14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Εβλεπα και εγω το βιντεακι, απο την επιστροφη του και μετα, ολα τα μεγαλα γκολ του ειναι εκτος εδρας...
Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Ο σαλπι εκτός βέβαια από την ΠΑΟΚ άρα κατά κάποιο τρόπο μας ενώνειKranatos έγραψε:Τουλάχιστον είσαι αντικειμενικός ως προς τη βαθμολογία.
Βίντεο με τον συγκεκριμένο αποφεύγω να βλέπω.
Τον τρώω που τον τρώω στη μάπα στο γήπεδο δεν είναι ανάγκη να το κάνω και στο ίντερνετ.
Αλήθεια εσύ είδες το βιντεάκι από το hall of shame του Τάκη? α ρε εροπτόλ σε πόσα ιστορικά χαμένα τετ α τετ τον μπινεληκιάσαμε ΜΑΖΥ σε άλλες θέσεις στο γήπεδο αλλά πετάχτηκαν αφροί από το στόμα μας την ίδια στιγμή όταν ο κοντός τα έστελνε στις δεκαοχτούρες:):):)

Αν έβγαινε αλλαγή στο 89', δεν θα είχα να θυμάμαι ούτε μία ολοκληρωμένη θετική ενέργειά του στο παιχνίδι. Ευτυχώς ο Άγγελος τον άφησε μέσα και έβγαλε την ασίστ στον Φάνη. Και ευτυχώς ο Φάνης έχει πλέον καλύτερα τελειώματα και μέτρησε η ασίστ.
Αδιάφορο δεν τον λες πάντως, ό,τι μπορεί κάνει.

Αδιάφορο δεν τον λες πάντως, ό,τι μπορεί κάνει.
Ομοίως εορπτόλ μας ενώνει και ο βροσγά ή ο ζέλας.
Αγκαλιασμένος άλλωστε τραγουδάει ο Λαός τις συνθηματάρες εναντίον τους.
Αγκαλιασμένος άλλωστε τραγουδάει ο Λαός τις συνθηματάρες εναντίον τους.
sal έγραψε:Εβλεπα και εγω το βιντεακι, απο την επιστροφη του και μετα, ολα τα μεγαλα γκολ του ειναι εκτος εδρας...
Το θεμα ειναι (ή τουλαχιστο, για εμενα, θα επρεπε αν ηταν) πως θα μπορουσε να εχει και μεγαλα γκολ στην Τουμπα αν δεν υπηρχε ολη αυτη η κατασταση... αλλα τι να λεμε, το πιο μεγαλο γκολ στην Τουμπα το εβαλε κεκλεισμενων!eorptol έγραψε:Το θέμα είναι ότι υπάρχουν μεγάλα γκολ
- kataramenos5
Σκέψεις μακάβριες συνέχεια με κυνηγούν,
στιγμή δε λέω να ησυχάσω
Σαν μία κατάρα και ανάθεμα
με απειλούν,
τα λογικά μου πάω να χάσω.
Χαμένος μέσα στο κενό
λες και ακροβατώ στα όρια της παραφροσύνης
Κάτι παράξενο συμβαίνει
και εξωφρενικό,
θεε μου μοναχο μη μ’ αφήνεις
Με κατατρέχουν, με εξουσιάζουν
φρικιά και δαίμονες
πίσω μου τρέχουν και με προστάζουν,
τα μυαλά μου έχουν γεμίσει
ιδέες έμμονες.
Δαίμονες, δαίμονες, δαίμονες...
Για το Σαλπι το γραψε ο Νικος.
στιγμή δε λέω να ησυχάσω
Σαν μία κατάρα και ανάθεμα
με απειλούν,
τα λογικά μου πάω να χάσω.
Χαμένος μέσα στο κενό
λες και ακροβατώ στα όρια της παραφροσύνης
Κάτι παράξενο συμβαίνει
και εξωφρενικό,
θεε μου μοναχο μη μ’ αφήνεις
Με κατατρέχουν, με εξουσιάζουν
φρικιά και δαίμονες
πίσω μου τρέχουν και με προστάζουν,
τα μυαλά μου έχουν γεμίσει
ιδέες έμμονες.
Δαίμονες, δαίμονες, δαίμονες...
Για το Σαλπι το γραψε ο Νικος.

Δυστυχώς ετσι ειναιsal έγραψε:sal έγραψε:Εβλεπα και εγω το βιντεακι, απο την επιστροφη του και μετα, ολα τα μεγαλα γκολ του ειναι εκτος εδρας...Το θεμα ειναι (ή τουλαχιστο, για εμενα, θα επρεπε αν ηταν) πως θα μπορουσε να εχει και μεγαλα γκολ στην Τουμπα αν δεν υπηρχε ολη αυτη η κατασταση... αλλα τι να λεμε, το πιο μεγαλο γκολ στην Τουμπα το εβαλε κεκλεισμενων!eorptol έγραψε:Το θέμα είναι ότι υπάρχουν μεγάλα γκολ
ε να την κλεισουμε να μπορεσει να σκοραρει κατα ρυπας και απερισπαστος.
να κανουμε κ εμεις κατι γι'αυτον.
να κανουμε κ εμεις κατι γι'αυτον.

- Μπαρκαρούτσος
Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Τα είδα όλα.fn1m έγραψε:Αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό ο τρίτος σκόρερ όλων των εποχών για την ομάδα μας.Kranatos έγραψε:Και στο Hall of Shame του ΠΑΟΚ εδώ και κοντά 10 χρόνια.
Ε ναι ρε κοντέ τι να κάνουμε?RoMaN έγραψε:Η απάντησή του στον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 ήταν "Εντάξει, τι να κάνουμε (γελάκι)"...
Δε χάσαμε και κανένα κύπελλο επειδή δεν το βάζεις ΟΥΤΕ από τα 2 μέτρα.
Ή μήπως χάσαμε?
(γελάκι)
φιλοτιμη προσπαθεια τσουβαλιασματος ανομοιων περιπτωσεων.sal έγραψε:καλο, αλλα τελος παντων η Τουμπα θελει καποιον να βριζει... απο το Ζαφειριου, στο Γιασεμακη και μετα στον Μπαλαφα και στον Ιβιτς... τωρα εχουμε το Σαλπι
και για να προλαβω καταστασεις φιλοτιμη και καλοπροαιρετη.
υγ.ελπιζω το σαλ να μην εχει σχεση με το πιγγιδης ε?
barlow4 έγραψε:φιλοτιμη προσπαθεια τσουβαλιασματος ανομοιων περιπτωσεων.sal έγραψε:καλο, αλλα τελος παντων η Τουμπα θελει καποιον να βριζει... απο το Ζαφειριου, στο Γιασεμακη και μετα στον Μπαλαφα και στον Ιβιτς... τωρα εχουμε το Σαλπι
και για να προλαβω καταστασεις φιλοτιμη και καλοπροαιρετη.
υγ.ελπιζω το σαλ να μην εχει σχεση με το πιγγιδης ε?

Και φυσικα ειναι διαφορετικες περιπτωσεις, αλλα πιστευω οτι αν δεν υπηρχε ο Σαλπι θα ηταν καποιος αλλος στη θεση του, οποτε καλυτερα που ειναι αυτος απ το να ειναι ο Γλυκος ή ο Κλαους οταν δεν παει η μπαλα στο πλεκτο...