Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Δημοσίευση από navigator11 »

δλδ να παρουμε συνοπαδοι μου τα ημερολογια και να μετραμε αντιστροφα το τριακονταημερο!και να εξαγουμε αμεσως μετα ... ασφαλη συμπερασματα για την ομαδα απο 4-5 παιχνιδια,να πουμε 10,στα οποια ο προπονητης σχεδον ανα 1-2 αγωνες υποχρεουται να κατεβαζει σχημα,που πιθανοτατα να μην επελεγε αλλα το κανει ελεω τραυματισμων.αυτο δεν αποτελει ουτε κατ'εμε δικαιολογια για την παρουσια στο β ημιχρονο.αλλα η ομαδα χρειαζεται χρονο και να μην παιζει με την πλατη στον τοιχο για το αποτελεσμα καθε κυριακη. ;) :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Ποιός δεν βλέπει ότι η ομάδα εκτός του ότι φανερά δεν έχει αυτοματισμούς και τρόπο να επιτίθεται είναι και γυμνή από παίκτες μπροστά???
Οτι έγινε λάθος στο μεταγραφικό σχεδιασμό???
Οτι δόθηκαν πολλά για τον πιτσιρικά?? Και αυτό άσχετα αν θα βγεί ή όχι....
Οτι πήρες Φιλομένο για δεύτερο επιθετικό και στο 4-4-2 πιό πολύ δεύτερος παίζει ο Βιειρίνια??
Οτι στηρίχθηκε η ομάδα σε ένα Αραμπατζή που και πολλούς τραυματισμούς είχε και φανερά δεν κάνει...μόνο να δεις το πρόσωπο του όταν παίζει καταλαβαίνεις πόσο άγχος και με πόση προσπάθεια παίζει.....Δεν υπήρχαν 200-300 χιλ. να πάρεις ένα δεξί μπακ????
Οτι ήθελες να διώξεις 2 παίκτες και όχι μόνο δεν τους πούλησες αλλά σχεδόν τους έκανες και ξένα σώματα μέσα στην ομάδα????
Οτι στο αμυντικό χαφ έχεις δώσει 1,5 εκ-για τους 4 εννοώ- και για την επίθεση με το ζόρι 1 εκ.????Που υπάρχει αυτό στον κόσμο????
Από πέρυσι η ομάδα φωνάζει ότι μπροστά ήθελε βοήθειες...και μεις γεμίσαμε αμ. χαφ και τρεχαλατζήδες.....
Αυτά μόνο εγώ τα βλέπω????????????????????????????
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

αρα θεωρεις μεγαλο υπευθυνο τον Βρυζα?Πες ρε Παμπλο αγορι μου να ξερουμε...Πες θεωρω αυτον για αυτον τον λογο..Ασε τα ποιος δεν βλεπει το ενα και το αλλο..ο καθενας την αποψη του βλεπει..οποτε πες και εσυ τη δικη σου και μην μας βαζεις σε βαθιες σκεψεις βραδιατικα
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Orwell έγραψε:Ποιός δεν βλέπει ότι η ομάδα εκτός του ότι φανερά δεν έχει αυτοματισμούς και τρόπο να επιτίθεται είναι και γυμνή από παίκτες μπροστά???
Οτι πήρες Φιλομένο για δεύτερο επιθετικό και στο 4-4-2 πιό πολύ δεύτερος παίζει ο Βιειρίνια??
Οτι στηρίχθηκε η ομάδα σε ένα Αραμπατζή που και πολλούς τραυματισμούς είχε και φανερά δεν κάνει...μόνο να δεις το πρόσωπο του όταν παίζει καταλαβαίνεις πόσο άγχος και με πόση προσπάθεια παίζει.....Δεν υπήρχαν 200-300 χιλ. να πάρεις ένα δεξί μπακ????
Οτι ήθελες να διώξεις 2 παίκτες και όχι μόνο δεν τους πούλησες αλλά σχεδόν τους έκανες και ξένα σώματα μέσα στην ομάδα????
Οτι στο αμυντικό χαφ έχεις δώσει 1,5 εκ-για τους 4 εννοώ- και για την επίθεση με το ζόρι 1 εκ.????Που υπάρχει αυτό στον κόσμο????
Από πέρυσι η ομάδα φωνάζει ότι μπροστά ήθελε βοήθειες...και μεις γεμίσαμε αμ. χαφ και τρεχαλατζήδες.....
Δεν εισαι μονος να ξερεις. Τα βλεπουν και αλλοι αυτα, οχι μονο εσυ. Ο Ραπτοπουλος, ο Ζαγορας και οι ακροατες τους συμφωνουν μαζι σου 100%.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

DAAT ειλικρινα δεν ξέρω ποιός τον έκανε τον σχεδιασμό...και δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα...ο Ζήσης πέρυσι έδειξε ότι είχε μάτι αλλά φέτος την δική του υπογραφή ειλικρινά δεν την είδα πουθενά...όλοι αυτοί που αποκτήθηκαν δεν ήταν προιόν scouting όπως π.χ. ο Σορλέν ο Κοντρέρας.....εγώ ξέρω αυτό που βλέπω...και αυτό που βλέπω είναι ότι η ομάδα μπροστά δεν μπορεί....
Olorin άμα ο Ραπτό και ο Ζαγόρας βλέπουν το χορτάρι πράσινο εσύ να το βλέπεις κόκκινο για να μην τους κάνεις τη χάρη και συμφωνήσεις...εγώ τέτοια προβλήματα δεν έχω.....
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Ο Ζησης την εκανε..Στο λεω για να ξερεις ποιον κριτικαρεις..Δεν υπαρχει το δε σε νοιαζει...Αφου θεωρεις κατι κακο να κριτικαρεις τους ανθρωπους που το κανουν..πρεπει να σε νοιαζει..Ο Σαντος δεν ειναι ο λακαμας που φταιει για ολα τα κακα..
Φωτακης ,βιτολο,Αμπουμπακαρι,Παπαζογλου,Σαβινι,Κουτσιανικουλης,Φιλομενοι ειναι ΟΛΕΣ δικες του επιλογες με φυσικα την συμφωνη γνωμη κσι με συνεργασια με το προπονητη.
Η διαδικασια ηταν ιδια με την περσινη στη επιλογη και το σκαουτινγκ..

Προσωπικα διαφωνω με τον μηδενισμο που κανεις παντως.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Επισης αν ο Ραπτο και ο Ζαγορας βλεπουν το χορταρι πρασινο εγω ειμαι ο γκαλετι και παιρνω 2 μυρια το χρονο και γραφω στο ΠΑΟΚ μανια γιατι απο μικρος στηνΑργεντινη ημουν ΠΑΟΚ.....
Υπαρχουν αποψεις αλλα οι συγκεκριμενοι δεν ψιλοπαλευονται αφου οτι λενε το λενε και με αλλο σκοπο
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Orwell, στειλε ενα βιογραφικο στην ΠΑΕ, μπας και δουμε ασπρη μερα, με τους αμπαλους που μπλεξαμε. Παρε και για βοηθο το Ζαγορα... που βλεπει το χορταρι πρασινο :lol:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δεν κάνω κανένα μηδενισμό...δεν βγάζω άχρηστο το Βιτόλο,το Φωτάκη,το Φιλομένο κ.λ.π. κ.λ.π.
Αμα οποιονδήποτε που λέει κάτι διαφορετικό από το ότι όλα πάνε καλά,είμαστε απλώς άτυχοι τον βγάζετε μηδενιστή και κακοπροαίρετο, μπορείτε να συνεχίσετε....πάντως είμαι σίγουρος τα ίδια βλέπουμε,όχι διαφορετικά...απλώς δεν το εκφράζεις.

Οlorin στείλε και συ ένα βιογραφικό στην ΠΑΕ...έμαθα ψάχνουν για κλακαδόρους....Ζαγόρα και Ραπτό εσείς που τους βρίζετε όλη μέρα στήνεστε και τους ακούτε και δεν χάνετε λέξη από το ότι λένε.....έχετε κάνει διατριβή στο θέμα.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Orwell έγραψε:Ποιός δεν βλέπει ότι η ομάδα εκτός του ότι φανερά δεν έχει αυτοματισμούς και τρόπο να επιτίθεται είναι και γυμνή από παίκτες μπροστά???
σχεδόν όλα όσα λες είναι εικασίες που πρέπει να περιμένεις το μέλλον για να δεις αν σου βγούν. πάμε σε ένα ένα.

αυτοματισμούς δεν έχει καμια ομάδα αυτή τι στιγμή. πέρσι από το δεύτερο γύρο και μετά έβγαλε μια χαρά αυτοματισμούς.

πως είναι γυμνή μπροστά όταν έχεις για μπροστά muslimovic, "βιερινηα", κουτσιανικούλης, φειλόμενο, παπάζογλου. σε προηγούμενο post έλεγες ότι σήμερα παίζαμε με 4 επιθετικούς και τώρα λες ότι είναι γυμνή μπροστα.

για το λάθος στο μεταγραφικό σχεδιασμό αυτό θα αποδειχτεί στο τέλος και όχι 14 σεπτεμβρίου. προς το παρόν είναι εικασία

ότι δόθηκαν πολλά για το πιτσιρικα και αυτό είναι εικασία. εγώ λέω ότι τα λεφτά που δόθηκαν αυτή είναι η αξια του.

για το φειλόμενο θεωρώ ότι είναι δεύτερος επιθετικός, αλλα ακόμα δεν έχει προσφέρει αυτά που μπορεί, πχ η εμφάνιση του σήμερα

για τον αραμπατζή το συμπέρασμα ότι η ομάδα στηρίχθηκε πάνω του είναι αυθαίρετο και λάθος. να εξηγώ το γιατί το συμπέρασμα σου είναι αυθαίρετο και λάθος δεν υπάρχει λόγος. το γιατί δε πήραν back στο έχει απαντήσει ήδη ο προπονητής τις ομάδας

δεν ήθελες να διώξεις 2 παίκτες. ήθελες να διώξεις 1 και δε τα κατάφερες. ο ένας παίζει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και ο άλλος δεν υπολογίζεται από το προπονητή για αγωνιστικούς λόγους.το συμπέρασμα που βγάζεις ότι είναι ξένα σώματα είναι δικό σου , εγώ σήμερα τον έναν τον είδα να παίζει

από τι μια λες ότι στην επίθεση έχουμε δώσει μονο 1 εκ., από την άλλη λες ότι τα λεφτά για το κουτσιανικούλη είναι πολλά. εδώ αν κάποιος άλλος καταλαβαίνει καλός , εγώ δυστυχώς δε βγάζω νόημα

λες ότι γεμίσαμε αμυντικά half ενώ το roster σε αριθμό επιθετικών-κεντρώων-αμυντικών στα χαρτιά είναι ισορροπημένο η σχεδόν ισορροπημένο.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Orwell έγραψε:το ευτύχημα όμως φίλε μου για μας θα ήταν να φταίει μόνο ένας...ο Σάντος...αλλά δυστυχώς δεν φταίει μόνο αυτός....
Orwell έγραψε:DAAT ειλικρινα δεν ξέρω ποιός τον έκανε τον σχεδιασμό...και δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα.
άρα πως ξέρεις ότι δεν φταίει μονο ο santos και υπάρχει και άλλος που φταίει
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Οταν έχεις προπονητή για 3η σερί χρονιά...ναι περιμένω κάποιους αυτοματισμούς....αυτό είναι το νόημα του κρατάω τον ίδιο προπονητή καιρό....
Μπροστά έχεις 3...Μούσλι, Φιλομένο και Παπάζογλου...και ο 3ος σου έχει να παίξει μπάλλα κάτι μήνες και θέλει και ειδική μεταχείριση γιατί είχε και τραυματισμό...είναι εμφανώς ανέτοιμος να στηριχτείς πάνω του.
Βιειρίνια και Κούτσια δεν είναι φορ....και ακόμη και αν τον μικρό τον θες φορ τα 600-800 που έδωσες δεν θα στα ξεπληρώσει τουλάχιστο φέτος.
το ότι θέλαμε να διώξουμε 2 είναι κοινό μυστικό...ή έστω δεν θα μας κακοέπεφτε καθόλου για τον δεύτερο.Εξ άλλου κοινή λογική είναι...600 χιλ. για πάγκο είναι πολλά.
Δεν έχω δει καμιά απάντηση για τον Αραμπατζή
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Αστο Petm, ακρη δε θα βρεις...οπως λεει και το ρητο: ........

Προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς μας για μέλη του site!!
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Orwell έγραψε:
αποκτήθηκαν δεν ήταν προιόν scouting όπως π.χ. ο Σορλέν ο Κοντρέρας.....εγώ ξέρω αυτό που βλέπω.
ο contreras ήταν συμπαίκτης του βρuζα. νομίζεις ότι έχει κάνει scouting στο συμπαίκτη του?

από κει και πέρα όλοι έχουν πει ότι το κουτσιανικούλη τον ήθελαν οι βρίζας santos. αυτό δεν είναι μέρος του scouting? ο abubakari και οι υπόλοιποι από μονοι του μας ήρθαν όπως ο ρίζος πέρσι? ο σαβινί και αυτός θεόσταλτος? το scouting στο εξωτερικό προϋποθέτει να υπάρχουν ευκαιρίες. να φέρει κάποιον χρήσιμο όχι μονο και μονο για να λέμε ότι κάναμε scouting
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

...

Προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς μας για μέλη του site!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”