ΧαχαχαχαχαψψαψαψαψχαχαχχααχαχαAsimos έγραψε:Γκοραν μιλάς για τον εαυτό σου σε τρίτο πρόσωπο;
Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
- Aureliano Buendia
Δεν ειν τόσο κακό να μιλάς στον εαυτό σου σε 3ο πρόσωπο. Τα δύσκολα αρχίζουν όταν χρησιμοποιείς 2ο πληθυντικό. Κ χειροτερεύει αν αρχίσει να σου αντιμιλάει... 

Γέλα, γέλα...nothu έγραψε:ΧαχαχαχαχαψψαψαψαψχαχαχχααχαχαAsimos έγραψε:Γκοραν μιλάς για τον εαυτό σου σε τρίτο πρόσωπο;

Ο Κατσαδράμης, ο έτερος "αρχηγός", να δεις πως γελάει με όλα αυτά... :ugeek:
Μακάρι βέβαια ο Βλάντο να γελάσει τελευταίος, άρα και καλύτερα...

Δεν νομίζω να υπάρξει ξεφούσκωμα γιατί φέτος επιτέλους κάναν σχεδόν όλοι προετοιμασία. Στα μεγάλα σύν του Ιβιτσ που σχετίζεται και με το ότι πέρυσι οι βασικοί δεν κάναν προετοιμασία, είναι ότι φέτος δεν έχουμε ούτε μία θλάση. Βασικά όλοι οι ΑΡΔ παρασύρουν τον κόσμο μόνο στα αρνητικά που φυσικά πάντα υπάρχουν και καθόλου σε πράγματα που έχουν όντως βελτιωθεί (πχ εγώ δεν θυμάμαι τα περασμένα χρόνια να λένε τόσοι ουδέτεροι ότι φέτος παιζουμε καλό ποδοσφαιρο).cellophan έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα. Με μια υποσημείωση. Δε με ενοχλεί τόσο να παίζουμε μπαλάρα όπως τώρα σε κάποια πρώτα ημίχρονα και να χύνουμε την καρδάρα στα τελευταία 20' λόγω κούρασης. Αυτό αντέχεται. Αυτό που θα είναι καταστροφικό, είναι να χάνουμε τα ματς του δεύτερου γύρου λόγω ξεφουσκώματος, χαρακτηριστικό όλων των ομάδων του Άγγελου.Magpies4 έγραψε:Και μία τακτική διευκρίνηση για τον Βλάνταν και το πρόβλημα που παρουσιάζει σε μερικά ματς η ομάδα μετά το 70.
Λοιπόν, την Δευτέρα είχαμε τρομερό πρέσσινγκ και τρεξίματα το πρώτο ημίχρονο. Αυτό έγινε και σε άλλα παιχνίδια. Παράδειγμα με τον γαύρο στο πρώτο ημίχρονο που κυριολεκτικά δεν μπορούσαν να βγάλουν την μπάλα απο την περιοχή τους μετά το 20.
Γι αυτούς που έχουν παίξει μπάλα: για να το κάνει αυτό μια ομάδα θέλει τρομερά πνευμόνια. Επίσης αυτά δεν γίνονται για 90 λεπτά. Θεωρώ ότι υπάρχουν ματς που το πρέσσινγκ του Βλάνταν γίνεται μετά από Ευρωπαικά ματς και αυτό επιβαρύνει ιδιαίτερα τους παίκτες. Την Δευτέρα είχαμε 2 αναγκαστικές αλλαγές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φρεσκάρει την ομάδα μετά το 60 και ενώ έχουμε κάνει φοβερά τρεξίματα στο Α μέρος. Με γαύρο παίξαμε μετά από το Κάραμπαχ και η διακοπή με τα πυροτεχνήματα μαζί με την άστοχη είσοδο του Μπίσεσβαρ μας έκοψε στα δύο τα τελευταία λεπτά. Ο γαύρος έκανε όλες τις ευκαιρίες του τότε, καθώς και το γκολ. Βασικά αποδίδω την πτώση που έχουμε μετά το 70 σε κάποια ματς και το ότι σκοράρουμε λιγότερο στο Β, στο ότι η ομάδα φθείρεται από το πρέσσινκ στα πρώτα ημίχρονα. Απλά η ομάδα δεν είναι πάντα έτοιμη να το κάνει αυτό. Δεν διαφωνώ με Ιβιτς, εμένα με εντυπωσιάζει αυτό το στυλ παιχνιδιού και ο τρόπος που παίξαμε τον γαύρο. Μακάρι να φτιάξουμε μια ομάδα που να μπορεί να το κάνει. Παράδειγμα το πρώτο ημίχρονο με Βιόλα, μιλάμε για απίστευτο πρέσσινκ που έφερε και τα 2 γκόλ.
Ο Βλάνταν θέλει στήριξη πιστεύω. Αν περάσει αυτό το στύλ παιχνιδιού στην ομάδα και μειώσουμε τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας τότε θα έρθουν καλύτερες μέρες. Απλά ακόμη δεν είμαστε εκεί που πρέπει ...
- aspromaura ioannina
Να εισαι καλα αδερφε.BlackBlockAttack έγραψε:https://www.facebook.com/clubpaoklaxanagoras/?fref=tsaspromaura ioannina έγραψε:Ζητω συγγνωμη προκαταβολικα επειδη θα αναφερθω σε κατι ασχετο με τον ιβιτς, απλως ειναι απο τα πιο ενεργα θεματα γι αυτο και θα ρωτησω εδω;
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΟΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ Παντελή Κυριακίδη ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΩΜΑ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... ynexizetai

Οι δηλώσεις του Μάτος, που αναγνωρίζεται η αξία του από όλους νομίζω, έγιναν χρονικά μετά από αυτές του Ίβιτς; ο Ίβιτς πάει πρώτα αποδυτήρια και μετά για τη συνένετυξη;
θα πει κάποιος ότι μπορεί να ήθελε να εξασφαλίσει κάτι. Πιαθανόν. Έχει όμως μια έμφαση αυτό που λέει , το τονίζει, δεν είναι ένα απλό σχόλιο θετικό που θα του εξασφάλιζε ας πούμε την όποια εύνοια ή την ουδετερότητα. Υποστηρίζει κάτιστέλνοντας ένα μήνυμα.
Αυτό το μήνυμα βέβαια μπορεί να σταλεί μέσα στο γήπεδο τώρα, κάτι που αναμένεται. Θα έχει νόημα αν κάνουν καμιά συμβολική κίνηση, πχ ανάλογου πανηγυρισμού στον πάγκο κλπ.
Βέβαια αν κοιτάμε με μικροσκόπιο πού θα τρέξουν, πώς θα κινηθούν, πού θα κοιτάξουν , το παραμικρό, τότε θα χαθούμε. Αυτό βέβαια είναι ένα ζητούμενο..
θα πει κάποιος ότι μπορεί να ήθελε να εξασφαλίσει κάτι. Πιαθανόν. Έχει όμως μια έμφαση αυτό που λέει , το τονίζει, δεν είναι ένα απλό σχόλιο θετικό που θα του εξασφάλιζε ας πούμε την όποια εύνοια ή την ουδετερότητα. Υποστηρίζει κάτιστέλνοντας ένα μήνυμα.
Αυτό το μήνυμα βέβαια μπορεί να σταλεί μέσα στο γήπεδο τώρα, κάτι που αναμένεται. Θα έχει νόημα αν κάνουν καμιά συμβολική κίνηση, πχ ανάλογου πανηγυρισμού στον πάγκο κλπ.
Βέβαια αν κοιτάμε με μικροσκόπιο πού θα τρέξουν, πώς θα κινηθούν, πού θα κοιτάξουν , το παραμικρό, τότε θα χαθούμε. Αυτό βέβαια είναι ένα ζητούμενο..
Άσχετο αλλά στο FM17 υπάρχει και η επιλογή να πείσεις κάποιον παίκτη σου, να απολύσει τον μάνατζερ του... 

Καθόλου δεν εκτεθηκε μια χαρά τα είπε και είπε ότι ο Κλάους από δω και πέρα θα ειναι καλλιτερος..... Γιατί άραγε?..... ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ Ο ΙΒΙΤΣ.....
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραιότατες δηλώσεις Ίβιτς......καραγκιοζιλίκια part II, μου είπαν, δεν είπα, είναι ένας, δύο δεν είναι, τρεις θα δείξει, λίγο πριν τα έμαθα, λίγο μετά, ότι να'ναι πραγματικά. Και η ομάδα μπουρδέλο. Δυστυχώς διαψεύστηκα παταγωδώς με σένα Βλάνταν. Δεν το έχεις.
-
Δηλαδή βρήκαμε ότι φταίει ο τζαβελλας και όλα τα άλλα καλά. Φάε στην μάπα πάλι Κλάους, πελκινιο κ ρέστα. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ
Υπάρχει κάνα λινκ πρόχειρο ;cellophan έγραψε:Ωραιότατες δηλώσεις Ίβιτς......καραγκιοζιλίκια part II, μου είπαν, δεν είπα, είναι ένας, δύο δεν είναι, τρεις θα δείξει, λίγο πριν τα έμαθα, λίγο μετά, ότι να'ναι πραγματικά. Και η ομάδα μπουρδέλο. Δυστυχώς διαψεύστηκα παταγωδώς με σένα Βλάνταν. Δεν το έχεις.
πρεπει να φερει ο σαββιδης ξενο-ονομα προπονητη μαζι με παιχτες που αξιζουν!cellophan έγραψε:Ωραιότατες δηλώσεις Ίβιτς......καραγκιοζιλίκια part II, μου είπαν, δεν είπα, είναι ένας, δύο δεν είναι, τρεις θα δείξει, λίγο πριν τα έμαθα, λίγο μετά, ότι να'ναι πραγματικά. Και η ομάδα μπουρδέλο. Δυστυχώς διαψεύστηκα παταγωδώς με σένα Βλάνταν. Δεν το έχεις.
με χαρισηδες,μαλεζαδες κτλ κ προπονητές τυπου ιβιτς,αναστασιαδη κτλ θα ειμαστε μια ζωη στη μιζερια....
βασικα ναι, υπαρχει κανενα βιντεο με τις δηλωσεις γιατι απο τα γραπτα δεν βγαινει και πολυ νοημα?