Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
ε τι ειπωθηκε ρε φιλε πες το και ας μην ειναι αληθεια ,ας το κρινουμε εμεις αφου ξερεις πεσ το, μην φυτιλιαζεις κοσμο αν ειναι αδικα
Εγώ θα περιμένω να απαντήσουν αυτοί που ήταν παρόντες. Εάν δεν μιλήσουν τότε θα πω τι έμαθα εγώ...dimpaok4 έγραψε:ε τι ειπωθηκε ρε φιλε πες το και ας μην ειναι αληθεια ,ας το κρινουμε εμεις αφου ξερεις πεσ το, μην φυτιλιαζεις κοσμο αν ειναι αδικα
Το ξέρετε ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που εδώ μπαίνει ΚΑΙ για να ενημερωθεί σοβαρά και σωστά και όχι διαβάζοντας πράγματα σαν αυτά που γράφονται στα facebook και του καίνε τον εγκέφαλο...
Για αυτό λοιπόν οποία ξέρει κάτι λέει..
Τα υπονοούμενα και τα ακουσα αλλά δεν λέω μόνο κακό κάνουν.
Για αυτό λοιπόν οποία ξέρει κάτι λέει..
Τα υπονοούμενα και τα ακουσα αλλά δεν λέω μόνο κακό κάνουν.
προς τους μοντς
το καλυτερο και για εμας που φυτιλιαζομαστε χωρις να παιρνουμε απαντηση αλλα μονο λογια του τυπου ακουσα μου ειπανε αλλα και για τον φιλο-ους που γραφουν αυτες τις ανακριβειες καλυτερα να αφαιρουνται τα μηνυματα μας
αν εχεις φιλε κατι να πεις εσυ η καποιοι αλλοι φιλοι πειτε το ξεκαθαρα και ας το κρινουμε ολοι οι υπολοιποι και για εσας θα ειναι καλο και για εμας
οτι και να ειπωθηκε φιλε καλο η κακο αν περιμενεις να το πουν αυτοι που ηταν παρων πιστευω θα γερασεις πανω απο το πληκτρολογιο οποτε αν θες πεστο η καλυτερα μην ξανα αναφερθεις σε αυτην τη συσκεψη για το καλο ολων εδω μεσα στο φορουμ αλλα και το δικο σου-σας
το καλυτερο και για εμας που φυτιλιαζομαστε χωρις να παιρνουμε απαντηση αλλα μονο λογια του τυπου ακουσα μου ειπανε αλλα και για τον φιλο-ους που γραφουν αυτες τις ανακριβειες καλυτερα να αφαιρουνται τα μηνυματα μας
αν εχεις φιλε κατι να πεις εσυ η καποιοι αλλοι φιλοι πειτε το ξεκαθαρα και ας το κρινουμε ολοι οι υπολοιποι και για εσας θα ειναι καλο και για εμας
οτι και να ειπωθηκε φιλε καλο η κακο αν περιμενεις να το πουν αυτοι που ηταν παρων πιστευω θα γερασεις πανω απο το πληκτρολογιο οποτε αν θες πεστο η καλυτερα μην ξανα αναφερθεις σε αυτην τη συσκεψη για το καλο ολων εδω μεσα στο φορουμ αλλα και το δικο σου-σας
-
Έχω παρατηρήσει ότι το topic του Ιβάν το κρατάει κάθε φορά ζωντανό ο johnpet. Ακόμα και μετά από μία τόσο μεγάλη εμφάνιση και νίκη και πάλι δεν ασχολείται με οτιδήποτε άλλο παρά με τον Ιβάν. Δεν γράφει πουθενά, ούτε για το βόλεϊ, ούτε για το μπάσκετ, ούτε στα topic για τους αγώνες στο ποδόσφαιρο παρά μόνο για τον Ιβάν.
Και για να σου φύγει η απορία, ξέρουμε τί ειπώθηκε στo skype με τον Ιβάν. Επαναδραστηριοποιείται ο Γιώργος για να σου χαλάσει την προσωπική σου ατζέντα.
Και για να σου φύγει η απορία, ξέρουμε τί ειπώθηκε στo skype με τον Ιβάν. Επαναδραστηριοποιείται ο Γιώργος για να σου χαλάσει την προσωπική σου ατζέντα.
Η λες ή φεύγεις. Εχεις μια ώραjohnpet έγραψε:Εγώ θα περιμένω να απαντήσουν αυτοί που ήταν παρόντες. Εάν δεν μιλήσουν τότε θα πω τι έμαθα εγώ...dimpaok4 έγραψε:ε τι ειπωθηκε ρε φιλε πες το και ας μην ειναι αληθεια ,ας το κρινουμε εμεις αφου ξερεις πεσ το, μην φυτιλιαζεις κοσμο αν ειναι αδικα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πες ξεκάθαρα τι έχεις να πειςjohnpet έγραψε:Περίμενα να μιλήσουν αυτοί έπρεπε να μιλήσουν, επειδή όμως κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν θα ρωτήσω και πάλι.
Τι ειπώθηκε προχθές το βράδυ στην συνάντηση (Skype) των συνδέσμων και του Ιβάν??
Πετάμε μια σπόντα και μετά παίζουμε παντομίμα
Αφού ξεκινάς κάτι, θα το λες
Έγινε προχθες επικοινωνία συνδέσμων με τον Ιβάν? Γιατί έμεινε κρυφή?
Ειπώθηκε ότι εάν ξαναδημιουργηθούν προβλήματα, η ομάδα θα έχει την κατάληξη του τρίτου συμπολίτη μας?
Ειπώθηκε ότι εάν δεν λήξει η ιστορία με τον κορωνοιό και δεν αλλάξει η πολιτική κατάσταση δεν θα αλλάξει τίποτα στην ομάδα?
Ειπώθηκε ότι αυτήν τη στιγμή και λόγω δυσχερειών η ομάδα δεν είναι προτεραιότητα.
Εγώ λέω ότι όλα τα παραπάνω ειπωθήκαν, δεν είναι φήμες, δεν είναι εικασίες, είναι γεγονότα.
Ειπώθηκε ότι εάν ξαναδημιουργηθούν προβλήματα, η ομάδα θα έχει την κατάληξη του τρίτου συμπολίτη μας?
Ειπώθηκε ότι εάν δεν λήξει η ιστορία με τον κορωνοιό και δεν αλλάξει η πολιτική κατάσταση δεν θα αλλάξει τίποτα στην ομάδα?
Ειπώθηκε ότι αυτήν τη στιγμή και λόγω δυσχερειών η ομάδα δεν είναι προτεραιότητα.
Εγώ λέω ότι όλα τα παραπάνω ειπωθήκαν, δεν είναι φήμες, δεν είναι εικασίες, είναι γεγονότα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ρωτάς ή απαντάς; Εγώ λέω ότι τίποτα απ' αυτά δεν ειπώθηκε.johnpet έγραψε:Έγινε προχθες επικοινωνία συνδέσμων με τον Ιβάν? Γιατί έμεινε κρυφή?
Νομίζω ότι τελευταία μου φράση είναι ξεκάθαρη.korfas έγραψε:Ρωτάς ή απαντάς; Εγώ λέω ότι τίποτα απ' αυτά δεν ειπώθηκε.johnpet έγραψε:Έγινε προχθες επικοινωνία συνδέσμων με τον Ιβάν? Γιατί έμεινε κρυφή?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnpet την Πέμ 16 Δεκ 2021, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείς να δημιουργήσεις σκοπίμως εντυπώσεις. Το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι λειτουργείς υπονομευτικά.
-
Τα λες μισά και κυρίως ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ!!
Για τα επεισόδια είπε ότι τέτοιες συμπεριφορές καταστρέφουν την ομάδα, όπως καταστράφηκαν άλλες ομάδες και έχει ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΟ!!!
Για τον κορωνοιό δεν θέλει να είσαι πυρηνικός φυσικός, για να ξέρεις ότι έχουν επηρεαστεί η μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρηματιών και Ιβάν δεν είναι η εξαίρεση.
Για την προτεραιότητα δεν το είπε ΠΟΤΕ! Άλλο υπάρχουν πολλές δυσκολίες, που τις είπε παραπάνω οικονομικές και πολιτικές και άλλο αυτό που πας να περάσεις.
Και γιατί δεν λες τίποτα για τον Γιώργο που δραστηριοποιείται ξανά, για να δείξει ο Ιβάν ότι ενδιαφέρεται ΠΟΛΥ!
Για τα επεισόδια είπε ότι τέτοιες συμπεριφορές καταστρέφουν την ομάδα, όπως καταστράφηκαν άλλες ομάδες και έχει ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΟ!!!
Για τον κορωνοιό δεν θέλει να είσαι πυρηνικός φυσικός, για να ξέρεις ότι έχουν επηρεαστεί η μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρηματιών και Ιβάν δεν είναι η εξαίρεση.
Για την προτεραιότητα δεν το είπε ΠΟΤΕ! Άλλο υπάρχουν πολλές δυσκολίες, που τις είπε παραπάνω οικονομικές και πολιτικές και άλλο αυτό που πας να περάσεις.
Και γιατί δεν λες τίποτα για τον Γιώργο που δραστηριοποιείται ξανά, για να δείξει ο Ιβάν ότι ενδιαφέρεται ΠΟΛΥ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DikefalosG4 την Πέμ 14 Απρ 2022, 09:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.