Κοντρερας-ηταν ο μονος αμυντικος βασικος σε καθε παιχνιδι που δεν ειχε ουτε ενα φαουλ ξαφνικα αλλαξαν ολα.Μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτο.
Μουσλι παιχταρας λεγαμε τραυματιστικε το ιδιο βιερινια.
Μηπως τελικα θελουμε κανεναν ΑΓΙΑΣΜΟ παρα παιχτες ?

εξουσιοδότηση είχε???...fox 4 έγραψε:Ακούστηκε τό μεσημέρι στόν extra sport ότι η σύζυγος τού Κοντρέρας έκλεισε τόν λογαριασμό μισθοδοσίας τού Πάμπλο στήν τράπεζα.
Ελπίζω νά μήν ισχύει κάτι τέτοιο καί νά είναι μία από τίς παπαριές κάποιων πού θέλουν νά προκαλέσουν αναστάτωση.
Σέ διαφορετική περίπτωση....ούτε νά τό σκέφτομαι δέν θέλω.
Άδικα περιμένεις αδερφέ υποστήριξη. Έχουν πειστεί όλοι ότι ήταν αντιαθλητικό χτύπημα, αφού ήταν τσαντισμένος από την αρχή με τους συμπαίκτες του και ήθελε να τους εκδικηθεί, έφτυνε στο λουστραρισμένο πάτωμα του ΟΑΚΑ, είναι ο Κουλουχέρης και ο blackjack της Ιβηρικής, ξέρω γω μπορεί να είναι και αρειανός και ήθελε να λείψει στο παιχνίδι του κυπέλου.udeze έγραψε:και,sonam,αν πρόσεξες,δεν έχω ισχυριστεί ότι το'κανε άθελα του και ότι πήγε να χτυπήσει το φάουλ.Εγώ,απλά,μέχρι τώρα,έχω κάνει ερωτήσεις.sonam έγραψε:τοση ωρα προσπαθει να σας πει ο udeze οτι η κλωτσια του contreras δεν ηταν εσκεμενη. Πηγε να βαρεσει την μπαλα και του την πηρε ο τσιμπουρ (για αυτο πηρε και κιτρινη). αν δειτε το video απο την στιγμη που ακουμπαει την μπαλα ο τσιμπουρ μεχρι που τον χτυπαει ο κοντρερας δεν περναει ουτε ενα δευτερολεπτο. Ευχαριστω ρε udeze, μου ανοιξες τα ματια...μια τετοια ενεργια δεν αρμοζει σε ενα τοσο μεγαλο παιχτη.
Έχουν γράψει στο τόπικ του Κοντρέρας καμμιά 20αριά διαφορετικά πρόσωπα και όλοι τους είναι σίγουροι ότι είχε πρόθεση.
Κανένας όμως δεν απάντησε στις ερωτήσεις που έκανα.
Μόνο ένας(ο Gerrard)διατύπωσε ότι δεν είχε πρόθεση(και άρα κακώς τιμωρήθηκε με κόκκινη)και αυτό μετά από τις δικές μου παρεμβάσεις.