Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kokkini_Sta_Penalti

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚάρα??

Δημοσίευση από Kokkini_Sta_Penalti »

Αν οχι Εστογιανωφ τοτε κατι πολυ κοντα σε αυτον σε ρολο δεξι χαφ-εξτρεμ.
Μπορω να εχω εναν παικταρα που να παιζει πανω στη γραμμη με δεξι ποδι , επιταχυνση , ντριπλα , κοντρολ , τεχνικη , κοντινη πασα , σεντρα , παθος και ηγετικες ικανοτητες . Α και ολα αυτα κατω απο τα 500.000 το χρονο. Ζησακο ζηταω πολλα ? Μονο εναν Κονσεισαο 10 χρονια νεωτερο
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

λεοναρντο του λεβαδιακου δηλαδη??????
να τον παρουμε πακετο με τον μπλαζιτς εγω λεω........
:) :? :)
Άβαταρ μέλους
shjip

Δημοσίευση από shjip »

Estoyanoff , μεγαλος παικτης , πρεπει τουλαχιστον να προσπαθησουμε να τον φερουμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Παίδες για μένα πρώτη προτεραιότητα πρέπει να είναι ένας τερματοφύλακας ανάλογου βεληνεκούς με τον Χαλκιά. Εκεί πονάμε. Καλά είναι τα παιδιά που έχουμε αλλά δεν μπορούν να αντέξουν σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Επειγόντος τερματοφύλακας. Και τα παιδιά που έχουμε καλό είναι, ο ένας τουλάχιστον, να δοθεί δανεικός να παίρνει παιγνίδια και εμπειρίες. Έτσι που κάθονται άπραγοι δεν κερδίζει ούτε η ομάδα, ούτε οι ίδιοι....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ειδε κανεις το αρης πανιωνιος? Πως επαιξεο νεος μας πορτιερο ο Κρεσιτς?
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

βραχος.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ρε εχω μεγαλο προβλημα.....δεν μπορω να δω αλλη ομαδα εκτος απο τον ΠΑΟΚ.....δεν ξερω τι αρρωστια ειναι αυτη..... :D
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re:

Δημοσίευση από stephanos »

Η αφεντιά μου έγραψε:Από ελεύθερους βλέπω δύο καλές περιπτώσεις που μπορούν να δικαιολογήσουν και τον χαρακτηρισμό "μπαμ".
Ο ένας είναι γνωστός Χιλιανός επιθετικός (ο ένας από το πασίγνωστο δίδυμο της επίθεσης της Χιλής, χρόνια τώρα) και ο άλλος ο συνονόματός μου Γκανέζος μέσος (που είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι).
Photis έγραψε:Ο Στέφαν Άππια είναι μια μεγάλη παιχτούρα που θα μπορούσε να βοηθήσει τα μέγιστα....
Εσύ θα πας μπροστά...! :)
:? είσαι!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εχουμε κανενα νεο απο το δικο μου Χιλιανο μεσο????? :) :D
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγώ πάντως, ήδη έχω αρχίσει τα μαθήματα ισπανικών γιατί με τόσους Χιλιανούς, Ουρουγουανούς, Βραζιλιάνους και Πορτογάλους, μάλλον για σαπουνόπερα ετοιμάζουμε το θέμα με Ισπανίδες από μια συνοικία!!!!

Ξέχασα, έχουμε και Αργεντίνο (με Ιταλικό διαβατήριο, βεβαίως βεβαίως..)!!
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

[quote="Platon"]Εχουμε κανενα νεο απο το δικο μου Χιλιανο μεσο????? :) :D [/quot

Αδερφέ Πλάτωνα να σου πω εγώ τα νέα του δικού σου.Τον Καρλίτο τον έφερε στην Μπλάμπερν ο Πολ Ίνς δανεικό γιά ένα χρόνο αλλά δεν τον έβαλε σχεδόν καθόλου.Τον Ίνς τον διώξανε και νέος προπονητής ανέλαβε ο Σαμ Αλλαρντάις.Μ'άυτόν ο Βιλλανουέβα δεν έχει καμμιά ελπίδα.Γενικά θεωρείται πολύ σοφτ παίκτης γιά Πρέμιερ και τον βλέπω να επιστρέφει Χιλή (Audax Club Sportiva Italiano)με το τέλος της σαιζόν.Όποιος τον θέλει πρέπει από τώρα να μιλήσει με την Audax.Και αυτοι μάλλον τώρα θα έχουν ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις τους μετά το -πέρασα και δεν ακούμπησα- από Αγγλία.Δεν νομίζω πάντως ότι ταιριάζει στην φιλοσοφία Σάντος,κοστίζει και κάποια λεφτά,άρα χλωμό........
http://www.rovers.premiumtv.co.uk/page/ ... 31,00.html

Ελπίζω να μην σε απογοήτευσα,αλλά εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες τρελά παικτάκια που όλο και κάποια θα μας φέρει ο Ζήσης το καλοκαίρι γιά να μας τρελάνει....
Υπομονή.....
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

geoavr κατι τετοια να ταγραφεις με το μαλακι και με μικρη γραμματοσειρα για να μην του ερθουν αποτομα του πλατωνα και ειναι και μιας καποιας ηλικιας.......κατα τα αλλα στη φαση που ειμαι δε ξερω αλλους παικτες εξωτερικου που να ληγουν σδυμβολαια να χουν προβληματα κτλπ...

γκεκα βλεπω (χαμπαρι δε θα παρει πως θα φυγει απο αγγλια), παπαζογλου βλεπω αλλα δε θελω, αμπουμπακαρι βλεπω αλλα δε θελω για ροστερ και 2-3 ονοματα που ουτε εχουμε φαντστει ακομη και θα κριθουν απο το αν βγηκαμε ουεφα ή ....
Lorenzo

Δημοσίευση από Lorenzo »

Παιδιά μια ερώτηση....κατι ακούγεται για τον Παπαζογλου...ξέρει κανείς τίποτα?...θα μου άρεσε η ιδέα ενός παίχτη τέτοιου στην επίθεση μας...δεδομένου και της μικρής ηλικίας του.....είναι καλή επένδυση για το μέλλον.....Σκεφτείτε δίδυμο με τον Αθανασιάδη...είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις μικρούς σε ηλικία καλούς Έλληνες παίχτες....
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Καλός ο Κρέσιτς χθες, θα είναι καλή κίνηση αν επιβεβαιωθεί το καλοκαίρι.. Επίσης, υπάρχει φήμη για τον νεαρό (διεθνή με την ελπίδων) αμντικό Παπάζογλου του Πανσερραϊκού.

Εγώ πάντως γουστάρω τρελά τον Κουμορτζί... Φέρτε τον στην Τούμπα.. μεγάλη παικτάρα
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

geoavr έγραψε:
Platon έγραψε:Εχουμε κανενα νεο απο το δικο μου Χιλιανο μεσο????? :) :D

Αδερφέ Πλάτωνα να σου πω εγώ τα νέα του δικού σου.Τον Καρλίτο τον έφερε στην Μπλάμπερν ο Πολ Ίνς δανεικό γιά ένα χρόνο αλλά δεν τον έβαλε σχεδόν καθόλου.Τον Ίνς τον διώξανε και νέος προπονητής ανέλαβε ο Σαμ Αλλαρντάις.Μ'άυτόν ο Βιλλανουέβα δεν έχει καμμιά ελπίδα.Γενικά θεωρείται πολύ σοφτ παίκτης γιά Πρέμιερ και τον βλέπω να επιστρέφει Χιλή (Audax Club Sportiva Italiano)με το τέλος της σαιζόν.Όποιος τον θέλει πρέπει από τώρα να μιλήσει με την Audax.Και αυτοι μάλλον τώρα θα έχουν ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις τους μετά το -πέρασα και δεν ακούμπησα- από Αγγλία.Δεν νομίζω πάντως ότι ταιριάζει στην φιλοσοφία Σάντος,κοστίζει και κάποια λεφτά,άρα χλωμό........
http://www.rovers.premiumtv.co.uk/page/ ... 31,00.html

Ελπίζω να μην σε απογοήτευσα,αλλά εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες τρελά παικτάκια που όλο και κάποια θα μας φέρει ο Ζήσης το καλοκαίρι γιά να μας τρελάνει....
Υπομονή.....
Κατι τετοια λεγε μου πρωι πρωι αδερφε για να κοψω και το τσιγαρο και τους καφεδες και τα παντα... Αυτα τα γνωριζα μεν αλλα δε νομιζω οτι ειναι και τοσο softy για το δικο μας πρωταθλημα. Βεβαια για το αγγλικο δεν το συζηταμε. Και το χιλιανο δε ειναι και για καλογριες...

Του εχουν ρητρα εκει στην Audax 5 μυρια. Δηλαδη του ειχαν. Τωρα δεν τα παιρνουν με τιποτε, οποτε δανεικο τον εχουμε σχεδον σιγουρο αν το κυνηγησουμε. Τεσπα... Θα δειξει... Ο Ζησης θα φερει σιγουρα τον ιδανικοτερο, δεν αμφιβαλω γι' αυτο που λες...

diniko80 έγραψε:geoavr κατι τετοια να ταγραφεις με το μαλακι και με μικρη γραμματοσειρα για να μην του ερθουν αποτομα του πλατωνα και ειναι και μιας καποιας ηλικιας.......κατα τα αλλα στη φαση που ειμαι δε ξερω αλλους παικτες εξωτερικου που να ληγουν σδυμβολαια να χουν προβληματα κτλπ...
Κι εσυ Diniko ανεβασε μου κι αλλο την ψυχολογια...2500 χρονια τωρα εχω ξεσκιστει να προσπαθω για το καλο τις ανθρωποτητας και το μονο που καταφερα ειναι να με ειρωνευονται κι απο πανω...και τα 'λεγα εγω στον Αριστοτελη και το Σωκρατη, η "αχαριστια ειναι η πληρωμη της κοινωνιας"...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”