Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
che το έβαλες και εδώ οπότε... καλύτερα να το αφήσω εκεί αν είναι να συζητηθεί. K_geo
LACINA TRAORÉpaoktzis έγραψε:πολυ καλυτερο ειναι αλλα με τραυματισμουςche4 έγραψε:Παοκτζη εμενα μου φτανει ο σταφ που ανεφερες
Απλα πες μας αν για σενα το ονομα ειναι καλυτερο του φιμπο οπως λεει ο γιουρας σαββιδης
http://www.transfermarkt.co.uk/lacina-t ... eler/69006
δε γκρινιαζω αλλα με τη σιγουρη ακομη αποχωρηση σαλπι και λουκα θελουμε αληθεια 7 με 8 παιχτες και ειναι τελη ιουλιου
εχω εμπιστοσυνη αλλα μηπως το παρατραβανε το σχοινι
εχω εμπιστοσυνη αλλα μηπως το παρατραβανε το σχοινι
Παντως εξεπλαγην με ολες αυτες τις αποδεσμευσεις, αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι εγιναν μεθοδικα, και εχουν συζητηθει μεταξυ τους λογικα εδω και καιρο. Αναμενω αναλογη μεθοδικοτητα και στην αντικατασταση τους.
Πριν από λίγο βγήκε η φημολογία ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για κάποιον… Αφρικανό ποδοσφαιριστή που είναι μάλιστα στην ηλικία του Όλσεν.
Μάλιστα αναφέρεται πως όχι απλά υπάρχει ενδιαφέρον αλλά σχεδόν… συμφωνία. Η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του PAOKVoice ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται για κανέναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον να έχει συμφωνήσει μαζί του..
Μεταγραφική περίοδος είναι, θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε πολλά…
Πηγή : paokvoice.gr
Μάλιστα αναφέρεται πως όχι απλά υπάρχει ενδιαφέρον αλλά σχεδόν… συμφωνία. Η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του PAOKVoice ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται για κανέναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον να έχει συμφωνήσει μαζί του..
Μεταγραφική περίοδος είναι, θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε πολλά…
Πηγή : paokvoice.gr
Παντως δε διώχνουν κανενα που να παίξε βασικος στα δυο παιχνίδια ακομα τουλ
Για να χουμε μια βάση με
Σπαρτάκ ....
Να δουμε εντυπωσιακές αλλαγές .... Πάμε για αγορές;
Για να χουμε μια βάση με
Σπαρτάκ ....
Να δουμε εντυπωσιακές αλλαγές .... Πάμε για αγορές;
-
panpangr77
Obi migel v moses marin απο Τσέλσι εναν για αριστερά μπακ ενα στοπερακι και ειμαστε εντάξει
che4 έγραψε:che το έβαλες και εδώ οπότε... καλύτερα να το αφήσω εκεί αν είναι να συζητηθεί. K_geo
δεκτο αλλα θεωρω πτι πρεπει να συζητηθει και στα δυο τοπικ και σιγουρα δεν εχω ορεξη για φασαριες οπως μερικοι εδω μεσα τις τελευταιες μερες αλλα για ποδοσφαιρικη καθαρα κουβεντα
με τη φυγη νομποα θελουμε 6αρι αρχδατο και δεκαρι ετσι κι αλλιως μπροστα απο πελκαο δηλ δυο χαφ
με τη φυγη λουκας περειρα που τη θεωρω σιγουρη και ας μην αντιπαρατευοθμε γιαυτο θελουμε 2 επιθετικους εναν φουνταριστο για εναλλαγη με κλαους εναν περιφερειακο αν υποθεσουμε οτι ο ενας θα ειναι ο μακ
αυτο παλι γενα κενο αριστερα που θελουμε σιγουρα παιχτη μετα τη φυγη ρατς
συν δυο σεντερμπακ ενδεκαδατα
συνολο 7 παιχτες πρωτης γραμμης
ανησυχω λιγο μεχρι και εγω που εχω τυφλη εμπιστοσυνη στο φρανκ
-
Asimos
Είμαι πλέον βέβαιος πως όποιος με εκνεύριζε πέρυσι είναι εκτός ομάδας. 63% επιτυχία μέχρι τώρα.
Δεν μπορεί, αυτοί που έρχονται θα με ηρεμήσουν.
Βαλεριάνες...
Δεν μπορεί, αυτοί που έρχονται θα με ηρεμήσουν.
Βαλεριάνες...
Φεύγει ο σαββιδης και κανουμε οικονομια;
Χαμός γινεται παντως και πέραν απο μακ που μ αρεσει αριστερά και κιτσιου κατσε ολσεν και κλαους ας πουμε .. Απο ποιοτητα δεν μιλάμε πολυ πραμα φεύγει
Στο οκτώ. Εχουμε και σαββιδη δεν ξερω κατα ποσο υπολογίζεται βεβαια
Χαμός γινεται παντως και πέραν απο μακ που μ αρεσει αριστερά και κιτσιου κατσε ολσεν και κλαους ας πουμε .. Απο ποιοτητα δεν μιλάμε πολυ πραμα φεύγει
Στο οκτώ. Εχουμε και σαββιδη δεν ξερω κατα ποσο υπολογίζεται βεβαια
θελουμε 22 ενδεκαδατους παιχτες για 3 5 2
σαββιδης κουλουρης κτλ δυστυχως δεν ειναι ακομα στην πανω 22αδα ... θα εβαα και κωννιδη εκει εκτος αλλα επειδη ειναι πουλεν πολλων εδω βαριεμαι να εξηγω
επομενως θελουμε σιγουρα 7 πρωτοκλασατους για μενα 8 και ειναι 27 ιουλιου

σαββιδης κουλουρης κτλ δυστυχως δεν ειναι ακομα στην πανω 22αδα ... θα εβαα και κωννιδη εκει εκτος αλλα επειδη ειναι πουλεν πολλων εδω βαριεμαι να εξηγω
επομενως θελουμε σιγουρα 7 πρωτοκλασατους για μενα 8 και ειναι 27 ιουλιου
desperando έγραψε:ελπιζω το ταμειο που θα κανουμε στης 31/08 να ειναι θετικο
υπομονη και στηριξη στον ΠΑΟΚ
+1