σωστο το αρθρο του κολκα σημερα,οτι και αν λεμε.
Αν ο ιβιτς οντως ζητησε αυτους τους παιχτες,τοτε ανακαλω πολλα απο οσα του εχω συρει,διοτι οντως αντιληφθηκε ποιο ειναι το προβλημα,αλλο αν ο μιχελ και οι υπολοιποι δεν νιωσαν.
επισης μετα απο αυτα νομιζω πρεπει να παψουμε να τα χωνουμε στον ρουμανο,που ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα.Δηλαδη τα προηγουμενα χρονια που ειχαμε οτι προπονητες μπορεις να φανταστεις δεν βλεπαμε ανευρη ομαδα στο γηπεδο;φετος πρωτο παρουσιαστηκε το φαινομενο;
εξ αρχης μου φανηκε γελοια και αθλια η αποπομπη χαριση,κιτσιου η οποια ουδεποτε αιτιολογηθηκε ,μονο οπαδικες ιστοριες(πιθανον για αρκουδες) διαδιδονταν για τον ενα,τις οποιες ασφαλως δεν μπορεις να τις παρεις στα σοβαρα.
μετα ηρθε ο λεβεκ
και ευτυχως που εγινε το κρεσεντο τελευταια μερα (παρα πολυ αργα βεβαια) απο σαββιδη και κλεισαν και 4 ουσιαστικοι παιχτες.
τελος οι ηξεις αφιξεις προπονητων προφανως και δεν βοηθησαν την ομαδα.Δεν ηταν δειγμα σοβαρης ομαδας αυτο που εγινε στο θεμα και φυσικα δεν θα ειναι δειγμα σοβαρο αν αποπεμφθει και μαλιστα μεσουσης της σεζον ο ρουμανος.
οπως εχω αναφερει πολλακις δεν ειναι δυνατον ο γκαρσια να μην εχει ποστο στην ανδρικη ομαδα ως γενικος αρχηγος και να περιμενει να γινει προπονητης ξεκινωντας απο τους νεους.το ατου του γκαρσια ηταν η μεταδοτικοτητα του παθους και οι αρχες που εχει.Τακτικες και ιστοριες βρισκουμε και μονοι μας,υπαρχουν προφανως και καλυτεροι.
ελπιζω η ΠΑΕ να μηνε δωσε καμια αναλογη συμβουλη,που κατεληξε σε αυτο και οτι εγινε να ηταν δικια του αποφαση.Τελος παντων υπαρχουν και αλλοι που μπορουν ναπαιξουν τον ρολο του στην ομαδα...
μια φορα εγω βλεπω πως το μοντελο βρισκω εναν τυπο απο την ανατολη να κανει τις μεταγραφες,δεν εχει απλα αποτυχει,εχει υπονομευσει την ομαδα(δεν φταινε φυσικα οσοι ερχονται,αλλα αυτος που τους φερνει).τι τσιστιακοφ,τι μιχελ το αποτελεσμα ιδιο ακομα και ο αρνεσεν που ειχε παρουσια στην δυση,αμφιβαλλω αν δεν ειχε συμμετοχη στην μεταλιστ αν ερχοταν

ο οποιος και αυτος απετυχε.με τοσες σαρωτικες αλλαγες στο ροστερ σε ετησια βαση δεν μπορει να περιμενεις να δεις νοοτροπια πρωταθλητη
νοοτροπια μισθοφορου θα δεις.