Μην δώσουμε κανένα δικαίωμα τιμωρίας στο νέο πρωτάθλημα

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

μπραβο ΜΑΛΑΚΕΣ μπραβο.....ετσι εκει που μαμαμε και τους εχουμε μεσα στα δίχτυα να τους ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ και να γελανε....
μπραααααβοοοοοοοοοοοοο
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

γιατι ΠΑΟΚ εισαι.....και καλα......
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Δυστυχώς κάποιοι δεν θα βάλουν ποτέ μυαλό και θα συνεχίσουν να κάνουν κακό στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

LittleJohn έγραψε:
paok87 έγραψε:το ξυλο γιατι επεσε?
Ακουσα οτι βρηκαν Αρειανους και τους εριξαν ΤΡΕΛΟ ξυλο :(
Το ίδιο άκουσα κι εγώ.. Μετά τη λήξη κάποιος είπε ότι μας περιμένουν στο κλουβί, γιατί όταν βγαίναμε από την 4 ακούσαμε κάποιους να βρίζουν το σκουληκίδης..

Οσο για αυτό που λες ΠΑΟΚοβια, ούτε υπερβολή, ούτε ψέματα είναι!!
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Δεν με ενδιαφέρει η πρόκριση στο κύπελλο, δεν με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, το κύπελλο, η ευρώπη, ο κόσμος, οι άραβες, oι επενδυτές (ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ) οι μεγαλομέτοχοι, τα προπονητικά κέντρα, οι μετοχές, οι μεταγραφές, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ "ΕΥΚΑΙΡΙΑ" δείχνουμε σε όλους ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ , δημιουργώντας ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ αλλά και στους ίδιους τους εαυτούς μας......

για άλλη μία φορά, μας κουβεντιάζουν και γελάνε με τα χάλια μας...

καληνύχτα "ΟΠΑΔΕ" καληνύχτα "ΦΙΛΑΘΛΕ"...
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

ε ναι δεν πάει άλλο....΄πρέπει να σταματήσει αυτό...δεν με ένοιαξε εχθές τίποτα άλλο ούτε τα χάλια της ομάδας παρά μόνο ότι τους έβλεπαν αυτούς τους βλάκες να πετάνε μέσα ότι έβρισκαν μπροστά τους και να μην κάνει κανείς τίποτα...πρέπει να σταματήσει αυτό...διώξτε τους χθες...όχι σήμερα!!!!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Περισυ διναμε συγχαρητηρια στον Ζαγορακη γιατι κατεβασε τα καγκελα μπροστα απο τις θυρες.Μετα τα επαναλαμβανομενα γεγονοτα η δικη μου προταση ειναι να σηκωθει ενα πλεξι γκλας σε εκεινο το κομματι μπας και βαλουν μυαλο ορισμενοι. αν και τι μυαλο να βαλεις οταν εχεις γεμισεις με μπυρα και ρετσινα κλπ κλπ. Και επισης να γινεται ενας ελεγχος στην εισοδο. δεν γινεται να πηγαινεις με το μπουκαλι στο χερι και να μη σου λεει τιποτα.σε λιγο οι σεκουριταδες θα τους λενε παιδια στο βαθος σας εχουμε και μεζε να μην την πινετε ξεροσφυρι και σας χτυπησει. Αι στο διαολο κωλοπαιδα αντιΠΑΟΚτσηδες, ανεγκεφαλοι, μπερδεμενοι.
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

Ας μου εξηγησει καποιος γιατι υπαρχουν οι ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ?

Για να φτιαχνουν μπλουζακια με το ονομα της περιοχης τους ?
Για να πετανε ολοι μαζι οργανωμενα τα μπουκαλια ?
Για να εχουμε χαρτακια στα χερια πριν τον αγωνα?
Για να ακουμε το τυμπανο και να μπαινουμε στο ρυθμο ?
Για να ειναι μια παρεα και να πεφτει ξυλο με οποιον βαλουν στο ματι ?

Παντως οι συνδεσμοι δεν ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
Δεν μπορω εγω μονος μου να σταματησω το μαλακισμενο που πεταει οτι εχει στοχερι για να δειξει οτι εχει νευρα και οτι ειναι ΑΛΑΝΙ.

Επιτελους ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ !
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

...Όταν ο θωMAX o Βουλινός (φτου-φτου) έκλεισε την Θ.4, τότε όλοι τον αποκαλέσαμε (και δικαίως). ΦΑΣΙΣΤΑ ...όταν ο Βίκτωρας μετατόπισε τον αγωνιστικό χώρο προς την 7, τον αποκαλέσαμε ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗ (και δικαίως)...από τότε το μόνο που κάνουμε είναι να τους επαληθεύουμε....

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ.....
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

Να ξεκινησω λεγοντας οτι ειμαι εναντιον στην βια ΜΕΣΑ στο γηπεδο!!Υπαρχουν αλλοι τοσοι χωροι που μπορει να "εκφραστει" ο καθενας.

Εχω ομως την εντυπωση οτι οπως υπαρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ οπαδοι του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ που περιμενουν ποτε θα χασουμε ή θα φερουμε Χ για να κραξουν τον Σαντος,ετσι υπαρχουν και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ οι οποιοι περιμενουν ποτε θα γινει κατι απο τους οπαδους μας ωστε να αρχιζουν να βριζουνε.Και το πιο λυπηρο για μενα ειναι οτι το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων που κραζουν ειναι ατομα που δεν ανηκουν και ποτε δεν ανηκαν στο συνδεσμιακο κινημα(οπως εγω βεβαια)ωστε οι ιδιοι μαζικα να απομονωσουν αυτα τα ατομα και δεν ειναι καν στο γηπεδο που γινονται οι μαλακιες.Το ιδιο ισχυει και για αυτους που λενε οτι και εμεις καναμε μαλακιες αλλα ξεραμε ποτε!!Δυστυχως οι μαλακιες ειναι μαλακιες και δεν υπαρχει ποτε σωστο timing.
Οταν λες οτι απο την χθεσινη αηδια που παρουσιασε ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ απεναντι στην ομαδα που εχει να σκοραρει ποσα?? 4-5 ματς το μονο που σου εμεινε ειναι τα μπουκαλια τοτε για μενα χανεις το δικιο σου!!εΕπισης θεωρω οτι ειναι φθηνη δικαιολογια οτι κοπηκε ο ρυθμος στο 9' οταν εχεις ακομη να παιξεις 38' για α' ημιχρονο και 49' για β' ημιχρονο δηλαδη 87' στο συνολο!!
Πιστευω οτι θα προκριθουμε μεσα στο σαπιο μηλο πιο ευκολα αποτι νομιζουμε οι περισσοτεροι!!,

ΥΓ.1 Εκφραζω την προσωπικη μου αποψη,ορμομενος απο τα post που διαβασα χωρις να εστιασω σε καποιο συγκεκριμενο.Επισης δεν ενδιαφερομαι να ερθω με καποιον σε διαλογο για την αποψη μου διοτι δεν θα βγαλει πουθενα.
ΥΓ.2 Περιμενω με ανυπομονησια την ανακοινωση των Π.Α.Ε. και Κ.Α.Ε. Αρης (μιας που κοπτονται για την αθλητικη βια,εστω και αν αφορα μαγαζι καποιου συνδεσμιτη τους) για τα γεγονοτα που προκαλεσαν οι οπαδοι τους μετα την αναμετρηση μας και περιμενω να τους καταδωσει κατα την προσφιλη της τακτικη και να τους απομονωσει απο τους κυκλους της οπως πολλες φορες εχει "συμβουλεψει" εμας να κανουμε για τους δικους μας οπαδους!!Βεβαια ακομη περιμενω και την ανακοινωση για τα εκτροπα ΕΝΤΟΣ του γηπεδου στο Σαββατιακο αγωνα βολει οπου και επικρατησαμε!!
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

mi8rio έγραψε:Δεν με ενδιαφέρει η πρόκριση στο κύπελλο, δεν με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, το κύπελλο, η ευρώπη, ο κόσμος, οι άραβες, oι επενδυτές (ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ) οι μεγαλομέτοχοι, τα προπονητικά κέντρα, οι μετοχές, οι μεταγραφές, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ "ΕΥΚΑΙΡΙΑ" δείχνουμε σε όλους ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ , δημιουργώντας ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ αλλά και στους ίδιους τους εαυτούς μας......

για άλλη μία φορά, μας κουβεντιάζουν και γελάνε με τα χάλια μας...

καληνύχτα "ΟΠΑΔΕ" καληνύχτα "ΦΙΛΑΘΛΕ"...
+1000000000000000000
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ξέρεις τι θα γίνει όταν οι σεκιουριτάδες πιάσουν ένα, δυο, πέντε , δ΄'εκα πρεζόνια από αυτά που ακόμα μπαίνουν μέσα???

Οτι έγινε και στο Παλατάκι με το Μαρούσι.
Ενα ολόκληρο γήπεδο κυνηγούσε έναν σεκιουριτά ο οποίος έκανε νταηλίκια σε δικούς μας χωρίς αφορμή..

Ετσι θα το δουν και οι υπόλοιποι!!
ΑΝΑΡΧΙΑ σκέτη..

Και για δείτε τι λέει η Σούπερ Λίγκα:
Σε ότι αφορά τα φαινόμενα βίας, ο Κώστας Πηλαδάκης προανήγγειλε αυστηρότερες ποινές.

«Θα δημιουργηθεί επιτροπή που θα εισηγηθεί κυρώσεις για τέτοια γεγονότα. Θα υπάρξει επικοινωνία με τους εισαγγελείς σε όλη την χώρα για να εφαρμόζονται οι νόμοι. Θα γίνουν συναντήσεις με την πλευρά της αστυνομίας, ενώ και οι ΠΑΕ θα έχουν επικοινωνία με τους συνδέσμους ώστε να προλαβαίνουμε τέτοια γεγονότα.

Δόθηκε εντολή στον υπεύθυνο ασφαλείας κ. Μαχαίρα να υπάρχει ο κανονισμός ασφαλείας. Θα κάνουμε εισήγηση να αλλάξει ο ΚΑΠ και οποιαδήποτε τιμωρία να βγαίνει σε 7 ημέρες» είπε ο πρόεδρος της Λίγκας.

ΥΓ. Τί θέλετε, αστυνομία και πάλι μέσα στα γήπεδα???
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ρε μάγκες εκεί στη Σαλόνικα , πόσο δύσκολο είναι ρε σεις να απομονώσετε τους 50-60 ΜαλακοΧασικλοΡετσινοΜπυρόβλακες! Και συ ρε Ζαγόρ , σε εκτιμάμε , σε αγαπάμε ... αλλά είναι δυνατόν να μην μπορείς να κάνεις κάτι γι 'αυτό!
Τόσα χρόνια παρακολουθώ (από Κρήτη είμαι) την Παοκάρα μας και όταν βλέπω αυτούς τους γνωστούς άγνωστους άμυαλους κάφρους να κάνουν τα γνωστά τους , μου ανάβουν τα λαμπάκια! Και μετά η διοίκηση μου ζητά να την βοηθήσω οικονομικά με τις μετοχές... ΟΧΙ ρε φίλε , φράγκο δεν θα δώσω για να βλέπω τις μαλακίες αυτές! Έχω πάει στο Ηράκλειο να στηρίξω την ομάδα , έχω πάει στην Αθήνα να την στηρίξω , έχω έρθει και στην Τούμπα (όχι πολλές φορές , λόγω απόστασης και ρευστού :( ) ... αλλά κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς που χαλάνε κάθε φορά τον αγώνα , χαλάνε την ψυχολογία των παιχτών μας , αλλά και την εικόνα των οπαδών μας!
Ήρθαν τα σκουλήκια και κάναν αυτό που ξέρουν καλύτερα ... παίξαν σαν τις πουτανίτσες ! Ο άλλος ο παπάρης έκανε μια ώρα να βαρέσει το κόρνερ , ΞΕΡΩΝΤΑΣ (ξαναλέω ΞΕΡΩΝΤΑΣ) ότι οι γνωστοί άγνωστοι κάφροι θα κάνουν την μ@λακία τους! Την συνέχεια μετά από το συγκεκριμένο συμβάν την ξέρετε....
Για να μην λέω πολλά .... ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.γ. ας μου εξηγήσει ο "οπαδός" μας που πέταξε το γυάλινο μπουκάλι μπύρας ..... τι σκέφτηκε? Δηλαδή πραγματικά ρε μάγκες , αν το έτρωγε στο κεφάλι κάποιος , τι θα γινόταν? Θα την έβγαζε ζωντανός? Πόσες αγωνιστικές θα τρώγαμε?

Αλλά τι γράφω τώρα .. τα ίδια Παντελάκη μου...

:evil:
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

gash042 έγραψε:Όταν θα γυρίσουμε στις παλιές καλές εποχές που 300-500 άτομα θα στεγάζονται στην 4 τότε θα απομονωθούν κιόλας αφου κανείς δεν θα πατάει στο γήπεδο και όλοι θα λένε κάποτε ήταν ένας φανατικός λαός σε ένα γήπεδο φόβητρο....
+100
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ίσως να έπρεπε να είχε γίνει η δήλωση μετά το ματς με το ερπετό. Για μια μειοψηφία ανεγκέφαλων ο ΠΑΟΚ είναι πάλι στον προθάλαμο της τιμωρίας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”