Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Δηλώστε με κι εμένα στους κράχτες εάν δεν έρθουν σοβαρές προσθήκες.
Αν και ακομα δεν ανησυχώ.
Αν και ακομα δεν ανησυχώ.
Εγώ πάντως θα είμαι από τους απέναντι,
έτσι για να έχει τζερτζελέ....

έτσι για να έχει τζερτζελέ....

Μου θυμίζει στα τοπικά εκεί κατά το Μάρτιο, που κοιτούσαμε τι δελτια είχαμε κ περνάμε τηλέφωνο μήπως μπορούσε να έρθει κανένας για να συμπληρώσουμε γιατί μας έλειπαν 3-4 παίκτες ακόμα.
Ρεμπε σε ευχαριστώ, έξω οι μιζεροι από εδώ.
Σήμερα δεν χρειάζεται καθόλου άγχος. Αγχώθηκαμε 2 μήνες για να μην έρθει το σήμερα.
Ρεμπε σε ευχαριστώ, έξω οι μιζεροι από εδώ.
Σήμερα δεν χρειάζεται καθόλου άγχος. Αγχώθηκαμε 2 μήνες για να μην έρθει το σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Δευ 05 Οκτ 2020, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ απ' ότι καταλαβαίνω ψάχνουμε μόνο αντικαταστάτη Πέλκα.
Αν φύγει θα αναπληρωθεί, αν μείνει θα μείνουμε ως έχει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μήπως έκλεισε κ ο αντικαταστάτης του ;laska4 έγραψε:το ινπαοκ λεει οτι εκλεισε φενερ οριστικα ο πελκας

Χρειαζόμαστε πιο έτοιμο παίχτη απ' τον Ισπανό πάντως..
Συμφωνώ απόλυτα, οποιοσδήποτε παίχτης και να έρθει τώρα (σοβαροί παίχτες δεν μένουν ελεύθεροι τελευταία μέρα των μεταγραφών, δεν βάλαμε μυαλό τόσα χρόνια τώρα) δεν θα αλλάξει την εικόνα, του χρόνου με υγεία.skalon έγραψε:Εσύ κράτησέ τον και περίμενε να σου κάνει μία περήφανη νίκη κάθε 6 μήνες.WestBlock4 έγραψε: Τεσπα ασχολήσου εσυ με το να ελπίζεις να φύγει ο προπονητης ελπίζω να το ήθελες κ μετα τη μπενφικα.
Εγώ και πριν τη Μπενφίκα, και μετά τη Μπενφίκα, και πριν το γαύρο και μετά το γαύρο ήθελα και θέλω να φύγει.
Γιατί 13-14 μήνες στην ομάδα μόνον αυτές τις 2 νίκες έκανε.
Και τις 2 με κατενάτσιο και τύχη.
Το πόσους αγώνες όμως έχασε (που δεν έπρεπε) δεν το λέμε...
Και από ουσία τίποτα, από θέαμα τίποτα, από προοπτική τίποτα, από ψυχολογία τίποτα.
Αν δεν φύγει, τουλάχιστον θα έχει έρθει ισάξιος, είναι ένα πρώτο βήμα με αυτά που γίνονται.Bono. έγραψε:Εγώ απ' ότι καταλαβαίνω ψάχνουμε μόνο αντικαταστάτη Πέλκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Δευ 05 Οκτ 2020, 11:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θελουμε παικτη με γκομενα με ευκολο αρχικο. Ο Πέλκας σκεφτόταν πως φαινεται το Κ στην καμερα.
Ας ερθει ξενος να έχει καμία Christina.
Με δύο δαχτυλα ενος χεριου τελειωνει το παραμύθι
Ας ερθει ξενος να έχει καμία Christina.
Με δύο δαχτυλα ενος χεριου τελειωνει το παραμύθι
tzoker έγραψε:Αν δεν φύγει, τουλάχιστον θα έχει έρθει ισάξιος, είναι ένα πρώτο βήμα με αυτά που γίνονται.Bono. έγραψε:Εγώ απ' ότι καταλαβαίνω ψάχνουμε μόνο αντικαταστάτη Πέλκα.
Αν δεν φύγει, δεν βλέπω να έρχεται τίποτα.
Μάλλον το σωστότερο είναι, αν βρουν αντικαταστάτη θα τον δώσουν, αν όχι θα κάτσει εδώ που κάθεται.
Και δεν βλέπω άλλη κίνηση.
- bersekeros
[youtube]dslnn0IztD4[/youtube]
Τhomas Murg
Κι άλλος από Rapid. Ζητήσαμε λένε από Κουτσολιάκο, αντικαταστάτη του Πέλκα για να τον αφήσουμε να φύγει.
Τhomas Murg
Κι άλλος από Rapid. Ζητήσαμε λένε από Κουτσολιάκο, αντικαταστάτη του Πέλκα για να τον αφήσουμε να φύγει.
Δεξι χαφ;Tupac έγραψε:Thomas Murg λένε Μετροσπόρ
Τι φάση;
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk