31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- abc_o_ karpouzas
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
βλεπω τα ...βιντεακια...με τον πασχα που ανεβασε ο αδερφος....
και η πρωτη μου σκεψη ειναι αυτη.....
καλα ρε εμεις δεν μπορουμε εναν τετοιον τερματα να βρουμε??
εαν ...κρυψουμε το ονομα και την ομαδα... υπαρχει καποιος απο εδω μεσα με βαση ...την εικονα...να μην τον ηθελε στην ομαδα??
και η πρωτη μου σκεψη ειναι αυτη.....
καλα ρε εμεις δεν μπορουμε εναν τετοιον τερματα να βρουμε??
εαν ...κρυψουμε το ονομα και την ομαδα... υπαρχει καποιος απο εδω μεσα με βαση ...την εικονα...να μην τον ηθελε στην ομαδα??
Ειναι πολυ καλο τερμα. Πολυ πολυ καλο. Δεν θα βρουμε αλλον ευκολα τετοιας ποιοτητας. Αλλα ας οψεται το κουσουρι μας που θελουμε να τρωμε τα παιδια μας. Θυμομαστε το ματς της Μπενφικα αλλα ξεχναμε τα περσυνα στο τελικο το ματς με Σπαρτακ το πεναλτυ με την Μιντιλαντ την αποκρουση με Μαρσειγ και και και.
Πασχα μεινε παλικαρε και μην μας ακους εμας.
Πασχα μεινε παλικαρε και μην μας ακους εμας.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει κατεβάσει ρολά λαίμαι!
[youtube]d-9sT6-qoeI[/youtube]
[youtube]d8xhPrNsKiw[/youtube]
ωραιος τερματας αυτος στα βιντεα. Ποσο κανει;
Ο Πασχαλάκης είναι ένας καλός τερματοφυλακας που δούλεψε σκληρά και από τον πανθρακικο και τα Γιάννενα βρέθηκε στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Αν ήταν σούπερ θα πήγαινε σε ανώτερο πρωτάθλημα εννοείτε. Από εκεί και πέρα η διαχρονική ανικανότητα του οργανισμού να εκμεταλευτει τα εκατομμύρια του ευεγερτη μας κάνουν να ανακυκλωνουμε τα ίδια ονόματα εδώ και χρόνια. Είπαμε αν μπορούσαμε θα παίζαμε με Κουδα και Παριδη ακόμα στον Πασχαλακη και τον Μπισε θα κολλήσουμε. Η θέση του τερματοφυλακα θέλει πολλά φράγκα τα οποία αν δεν θέλουμε να δώσουμε εννοείται να μείνει ο Πασχαλακης και ας μοιάζει η ομάδα με δημόσιο που αν παίζεις απλά καλά παίρνεις σύνταξη.
δεν είναι κακός ο πασχαλάκης
έχει βγάλει μεγάλες αποκρούσεις και έχει δώσει βαθμούς
το θέμα είναι αν μπορούν τα τσακάλια μας να φέρουνε καλύτερο
πόσοι από εμάς το πιστεύουμε? εγώ πάντως, όχι...
έχει βγάλει μεγάλες αποκρούσεις και έχει δώσει βαθμούς
το θέμα είναι αν μπορούν τα τσακάλια μας να φέρουνε καλύτερο
πόσοι από εμάς το πιστεύουμε? εγώ πάντως, όχι...
- ΑποστόληςΑ
Τα βίντεο αυτά είναι η καλύτερη απόδειξη ότι δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για έναν παίκτη μόνο από το youtube. Εκτός αν βγει και άλλο βίντεο με τις γκάφες του.
Θα συμφωνήσω ότι ο παίκτης είναι για 600-700Κ. Όχι για παραπάνω. Τριετές μέχρι 2Μ δηλαδή. Αν δεν του κάνουν ας ακολουθήσει τον Πριγιο που θαμπώθηκε από τα πετροδολλάρια.
Θα συμφωνήσω ότι ο παίκτης είναι για 600-700Κ. Όχι για παραπάνω. Τριετές μέχρι 2Μ δηλαδή. Αν δεν του κάνουν ας ακολουθήσει τον Πριγιο που θαμπώθηκε από τα πετροδολλάρια.
Ο Πασχαλάκης είναι ένας αρκετά καλός τερματοφύλακας με πολύ καλά ριφλέξ κακές εξόδους και κάκιστος με τη μπάλα στα πόδια. Το καλοκαίρι συμπληρώνει τα 33 και μπαίνει στα 34 έτη, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ικανότητες του. Δε θα ήταν κακό για την ομάδα να παραμείνει ως δεύτερος με ένα συμβόλαιο 2+1 ετών και αμοιβή γύρω στα 500 χιλιάρικα ανά έτος.
Αν προσδοκά κάτι καλύτερο για τον εαυτό του τότε τον ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερε, ώρα καλή στην πρύμνη του κι αέρα στα πανιά του.
Αν προσδοκά κάτι καλύτερο για τον εαυτό του τότε τον ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερε, ώρα καλή στην πρύμνη του κι αέρα στα πανιά του.
Δε θα έμενε με τα 500χιλ θα πάει στους Άραβες που του δίνουν 1,5 3ετές και εγώ να ήμουν κ εσύ δε μέναμε!papwolf έγραψε:Ο Πασχαλάκης είναι ένας αρκετά καλός τερματοφύλακας με πολύ καλά ριφλέξ κακές εξόδους και κάκιστος με τη μπάλα στα πόδια. Το καλοκαίρι συμπληρώνει τα 33 και μπαίνει στα 34 έτη, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ικανότητες του. Δε θα ήταν κακό για την ομάδα να παραμείνει ως δεύτερος με ένα συμβόλαιο 2+1 ετών και αμοιβή γύρω στα 500 χιλιάρικα ανά έτος.
Καλη τύχη στη νέα του ομάδα λοιπόν και ευχαριστούμε όσα έδωσε στην Ομάδα μας.
Τα βίντεο είναι για άλλους, αλίμονο αν χρειαζόμαστε βίντεο για κάποιον που βλέπουμε 2 φορές την εβδομάδα τα τελευταία 5 χρόνια.
Επίσης ριφλέξ ο Άλεξ έχει απίστευτα, εννοείται ότι σε αυτά που δείχνει το βίντεο είναι εξαιρετικός. Αλλού έχει θέμα και για αυτό δε βγάζεις ποτέ συμπέρασμα για τερματοφύλακα από βίντεο.
Για 700 εννοείται να ανανεώσει, δύσκολα θα βρούμε έτσι και αλλιώς καλύτερο, εγώ τον θέλω παρά τα κάποια στραβά του.
Τώρα αν ζητάει 1, ε τι να κάνουμε,δεν είναι παράλογο να τα βρίσκει πολλά η ΠΑΕ. Και δεν ξέρουμε και τι έχει ο Μπότο στη λίστα του.
Επίσης ριφλέξ ο Άλεξ έχει απίστευτα, εννοείται ότι σε αυτά που δείχνει το βίντεο είναι εξαιρετικός. Αλλού έχει θέμα και για αυτό δε βγάζεις ποτέ συμπέρασμα για τερματοφύλακα από βίντεο.
Για 700 εννοείται να ανανεώσει, δύσκολα θα βρούμε έτσι και αλλιώς καλύτερο, εγώ τον θέλω παρά τα κάποια στραβά του.
Τώρα αν ζητάει 1, ε τι να κάνουμε,δεν είναι παράλογο να τα βρίσκει πολλά η ΠΑΕ. Και δεν ξέρουμε και τι έχει ο Μπότο στη λίστα του.
-
Υπαρχει ομαδα στον πλανητη γη που εχει κανει προσφορα στον πασχαλακη;
Αν ναι ,ποια και τι λεφτα τον προσφερει.
Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει τον κοσμο.
Μυστικο ειναι;
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι τον ζηταει ο ΚΑΝΕΝΑΣ.
Αν ναι ,ποια και τι λεφτα τον προσφερει.
Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει τον κοσμο.
Μυστικο ειναι;
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι τον ζηταει ο ΚΑΝΕΝΑΣ.
- PAOK_Antarctica
Υπάρχει ομάδα που έχει κάνει προσφορά για οποιονδήποτε παίκτη μας;
Άρα όλοι μπούλο.
Άρα όλοι μπούλο.
Οσον αφορά το δυνατό του σημείο, τα reflexes, να επισημάνω ότι στα βιντεάκια υπάρχουν highlights απο πιο παλιές χρονιές που ήταν νεότερος. Πολλά τέρματα που έσωσε τότε, με εντυπωσιακές επεμβάσεις, φέτος δεν θα μπορούσε να τα βγάλει.Tolaros έγραψε: Επίσης ριφλέξ ο Άλεξ έχει απίστευτα, εννοείται ότι σε αυτά που δείχνει το βίντεο είναι εξαιρετικός. Αλλού έχει θέμα και για αυτό δε βγάζεις ποτέ συμπέρασμα για τερματοφύλακα από βίντεο.
Τι έχει γραφτεί....
Για τον Πασχαλάκη ενδιαφερόταν η Αλ Νασρ του Ριάντ.
Για τον Βαρέλα και τον Μιτρίτσα ενδιαφέρεται η Κραϊόβα.
Για τον Πασχαλάκη ενδιαφερόταν η Αλ Νασρ του Ριάντ.
Για τον Βαρέλα και τον Μιτρίτσα ενδιαφέρεται η Κραϊόβα.
-
PAOK_Antarctica έγραψε:Υπάρχει ομάδα που έχει κάνει προσφορά για οποιονδήποτε παίκτη μας;
Άρα όλοι μπούλο.
Ελευθερος μενει.
Το οτι ολοι οσοι μενουν ελευθεροι εχουν προσφορες απο τον ΚΑΝΕΝΑ κατι λεει.
Τ
-
Για να ειμαι δικαιος απεναντι του βελτιωθηκε ΛΙΓΟ στο εξης.
ΟΤΑΝ η μπαλα παει δεκα μετρα εξω απο την εστια ,πεφτει λιγοτερο συχνα προσπαθωντας να κανει κατι που μονο αυτος καταλλαβαινει.
ΟΤΑΝ η μπαλα παει δεκα μετρα εξω απο την εστια ,πεφτει λιγοτερο συχνα προσπαθωντας να κανει κατι που μονο αυτος καταλλαβαινει.