Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
george188

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από george188 »

Aeon έγραψε:Αρχίσαν σιγά σιγά να ξηλώνονται τα μεταγραφικά πάλι. Καθυστερεί ζητάει πολλά ο Μειτέ, καθυστερεί ο Καμάρα, πρόταση χωρίς απάντηση στον παικταρά της Εσπανιόλ.

Με τριτοτέταρτες λύσεις πάλι και με την ελπίδα οτι δεν θα ανοίξουν τρύπες στο ρόστερ απο πωλήσεις.
Alastor έγραψε: Ναι μεν χανουμε εναν παικταρα στο δεκα αλλα ειναι χρυση ευκαιρια επισης να καλυψουμε ολες τις υπολοιπες θεσεις μαζι και το δεκα με εξυπνες μετριοακριβες κινησεις.
Τίποτα δεν θα καλυφθεί. Οσες πωλήσεις έγιναν δεν καλύφθηκαν, οσοι παίκτες ήρθαν να αντικαταστήσουν παίκτες που πουλήθηκαν δεν έπιασαν. Ακόμη ψάχνουμε έναν φόρ σαν τον Πρίγιοβιτς ή κάτι σαν τον Τζόλη.
Alastor έγραψε: Ο ζαγορακης πουλησε χρυσαφι Χριστοδουλοπουλο και Μελισση το 2008 και εστησε ομαδα πρωταθλητισμου με τα λεφτα αυτα εκεινη την χρονια
Χριστοδουλόπουλος και Μελίσσης δεν είναι Κωνσταντέλιας, ούτε Κουλιεράκης.

Ο Ζαγοράκης δεν είναι δισεκατομμυριούχος, και ο ΠΑΟΚ είναι ήδη Πρωταθλητής το 2024 και στο Τσάμπιονς Λίγκ.
Ο μειτε ποιος έγραψε ότι καθυστερεί επειδή ζήτησε πολλά; Ποιος είπε ότι πάμε σε τριτοτερτατες λύσεις; Δικά σου συμπεράσματα αυτά στις 7 Ιουνίου, έγινε
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

joshua έγραψε:Kριμα παντως που ο Λουτσεσκου δεν θελει Ρουμανους παικτες γιατι ο Ποπεσκου μοιαζει ιδανικη επιλογη.
Ο Λουτσεσκου δε νομίζω να έχει θεμα με Ρουμάνους. Είχα διαβάσει για κακή εξωγηπεδική ζωή παλιότερα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Έχει μιλήσει γενικά για έλλειψη σωστής νοοτροπιας. Το είχε πει και για τον Μιτριτσα. Ότι περισσεύει το ταλέντο αλλά πνευματικά δεν δίνουν όσα πρέπει.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

αναμενόμενα όλα τα γραφόμενα.
να μπούμε στον όμιλο του τσάμπιονς και όλα θα ξεχαστούν....
μέχρι τότες θα μας απασχολούν ποιοι θα φεύγουν και ποιοι έρχονται

δεύτερο τερματά
σέντερ μπακ που δαγκώνει
κάνα δύο παιχταράδες στα χαφ
έναν επιθετικό ουσιαστικό
σέντερ φορ όπως τον θέλει ο λούτσε αλλά να είναι έτσι
κι ότι φεύγει να έρχεται καλύτερο

βουντού βουντού
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

aivas19 έγραψε:
Λεμεσος4 έγραψε:Αν θες να μπεις τσου λου πρεπει να κρατήσεις τα ασημικα σου. Δινεις συμβολαιο 1,5μυριο στον παικταρα με πριμ για εισοδο σε τσλ κρατας τον κορμο οπως σου ζητησε ο προπονητης και φερνεις σεντερ φορ εξτρεμ χαφ απο πανω ραφι. Για να παιξεις τσλ πρεπει να φτιαξεις και ομαδα επιπεδου τσλ και αυτο δεν γίνεται πουλώντας αλλα αγοραζοντας.
Αν τα δώσεις και αρνηθεί τι κάνεις;
Σημερα θα μιλησει ο Σαββιδης με τον Ντελια?

Ας περιμενουμε να δουμε τι θα βγει απο τη συζητηση

Ή θα επιβεβαιωθουν ολοι οσοι λενε οτι ο Ντελιας θελει να την κανει

Ή θα πανε κουβα κ θα διαψευστουν

Πιστευω πλεον οτι θα φανει πολυ συντομα ποια ειναι η αληθεια
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Θα μιλήσω όσο πιο ήρεμα και λογικά μπορώ. Ρε κασμαδες την χρονιά που ήρθε ο Σαββίδης πουλησαμε ότι καλύτερο είχαμε στην Βολτσμπουργκ τον σημερινό αρχηγό μας τον Βιερινια με χρήματα γελοία και τώρα λέτε ξεπούλημα Κωσταντελια; Ο Ντελιας ρε μάγκες αν κάνει το βήμα παραπάνω θα πάει σε τοπ ομάδα σε ένα δύο χρόνια το πολύ. Αν όχι θα γυρίσει σε μας σαν τον Βιερινια κάποια στιγμή. Μη με χαλάτε την μέρα! Από πίσω θα βγουν και άλλοι κωσταντελιες και κουλιερακιδες! Αφήστε με να ζήσω το καλοκαίρι μου ως πρωταθλητής να γουστάρω με μεταγραφές να δω προετοιμασία! Να περιμένω σαν σκυλί του πολέμου που δεν περνάει η ώρα για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Και όταν μπω στο CL πρώτη φορά στην ιστορία μου να είμαι πλήρης! ΠΑΟΚ είμαι και γουστάρω. Και στις κακές αλλά πολύ παραπάνω στις καλές και τώρα είμαστε στο καλύτερο φεγγάρι της ιστορίας μας.... Απολαύστε....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα

(το παρόν δεν αναφέρεται στο προηγούμενο post, αναφέρεται στο γενικότερο κλίμα στο topic)
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Mattias_g4 έγραψε:Θα μιλήσω όσο πιο ήρεμα και λογικά μπορώ. Ρε κασμαδες την χρονιά που ήρθε ο Σαββίδης πουλησαμε ότι καλύτερο είχαμε στην Βολτσμπουργκ τον σημερινό αρχηγό μας τον Βιερινια με χρήματα γελοία και τώρα λέτε ξεπούλημα Κωσταντελια; Ο Ντελιας ρε μάγκες αν κάνει το βήμα παραπάνω θα πάει σε τοπ ομάδα σε ένα δύο χρόνια το πολύ. Αν όχι θα γυρίσει σε μας σαν τον Βιερινια κάποια στιγμή. Μη με χαλάτε την μέρα! Από πίσω θα βγουν και άλλοι κωσταντελιες και κουλιερακιδες! Αφήστε με να ζήσω το καλοκαίρι μου ως πρωταθλητής να γουστάρω με μεταγραφές να δω προετοιμασία! Να περιμένω σαν σκυλί του πολέμου που δεν περνάει η ώρα για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Και όταν μπω στο CL πρώτη φορά στην ιστορία μου να είμαι πλήρης! ΠΑΟΚ είμαι και γουστάρω. Και στις κακές αλλά πολύ παραπάνω στις καλές και τώρα είμαστε στο καλύτερο φεγγάρι της ιστορίας μας.... Απολαύστε....
++++
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Mattias_g4 έγραψε:Θα μιλήσω όσο πιο ήρεμα και λογικά μπορώ. Ρε κασμαδες την χρονιά που ήρθε ο Σαββίδης πουλησαμε ότι καλύτερο είχαμε στην Βολτσμπουργκ τον σημερινό αρχηγό μας τον Βιερινια με χρήματα γελοία και τώρα λέτε ξεπούλημα Κωσταντελια; Ο Ντελιας ρε μάγκες αν κάνει το βήμα παραπάνω θα πάει σε τοπ ομάδα σε ένα δύο χρόνια το πολύ. Αν όχι θα γυρίσει σε μας σαν τον Βιερινια κάποια στιγμή. Μη με χαλάτε την μέρα! Από πίσω θα βγουν και άλλοι κωσταντελιες και κουλιερακιδες! Αφήστε με να ζήσω το καλοκαίρι μου ως πρωταθλητής να γουστάρω με μεταγραφές να δω προετοιμασία! Να περιμένω σαν σκυλί του πολέμου που δεν περνάει η ώρα για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Και όταν μπω στο CL πρώτη φορά στην ιστορία μου να είμαι πλήρης! ΠΑΟΚ είμαι και γουστάρω. Και στις κακές αλλά πολύ παραπάνω στις καλές και τώρα είμαστε στο καλύτερο φεγγάρι της ιστορίας μας.... Απολαύστε....
Πάρε κι από μένα

++++
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

+++++
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Λαμόγιο ο Πέλκας και τρύπημα της Γκοντσάρεβα είναι τα highlight ενός τελείως (όσο και να σιχαίνομαι τη λέξη) τοξικού τόπικ.

Ενός τόπικ στο οποίο γράφουμε 20 μέρες μετά από ένα εξαιρετικά ανέλπιστο πρωτάθλημα.

Θεωρώ πως τα μεταγραφικά πεπραγμένα των τελευταίων ετών κλίνουν προς το αρνητικό, θεωρώ πως τον Κωνσταντέλια εάν δεν είναι 100% ψημένος για φυγή μπορούμε να τον κρατήσουμε εν όψει ενός τεράστιου στόχου, και μας θεωρώ και λίγο μαλθακούς στη συμπεριφορά μας προς τους παίχτες που δε χρειαζόμαστε.

Από αυτά που πιστεύω όμως μέχρι τα τέρατα που γράφονται εδώ μέσα, υπάρχει τεράστια απόσταση.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

++++++++
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εικόνα

(το παρόν δεν αναφέρεται στο προηγούμενο post, αναφέρεται στο γενικότερο κλίμα στο topic)
Δεν εβαλες ηχο για να γουσταρουμε
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

ΠΑΟΚ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
2023-2024

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica