7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
τσιριγωτης

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ρε φύγε να ησυχάσεις...
Επιστροφές λέει μηδέν κ κακός τακτικά. Η ατάκα της εποχής...
Του χρόνου αυτοί που επευφημουν τον Πέλκα θα πέσουν να τον φάνε.
Πριν χρόνια έπαιζε σαν αλλαγή κ τώρα ήρθε για βασικός...
Ανανέωση λέμε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εντάξει σήμερα ήταν πολύ κακός
Ο δε τρόπος που πηγαίνει στην φάση του δεύτερου γκολ δεν είναι επαγγελματία ποδοσφαιριστή
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις πως βοήθησε σήμερα την ομάδα;

Και μην μου αναφερεις το γκολ .
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Στο δεύτερο γκολ φαίνεται ότι επέλεξε να κυνηγήσει τον παικτη που κάνει κίνηση απ τα αριστερά ενώ ήταν πιο κοντά στον Σιωπή κ μάλλον τον προλάβαινε κ θα μπορούσε να κάνει φάουλ. Όταν είσαι ανάμεσα από δύο παίκτες λογικο είναι να έχεις δεύτερες σκέψεις. Κακή αμυντικη απόφαση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σε λίγο θα διαβάσουμε ότι έβαλε και αυτογκολ!
ΕΛΕΟΣ!
Σε μια τελείως χάλια ομάδα, ήταν όαση με την απόδοσή του. Αλλά ήταν ένας και οι υπόλοιποι δέκα ανύπαρκτοι.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Πάλι καλά που δεν τραυματίστηκε εκεί στο δοκάρι στο γόνατο, να έχουμε αλλά, από την αυτοθυσία για να βάλει γκολ

Και θα κράξει ο ΠΑΟΚτσής τον Ντέλια σήμερα, που δεν είναι ο Σούπερμαν, ο Μπάτμαν και ο Γκάνταλφ ο Λευκός μαζί, σε κάθε παιχνίδι να ανασταίνει την ομάδα ?
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ξεκινώ ζητώντας συγγνώμη για την κακή εκτίμηση ως προς την απόδοση του Κωνσταντέλια.

Κάθισα και είδα για 2η φορά το ματς και διαπίστωσα ότι ήμουν σε άλλο γήπεδο όταν το έβλεπα ζωντανά.

Συγγνώμη προς όλους που με την κατάθεση της γνώμης μου χθες βράδυ σίγουρα ανέβασα το αίμα στο κεφάλι σε πολλούς να μην πω σε όλους.

Τελικά ο πέλκας ήταν η κακή επιλογή τακτικά.

:redcard: σε μένα.
Άβαταρ μέλους
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Δεν είναι αυτό, είναι ότι απευθείας πέφτουμε να κραξουμε την απόδοση ενός παιδιού που έχει δώσει τα πάντα κ είναι ο μόνος που ξεχωρίζει. Βέβαια για να είμαι δίκαιος από αυτόν περιμένεις πολλά κ είναι ο πρώτος που θα πληρώσει την κακή εμφάνιση εν αντιθέσει με άλλους που δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό κ είναι στο απυρόβλητο αλλά κ μονίμως με μία δικαιολογία..
Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός αλλά δεν γίνεται να εκθειαζουμε Σαματα κ οττο κ να λένε πολλοί για ανανέωση κ των δύο κ εμείς αμέσως να λέμε για κακή απόδοση του κωνσταντελια κ τακτική ανεπάρκεια. Είναι κρίμα για τον μικρό που τρέχει πάνω κάτω ασταμάτητα και χάνει τις μισές του δυνάμεις για να καλύψει χώρους. Για να δώσω λίγη βαρύτητα στην σκέψη μου να σε βάλω να θυμηθείς εάν ο ζιζου, ο ροναλντινιο κ άλλοι βιρτουόζοι της μπάλας γυρνούσαν πίσω από την γραμμή του κέντρου; ;
Υπήρχαν άλλοι για αυτές τις δουλειές..
Ξέρω, έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο ,αλλά έχοντας τέτοιο διαμάντι οφείλεις να το βοηθήσεις κ να το εκμεταλλευτεις..με την καλή την έννοια
Άβαταρ μέλους
believer

Δημοσίευση από believer »

Η ταπεινή μου γνώμη ότι και να πούμε είναι λίγο για τον Ιωάννη.

Η στιγμή του γκολ ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες καθώς θύμισε πολύ τη φάση του τραυματισμού του Ουαγκέ με το σκουλήκι αλλά ευτυχώς φαίνεται να την έβγαλε καθαρή το θηρίο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πρώτος σκόρερ με δέκα γκολ, όσα έχει και ο Αντρίγια. Έχει σκοράρει τα πρώτα γκολ και στους τρεις αγώνες των play-off.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Για να σχολιάσω απλά τη φάση του γκολ μας, δεν ξέρω αν φταίει η πάσα του Τάισον ή η απόφαση του Κωνσταντέλια για κοντρόλ και όχι σουτ, αλλά ευτυχώς που ο Ουναχί έπιασε αέρα γιατί ούτε αυτό θα έμπαινε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ναι όντως.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Είπα να να απέχω για λίγες μέρες από το φόρουμ αλλά αναγκάζομαι να διακόψω.
Βρίσκομαι σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της Αθήνας όπου αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν χιλιάδες άνθρωποι.
Ξαφνικά βλέπω μπροστά μου έναν πιτσιρικά με φανέλα ΠΑΟΚ - Κωνσταντελιας. Ο μικρός χέρι χέρι με τη μαμά του περπατάνε ανέμελοι ανάμεσα στο πλήθος.
Για όσους είστε βόρεια, αυτή η εικόνα μπορεί να είναι συνηθισμένη.
Για εμάς εδώ στην Αθήνα είναι κάτι το ανατριχιαστικά όμορφο.
Καλό Πάσχα σε όλους σας και στις οικογένειές σας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πραγματικά απίστευτο!
Βέβαια ο Ντέλιας έχει σχεδόν καθολική αποδοχή εδώ στην Αθήνα, ιδιαίτερα ανάμεσα στους πιτσιρικάδες, ίσως περισσότερη απ' όση είχε ο Πριγιο.
dev

Δημοσίευση από dev »

και στα φακελακια με τα χαρτακια παιχτων πρωτη μουρη ειναι στο εξωφυλλο

πρεπει να μεινει εναν ακομα χρονο οπωσδηποτε και να να παιξει μουντιαλ ως παικτης του ΠΑΟΚ

μετα θα χτισουμε το μισο γηπεδο με τα λεφτα της πωλησης του και θα γυρισει να κανει τα 2 πρωταθληματα του με εμας 5 και εξι μετα τα 30 του
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”