Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Napoli4 »

joshua έγραψε:Ρε ναπολιτανε δεν διαφωνώ σε αυτό αλλά αυτή τη στιγμή και τονίζω το αυτή τη στιγμή καθώς ελπίζουμε σε θαύμα της μεγαλοχαρης μόνο ομάδα τίτλου δεν θυμίζουμε.
Μαζί σου, αλλά αυτό θα το πω και θα κραξω 1/9.
Το είπε νομίζω ο Barlow χθες, πιο πιθανό είναι ο Κλαεσον και ο κάθε Κλαεσον να ρωτάει τον μάνατζερ του αν υπάρχει άλλη πρόταση πέρα από τη δική μας, παρά να παρακαλάει να έρθει.

Γενικά δεν θέλω να δικαιολογώ τα πάντα, κι εγώ έχω αρκετά παράπονα και απαιτήσεις που δεν καλύπτονται, αλλά ρε φίλε δεν νομίζω να δικαιολογείται όλη αυτή η γκρινια και απαισιοδοξία.
Τα μισά ποστ κράζουνε και κάτι τέτοιο είναι παράλογο, γιατί είμαστε στην αρχή του πρότζεκτ Λουτσεσκου vol2. Ο Ρουμάνος είπε οι νίκες μας δίνουν χρόνο. Χρειαζεται χρόνο, και πιστεύω σαν οπαδοί πρέπει να βοηθάμε να τον βρει.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Από αύριο τα νέα.
Σήμερα δεν δουλεύει κάνεις
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Ρε τους ανικανους πανε και παιρνουν παικτες που ΘΑ τραυματιστουν. Φερτε πισω τον Τσολακ που εκανε κοντρολ με το καλαμι και δεν τραυματιζεται :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

ποτε δεν καταλαβα γιατι θα πρεπει να υπαρχουν μονο δυο δρομοι διαμορφωσης ενος ροστερ...
δεν γινετε οι επιλογες να ειναι ειτε δημιουργια ομαδας μιας χρησης με το 80% των παικτων 30+ που θα σου δωσουν 2 ποιοτικες χρονιες ειτε μια ομαδα μονο με 22-23 χρονους λες και μιλαμε για fifa...
το προβλημα για μενα ειναι πως θα επρεπε να στοχευουμε σε παικτες μεταξυ 24-28 δηλαδη στο λεγομενο peak ενος παικτη οπου δεν θα ειναι ουτε μεγαλος σε ηλικια ουτε πολυ μικρος ωστε να πρεπει να ψηθει κτλ οπως ηταν η εκπληκτικες επιλογες μισιτς και ινγκασον που τους αποκτησαμε στα 24,5 και 25,5 αντιστοιχα...
για παραδειγμα γιατι η επιλογη μας για τα χαφ να ειναι ο 32,5 κουρτιτς και οχι ενα χαφ 26-27 χρονων?
θα μου πειτε ειναι πολυ πιο δυσκολο να βρεις χαφ με την ποιοτητα του σλοβενου στα 26 που να θελει και να ερθει στην ομαδα και να μπορεις να τον πληρωσεις κιολας και δεν θα διαφωνησω ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ το 80% του βασικου κορμου να ειναι πανω απο 30 πως να το κανουμε δηλαδη?
ενα ροστερ χρειαζεται ισορροπια και στις ηλικιες, εμεις μεχρι στιγμης ακολουθουμε ακριβως την ιδια συνταγη με την προηγουμενη θητεια του λουτσεσκου και σε 2 χρονια θα λεμε γιατι οι σημερινοι 31χρονοι δεν παιζουν το ιδιο στα 33...
αν βεβαια κερδισουμε πρωταθλημα ξανα καποιος μπορει να πει πως αξιζει ολο αυτο αλλα με ποιο κοστος για το μελλον της ομαδας?
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Napoli4 έγραψε:
joshua έγραψε:Ρε ναπολιτανε δεν διαφωνώ σε αυτό αλλά αυτή τη στιγμή και τονίζω το αυτή τη στιγμή καθώς ελπίζουμε σε θαύμα της μεγαλοχαρης μόνο ομάδα τίτλου δεν θυμίζουμε.
Μαζί σου, αλλά αυτό θα το πω και θα κραξω 1/9.
Το είπε νομίζω ο Barlow χθες, πιο πιθανό είναι ο Κλαεσον και ο κάθε Κλαεσον να ρωτάει τον μάνατζερ του αν υπάρχει άλλη πρόταση πέρα από τη δική μας, παρά να παρακαλάει να έρθει.

Γενικά δεν θέλω να δικαιολογώ τα πάντα, κι εγώ έχω αρκετά παράπονα και απαιτήσεις που δεν καλύπτονται, αλλά ρε φίλε δεν νομίζω να δικαιολογείται όλη αυτή η γκρινια και απαισιοδοξία.
Τα μισά ποστ κράζουνε και κάτι τέτοιο είναι παράλογο, γιατί είμαστε στην αρχή του πρότζεκτ Λουτσεσκου vol2. Ο Ρουμάνος είπε οι νίκες μας δίνουν χρόνο. Χρειαζεται χρόνο, και πιστεύω σαν οπαδοί πρέπει να βοηθάμε να τον βρει.
Φιλε μου σε 4 μερες παιζεις με κανονικη ομαδα οχι μικτη σερβιτορων.. Αυτο το 1/9 γιατι το λετε?
Αν αποκλειστεις και μετα μας πουν "οικονομικη καταστροφη, κλεινει η κανουλα", τι θα πρεπει να γινει δηλαδη?
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Στο ομάδα τίτλου απαντούσα. Γιατί ομάδα τίτλου δεν είμαστε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είμαστε σκορποχωρι, ούτε ότι μας λείπει ποιότητα.

Ειμαι αισιόδοξος πως η ομάδα έτσι όπως είναι μπορεί να περάσει την Ριέκα.

Πιο πολύ με νοιάζει μέχρι τέλος Αυγούστου να έρθουν οι 2-3 που θα μας ανεβάσουν επίπεδο, παρά να είχαμε κλείσει το ρόστερ με μέτριους παίκτες.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Του χρόνου βγαίνουν από το μέτρημα και οι 9 βαθμοί, που αντιστοιχούν στην καλύτερη μέχρι τώρα ευρωπαϊκή μας πορεία. Αν αποκλειστούμε φέτος (χτυπάω ότι ξύλο υπάρχει και το κεφάλι μου) και δεν εξισορροπηθούν αυτοί οι βαθμοί από καλή ευρωπαϊκή πορεία φέτος, ας μην το ψάχνουμε παρακάτω το πράγμα...
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Napoli4 έγραψε:Στο ομάδα τίτλου απαντούσα. Γιατί ομάδα τίτλου δεν είμαστε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είμαστε σκορποχωρι, ούτε ότι μας λείπει ποιότητα.

Ειμαι αισιόδοξος πως η ομάδα έτσι όπως είναι μπορεί να περάσει την Ριέκα.

Πιο πολύ με νοιάζει μέχρι τέλος Αυγούστου να έρθουν οι 2-3 που θα μας ανεβάσουν επίπεδο, παρά να είχαμε κλείσει το ρόστερ με μέτριους παίκτες.
Με εντυπωσιαζει η αισιοδοξια σου. Μακαρι να ειναι ετσι.
Αυτο παλι το οτι τελος Αυγουστου θα παρεις παικταραδες ενω αρχες Αυγουστου θα παρεις μετριους απο που ακριβως βγαινει? Μιλαμε για θεσεις που ηταν γνωστες εδω και μισο χρονο..
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Μάλλον πήραμε Ρόνι Λόπεζ.
Βέβαια γράφουν για το γαύρο, αλλά μάλλον κάποιο λάθος θα κάνουν αφού αυτός αποκλείστηκε, έχουν κλείσει οι κάνουλες και είδη πήρε και τον Ονιεκούρου στα εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Τον κλέψαμε από το γάβρο που τον ζαχαρωνε κανένα μήνα τώρα;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τρολαρει ο seaman…
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Μα πως να κάνει ο γαύρος μεταγραφές? Αφού τα έχασε τα λεφτά του CL. Και είναι και η γιορτή της Παναγίας. Δεν μπορεί να δουλεύουν μεταγραφικά τέτοιες μέρες τα φιλόθρησκα παιδιά του Μητροπολίτη Πειραιά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Δεν το συνηθίζει.
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

seaman έγραψε:Μάλλον πήραμε Ρόνι Λόπεζ.
Βέβαια γράφουν για το γαύρο, αλλά μάλλον κάποιο λάθος θα κάνουν αφού αυτός αποκλείστηκε, έχουν κλείσει οι κάνουλες και είδη πήρε και τον Ονιεκούρου στα εξτρέμ.
Παίζεις με τον πόνο μας... :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Εγώ μόνον έναν Ρόνι ξέρω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”