Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Δεν κατάλαβες την ερώτηση μου,δεν είπα ότι δεν είσαι ΠΑΟΚ ή ότι είσαι λιγότερο από εμένα.
Ορισμένες φορές γράφετε κάποιοι με τέτοιον τρόπο λες και πρέπει να σας απολογηθούν,ποιοι; Αυτοί που αν μη τι άλλο έχουν πείσει και τους πιο δύσπιστους για την αφοσίωση τους στην ομάδα,τώρα πλέον και με τίτλους και αήττητο πρωτάθλημα.
Δεν είναι λίγο οξύμωρο όλο αυτό; το ξέρω ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο,μπορούμε όμως εμείς να πούμε ότι δεν προσπαθούν γι'αυτό;
Μερικές φορές κάποιοι προσφεύγουν σε ειρωνικά πόστ,δε λέω ότι είναι σωστό,πρέπει όμως να δικαιολογείται σε ορισμένες περιπτώσεις,έχει μαλιασει η γλώσσα μας ρε παλικάρια,να απαντάμε στα ίδια και ίδια.
Ορισμένες φορές γράφετε κάποιοι με τέτοιον τρόπο λες και πρέπει να σας απολογηθούν,ποιοι; Αυτοί που αν μη τι άλλο έχουν πείσει και τους πιο δύσπιστους για την αφοσίωση τους στην ομάδα,τώρα πλέον και με τίτλους και αήττητο πρωτάθλημα.
Δεν είναι λίγο οξύμωρο όλο αυτό; το ξέρω ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο,μπορούμε όμως εμείς να πούμε ότι δεν προσπαθούν γι'αυτό;
Μερικές φορές κάποιοι προσφεύγουν σε ειρωνικά πόστ,δε λέω ότι είναι σωστό,πρέπει όμως να δικαιολογείται σε ορισμένες περιπτώσεις,έχει μαλιασει η γλώσσα μας ρε παλικάρια,να απαντάμε στα ίδια και ίδια.
Υπενθυμίζω ο Σαββίδης είπε ότι το χαφ θα είναι στην προετοιμασία.
Άρα υπόμονη λίγο ακόμα
Άρα υπόμονη λίγο ακόμα
Καλησπέρα σε όλους .
-διαβάζω για χιλιοστή φορά -Γράφω πρώτη φορά
Έχοντας παρακολουθήσει πολλούς φίλους να αναλύουν τη σκέψη τος για το φετινό ρόστερ και τη προσαρμογή στα θέλω του φερειρα έχω να αναφέρω τα εξής
- έχουμε πολλά εξτρέμ και κάποια από αυτά δεν μπορούν εύκολα να παίξουν πλαγιά χαφ.
Θεωρώ πως λυμνιος είναι ο πιο εύκολα προσαρμοσιμος στο 442 σαν πλάγιος χαφ. Ο Λάμπρου και και ο Ζαμπα λόγω ηλικίας θα προσαρμοστούν εύκολα. Ο ενρικε είναι τακτικά και συναισθηματικά αφελής. Ο μπισεσβαρ ο πιο ποιοτικός και αυτός που εύκολα θα συγκλίνει για να παίξει ρόλο δημιουργικού χαφ απαραίτητου στο 442 αφού στο κέντρο υπάρχουν 6άρια.
Σε όλο αυτό πρέπει να συμπεριλάβουμε και τον αρχηγό. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ πλάγιος χαφ εξτρέμ είναι.και στα 32 περισσότερο χαφ παρά εξτρέμ.το γεγονός δε ότι ψάχνουμε ΚΑΙ δεύτερο αριστερό μπακ παρά τις δηλώσεις του Γιώργου επι εποχής Ραζβαν καταδεικνύει πως ο φερειρα μάλλον για χαφ τον υπολογίζει.
Άρα (πιθανόν να είναι έτσι κάπως η σκέψη των ανθρώπων της ομάδας)
Κατά σειρά προτεραιότητας
Αριστερά : Μπισεσβαρ-Στοχ-Λάμπρου-ενρικε
Δεξιά : Βιερινια- Στοχ - ζαμπα -λυμνιος
Πολλοί μαζεύονται...
Μήπως κάποιοι πρέπει να μοσχοπουλήσουν γιατί δε θα βρίσκουν και πολύ χρόνο συμμετοχής για να αναιβασουν ακόμη παραπάνω τις μετοχές τους; Εκτός του ενρικε εννοώ
-διαβάζω για χιλιοστή φορά -Γράφω πρώτη φορά
Έχοντας παρακολουθήσει πολλούς φίλους να αναλύουν τη σκέψη τος για το φετινό ρόστερ και τη προσαρμογή στα θέλω του φερειρα έχω να αναφέρω τα εξής
- έχουμε πολλά εξτρέμ και κάποια από αυτά δεν μπορούν εύκολα να παίξουν πλαγιά χαφ.
Θεωρώ πως λυμνιος είναι ο πιο εύκολα προσαρμοσιμος στο 442 σαν πλάγιος χαφ. Ο Λάμπρου και και ο Ζαμπα λόγω ηλικίας θα προσαρμοστούν εύκολα. Ο ενρικε είναι τακτικά και συναισθηματικά αφελής. Ο μπισεσβαρ ο πιο ποιοτικός και αυτός που εύκολα θα συγκλίνει για να παίξει ρόλο δημιουργικού χαφ απαραίτητου στο 442 αφού στο κέντρο υπάρχουν 6άρια.
Σε όλο αυτό πρέπει να συμπεριλάβουμε και τον αρχηγό. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ πλάγιος χαφ εξτρέμ είναι.και στα 32 περισσότερο χαφ παρά εξτρέμ.το γεγονός δε ότι ψάχνουμε ΚΑΙ δεύτερο αριστερό μπακ παρά τις δηλώσεις του Γιώργου επι εποχής Ραζβαν καταδεικνύει πως ο φερειρα μάλλον για χαφ τον υπολογίζει.
Άρα (πιθανόν να είναι έτσι κάπως η σκέψη των ανθρώπων της ομάδας)
Κατά σειρά προτεραιότητας
Αριστερά : Μπισεσβαρ-Στοχ-Λάμπρου-ενρικε
Δεξιά : Βιερινια- Στοχ - ζαμπα -λυμνιος
Πολλοί μαζεύονται...
Μήπως κάποιοι πρέπει να μοσχοπουλήσουν γιατί δε θα βρίσκουν και πολύ χρόνο συμμετοχής για να αναιβασουν ακόμη παραπάνω τις μετοχές τους; Εκτός του ενρικε εννοώ
Ρε μηπως ξερουν οτι κανενας παικτης απο Ρωσια μεριά θα μεινει ελευθερος και για αυτο ειναι χαλαροι; Δεν εχω καμια πληροφορια.
Gawain1978 έγραψε:Ρε συ Μπάνε κατανοώ.Το θέμα όμως είναι να υπάρχει μία αμεροληψία.Ανευ λόγου και αιτίας ειρωνεύτηκε κάποιος όσους κάνανε "όνειρα" για παίκτη αξίας Γκουντελι.
Που είχε να αναφερθεί καιρό.
Ε του απάντησα και μάλιστα με επιχειρήματα.Το δικό μου ποστ θεωρήθηκε οφτοπικ.Το δικό του ον και μη επιλήψιμο.
Και το θέμα είναι ότι έχουμε φάει πολύ ειρωνία και επίθεση από άλλα μέλη για τον ίδιο λόγο.
Λες και απαιτήσαμε Πογκμπα ή Μπουσκετς ξέρω γω.
Οκ και ο Γκουντελι ή ο οποιοσδήποτε παίκτης ανάλογης αξίας είναι δύσκολο να έρθει αλλά όχι και ακατόρθωτο ώστε να μας ειρωνεύονται κάθε τόσο και λιγάκι
Να βάλουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας,λίγο ο ένας πίσω λίγο ο άλλος,μόνο έτσι υπάρχει καλή κουβέντα,άλλωστε δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι,εδώ μέσα όλοι ΠΑΟΚ είμαστε,μη γράφουμε τα αυτονόητα συνέχεια.
Και κάτι ακόμα,προς τζιμπαρο και πλοηγό, ρε μαλακες το παρακάνατε,ούτε ο μανιακός όταν είχε γαμηθει στο τρολαρισμα δεν έκανε έτσι.
Ξέρετε πόσο σας εκτιμώ και τους δύο,έχει γίνει λίγο κουραστικό όμως.
Η έλλειψή ειδήσεων οδηγεί σε κουραστικοτατη επανάληψη κάθε δεύτερο ποστ για τον κάτσε και τον κάθε κάτσε......
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν το αυτονόητο, δυστυχώς δεν περνάει από την κεφάλα μας.barlow4 έγραψε:με τη λειψανδρια που υπαρχει στα αμυντικα χαφ κ με τα διπλα κ τριπλα παιχνιδια που θα εχουμε φετος, καθολου κακος δεν ειναι για ροτεσιο με μικρες ομαδες.Δεν ειπε κανεις οτι ο ΠΑΟΚ δεν ανεβηκε επιπεδα σε σχεση με τον κατσε.Απλα για δευτερη τριτη αλλαγη τι περιμενετε να εχουμε.παικτη 700 χιλιαδων?η ειναι πιο ασφαλης επιλογη να βαλεις 19χρονο απο ακαδημιες.
μπανε, λυπαμαι που περναει ετσι προς τα εξω. προσωπικα νοιωθω οτι και λιγα λεω. μπαινω να διαβασω μεταγραφικα νεα και βλεπω γκρινια, απαιτησεις, απειλες προς την ΠΑΕ και takeover του φορουμ για να βγει οτι στραβο υπαρχει στα προσωπικα του καθενος εδω μεσα. λες και μπηκα σε intervention για γυναικες με συγχρονισμενη περιοδο νοιωθω. τεσπα, point taken. κανω ενα break να διευκολυνω την κατασταση. καλη συνεχεια.obanebane έγραψε:Gawain1978 έγραψε:Ρε συ Μπάνε κατανοώ.Το θέμα όμως είναι να υπάρχει μία αμεροληψία.Ανευ λόγου και αιτίας ειρωνεύτηκε κάποιος όσους κάνανε "όνειρα" για παίκτη αξίας Γκουντελι.
Που είχε να αναφερθεί καιρό.
Ε του απάντησα και μάλιστα με επιχειρήματα.Το δικό μου ποστ θεωρήθηκε οφτοπικ.Το δικό του ον και μη επιλήψιμο.
Και το θέμα είναι ότι έχουμε φάει πολύ ειρωνία και επίθεση από άλλα μέλη για τον ίδιο λόγο.
Λες και απαιτήσαμε Πογκμπα ή Μπουσκετς ξέρω γω.
Οκ και ο Γκουντελι ή ο οποιοσδήποτε παίκτης ανάλογης αξίας είναι δύσκολο να έρθει αλλά όχι και ακατόρθωτο ώστε να μας ειρωνεύονται κάθε τόσο και λιγάκι
Να βάλουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας,λίγο ο ένας πίσω λίγο ο άλλος,μόνο έτσι υπάρχει καλή κουβέντα,άλλωστε δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι,εδώ μέσα όλοι ΠΑΟΚ είμαστε,μη γράφουμε τα αυτονόητα συνέχεια.
Και κάτι ακόμα,προς τζιμπαρο και πλοηγό, ρε μαλακες το παρακάνατε,ούτε ο μανιακός όταν είχε γαμηθει στο τρολαρισμα δεν έκανε έτσι.
Ξέρετε πόσο σας εκτιμώ και τους δύο,έχει γίνει λίγο κουραστικό όμως.
slowcrow έγραψε:Ρε μηπως ξερουν οτι κανενας παικτης απο Ρωσια μεριά θα μεινει ελευθερος και για αυτο ειναι χαλαροι; Δεν εχω καμια πληροφορια.
Η Ρωσική αγορά μπορεί να είναι υπερτιμημένη άλλα βρίσκεις παιχταράδες με μικρό κόστος αγοράς,κυρίως λόγω της οικογένειας που έχει δεσμούς σε αυτή.
Εκεί που μπλέξαμε τώρα (Πορτογαλία) είναι πολύ βαθειά τα νερά,και από τη στιγμή που ο "μεγάλος" δεν έχει πρόσβαση τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.
Ήδη έχουμε φάει οπως φαίνεται μια φόλα με τον Κροατη (δεν είναι τόσο κακός όσο δείχνει,ίσως να μην έχει ταιριάξει με τους υπόλοιπους και ως χαρακτήρας,να δούμε τι θα γίνει) που δείχνει λίγος,δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν τα τελευταία χτυπήματα του Αυγούστου (ειδικά αν τα έχουμε καταφέρει να μπούμε τσ.λ,φτου φτου) είναι από εκεί και μάλιστα κάνοντας μεγάλο κρότο.
Προφανώς και είναι προτιμότερο για 5η λύση να έχεις έναν ταλαντούχο πιτσιρικά. Αλίμονο αν δεν μπορεί ένας παίκτης από τη κορυφαία ακαδημία να πάρει τη θέση του Κάτσε.barlow4 έγραψε:με τη λειψανδρια που υπαρχει στα αμυντικα χαφ κ με τα διπλα κ τριπλα παιχνιδια που θα εχουμε φετος, καθολου κακος δεν ειναι για ροτεσιο με μικρες ομαδες.Δεν ειπε κανεις οτι ο ΠΑΟΚ δεν ανεβηκε επιπεδα σε σχεση με τον κατσε.Απλα για δευτερη τριτη αλλαγη τι περιμενετε να εχουμε.παικτη 700 χιλιαδων?η ειναι πιο ασφαλης επιλογη να βαλεις 19χρονο απο ακαδημιες.
Ρε παιδιά μέχρι να έρθουν τα χαφ στον Κάτσε λέμε ...κάτσε δεν πας πουθενά. Χοχοχοχο.
Ακυρο ..λετε αυτο που βγηκε για βερντε προχθες για τις σχεσεις μανατζερ και αεχ ;(οτι ειναι χαλια), να βρισκεται απο πισω ο ΠΑΟΚ ;;
Ούτε κατά διάνοια δεν το είπα για να απέχετε από το φόρουμ,απλά είναι πολύ δύσκολος ο γαμημένος ο γραπτός ο λόγος και πολλά παιδιά (και εγώ μεσα) δεν μπορούν να εκφραστουν οπως αν ειχε ο ενας απενατι του τον άλλο.
Ας μη τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς,ας αφήσουμε να πέφτει και τίποτα κάτω.
Ας μη τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς,ας αφήσουμε να πέφτει και τίποτα κάτω.
-
Κοίτα bane.. Άποψή μου είναι ότι εδώ μέσα όλοι εκφράζουμε απόψεις.. Ούτε απειλεί κανένας την ΠΑΕ , ούτε ζητάει ευθύνες ούτε φυσικά πρέπει κάποιοι να αναλαμβάνουν ρόλο σερίφη εδώ μέσα (πέρα από τους mods εννοείται ,όταν χρειάζεται) Το να πει κάποιος ότι σήμερα 14/7/2019 η μεσαία γραμμή της ομάδας στερείται ποιοτικών λύσεων είναι ένα λογικό συμπέρασμα κατά τη γνώμη μου... Και φυσικά είναι δεκτή και η όποια ανησυχία.. Προφανώς και δεν κρατάμε όλοι όσοι εδώ μέσα εκφράζουμε απόψεις το τιμόνι της ομάδας, αλλιώς θα ξέραμε και θα κοιμόμαστε ήσυχοι..