλ. να πάρεις ένα δεξί μπακ????
Οτι ήθελες να διώξεις 2 παίκτες και όχι μόνο δεν τους πούλησες αλλά σχεδόν τους έκανες και ξένα σώματα μέσα στην ομάδα????
Οτι στο αμυντικό χαφ έχεις δώσει 1,5 εκ-για τους 4 εννοώ- και για την επίθεση με το ζόρι 1 εκ.????Που υπάρχει αυτό στον κόσμο????
Από πέρυσι η ομάδα φωνάζει ότι μπροστά ήθελε βοήθειες...και μεις γεμίσαμε αμ. χαφ και τρεχαλατζήδες.....
Αυτά μόνο εγώ τα βλέπω????????????????????????????
σχεδόν όλα όσα λες είναι εικασίες που πρέπει να περιμένεις το μέλλον για να δεις αν σου βγούν. πάμε σε ένα ένα.
αυτοματισμούς δεν έχει καμια ομάδα αυτή τι στιγμή. πέρσι από το δεύτερο γύρο και μετά έβγαλε μια χαρά αυτοματισμούς.
πως είναι γυμνή μπροστά όταν έχεις για μπροστά muslimovic, "βιερινηα", κουτσιανικούλης, φειλόμενο, παπάζογλου. σε προηγούμενο post έλεγες ότι σήμερα παίζαμε με 4 επιθετικούς και τώρα λες ότι είναι γυμνή μπροστα.
για το λάθος στο μεταγραφικό σχεδιασμό αυτό θα αποδειχτεί στο τέλος και όχι 14 σεπτεμβρίου. προς το παρόν είναι εικασία
ότι δόθηκαν πολλά για το πιτσιρικα και αυτό είναι εικασία. εγώ λέω ότι τα λεφτά που δόθηκαν αυτή είναι η αξια του.
για το φειλόμενο θεωρώ ότι είναι δεύτερος επιθετικός, αλλα ακόμα δεν έχει προσφέρει αυτά που μπορεί, πχ η εμφάνιση του σήμερα
για τον αραμπατζή το συμπέρασμα ότι η ομάδα στηρίχθηκε πάνω του είναι αυθαίρετο και λάθος. να εξηγώ το γιατί το συμπέρασμα σου είναι αυθαίρετο και λάθος δεν υπάρχει λόγος. το γιατί δε πήραν back στο έχει απαντήσει ήδη ο προπονητής τις ομάδας
δεν ήθελες να διώξεις 2 παίκτες. ήθελες να διώξεις 1 και δε τα κατάφερες. ο ένας παίζει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και ο άλλος δεν υπολογίζεται από το προπονητή για αγωνιστικούς λόγους.το συμπέρασμα που βγάζεις ότι είναι ξένα σώματα είναι δικό σου , εγώ σήμερα τον έναν τον είδα να παίζει
από τι μια λες ότι στην επίθεση έχουμε δώσει μονο 1 εκ., από την άλλη λες ότι τα λεφτά για το κουτσιανικούλη είναι πολλά. εδώ αν κάποιος άλλος καταλαβαίνει καλός , εγώ δυστυχώς δε βγάζω νόημα
λες ότι γεμίσαμε αμυντικά half ενώ το roster σε αριθμό επιθετικών-κεντρώων-αμυντικών στα χαρτιά είναι ισορροπημένο η σχεδόν ισορροπημένο.