Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Για μένα η ιδανική περίπτωση είναι μία και ακούει στο όνομα Ακπομ...Είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του, έχει βελτιώσει πάρα πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του όπως είναι το κεφάλι και οι τοποθετήσεις του στο κουτί.Το συμβόλαιο του είναι πολύ προσιτό (800.000).Ξέρει και γουστάρει την ομάδα όπως έχει δηλώσει, μιλάει συνέχεια με τον Λουτσέσκου και θα είναι και ένα πολύ καλό κίνητρο αλλά και promotion γι αυτόν η συμμετοχή στους ομίλους.Με μια οψιόν στα 5-6 εκατ. ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον αγοράσει του χρόνου ειδικά αν καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους.
Ακπόμ στην καρδιά μου τον έχω με το γκολ στο ντέρμπι με γάβρο και το ψαλιδάκι στον τελικό που έδωσε το νταμπλ.
Θυμάμαι μετά τον τελικό με την άεκ που ήμουνα κάτω και έκλαιγα, σηκώθηκα και είδα τον Ακπόμ ακριβώς στην ίδια στάση να κλαίει ακριβώς όπως και εγώ.
Μακάρι.
Θυμάμαι μετά τον τελικό με την άεκ που ήμουνα κάτω και έκλαιγα, σηκώθηκα και είδα τον Ακπόμ ακριβώς στην ίδια στάση να κλαίει ακριβώς όπως και εγώ.
Μακάρι.
- WestBlock4
Ύποπτος ραγκατσης τα λεγόμενα του μοιάζουν με του κυρί από το Twitter.Мир έγραψε:Αν η πηγή δεν είναι το Μακόπον εγώ δεν τον πιστεύω.cristiano4 έγραψε:Ο Ραγκατσης με ότι πηγές έχει μέσα από ΠΑΟΚ είπε ότι είναι οριστικά κλεισμένος ο Μειτέ
Ακπομ ότι καλύτερο κ ότι πιο ταιριαστό στο ποδόσφαιρο του Λουτσέσκου νομίζω
Ο Ραγκάτσης πλεον δεν ξέρει τι του γίνεται. Κλάνει και δεν το καταλαβαίνει.WestBlock4 έγραψε:Ύποπτος ραγκατσης τα λεγόμενα του μοιάζουν με του κυρί από το Twitter.Мир έγραψε:Αν η πηγή δεν είναι το Μακόπον εγώ δεν τον πιστεύω.cristiano4 έγραψε:Ο Ραγκατσης με ότι πηγές έχει μέσα από ΠΑΟΚ είπε ότι είναι οριστικά κλεισμένος ο Μειτέ
Ο Kyri66 στο τουιτερ ειπε ποιος είναι, έδωσε μάλιστα και δημόσια το προφίλ του στο ινσταγραμ.
- navigator11
Ωραία τα μεταγραφικά, πιασάρικο θέμα, αλλά άντε να περάσουν οι μέρες να ξεκινήσει η σεζόν να πάρουμε μια ανάσα. Δεν παλεύεται η όλη φάση χωρίς ΠΑΟΚ, ειδικά με τέτοιον τρισάθλιο καιρό.
Ον τοπικ, εύχομαι όντως η αρδοπληροφόρηση - δε θυμάμαι προέλευση - ότι πρώτα θα ολοκληρωθεί του φορ και μετά του χαφ, ιδίως ΑΝ ΟΝΤΩΣ υπάρχει φως στο τούνελ με τον Γάλλο, να επαληθευτεί.
Ον τοπικ, εύχομαι όντως η αρδοπληροφόρηση - δε θυμάμαι προέλευση - ότι πρώτα θα ολοκληρωθεί του φορ και μετά του χαφ, ιδίως ΑΝ ΟΝΤΩΣ υπάρχει φως στο τούνελ με τον Γάλλο, να επαληθευτεί.
Δανεικός στη Farense(που προφανώς παίζει στην πρώτη κι όχι στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας Ελένη Μπούντου) για φέτος ο Felipe Soares. Αυτός σε εμάς δεν πρόκειται να παίξει. Μακάρι να κάνει μία αξιοπρεπή σεζόν μπας και πάρουμε κάποια χρήματα πίσω το ερχόμενο καλοκαίρι μιας και το συμβόλαιό του λήγει το μεθεπόμενο καλοκαίρι.
-
Μειτε, ενα εξτρεμαρο και ενα φορ και κλεισαμε. Με μια αναβαθμιση Ραφα, Τσιγγαρα και Νασμπεργ, μιλαμε για αλλο επιπεδο πλεον.
ποιος ειναι ο παπατζης;s44 έγραψε: Ο Kyri66 στο τουιτερ ειπε ποιος είναι, έδωσε μάλιστα και δημόσια το προφίλ του στο ινσταγραμ.
-
Ειναι κλεισμενος αλλα για καποιο αορατο λογο που δεν ξερει κανεις δεν πηγαινει προετοιμασια.
Αστειοτητες
Αυτη η τρελη αναγκη να πουν "εγω τα ελεγα". Σε πιανει μια αηδια
Αστειοτητες
Αυτη η τρελη αναγκη να πουν "εγω τα ελεγα". Σε πιανει μια αηδια
Μια τριάδα φορ με Σαματα-Ακπομ και Μπράντον θέλω....Και μετά ψάξτε τον δεύτερο
Και θα λέμε
Θα έχεις τρία φορ αλλά θα είναι σαν να μην έχεις κανένα
Θα έχεις τρία φορ αλλά θα είναι σαν να μην έχεις κανένα
Αν οντως ισχυει τοτε μας τελειωνει νωρις νωρις το εργο "Κουαλιατα και η νεκρανασταση του"...Logistis έγραψε: Επίσης είπε οτι Κουαλιατα τελος.
Σημερα δεν επαιξε στο οικογενειακο διπλο. Αυριο δεν υπολογιζεται σε καμια απο τις δυο ενδεκαδες του φιλικου.
Κριμα θα 0ω κυριως για τον ΠΑΟΚ που εσκασε ενα σκασμο λεφτα για εναν παιχτη που δειχνει να μην εχει καν τον τσαγανο να σκυλιασει για να μειωσει λιγο την ζημια απο την αποκτηση του. Για τον Κουαλιατα δεν ανησυχω. Αν οντως ισχυει οτι εχει συμβολαιο πανω απο μισο μυριο, μια χαρα φτιαχτηκε...
Ο Σαματτα γιατι πρεπει σωνει και καλα να μεινει?Hayate έγραψε:Μια τριάδα φορ με Σαματα-Ακπομ και Μπράντον θέλω....Και μετά ψάξτε τον δεύτερο