Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

Καμια απο τις θςσεις που παραθετεις δεν μίλησε ο μιχελ. Παιδια να μην δημιουργουμε λανθασμενες προσδοκίες, ειναι σημαντικο. Απλα το αναφερω για να μην γινονται παρεξηγήσεις. Κωτσα μην με παρεξηγείς δεν ειναι προσωπικο. Καλη επιτυχια στην εξεταστικη!

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

che4 έγραψε:
paoktzis έγραψε:
Lacedaemonian έγραψε:Ο βΛΑΝΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΑΜ ΧΑΦ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΑΣΣΑ
σωστος αρα μαλλον ειναι λαθος μιχελ η δεν το εξυγησε σωστα ετσι κι αλλιως ρε παιδια οπως ειπα και ποιο πανω δεν βγαινουν τα χαφ αν ειμασε μονο 4 θελουμε αλλον εναν τουλαχιστον

Ρε αδερφε πωλήθηκε ο κάτσε
ποσα πηραμε?
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Scientist@PAOK έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:Λογικά με Τζαλμά και παραμονή Μακ κλείσαμε στα εξτρεμ, δεν ξέρουμε κάτι ακόμα για παραμονή Ζάιρο, Κοροβέση, ένας απ τους δύο σίγουρα θ αποχωρήσει μπορεί και οι δύο...τέλος αν πουληθεί ο Μακ τότε πάμε και για άλλο εξτρεμ αξίας, αυτό κατάλαβα.
Επίσης ψάχνουμε 6άρι σκύλο και επιτέλους δεκάρι!!!
Ρε παλικαρε γιατι τα μπερδευεται ετσι?? το 6αρι σκυλο ποτε τον ακουσες? επισης ο ζαιρο ειναι περιουσιακο στοιχειο του ΠΑΟΚ, μικρος με prospect. Στα πλαι οφφ μια χαρα ηταν μεσα στα πλανα του ιβιτς πριν τον τραυματισμο και νομιζω οτι ειναι ανετα μεσα στην 20αδα παιχτων που θελει. Οπως επισης ειπε ο μιχελ συνεχιζουμε απο την περσινη βαση, καποιοι παιχτες προσαρμοστηκαν γρηγορα και εγιναν παιχτες-κλειδια της ομαδας (ροντιγκες, τσιμιροτ) ενω καποιοι αλλοι θελουν λιγο περισσοτερο χρονο στην ομαδα για να προσαρμοστουν. Αυτος για μενα ειναι φωτο ζαιρο οπου εδειξε πολλα στοιχεια αλλα θελει προσαρμογη στην ομαδα (κυριως να παιζει στην θεση του λεω εγω) αλλα και να βελτιωθει σε θεμα τακτικης.

φίλε μου εγώ σου λέω τι κατάλαβα απ τα λεγόμενα, επειδή απέφυγε να πει ποιοι θα αποχωρήσουν και φυσικά δε μπορούμε να χουμε 6 και 7 εξτρεμ για δυο θέσεις...εκτιμώ οι δύο βασικότεροι υποψήφιοι είναι Κόρο και Ζάιρο.
Για τον Ζάιρο προσωπικά εγώ τον εκτιμώ κ επειδή ξαναείδα απ την αρχή τα ματς των πλει οφ όταν έπαιξε ο Ζάιρο ήταν απ τους καλύτερους του γηπέδου και φυσικά δε θα τον έδιωχνα.

για το 6άρι σκύλο ε ντάξει μια καψούρα έχουμε κ εμείς!
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

σκυλο ειχαμε και μαλιστα σκυλαρο παιχταρα
ΝΟΜΠΟΑ λεγοτανε αλλα τον βγαλαμε αχρηστο και αυτον
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

pisakaipoupoula έγραψε:
Scientist@PAOK έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:Λογικά με Τζαλμά και παραμονή Μακ κλείσαμε στα εξτρεμ, δεν ξέρουμε κάτι ακόμα για παραμονή Ζάιρο, Κοροβέση, ένας απ τους δύο σίγουρα θ αποχωρήσει μπορεί και οι δύο...τέλος αν πουληθεί ο Μακ τότε πάμε και για άλλο εξτρεμ αξίας, αυτό κατάλαβα.
Επίσης ψάχνουμε 6άρι σκύλο και επιτέλους δεκάρι!!!
Ρε παλικαρε γιατι τα μπερδευεται ετσι?? το 6αρι σκυλο ποτε τον ακουσες? επισης ο ζαιρο ειναι περιουσιακο στοιχειο του ΠΑΟΚ, μικρος με prospect. Στα πλαι οφφ μια χαρα ηταν μεσα στα πλανα του ιβιτς πριν τον τραυματισμο και νομιζω οτι ειναι ανετα μεσα στην 20αδα παιχτων που θελει. Οπως επισης ειπε ο μιχελ συνεχιζουμε απο την περσινη βαση, καποιοι παιχτες προσαρμοστηκαν γρηγορα και εγιναν παιχτες-κλειδια της ομαδας (ροντιγκες, τσιμιροτ) ενω καποιοι αλλοι θελουν λιγο περισσοτερο χρονο στην ομαδα για να προσαρμοστουν. Αυτος για μενα ειναι φωτο ζαιρο οπου εδειξε πολλα στοιχεια αλλα θελει προσαρμογη στην ομαδα (κυριως να παιζει στην θεση του λεω εγω) αλλα και να βελτιωθει σε θεμα τακτικης.

φίλε μου εγώ σου λέω τι κατάλαβα απ τα λεγόμενα, επειδή απέφυγε να πει ποιοι θα αποχωρήσουν και φυσικά δε μπορούμε να χουμε 6 και 7 εξτρεμ για δυο θέσεις...εκτιμώ οι δύο βασικότεροι υποψήφιοι είναι Κόρο και Ζάιρο.
Για τον Ζάιρο προσωπικά εγώ τον εκτιμώ κ επειδή ξαναείδα απ την αρχή τα ματς των πλει οφ όταν έπαιξε ο Ζάιρο ήταν απ τους καλύτερους του γηπέδου και φυσικά δε θα τον έδιωχνα.

για το 6άρι σκύλο ε ντάξει μια καψούρα έχουμε κ εμείς!
Αδερφε μου, κυριως ποσταρα το παραπανω για το 6αρι. Επειδη καποια παιδια δεν ακουσαν την συνεντευξη και θα μπουν και θα δουν το ποστ σου που λεει ξεκαθαρα (οχι οτι ειναι δικη σου προτιμηση) οτι ψαχνουμε για 6αρι σκυλο. Τον ζαιρο τον πιστευω και εγω και προσπαθησα να αναφερω ενα κοματι που ειπε ο μιχελ και νομιζω οτι αναφερεται για αυτον. Φετος θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα χρονια! Κυριως αν εχουμε βρει επιτελους τον προπονητη..ολα τα αλλα ερχονται!

Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

K_geo έγραψε:επίσης έχω τεράστια περιέργεια να δω πως θα εκμεταλλευτούμε τον Μυστακίδη που τη χρονιά που μας πέρασε έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει ΚΑΙ ώς 2ο φορ... :roll:
Αυτο ειναι ενα απ τα 2-3 πραγματακια που θελω να δω και εγω.Τον πιστευω πολυ τον Μυστα ως 2ο φορ.Αν δεν ερθει τελικα ο Φανουρης νομιζω θα μοιρασει το χρονο του μεταξυ 2ου επιθετικου(περισσοτερο)και λιγοτερο πλαγιου
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

goran 64 έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:
che4 έγραψε:4-3-3 με δυο αμ χαφ

δηλ κλασικη σαντια 4-2-3-1

δηλωση ιβιτς
Δεν είναι θέμα "ειδικότητας με το ποδόσφαιρο"... είναι απλή λογική... και ρεαλισμός...
GiorgosAtha έγραψε:Ο Vlado λογικό είναι να βαδίσει πάνω στα βήματα του "πατέρα" του (Santos)... και από εκεί και πέρα θα κοιτάξει να "εμπλουτίσει"...
;) ;) ;)
Δήλωσε ολοφάνερα ότι "Θα παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο" και επίσης ότι "θέλουμε ψάχνουμε έναν πολύ γρήγορο αμυντικό γιατί στο 75% των αγώνων με αντίπαλες κλειστές άμυνες θα είμαστε με την άμυνα ψηλά"... :shock:

Αυτά (ευτυχώς) δεν μου θυμίζουν κανέναν Σάντος που μετα το 1-0 με Βέροια στην Τούμπα, μετά το 60 τους γυρνούσε στην άμυνα και ψάχναμε καμιά τελική με αντεπιθέσεις... :o :o

Κλαςςικος γκοραν διαφωνία για τη διαφωνία

Αδερφε ο κοουτς είπε 4-3-3 με δυο αν χάφ

Αυτο έπαιζε παντα ο σαντος

Τωρα ποσο επιθετικά η αμυντικά θα παίζεις ειναι αλλο θέμα το σύστημα εχει σχέση με τη διάταξη της ομάδας και οχι με την επιθετικότητα της

Εχω δει ομάδες να παίζουν το ίδιο ακριβώς σύστημα η μια πνιγεί τον αντίπαλο και η άλλη κλείνετε στα καρέ

Η διάταξη 4-3-3 με δυο αν χάφ δηλ. 4-2-3-1 οχι απλα ειναι σαντια που έγραψα αλλα ο σαντος την έφερε στην Ελλάδα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

paoktzis έγραψε:
bane1980 έγραψε:Για τις θέσεις που λέτε μίλησε ξεκάθαρα για μεταγραφές ή μπορεί να καλυφθούν και από επιστροφές;

Πχ μην περιμένουμε 9 / 10 και μας πουν, να ο Φανούρης.
δεν νομιζω, παντος για φορ μαλλον δεν θα παμε για ονομα γιατι ειπε για παιχτη που θα βοηθαει τον κλαους οχι για παιχτη που θα παιζει και θα τον βοηθαει ο κλαους
Άμα δείτε κανέναν Μανούσο της Καλλονής μην κλαίτε... :D Μόνο για βοήθειες θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς... ;)

Υ.Γ. Θα σουτάρει και καλά (αποδεδειγμένο από αγώνες μας) έξω απ την περιοχή για το χατίρι του Σεραφείμ... :lol:
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Ποια ειναι η 20αδα δεδομενου οτι προς τον παρον μακ-κατσε ειναι στην ομαδα και θα γινουν συνολικα 6-7 μεταγραφες?

Άβαταρ μέλους
goran 64

Lacedaemonian έγραψε:Σημαντικες θα ειναι οι επενδυσεις στο προπονητικο κεντρο(500 εξτρα τετραγωνικα με τζακουζια,κρυογενετικες κλπ) που θα ολοκληρωθουν σε 2 μηνες καθως και η στελεχωση του προπονητικου τιμ με ανθρωπους για την αποθεραπεια των παικτων.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,οι θλασεις μας διαλυσανε περυσι
Επίσης ο Βλάντο ζήτησε απ όσους μείνουν περισσότερο επαγγελματισμό!!!! :shock: :shock:

Αυτό είναι ακόμα σημαντικότερο θαρρώ!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ρε παιδια ειπε ο Μιχελ οτι στα γραφεια ειναι ο Djalma Campos;;;;Τι γινετε γιατι δεν τον ανακοινωνουν;;;;Αντε να κλεισει και αυτος να παμε παρακατω....
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

GiorgosAtha έγραψε:#Ivic "Χρειαζόμαστε παίκτες που είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός αλλά και καλοί στο σκοράρισμα"

#Ivic "Στα χαφ θέλουμε παίκτες με επιθετική άμυνα και έφεση στην προώθηση του παιχνιδιού"

#Ivic "Ο σέντερ μπακ θα πρέπει να είναι καλός τόσο στο παιχνίδι με την μπάλα αλλά να είναι και γρήγορος"

ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Γυρε στον ωμο μου
και κλαψε .........τέκνο μου.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sera4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Εγω δεν ειδα να λεει καπου οτι φευγει ο μακ.λεει οτι συζητανε..ας μην το θεωρουμε δεδομενο..
ειπε σε μια αποστροφη του λογου του πιο μετα ο μιχελ οτι ο μακ μαλλον φευγει...
Δεν την ειδα ζωντανα..;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

thanasakiss4 έγραψε:«Οι μεταγραφές θα είναι περίπου 6-7. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά έχουμε προβλήματα σε κάποιες θέσεις και για αυτό ψάχνουμε παίκτες για τις θέσεις αυτές. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος, είχαμε 1.06 γκολ ανά παιχνίδι και είναι μεγάλο ποσοστό για ομάδα που διεκδικεί υψηλές θέσεις. Για αυτό ψάχνουμε τερματοφύλακα και αμυντικό. Έχουμε ήδη αποκτήσει έναν παίκτη που παίζει δεξιά στην άμυνα και αριστερά αλλά και δεξί χαφ στο 4-4-2. (σ.σ. τον Μάτος). Έχουμε πάρει έναν μέσο (σ.σ. τον Σάχοφ), θέλουμε ένα στόπερ, έναν τερματοφύλακα, έναν εξτρέμ και δύο παίκτες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ένα 10άρι και έναν επιθετικό, για να βοηθάει τον Κλάους» είπε ο Μίχελ, δίνοντας ακριβώς το στίγμα που κινείται ο ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό «παζάρι»

Δεν ειπε για αμ.χαφ ο μιχελ,αυτο που είπε ειναι οτι σε περιπτωση πωλησης μακ ακομη ενα πλαγιο αν θυμαμαι καλα
Ο σασταλεγάκιας της γειτονιάς σας σας εύχεται καλό καλοκαίρι...

Τ σ ί μ ι ρ ο τ...το πιο μοντέρνο 6άρι!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Απο το ροστερ της Νιουκαστλ θα μπορύσε αραγε να ψωνίσουμε?:
http://www.transfermarkt.co.uk/newcastl ... verein/762
Δανεικους με οψιον αγοράς
Εχει 4 δεκάρια και αυτον τον Cisse για σεντερ φορ . Νομίζω δεν θα χρειαζομαστε άλλες μεταγραφές εκτος σεντερ μπακ και ενα τερματοφισκουλα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”