Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Δημοσίευση από palok »

εντάξει τον δεχόμαστε, τι να κάνουμε δηλαδή??θα το καταπιούμε και αυτό όπως και πολλά άλλα (ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ όμως και στη μπάλα και στο μπασκετάκι). εδώ δεχτήκαμε τον τάκαρο, το θείο θανάση και την παρέα του τόσα χρόνια να τρώνε τα σωθικά της ομάδας μας...στον ταπούτο θα κολλήσουμε???
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Ξέχασες σάβιτς μπέρυ :)[/quote]

ας με συγχωρέσει ο φίλος μου ο walter (και ο θεός συνάμα!!!!). για μένα ο μεγαλύτερος ξένος που έπαιξε. τον έβλεπα στις διακοπές στον πρώτο ημιτελικό korac με νιώνιο που γύρισε σχεδόν μόνος του ένα παιχνίδι που χάναμε στο ημίχρονο με 20 πόντους!!!!!
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

palok έγραψε:Νομίζω όλη αυτή η συζήτηση είναι να χαμε να λέγαμε. η ομάδα θα προχωρήσει χωρίς τον (πολύ) κόσμο στο πλευρό της, με

Aυτο ειναι το προβλημα και εμεις ανλονομαστε σε βλακειες τυπου Ταπουτος
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Btw, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε παραλία της Χαλκιδικής ήταν γνωστή ΠΑΟΚτζήδικη παρέα μεταξύ ρων οποίων και ο Γιάννης Γιαννούλης ο οποίος δεχόταν διαρκώς πειράγματα σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος έδειχνε θετικός στο ενδεχόμενο, η γυναίκα του στράβωνε εντελώς... Προτιμάει την Αθήνα... Έλεος...
Btw σαν σκατά έχει γίνει ο Γιάνναρος... Όχι με μπασκεμπολίστα, πιο πολύ με αθλητή σούμο μοιάζει όπως το πάει με το φαϊ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Α ρε καταραμενε ραγκατσι χαθηκε ο κοσμος να ειχες χασει αυτο το τριποντακι στο σεφ?κανενας τιποτενιος δεν θα μας απασχολουσε σημερα ολα θα ηταν διαφορετικα.

Υ.Γ1 αν και τοτε ουσιαστικα μας ειχε καθαρισει ο ιακοπινι απλα ο ραγκατσι εβαλε το κερασακι.
Υ.Γ2 γαμω τον λουτσιανο μπενετον να μην δει χαρα στα σκελια του η αδερφαρα χαχα!!
Υ.Γ3 αληθεια ζει αυτος?
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

arisk έγραψε:Btw, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε παραλία της Χαλκιδικής ήταν γνωστή ΠΑΟΚτζήδικη παρέα μεταξύ ρων οποίων και ο Γιάννης Γιαννούλης ο οποίος δεχόταν διαρκώς πειράγματα σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος έδειχνε θετικός στο ενδεχόμενο, η γυναίκα του στράβωνε εντελώς... Προτιμάει την Αθήνα... Έλεος...
Btw σαν σκατά έχει γίνει ο Γιάνναρος... Όχι με μπασκεμπολίστα, πιο πολύ με αθλητή σούμο μοιάζει όπως το πάει με το φαϊ...

Στο Κοκους στη Χαλκιδικη δε λες?? Ειμουν κ εγω λιγο παραδιπλα.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Έστηνες αυτί...?? :)
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

arisk έγραψε:Έστηνες αυτί...?? :)

Ναι. Κ καθως ερχοταν τον λεω Γιανναρε θα ερθειςς ΠΑοκαρα κ λεει θα δουμε γελωντας.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

αν ερθει να ερθει μαζι με το ρετζια....συνολο 75 χρονια και καμια 350αρια κιλα.....μπερεκετι :?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Εκείνο που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί θα πρέπει να συμφωνούμε ΣΕ ΟΛΑ με τις κινήσεις της διοίκησης; Γιατί θα πρέπει ΟΛΟΙ να συμφωνούμε για την μεταγραφή του Ταπούτου; Ή με του Σούλη; Ή με όποιο άλλου; Ή με όποια άλλη κίνηση της ΚΑΕ; Υπάρχει κανένας νόμος που να λέει ότι 2,5 εκατομμύρια ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ανά την υφήλιο θα πρέπει να συμφωνούν με ότι κάνει η ΚΑΕ; Ή μήπως η ΚΑΕ και η κάθε ΚΑΕ θα πρέπει να μας ρωτήσει πρώτα; Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Τι πάει να πει "τώρα που πήραμε τον Ταπούτο δεν θα πάω γήπεδο"; Είναι λογική αυτή; ΠΑΟΚ είσαι για τον Ταπούτο ή για τον Σούλη ή για τον Μπάνε ή για τον δεν ξέρω γω; Αν είσαι ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ να στηρίξεις την ομάδα τώρα στα δύσκολα, είτε συμφωνείς, είτε όχι. Τώρα μας έχει ανάγκη η ομάδα, όχι όταν βρει το δρόμο της.
Εσύ θέλεις τον Ταπούτο - και τον κάθε Ταπούτο - εγώ όχι. Και λοιπόν; Γιατί είναι τόσο τραγικό να διαφωνούμε;
Το αποτέλεσμα μετράει. Στην κατάσταση που είναι τώρα η ομάδα, και με τον διάβολο θα συμμαχήσω για να την δω να ανακάμπτει.

Πολύ το ζαλίσαμε πάντως το θέμα.

Πονάω με την κατάσταση της ομάδας. Πονάω πολύ. Δεν αντέχω τις ειρωνίες των αλλόθρησκων! Αν ο Ταπούτος με βοηθήσει να δω θεού πρόσωπο, ας έρθει. Απο εκεί και πέρα...χέστηκα για το ποια είναι η ομάδα της καρδιάς του....Μιλάμε για επαγγελματικό αθλητισμό! Ας φορτώνει τα καλάθια του σκουληκιού με πόντους και ας μην πανηγυρίζει! Δεν με νοιάζει....

Ας μην κοιτάμε όμως το δένδρο και χάνουμε το δάσος. Η ομάδα δεν αρχίζει και δεν τελειώνει στον Ταπούτο. Ήρθαν και άλλα παιδιά και θα έρθουν κι άλλα. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Πάντως πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν θα είμαστε πολύ καλύτερα από πέρσι. Τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά....
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

και βεβαια δε θα κραξω..απλα θα καταθεσω την σποψη μου για Γαλατσοπουλο η οποια δεν ειναι η καλυτερη και την επιθυμια μου σε οτι λες να εχεις δικιο
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Κι εγώ το ελπίζω, διαφορετικά....
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

χαίρετε παίδες.. καλό χειμώνα.. θα πω κι εγώ τη γνώμη μου για το θέμα ταπούτου.. δεν με ικανοποίησε η κίνηση αυτή κ μιλάω καθαρά οπαδικά.. ΑΛΛΑ δε νομίζω οι διοικούντες και ο προπονητής να ψάχνουν βιντεάκια στο youtube για να δουν αν βρίζει κάποιος τον ΠΑΟΚ.. η αξία του παίχτη ταπούτου για τα δεδομένα του ρόστερ μας είναι μεγάλη..τολάχιστον προς το παρόν που έχουμε μόνο 9-10 παίχτες.. όλα κρίνονται στο γήπεδο.. και ο γκαγκαλούδης βάζελος είναι αλλά έχει λατρέψει τον κόσμο του ΠΑΟΚ κ μας εξυμνεί όπου βρεθεί κ όπου σταθεί.. ας κάνουμε και τον ταπούτο να κλείσει το στόμα του κ όταν το ανοίγει για ΠΑΟΚ να είναι μόνο για να στάζει μέλι..

Υ.Γ.1: μην καταστραφούμε μόνοι μας πάλι λόγω παρωπίδων..

Υ.Γ.2: αν αγαπάμε αυτην την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ ας βοηθήσουμε τη διοίκηση κ μια μέρα θα μας κάνουν υπερήφανους αυτά τα 4 γράμματα..
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

α! κάτι ξέχασα.. στο Υ.Γ.2 έπρεπε να γράψω θα μας κάνουν ΠΑΛΙ υπερήφανους αυτά τα 4 γράμματα..

+1000000 obanebane για το τριποντάκι του ραγκάτσι και το ξεκ....σμα του ιακοπίνι. στο λαιμό μ έχει κάτσει αυτή η νύχτα.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

paokathens έγραψε:χαίρετε παίδες.. καλό χειμώνα.. θα πω κι εγώ τη γνώμη μου για το θέμα ταπούτου.. δεν με ικανοποίησε η κίνηση αυτή κ μιλάω καθαρά οπαδικά.. ΑΛΛΑ δε νομίζω οι διοικούντες και ο προπονητής να ψάχνουν βιντεάκια στο youtube για να δουν αν βρίζει κάποιος τον ΠΑΟΚ.. η αξία του παίχτη ταπούτου για τα δεδομένα του ρόστερ μας είναι μεγάλη..τολάχιστον προς το παρόν που έχουμε μόνο 9-10 παίχτες.. όλα κρίνονται στο γήπεδο.. και ο γκαγκαλούδης βάζελος είναι αλλά έχει λατρέψει τον κόσμο του ΠΑΟΚ κ μας εξυμνεί όπου βρεθεί κ όπου σταθεί.. ας κάνουμε και τον ταπούτο να κλείσει το στόμα του κ όταν το ανοίγει για ΠΑΟΚ να είναι μόνο για να στάζει μέλι..

Υ.Γ.1: μην καταστραφούμε μόνοι μας πάλι λόγω παρωπίδων..

Υ.Γ.2: αν αγαπάμε αυτην την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ ας βοηθήσουμε τη διοίκηση κ μια μέρα θα μας κάνουν υπερήφανους αυτά τα 4 γράμματα..

+1000
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”