Η χάρτινη έχει λιγότερο πίεση και γκρίνια περίγυρου και είναι δεμένη ήδη.Gka4 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 18:13Προσωπικά με εξαίρεση τη θέση 10 (Ντέλιας) και 1 (Παβλενκα) θεωρώ πως οι ζέλες έχουν καλύτερους παίκτες σε ολες τις θέσεις και στον πάγκο. Από την χάρτινη μόνο θεωρώ πως ήμαστε καλύτεροι.black death έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:19Εγω να ρωτησω, θεωρείς το ρόστερ του βαζελου τοσο καλυτερο απ του ΠΑΟΚ; Αν όχι τι σε κανει να πιστεύεις οτι θα πάει εκει να κανει κάτι που δεν μπορει να κανει εδώ; Το καλο κλιμα, η παρουσία ποδοσφαιρανθρωπων, η ελλειψη γκρινιας;nunies4 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:11 Παντως θα την εξομολογηθω την αμαρτια μου...
Επειδη κατω παιζουν καθυστερησεις και δεν πανε σε προσληψη προπονητη κρατωντας τον Κοντη (ποιον Κοντη πραγματικα;), αν παει εκει, εγω ενα 20ευρακι θα το ριξω σε κατακτηση πρωταθληματος βαζελου.![]()
Ο βαζελος ναι έχει σίγουρα καλύτερες λύσεις σε όλες τις θέσεις. Και μέχρι στιγμής αποδίδουν. ΟΧΙ ότι είναι τραγικά ανώτεροι ο τούμπα και ο Κυριακόπουλους. Αλλά κάνουνε τα βασικά που εμείς δεν μπορούμε.
Σημείωση: με τον Κοντη όχι τον Βιτορια που μου θύμιζε παιχνίδι λουτσεσκου