Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
οταν λες για 5 στην τσεπη μας πρεπει η πρόταση να ειναι 8 κατι απιθανο οσα και αν παρει η ουντινε απο σαντσεθD.A.A.T. έγραψε:Ποιες??ολοι ξερουμε οτι υπαρχουν και πιο ανώδυνες πωλησεις που μππορουν να κλεισουν την τρυπα,εκτως και αν ο Ζαγορ εχει στο μυαλο του μονο πως θα καλυψει τα ανοίγματα που δημιουργησε ο ιδιος για να μπορει να φυγει χωρις να εχει καποιο προβλημα, κατι που δεν μπορω να πιστεψω
κατα τα αλλα φυσικα κανεις δεν λεει οτι θα ξεπουληθει ο παικτης για να φερουν γυρολογους.Αν και επιμενω οτι πανω απο 5 στην τσεπη μμας δεν μπορουμε να παρουμε εκτος αν τραυματισουν ολα τα εξτρεμ της πορτογαλιας,παιξει στην εθνικη και κανει παπαδες..αλλα με ροναλντο,νανι,κουαρεσμα δυσκολο
πιο ανώδυνες θεωρω τον σαλπιγγιδη και τον βιτολο, τον πρωτο γιατι μπορεις να παρεις ενα ποσο κοντα στο 1,5 + το συμβολαιο που ειναι κοντα στ0 μυριο σουμ 2,5 , και τον βιτολο γιατι πιστευω οτι μπορεις να τον πουλησεις κοντα στα 2. βεβαια οταν εισαι η μοναδικη ομαδα που συνεχεια μιλας για την τρυπα σου και το ξερουν ολοι μεχρι τα περίχωρα του μπουενος αιρες τοτε δεν προκειται ομαδα να ερθει και να σου δωσει τα λεφτα που πραγματικα αξιζει ενας παικτης γιατι ξερει οτι εισαι στην γωνια, αλλα αυτο δεν μπορει να το σκεφτει κανενας αρδ αλλα και κανενας που πληρωνεται για να ειναι στο επικοινωνιακό τμημα της ΠΑΕ
μακαρι να ερθουν προτασεις 1,5 και 2 για τους 2 που λες..αλλα θα ειναι θαυμα.
- desperando
- Επικοινωνία:
διαφωνω.Αλλα μακαρι να εχεις δικιο.Αν εχεις δεν θα πουλησουμε κανεναν..
βεβαια το κακο θα ειναι οτι πιθανοτατα θα χασουμε τον παικταρα ελευθερο αλλα ποιος ξερει.Ισως γινει κανα θαυμα.
βεβαια το κακο θα ειναι οτι πιθανοτατα θα χασουμε τον παικταρα ελευθερο αλλα ποιος ξερει.Ισως γινει κανα θαυμα.
- desperando
- Επικοινωνία:
ο βιερινια εχει συμβολαιο μεχρι 2013 μπορεις να κανεις απο τωρα ανανεωση για αλλα τρια χρονια και η ισχυ του νεου συμβολαιου να γινει αυτοματα με την παυση του παλαιου. αν θελεις λυσεις υπαρχουν, και ο βιερινια δεν ειναι κωλοπαιδο τρεφει σεβασμο απεναντι στην ομαδα κατι πολυ συμαντικο, αυτος που μπορει να σου φυγει χωρις να παρεις δεκαρα ειναι ο βιτολο και πρεπει να κανεις κατι γι αυτο πριν να ειναι αργα
desperando έγραψε:ποτε δεν ημουν αναντια στις πωλήσεις ειδικα αν αυτες ηταν ιδιαίτερα συμφερουσες για την ομαδα,αλλα, στην περιπτωση βιερινια υπαρχει ενα μεγαλο αλλα , το κακο ειναι οτι δεν προκειται να παρουμε σε ευρο αυτα που πραγματικα αξιζει λογο κρισης και περισσοτεερο λογο πρωταθλήματος που αγωνιζεται + την συνιδιοκτησια με την πορτο, αρα δεν προκειται να παρουμε στο χερι πανω 3-4 χαρτια και εδω ειναι που πρεπει να μπουν μαθηματικες συναρτησεις και οικονομικες θεωριες για τον αν το προσιμο θα ειναι αρνητικο ή θετικο. τι θελω να πω, ολοι ξερουμε οτι η κύρια μαζα του κοσμου του ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε τεχνοκρατες ουτε ανθρωποι οι οποιοι κυκλοφορούν με κοστουμι και χαρτοφύλακα, ειναι απλοί λαικοι ανθρωποι που κατα κυριο λογο ειναι συναισθηματικοι και οι περισσοτεροι εξ αυτων αυτοαποκαλούνται ρομαντικοι. μπορουμε να μετρήσουμε τις αντιδρασεις αυτων των ανθρωπων? ειμαστε σιγουροι πως για το ποσοστο που δυσκολευεται οικονομικα να αγορασει εισιτήριο διαρκειας και αμφιταλαντευεται αν αγορασει ή οχι οτι κατι τετοιο μπορει να αποτελεσει ανασταλτικο παραγοντα? δηλαδη αν εχεις 5-7 χιλιαδες λιγοτερα διαρκεις που συνεπαγετε και λιγοτερες χορηγιες και λιγοτερα εσοδα απο πωλήσεις της μπουτικ τι θα λεμε οτι η πωληση βιερινια μας απεφερε 3 εκατομμυρια ?ο ΠΑΟΚτσης δεν ειναι χαζος ξερει οτι κατα 99,9% δεν προκειται να δει πρωταθλημα αλλα θελει να βλεπει καποιους παικτες που θεωρει δικα του παιδια και στον βιερινια οι περισσοτεροι βλεπουν εναν ηγετη και μια σημαια που καποιοι εχουν να δουν απο εποχης κουδα και καποιοι αλλοι δεν ειδαν ποτε.
ολοι ξερουμε οτι υπαρχουν και πιο ανώδυνες πωλησεις που μππορουν να κλεισουν την τρυπα,εκτως και αν ο Ζαγορ εχει στο μυαλο του μονο πως θα καλυψει τα ανοίγματα που δημιουργησε ο ιδιος για να μπορει να φυγει χωρις να εχει καποιο προβλημα, κατι που δεν μπορω να πιστεψω
+++++++++++++desperando έγραψε: οταν λες για 5 στην τσεπη μας πρεπει η πρόταση να ειναι 8 κατι απιθανο οσα και αν παρει η ουντινε απο σαντσεθ
πιο ανώδυνες θεωρω τον σαλπιγγιδη και τον βιτολο, τον πρωτο γιατι μπορεις να παρεις ενα ποσο κοντα στο 1,5 + το συμβολαιο που ειναι κοντα στ0 μυριο σουμ 2,5 , και τον βιτολο γιατι πιστευω οτι μπορεις να τον πουλησεις κοντα στα 2. βεβαια οταν εισαι η μοναδικη ομαδα που συνεχεια μιλας για την τρυπα σου και το ξερουν ολοι μεχρι τα περίχωρα του μπουενος αιρες τοτε δεν προκειται ομαδα να ερθει και να σου δωσει τα λεφτα που πραγματικα αξιζει ενας παικτης γιατι ξερει οτι εισαι στην γωνια, αλλα αυτο δεν μπορει να το σκεφτει κανενας αρδ αλλα και κανενας που πληρωνεται για να ειναι στο επικοινωνιακό τμημα της ΠΑΕ
Πολύ σωστή επισήμανση.desperando έγραψε: [...]βεβαια οταν εισαι η μοναδικη ομαδα που συνεχεια μιλας για την τρυπα σου και το ξερουν ολοι μεχρι τα περίχωρα του μπουενος αιρες τοτε δεν προκειται ομαδα να ερθει και να σου δωσει τα λεφτα που πραγματικα αξιζει ενας παικτης γιατι ξερει οτι εισαι στην γωνια, αλλα αυτο δεν μπορει να το σκεφτει κανενας αρδ αλλα και κανενας που πληρωνεται για να ειναι στο επικοινωνιακό τμημα της ΠΑΕ
desperando έγραψε:[...] αυτος που μπορει να σου φυγει χωρις να παρεις δεκαρα ειναι ο βιτολο και πρεπει να κανεις κατι γι αυτο πριν να ειναι αργα

Του Vitolo λήγει το 2013.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Ισπανός μέσος Victor Vitolo υπέγραψε σήμερα τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Mε ποιον θα παιζεις αν τον πουλησεις;;;; απαντησε .. με ποιον; ποιος θα σηκωσει την ομαδα στις πλατες του; ποιος θα βαζει γκολ;ποιος θα κανει μια ωραια προσπαθεια;, τα ματια μας πονανε ρεεεεεε.Αμπαλους που τρεχουν εχεις,το καταλαβες.....ο καλυτερος που ξερεΙ μπαλα μετα τον ΒΙΕΡΙΝΑ ειναι ο ....ιβιτς...ελεος....εχετε συνηθισει στα λιμα και στους αμπαλους και τον μοναδικο παικτη που χαιρεσε να τον βλεπεις ντε και καλα νατον πουλησεις... προ ΣΑΝΤΟΣ εποχες θα ξαναδουμε.....Και οι παπαριες οτι θα ''αναπληρωσουμε το κενο του'' πανε συννεφο.......θα ξαναβρεις με 300χιλ τετοιο παικτη. Α...ξεχασα..... εκλεισες τον τσουκαλα και τον ''μαγο'' του ΠΑΝΘΡΑΞ........ γαμωτην τρελα μου.......εγωισμο δεν εχετε;
εγω θελω να πουλησουμε βιερι νομιζεις.?.αλλα αναμεσα στην επιβιωση του συλλογου και βιερι διαλεγω χωρις 2η σκεψη το πρωτο..(εφοσον δεν υπαρχει αλλη λυση παντα)
ο τσουκ για μενα 5 6ο χαφ ειναι για το ροστερ δε διαφωνω και ο ρομπερ 3ο εξτρεμ...
εγωισμο ειχαμε αλλα χρονια(μαλλον χαζομαρα) και απο ενα σωρο παικτες δεν πηραμε τπτ και παιζανε στο ποκ μετα...
οσο για το π ως θα παιξομε χωρις βιερι διοιηση προπονηη εχουμε ας βρουνε παικτες...παικταρας ο βιερι αλλα αυτα εχει το συγχρονο ποδοσφαιρο....
- desperando
- Επικοινωνία:
o βιτολο εχει συμβολαιο μεχρι το 12 εμαι 99% σιγουρος οτι τον καναμε τριετες
οπως βλεπεις τετραετες...Photis έγραψε:28.07.2009 Στον ΠΑΟΚ ο Vitolo
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Ισπανός μέσος Victor Vitolo υπέγραψε σήμερα τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=14B0B0JH8
Βίκτορ Βιτόλο καλωσόρισες στην μεγαλύτερη ομάδα...

- indian chief
παιδια για το κλεισιμο της τρυπας ειναι τοσο αναγκαια καποια πωληση????δεν μπορει να παιξει εδω καποιο ρολο η κινηση των επιφανων ΠΑΟΚτσηδων που αν θυμαμαι και καλα ηταν πολλοι στον αριθμο???εχει μηπως αλλο ρολο η δεν εχει κανεναν και τζαμπα μας ζαλισαν προ καιρου????ας με διαφωτισει καποιος αν ξερει......
-
Συγνωμη, μηπως μπηκα σε λαθος site; σε φορουμ ΟΠΑΔΩΝ του ΠΑΟΚ δεν ειμαι; τι διαβαζω για πωλησεις, οχι Βιερινια, Βιτολο, Σαλπι, ανοιγματα, κλεισιματα, κλπ κλπ κλπ; βαρεθηκα να ειμαι λογιστης, οικονομολογος, τεχν. διευθυντης, προπονητης κτλ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟΣ. Το διαρκειας μου, τις μετοχες μου, την καζουρα μου. Και σαν τετοιος, αφου αισθανομαι οτι (ειδικα τα τελευταια τεσσερα χρονια) εχω κανει με το παραπανω το καθηκον μου, ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ!! ΑΠΑΙΤΩ να μη φυγει κανενας. ΑΠΑΙΤΩ να εχω καλο προπονητη. ΑΠΑΙΤΩ να δω και λιγο μπαλα.ΑΠΑΙΤΩ να βγει και κανενας πιτσιρικας. ΑΠΑΙΤΩ να παρω 10αρι, 6αρι, 8αρι, 24αρι, 42αρι....ΑΠΑΙΤΩ να κανουν ολοι στην ΠΑΕ τη δουλεια τους, στον ιδιο βαθμο που την κανω κι εγω. Το να πουλησεις τον καλυτερο σου παικτη για να κλεισεις ανοιγματα που εσυ δημιουργησες δεν ειναι επιλογη, και γι αυτο πιστευω οτι ο Ζαγορ δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει. Και τελος, ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Υ.Γ. Θα με κανετε να συμφωνησω με τον Ταγματαρχη και δεν το θελω!!!

Υ.Γ. Θα με κανετε να συμφωνησω με τον Ταγματαρχη και δεν το θελω!!!