Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Darkm4n »

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Για να δούμε ρε mens αν και την Κυριακή με τον Ατρόμητο δεν νικήσουμε που δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι τον βλέπω να ετοιμάζει βαλίτσες για σπίτι του στη Ρουμανία.
:pano:
Γιατί βλέπω την ομάδα μας δεν μπορεί να την coachάρει και όπως είπε ο White Ranger μάλλον με το αμυντικό ποδόσφαιρο που βλέπουμε με τέτοιο ποιοτικό roster δεν κάνει το παιδί όπως λέμε.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Ιάσονας έγραψε:Σε ποιανού τηθεση θα ζεστανει λημνιο και μυστακιδη? Δεν ειναι προσωπικό ρε ζοραν αλλά φαντάσου αυτο το πραγμα με αα να γινεται σε άλλες ομάδες στο εξωτερικό, να μιλαει ξερω γω η Μπαρτσελόνα για τον κροιφ επειδη πριν εικοσι χρόνια πηρε ενα κύπελλο Ισπανίας.
Εσυ εισαι φανατικός με τον άγγελο, δικαίωμα σου αλλά όταν υπαρχουν τόσες επιλογές δεν είναι τραβηγμένο να μας διχάζει τοσο ενα όνομα? Ειναι σαν να επιμενω εγω σε δεκαπέντε χρόνια οτι η λύση για τον ΠΑΟΚ είναι ο λουτσεσκου, οπως και να χει αδερφέ φαίνεται οτι δε θα σε πείσω ούτε και εσύ οποτε ας ευχηθουμε να πάρει φέτος ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και ας το αφήσουμε εκεί.
Υ.Γ. Σήμερα έκανε και ο Κουδας δηλώσεις έχει και αυτό την αξία του.

ειμαι φανατικος με τον Αγγελο, αλλα παντα αναλογα των συνθηκων. φανατικος ειμαι και με τον Σαντος (που δε μπορω να τον εχω τωρα) οπως ημουν και με τον Ιβιτς (πρωτος εγραψα οταν ανελαβε οτι ηρθε για μα μεινει κι οχι οπως λεγαμε κανα δυο παιχνιδια μεχρι να βρουμε κατι αλλο) μακαρι να ερχοταν ο Ιβιτς. τωρα θελουμε ενα προπονητη να μας ξερει καο να τον ξερουμε, δεν υπαρχει χρονος ουτε δικαιολογια να χαθει ο τιτλος, με τις πιο ευνοικες προυποθεσεις των τελευταιων 32 ετων.
ας παρουμε το πρωταθλημα κι ας κοουτσαρει οποιος να ναι
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Εάν δέν κερδίσεις τα επόμενα κρίσιμα μάτς ΤΕΛΟΣ !
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

DaRkFeaR έγραψε::arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Για να δούμε ρε mens αν και την Κυριακή με τον Ατρόμητο δεν νικήσουμε που δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι τον βλέπω να ετοιμάζει βαλίτσες για σπίτι του στη Ρουμανία.

Δευτέρα παίζουμε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Cantona4 έγραψε:ΥΓ. Αν σε κανα 4 χρόνια ο Tudor πάρει CL με την Juve ας καρφιτσώσουμε τα σχόλια γ'αυτόν στην αρχικη.

βασικά στα παπάρια μας αν πάρει και 3 συνεχόμενα CL με τη Γαλατά,
στον ΠΑΟΚ τα χε κάνει μουνί καπέλο και είχε μία νίκη σε 11 ματς
κόντευε να ισοφαρίσει το ρεκόρ του 1/12.

Οπότε μαζί με τα σχόλια να καρφιτσώνουμε και εκείνες τις αγωνιστικές
που καταλήξαμε 20-30 πόντους πίσω ξέρω γω.

Λίγο έλεος.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Cantona I will also bring Champions leauge with Barcelona. So give me PAOK, I will be coach in PAOKara.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Răzvan Lucescuι μην ο

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Με ατρόμητο το ματς ειναι π επικίνδυνο για να ανατιναχθεί το καλο κλίμα που υπαρχει στην ομαδα
Giorgos_Sketos

Δημοσίευση από Giorgos_Sketos »

Jairo έγραψε:Εάν δέν κερδίσεις τα επόμενα κρίσιμα μάτς ΤΕΛΟΣ !

Αν τα κερδίσει τι θα γίνει? Θα τον αφήσουμε να ζήσει για άλλα 5 ματς?
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

σωστο το αρθρο του κολκα σημερα,οτι και αν λεμε.
Αν ο ιβιτς οντως ζητησε αυτους τους παιχτες,τοτε ανακαλω πολλα απο οσα του εχω συρει,διοτι οντως αντιληφθηκε ποιο ειναι το προβλημα,αλλο αν ο μιχελ και οι υπολοιποι δεν νιωσαν.
επισης μετα απο αυτα νομιζω πρεπει να παψουμε να τα χωνουμε στον ρουμανο,που ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα.Δηλαδη τα προηγουμενα χρονια που ειχαμε οτι προπονητες μπορεις να φανταστεις δεν βλεπαμε ανευρη ομαδα στο γηπεδο;φετος πρωτο παρουσιαστηκε το φαινομενο;

εξ αρχης μου φανηκε γελοια και αθλια η αποπομπη χαριση,κιτσιου η οποια ουδεποτε αιτιολογηθηκε ,μονο οπαδικες ιστοριες(πιθανον για αρκουδες) διαδιδονταν για τον ενα,τις οποιες ασφαλως δεν μπορεις να τις παρεις στα σοβαρα.
μετα ηρθε ο λεβεκ :roll:
και ευτυχως που εγινε το κρεσεντο τελευταια μερα (παρα πολυ αργα βεβαια) απο σαββιδη και κλεισαν και 4 ουσιαστικοι παιχτες.
τελος οι ηξεις αφιξεις προπονητων προφανως και δεν βοηθησαν την ομαδα.Δεν ηταν δειγμα σοβαρης ομαδας αυτο που εγινε στο θεμα και φυσικα δεν θα ειναι δειγμα σοβαρο αν αποπεμφθει και μαλιστα μεσουσης της σεζον ο ρουμανος.

οπως εχω αναφερει πολλακις δεν ειναι δυνατον ο γκαρσια να μην εχει ποστο στην ανδρικη ομαδα ως γενικος αρχηγος και να περιμενει να γινει προπονητης ξεκινωντας απο τους νεους.το ατου του γκαρσια ηταν η μεταδοτικοτητα του παθους και οι αρχες που εχει.Τακτικες και ιστοριες βρισκουμε και μονοι μας,υπαρχουν προφανως και καλυτεροι.
ελπιζω η ΠΑΕ να μηνε δωσε καμια αναλογη συμβουλη,που κατεληξε σε αυτο και οτι εγινε να ηταν δικια του αποφαση.Τελος παντων υπαρχουν και αλλοι που μπορουν ναπαιξουν τον ρολο του στην ομαδα...

μια φορα εγω βλεπω πως το μοντελο βρισκω εναν τυπο απο την ανατολη να κανει τις μεταγραφες,δεν εχει απλα αποτυχει,εχει υπονομευσει την ομαδα(δεν φταινε φυσικα οσοι ερχονται,αλλα αυτος που τους φερνει).τι τσιστιακοφ,τι μιχελ το αποτελεσμα ιδιο ακομα και ο αρνεσεν που ειχε παρουσια στην δυση,αμφιβαλλω αν δεν ειχε συμμετοχη στην μεταλιστ αν ερχοταν :roll: ο οποιος και αυτος απετυχε.με τοσες σαρωτικες αλλαγες στο ροστερ σε ετησια βαση δεν μπορει να περιμενεις να δεις νοοτροπια πρωταθλητη
νοοτροπια μισθοφορου θα δεις.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

τωρα τον δεκεμβρη ειναι ευκαιρια να κλεισουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αριστερο μπακ(αν δεν μποριε να συνεχισει ο λεβεκ) και δυο εξαρια(κανιας,κατσε δεν χρησιμοποιουνται αρα;επισης και με αυτους μεσα παλι εναν τον θελουμε)
τελος αν δεν μπορουν μακ και μυστακιδης να παιξουν φορ τοτε θελουμε και φορ διαφορετικου τυπου απο πριγιο

εννοειται δεν πρεπει να παμε σε αλλαγη προπονητη εκτος και αν βρηκαν τον μουρινιο να φερουν

και καλο ειναι αυτοι οι τεχνικοι μας διευθυνταδες το καλοκαιρι να μην αλλαξουν παλι μιση ομαδα!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

"Η σοβαροφάνεια σκοτώνει την σοβαρότητα", να του πείτε του σαλιαρομουσάτου, που τον έκανε Π.Α.Ο.Κ.τσή (κι αυτόν) ο ευρωΒΟΛΕΥΤΗΣ και όλη η υπόλοιπη συντροφιά του δαχτυλιδιού", τρουπώνοντας τον στον Π.Α.Ο.Κ.!!

Έλεος πια με αυτόν τον "κουμανταδόρο" του Π.Α.Ο.Κ. των συνεχών αποτυχιών, εδώ και 10 χρόνια...Ε Λ Ε Ο Σ !!
Που του φταίνε οι Τεχνικοί Διευθυντάδες και ΠΟΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ/ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ που "τα χώνουν στον Π.Α.Ο.Κ."!!!!

Το χει μάθει καλά το κόλπο πια ο σαλιάρης, η γλίτσα αυτή, που πρέπει να κυκλοφοράει μόνο τουμπανιασμένη...
Είδε πάλι αναταραχή στην ομάδα και τρέχει να φέρει πίσω τους κολλητούς του, που μας γ@μησαν παλιότερα!!!!
"Ε ρε Ζησάκος που μας χρειάζεται", σκέφτομαι ώρες ώρες...
"Γνήσιο" Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο D.N.A., που "μας λείπει"!
Άλλωστε γι αυτόν "βαράει τα όργανα" ο πόλκας, το καταλάβατε ή μήπως πρέπει να το ζωγραφίσω κιόλας?
Ε χοντροσαλιαρομουσάτε? Τι λες, μιας και μας διαβάζεις καθημερινά? :evil:

Υ.Γ. Ααααααα...να μην ξεχάσουν να φέρουν πίσω και τον κυρ Νίκο, γιατί πιάσαν σκόνη κάτι συμβόλαια... :twisted:
Giorgos_Sketos

Δημοσίευση από Giorgos_Sketos »

Παλαιολόγε εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο κόλκας και ο κάθε κόλκας είχε τη λίστα του Ίβιτς και πώς θα ήταν δυνατόν άλλωστε. Εκτίμήσεις κάνει όπως όλοι μας με βάση τις αδυναμίες της προηγούμενης χρονιάς. Απλά είναι γνωστό το κόμπλεξ του συγκεκριμένου με τον Μίχελ και τα παρουσιάζει έτσι ώστε να του φορτώσει όλα τα κακώς κείμενα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε μεταξύ Ιβάν και Βλάνταν.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

εκτιμησεις που τις παρουσιαζουν σαν γεγονοτα. Δημοσιογραφια σου λεει μετα.Απλα βρισκουν τροπο να την καρφωνουν στον Μιχελ,επειδη δεν κανει δουλειες με αυτους που θελουν.

Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι πως μετα τα γεγονοτα με πλατανια στο τηγανι και λεωφορο με μας,που τον ειχαν πρωτοσελιδα γαυροι και βαζελοι,απειλησαν οτι θα κοψουν τις δουλειες με τον αδερφο του που ειναι μανατζερ και ισως δεχθηκε απειλες οικογενειακως η αυτος η ο αδερφος του π.χ
Μην ξεχνατε με το που καταθετει ο Αποστολοπουλος πως δεχτηκε ξυλο απτους γαυρους,βγαινει ο Ιλια Ιβιτς και λεει πως του ειπα να μην το κανει και δεν ειμαι μανατζερ του πλεον.Σαν να ηθελε να πει στους γαυρους οτι παιδια δεν του ειπα εγω να καταθεσει,μην με βαλετε στο στοχαστρο και μην χαλαστουμε κιολας. Και υπο μια εννοια ηρθε και σε ριξη με την ομαδα που δουλευε ο αδερφος του,δηλαδη τον ΠΑΟΚ γιατι πηρε θεση υπερ των αντιθετων συμφεροντων.

Συν τις απειλες που ειχε αναφερει ο Σαββιδης οτι δεχτηκε και θα τα πηγαινε στον Αρειο Παγο.

Μετα αρχισε το παρτυ των ΑΡΔ κατα του Μιχελ,ενω ο ιδιος δηλωσε πως προσπαθησε να πεισει τον Ιβιτς να μεινει με καθε τροπο.
Cantona4

Δημοσίευση από Cantona4 »

Sick Bastard έγραψε:
Cantona4 έγραψε:ΥΓ. Αν σε κανα 4 χρόνια ο Tudor πάρει CL με την Juve ας καρφιτσώσουμε τα σχόλια γ'αυτόν στην αρχικη.

βασικά στα παπάρια μας αν πάρει και 3 συνεχόμενα CL με τη Γαλατά,
στον ΠΑΟΚ τα χε κάνει μουνί καπέλο και είχε μία νίκη σε 11 ματς
κόντευε να ισοφαρίσει το ρεκόρ του 1/12.

Οπότε μαζί με τα σχόλια να καρφιτσώνουμε και εκείνες τις αγωνιστικές
που καταλήξαμε 20-30 πόντους πίσω ξέρω γω.

Λίγο έλεος.

Δεν είμαι φαν του Τούντορ, απλά αυτό που λέω είναι ότι και εκεί πέρσι πήγε να σπάσει ρεκόρ ηττών, τον κράτησαν και φέτος κάτι δείχνει. Ίσως πρέπει να κάνουμε και εμείς το ίδιο με τον Λουτσέσκου και τον κάθε Λουτσέσκου.
Paoki Sweden δεν ξέρω αν θα πάρεις CL με την Barcelona, αλλά εάν γίνεις ποτέ προπονητής στον ΠΑΟΚ δε θα ήθελες να σε κρίνουν μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”