Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Δλδ την Τετάρτη πάμε μόνο με 3 μεσοεπιθετικους;
Τάισον, Αντρίγια και Πελκα;
Με Μητσαρα και Αντρίγια από 90λεπτο;
Δλδ πρέπει κι αυτο να γίνει ντέρμπι;
Τι γίνεται ρε παιδί μου;
Πως ένα διαφαινομενο νταμπλ μπορεί να καταλήξει στο τίποτα χωρίς να υπάρχει καμία αγωνιστική αιτία.
Για να δούμε τι θα δούμε την Τετάρτη.
Πριν 2 χρόνια για να αποκλειστουμε από αυτούς έπρεπε να κοντεψει να πεθάνει παίκτης μας στο 120, να παιξουμε με παίκτη λιγότερο και να χάσουμε 3 νικηφορα πέναλτι.
Για να δούμε τι θα αποφασίσει η Λάχεσις αυτήν την Τετάρτη..
Πάντως η Κλωθω ξεκίνησε να υφαίνει από εκείνη τη φάση στο 94 την προηγούμενη Τετάρτη..
Τι γίνεται ρε παιδί μου;
Πως ένα διαφαινομενο νταμπλ μπορεί να καταλήξει στο τίποτα χωρίς να υπάρχει καμία αγωνιστική αιτία.
Πριν 2 χρόνια για να αποκλειστουμε από αυτούς έπρεπε να κοντεψει να πεθάνει παίκτης μας στο 120, να παιξουμε με παίκτη λιγότερο και να χάσουμε 3 νικηφορα πέναλτι.
Πάντως η Κλωθω ξεκίνησε να υφαίνει από εκείνη τη φάση στο 94 την προηγούμενη Τετάρτη..
- WeWillRockYou
Ο Λουτσέσκου είπε πως θα είναι διαθέσιμος και ο Χατσίδης (λογικά ως αλλαγή).
Ήρθε η ώρα να δούμε Καμαρά ή Ζαφείρη ως τρίτο χαφ/δεκάρι πιστεύω.
Τάισον-Μύθου-Ζίβκοβιτς βασικοί για 60-70 λεπτά και Χατσίδης-Γιακουμάκης-Πέλκας ως αλλαγές.
Ευκαιρία να πάρει χρόνο και ο Μπιάνκο πιστεύω.
Ήρθε η ώρα να δούμε Καμαρά ή Ζαφείρη ως τρίτο χαφ/δεκάρι πιστεύω.
Τάισον-Μύθου-Ζίβκοβιτς βασικοί για 60-70 λεπτά και Χατσίδης-Γιακουμάκης-Πέλκας ως αλλαγές.
Ευκαιρία να πάρει χρόνο και ο Μπιάνκο πιστεύω.
Μεγάλος αγώνας την Τέταρτη … σπουδαίος τελικός για εμάς …
Η ομάδα έχει απουσίες αλλά έχει αρκετούς για να πάρει την πρόκριση …
Απόλυτη συγκέντρωση μόνο στην Τέταρτη
Η ομάδα έχει απουσίες αλλά έχει αρκετούς για να πάρει την πρόκριση …
Απόλυτη συγκέντρωση μόνο στην Τέταρτη
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Απο που βγαινει οτι ο Ντελιας χανει και την τεταρτη; Στην αρχη ειπαν οτι θα χασει λεωφορο και χαριλαουmarsantos έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 01:07 Δλδ την Τετάρτη πάμε μόνο με 3 μεσοεπιθετικους;
Τι γίνεται ρε παιδί μου;
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ρε μαρσαντε.......
Μη φοβού.....1-1 θα λήξει,με γκολ στο τέλος......κ φύγαμε Τελικό να ησυχάσουμε 2 μήνες,από αυτό το θεσμό....
Δεν το φοβάμαι το ματς,θα το πάρει ο κόσμος,οι ,παίκτες κ η τύχη(που μας το χρωστάει,από προπερσι)
κ ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ο καρπουζας,που θα ναι μέσα.....
Φέτος ΝΤΑΜΠΛ κ με ροτεσιον,ακόμη κι αν έχουμε ελλείψεις.....λόγω τραυματισμών...ακόμη κ με τους μικρους να μείνουμε,θα ανταπεξελθουμε,μη μασάς.
Ο Λουτσε έχει στο νου του,τι θα κάνει....
Αυτή η γκίνια που μας κυνηγάει τελευταία(με τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες μας),θα μας φύγει εντός ολίγου,θα ξεσπασωμεν στην χάρτινη......εκεί θα βρέξει γκολ..κ μετά.
Όλα θα μπουν στο αυλάκι σε λίγο,αρκεί να κάνει αυτή τη διαχείριση,που κάνει έως τώρα....

Μη φοβού.....1-1 θα λήξει,με γκολ στο τέλος......κ φύγαμε Τελικό να ησυχάσουμε 2 μήνες,από αυτό το θεσμό....
Δεν το φοβάμαι το ματς,θα το πάρει ο κόσμος,οι ,παίκτες κ η τύχη(που μας το χρωστάει,από προπερσι)
κ ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ο καρπουζας,που θα ναι μέσα.....
Φέτος ΝΤΑΜΠΛ κ με ροτεσιον,ακόμη κι αν έχουμε ελλείψεις.....λόγω τραυματισμών...ακόμη κ με τους μικρους να μείνουμε,θα ανταπεξελθουμε,μη μασάς.
Ο Λουτσε έχει στο νου του,τι θα κάνει....
Αυτή η γκίνια που μας κυνηγάει τελευταία(με τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες μας),θα μας φύγει εντός ολίγου,θα ξεσπασωμεν στην χάρτινη......εκεί θα βρέξει γκολ..κ μετά.
Όλα θα μπουν στο αυλάκι σε λίγο,αρκεί να κάνει αυτή τη διαχείριση,που κάνει έως τώρα....
Alex καλημέρα.alexgarcia6 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 02:02Απο που βγαινει οτι ο Ντελιας χανει και την τεταρτη; Στην αρχη ειπαν οτι θα χασει λεωφορο και χαριλαου
Εδώ βγαίνει ζήτημα αν θα προλάβει τον επαναληπτικό με Θέλτα..
Ας είναι με Λάρισα θα πω εγώ και βλέπουμε.
Γιατί και την Κυριακή να μπει θα είναι όπως με Ατρόμητο.
Χωρίς διάρκεια και δυνάμεις.
Στη Λάρισα παίζουμε μεγάλο κομμάτι του πρωταθλήματος.
Ο Γιάκου θα είναι ξεκούραστος.
Αν είναι και ο Ντέλιας παρόντας τότε δε θα φανεί η κούραση από Θέλτα.
Πρέπει να ανακατέψει καλα την τράπουλα ο Λου αν και τα κουκιά είναι λίγα. Γνώμη μου πως θα ξεκινήσει με Ταισον Πέλκα Μπαλντε και Γερεμεγιεφ στην επίθεση και θα γίνουν οι ανάλογες αλλαγες αργότερα με Γιακου και Ζιφκο.marsantos έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 01:07 Δλδ την Τετάρτη πάμε μόνο με 3 μεσοεπιθετικους;
Τι γίνεται ρε παιδί μου;
Η πιο ύπουλη ομάδα του Π.Ο.Κ. είναι ο Βαζελοσπόρ,.Με όλα τα κίνητρά και τις μηχανορραφίες θα προσπαθήσει να πέτυχει τον στόχο του. Την πρόκριση επι του Π.Α.Ο.Κ. μας. Εμείς για αυτό πρέπει να έχουμε μια γεμάτη τούμπα την Κυριακή να βγάλουμε τα λαρύγγια μας. Επίσης πρέπει να παίξουν οι παιχτες μας με καθαρο μυαλό και πολύ θέληση για την νίκη και την πρόκριση. Λουτσε να φορέσεις το σκουφί και το μαντιλί και ότι άλλο έχεις για γούρι να μας αλλάξει λίγο η τύχη και να πάρουμε κανα γκόλ απο τυχη πολή ατυχία στα δυο τελαιυτεα μάτς...

Αν δεν είναι καλά ο Μειτε πρέπει να παίξει ο Μπιανκο με τον Καμάρα στο κέντρο και ο Ζαφείρης μπροστά. Ταισον σίγουρα αριστερά και αν είναι καλά ο Χατσιδης δεξιά. Αλλιώς αναγκαστικά ο Μύθου.
Εγώ θα ξεκινούσα και Σαντσεζ αριστερά.
Εγώ θα ξεκινούσα και Σαντσεζ αριστερά.
Δεν ξέρω...
Έχω μια έντονη ανησυχία για τον επαναληπτικό, όχι επειδή κέρδισε με ταμπούρι η ζέλα., αλλά επειδή φοβάμαι ότι οι τραυματισμοί θα μας κοστίσουν.
Μέσα σε 5 μερρς παίζεται η σεζόν ολόκληρη και εμείς δεν ξέρουμε εάν θα έχουμε μεσοεπιθετικο στον πάγκο.
Το φοβάμαι πάρα πολύ και δεν νομίζω ότι μας παίρνει για αλλά χαμένα τετ α τετ και σουτ μισό γκολ πάνω στον τερματά.
Αυτό το αχρείαστο 40λεπτο του Ντέλια με τις Σέρρες ίσως κοστίσει παααααρα πολύ.
Έχω μια έντονη ανησυχία για τον επαναληπτικό, όχι επειδή κέρδισε με ταμπούρι η ζέλα., αλλά επειδή φοβάμαι ότι οι τραυματισμοί θα μας κοστίσουν.
Μέσα σε 5 μερρς παίζεται η σεζόν ολόκληρη και εμείς δεν ξέρουμε εάν θα έχουμε μεσοεπιθετικο στον πάγκο.
Το φοβάμαι πάρα πολύ και δεν νομίζω ότι μας παίρνει για αλλά χαμένα τετ α τετ και σουτ μισό γκολ πάνω στον τερματά.
Καλημέρα παιχτούρα Theo.theo-drama έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 02:17 Ρε μαρσαντε.......
Τι να κάνω.
Δε με αφήνουν οι υλικές προϋποθέσεις ήρεμο.
Η χθεσινή εικόνα του Αντρίγια θυμίζει αυτόν με Μπραν. Αρχίζει και εξαντλείται το ρεζερβουάρ.
Ο Πέλκας έπαιξε 90λεπτο.
Ο Τάι είναι φανερό πως παίζει με μια ταχύτητα κάτω γιατί προσέχει.
Αυτό που με στενοχωρεί είναι πως ενώ τα πράγματα φαίνονται πως εξελίσσονται και ενώ τα λέμε εκ των προτέρων ξαφνικά πέφτουμε από τα σύννεφα και δε μπορούμε να πιστέψουμε το γιατί δεν κερδίσαμε το χειρότερο άρη των τελευταίων ετών, γιατί ο Πέλκας χάνει τα άχαστα, γιατί ο Ντεσπόντοφ το ένα και το άλλο, γιατί ο Ζαφείρης δε μπαίνει μέσα να κάνει τον Μαραντόνα και ανάθεμα αν έχουμε δει δύο παιχνίδια του στη Σλάβια για να ξέρουμε τι παίκτης είναι και φτάνουμε σε ανορθολογισμούς του στυλ γιατί δε μπήκε από την αρχή ο Μιχαηλίδης για να κερδίσουμε λες και το να σκοράρεις σε ένα ντέρμπι εξαρτάται από το στόπερ που θα έχεις επειδή είναι καλός στην προώθηση του παιχνιδιού. Πάντως όταν ο Αντρίγια ήταν μόνος αριστερά και δεν τον είδε ο Πέλκας, ήταν με τον Μιχαηλίδη μέσα. Ή όταν φεύγαμε 3 με έναν και ήταν ο Τάι μόνος στα αριστερά και ο Γιακουμάκης δεν τον βλέπει ενώ είναι ακριβώς μπροστά του πάλι ήταν ο Μίχα μέσα. Όπως επίσης ο Μίχα ήταν μέσα όταν ο Οζντόεφ βλέπει μπροστά του πως μένει ακάλυπτος και ενώ εχει το χρόνο να κάνει ένα βηματάκι πίσω (ώστε να τον καλύψει ο από πίσω) κολλάει το μυαλό του και σε μια εύκολη φάση βγαίνει οφσάιντ. Το πως ο Μίχα θα έκανε τους μπροστινούς να εκτελέσουν και να αποφασίσουν σωστά είναι ένα ερώτημα.
Εκτός κι αν θεωρούμε πως ο Μίχα μπορεί να πετύχει κβαντική μεταφορά ικανοτήτων οπότε θα τηλεμετέφερε τις δεξιότητες του αριστερού του ποδιού στον Κύριλλο και αυτός θα πλάσαρε με το αριστερό στην ευθεία στο τετ α τετ που βγήκε.
Παρεμπιπτόντως στη Λεωφόρο ο Μίχα ήταν στο πρώτο ημίχρονο εντός γηπέδου όταν έφευγαν μόνοι τους οι μπροστινοί και δεν λειτουργούσαν σωστά.
Αναφέρθηκε το γιατί δεν έπαιξε από την αρχή ο Τάισον. Στη Λεωφόρο δε λέγαμε πως είχε κακές επιλογές; Βασικός δεν ήταν; Τι θα άλλαζε χθες που πάλι του έφυγε το κοντρόλ όπως του έφυγε και στη Λεωφόρο. Η χθεσινή του μανούρα δε δείχνει πως κι αυτός τώρα δεν έχει φρεσκάδα;
Το χθεσινό ήταν ένα ξεκάθαρο δείγμα ότι η ομάδα αρχίζει και φθίνει σε πνευματικές και σωματικές δυνάμεις.
Και πως αλλιώς θα συνέβαινε όταν αυτοί που τραβάνε το κουπί λιγοστεύουν.
Στον ΠΑΟΚ καταλαβαίνεις τι γίνεται από τον Αντρίγια. Όταν βλέπεις στον Αντρίγια τα κοντρόλ του να είναι ψιλομασημένα, οι πάσες να ψιλομπιστάνε, και οι εκτελέσεις να φεύγουν ατσούμπαλα ψηλά σημαίνει πως γενικά η ομάδα έχει αρχίσει να πέφτει.
Η ομάδα είχε εικόνα αντίστοιχη με αυτή των αγώνων λίγο πριν τον Ατρόμητο. Ο αντίστοιχος Ατρόμητος είναι η Λάρισα. Ευτυχώς θα είναι ξεκούραστοι ο Γιακουμάκης και ο Ντέλιας (ελπίζω).
Το λέμε όλοι την εβδομάδα ας το πούμε και αυτήν. Δε γίνεται ο ΠΑΟΚ να βγάλει 5 ντέρμπι χωρίς τον Κωνσταντέλια αναίμακτα.
Ο Ντέλιας ξεκουράζει την υπόλοιπη ομάδα. Το ότι θα πάρει τη μπάλα και θα την βάλει σωστά 5 φορές μέσα στο κουτί του αντιπάλου, το ότι θα μπει άλλες 5 φορές μόνος του μέσα στην αντίπαλη περιοχή και το ότι θα αναγκάσει τους αντιπάλους του να μαζευτούν γύρω του είναι κάτι που δίνει ανάσες και καθαρό μυαλό σε όλη την ομάδα γιατί θα τρέξουν λιγότερο, θα έχουν περισσότερους χώρους και θα κάνουν τα πράγματα που μπορούν.
Για την Τετάρτη..
Έχω εμπιστοσύνη στην άμυνα. Αν όμως φάμε γκολ πρώτοι πες μου πως αντέχουμε με 3 μόνο μεσοεπιθετικούς.. Ο πάο ξέρει ότι έχουμε ξεμείνει από λύσεις και θα έχει στρατηγική στόχευση να διαρκέσει το ματς όσο πιο πολύ μπορεί. Αν πιστεύουμε ότι θα βγάλουν 120 ο Τάι, ο Πέλκας και Αντρίγια είμαστε γελασμένοι. Ναι ξέρω, υπάρχει και ο Ζαφ με τον Καμαρά για το 10. Στο πλάι ποιος θα παίξει; Ο Σάστρε; Αν πάνε στο 10 ο Ζαφ ή ο Καμαρά ποιοι θα βγάλουν 120 λεπτά στα χαφ;
Δεν είναι τόσο απλό το παιχνίδι.
Ξαναλέω έχω εμπιστοσύνη πως η άμυνα θα κρατήσει και όσο κρατάει η άμυνα θα βρεθούν οι προϋποθέσεις για μπροστά.
Υγ. Ο Ρασβάν είπε πως ο Χατσίδης θα είναι έτοιμος την Τετάρτη. Μακάρι να σε θέση να αγωνιστεί στο 100% το παιδί και να μην είναι στα πλαίσια αντικατασκοπείας όπως αντίστοιχα έκαναν οι βάζελοι με τον Σιώπη την Τετάρτη. Η παρουσία Χατσίδη ξεκλειδώνει το γρίφο Μύθου και δίνει μία πολύτιμη λύση στους πλαϊνούς.
Υγ2. Δύσκολο το μεθαυριανό. Το βουνό όμως είναι την Κυριακή. Χωρίς Μεϊτέ και Ντέλια ο χώρος του κέντρου είναι ζόρικος απέναντι στους ξεκούραστους Πινέδα και Μαρίν. Δε μπορούν να βγάλουν 4ο σερί ματς ο Οζ και ο Πέλκας απέναντι σε τέτοια χαφ.
Υγ3. Το νερό δε μπορεί να μπει στο αυλάκι όσο χάνουμε ένα παίκτη σε κάθε παιχνίδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 09 Φεβ 2026, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παόκι καλημέρα.paoki19 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 09:22Πρέπει να ανακατέψει καλα την τράπουλα ο Λου αν και τα κουκιά είναι λίγα. Γνώμη μου πως θα ξεκινήσει με Ταισον Πέλκα Μπαλντε και Γερεμεγιεφ στην επίθεση και θα γίνουν οι ανάλογες αλλαγες αργότερα με Γιακου και Ζιφκο.marsantos έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 01:07 Δλδ την Τετάρτη πάμε μόνο με 3 μεσοεπιθετικους;
Τι γίνεται ρε παιδί μου;
Και ποιος θα είναι ο u21;
Θα κατέβουμε με Μοναστηρλή σε αυτό το παιχνίδι; Με τίποτα.
paoki19 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 09:22Επειδή για Μπαλντέ το είδα κι αλλού γραμμένο. Να υπενθυμίσω πως ο νεαρός παίχτης που πρέπει να υπάρχει στην ενδεκάδα, θα πρέπει να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική Ελλάδος.
Έχει αλλάξει κάτι με τον Μπαλντέ επειδή αλλάξαμε χρονιά;2026 συμπληρώνει ίσως κάποια χρόνια στην Ελλάδα; Σε διαφορετική περίπτωση τί Μπαλντέ συζητάμε;
Πρέπει να ανακατέψει καλα την τράπουλα ο Λου αν και τα κουκιά είναι λίγα. Γνώμη μου πως θα ξεκινήσει με Ταισον Πέλκα Μπαλντε και Γερεμεγιεφ στην επίθεση και θα γίνουν οι ανάλογες αλλαγες αργότερα με Γιακου και Ζιφκο.
-
Panostas1995
Ποια σεζόν παίζεται φίλε μου;bane1980 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 10:18 Δεν ξέρω...
Το κύπελλο κρίνεται και η Ευρώπη εγώ δε νιώθω ότι μας καίει τόσο πολύ
Στο πρωτάθλημα και να χάσουμε από την ΑΕΚ έχει πάρα πολλά παιχνίδια ακόμη και μη ξεχνάμε πως τα δύσκολα για την ΑΕΚ θα είναι τον Μάρτιο που ξεκινάνε τα πλέι οφ
Αν έχουν έτσι τα πράγματα τότε ξεκινάμε με Μύθου - Ζιφκο και ελπίζουμε σε ενα γεμάτο ένταση πρώτο ημίχρονο για να καθαρίσουμε τα πράγματα με 1-2 γκολ. Αλλιως σφιξαμε τα ήδη σφιγμένα πράγματα...