Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Το να έχεις ένα παίκτη ο οποίος είναι ελίτ ακόμα και σε ένα πράγμα (όπως είναι ο Άλι στην τρίπλα), ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, μπορεί να τον κάνει game changer σε σχέση με κάποιον άλλο που μπορεί να είναι λίγο πιο all around αλλά ελίτ σε τίποτα.
- sourmenetes
- Moderator
Αρχικά δεν είπε κανείς να μη θέλει κάποιος κάτι καλύτεροomerta76 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 22:54 Εγώ να ρωτήσω επειδή η ειρωνεία πάει σύννεφο εδώ μέσα: πόσοι από εσάς τον έχετε δει σε πάνω από 2 παιχνίδια και θεωρείται ότι είναι ένας καλός παίχτης;
Να πω με τον ΠΑΟΚ όπου η ομάδα του έπαιζε το 20 της παιχνίδι και εμείς το 4-5οπου μέχρι και ο Πενία εμφανιζόταν κάτι σαν Μοντριτς; Να πω άντε και με την Εθνική όπου οι δικοί μας έκαναν αγγαρεία μετά το Πρωτάθλημα ενώ οι Σουηδοί μόλις είχαν ξεκινήσει το δικό τους; Πέρα από την ταχύτητα και ντρίμπλα τι εχετε δει σε αυτόν τον παίχτη;
Και μιλάμε για ένα Πρωτάθλημα που οι καλοί παίκτες φεύγουν νωρίς, ενώ ο Αλί έφτασε στα 28; Στο χορτάρι όλα ναι, αλλά top επιλογή δεν την λες.
Οπότε και κάποιοι όπως εγώ που θέλαν κάτι καλύτερο, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το γράψουν;
Άλλο αυτό άλλο η ειρωνεία
Επίσης στα εξτρέμ θεωρώ ότι η ταχύτητα είναι το μεγαλύτερο προσόν
Και άμπαλους να είσαι αν φεύγεις γρήγορα ανακατεύεις άμυνες
Τραβάς παίκτες
καλοί είναι οι ντριμπλερς και οι τσαλιμαδόροι, αλλά εμένα με βγάζουν από τα ρούχα μου όσοι περνούν 3 παίχτες και κάνουν λάθος στην πάσα των 3 μέτρων
Ότι ο παίχτης μέχρι τα 23 του ηταν επαγγελματίας παίχτης ποδοσφαίρου σάλας και μέσα σε 5 χρόνια ουσιαστικά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο κατάφερε να παίζει στην εθνική της χώρας του,δε το λες λίγο πράγμα.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 3):
- Aigle_Noir, Ally Samagoal, paoki19
Θέμα αξίας ναι, ηλικίας, προοπτικής, στατιστικών, ενδιαφέροντος από άλλες ομάδες για έναν παίχτη που πλησιάζει στο τέλος του συμβολαίου του, καλή ποδοσφαιρική σχολή κτλ κτλNassos έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 23:05Φίλε μου το θέμα ειναι ποια θα ήταν για εσένα η τοπ επιλογή? Εννοώ ειναι αποκλειστικά θέμα χρημάτων? Ειναι γιατί δεν έφυγε νωρίς από Σουηδία?omerta76 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 22:54 Εγώ να ρωτήσω επειδή η ειρωνεία πάει σύννεφο εδώ μέσα: πόσοι από εσάς τον έχετε δει σε πάνω από 2 παιχνίδια και θεωρείται ότι είναι ένας καλός παίχτης;
Να πω με τον ΠΑΟΚ όπου η ομάδα του έπαιζε το 20 της παιχνίδι και εμείς το 4-5οπου μέχρι και ο Πενία εμφανιζόταν κάτι σαν Μοντριτς; Να πω άντε και με την Εθνική όπου οι δικοί μας έκαναν αγγαρεία μετά το Πρωτάθλημα ενώ οι Σουηδοί μόλις είχαν ξεκινήσει το δικό τους; Πέρα από την ταχύτητα και ντρίμπλα τι εχετε δει σε αυτόν τον παίχτη;
Και μιλάμε για ένα Πρωτάθλημα που οι καλοί παίκτες φεύγουν νωρίς, ενώ ο Αλί έφτασε στα 28; Στο χορτάρι όλα ναι, αλλά top επιλογή δεν την λες.
Οπότε και κάποιοι όπως εγώ που θέλαν κάτι καλύτερο, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το γράψουν;
Τον ζιβκοβιτς, τον Ταισον η τον κενι γτ δεν τους πήρε κανένας άλλος;
Εγώ δε λεω, πάντως, οτι είναι τοπ επιλογή. Απλά επιλέγω να εμπιστευτώ το νέο τιμ. Εντάξει, εχω και μια αδυναμία σε αυτούς που την κάνουν κομπολόι. Και αν εχει παίξει και φουτσαλ, θα ντριμπλάρει σε τηλεφωνικό θάλαμο.
Ο Ντεζιρέ Ντουέ είναι καλός παίχτης και τρώει πάγκο στην ομάδα του, βγάζει όμως τραυματισμούς
Δεν ειρωνεύτηκαν κανέναν αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χαρακτηριστούν κάποιοι που δεν συμφωνούν με αυτόν τον παίχτη.sourmenetes έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 23:09Αρχικά δεν είπε κανείς να μη θέλει κάποιος κάτι καλύτεροomerta76 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 22:54 Εγώ να ρωτήσω επειδή η ειρωνεία πάει σύννεφο εδώ μέσα: πόσοι από εσάς τον έχετε δει σε πάνω από 2 παιχνίδια και θεωρείται ότι είναι ένας καλός παίχτης;
Άλλο αυτό άλλο η ειρωνεία
Επίσης στα εξτρέμ θεωρώ ότι η ταχύτητα είναι το μεγαλύτερο προσόν
Και άμπαλους να είσαι αν φεύγεις γρήγορα ανακατεύεις άμυνες
Τραβάς παίκτες
Μου αρέσει ο Σαντάμαρια γιατί αν και 31 προέρχεται από μεγάλα Πρωταθλήματα με γεμάτες χρονιες, καλά χαρακτηριστούν κτλ. Θα βγει όμως, θα ταιριάξει με την ομάδα; Δεν ξέρω , μπορεί ναι μπορεί και όχι. Αλλά έχει καλύτερη πιθανότητα από τον Αλι
Είμαι λίγο πιο ήσυχος οταν σκέφτομαι ποιοι επιλέγουν πλέον
Δεν θα ειναι αλανθαστοι βέβαια
Και παλιότερα οι μπαλαδοφατσες εκαναν παπάδες με μικρά μπατζετ, αλλα έφεραν και τον Κουτσιανικουλη τους
Μπορει να ειναι τετοια περιπτωση
Μπορει ο Λισι να επιβεβαιώσει την φήμη που τον ακολουθεί και να τον απογειώσει
Κάνεις δεν το ξερει
Δεν θα ειναι αλανθαστοι βέβαια
Και παλιότερα οι μπαλαδοφατσες εκαναν παπάδες με μικρά μπατζετ, αλλα έφεραν και τον Κουτσιανικουλη τους
Μπορει να ειναι τετοια περιπτωση
Μπορει ο Λισι να επιβεβαιώσει την φήμη που τον ακολουθεί και να τον απογειώσει
Κάνεις δεν το ξερει
- buffalobill4
Εμένα πάλι Ντάνι με βγάζουν από τα ρούχα μου αυτοί που σε 3 χρόνια δεν έχουν ντριπλαρει ούτε 1 παίκτηdanirifle έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 23:09 καλοί είναι οι ντριμπλερς και οι τσαλιμαδόροι, αλλά εμένα με βγάζουν από τα ρούχα μου όσοι περνούν 3 παίχτες και κάνουν λάθος στην πάσα των 3 μέτρων
- These users thanked the author buffalobill4 for the post (total 2):
- danirifle, Metagrafakias
Ζω για τη στιγμη που θα γυρίσει ο Ντελιας να του πει κανενα ωπα ρε φιλε με τις τρίπλες το παράκανες
- These users thanked the author trianta76 for the post (total 5):
- Σουριναμέζος, constadine, Kabamaru11, SCIFO, ToMousiTouCrespo
Όντως είναι τρομερά επικοδομητικά τα επιχειρήματα και καθόλου ειρωνικά"και ο Πένια έμοιαζε σαν Μοντριτς", "στο φιλικό που οι δικοί μας έκαναν αγγαρεία"omerta76 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 22:59Πέρα από την παραδοσιακή ειρωνεία, έχεις κάτι να προσφέρεις στην συζήτηση; Αν όχι μην ασχολούμαι τζάμπα μαζί σουnunies4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 22:55 Όταν λες πέρα από ταχύτητα και τριπλά, εννοείς και γκολ και ασίστ και αμυντική συνέπεια; Ναι οκ μαζί σου
Έχεις 25εκ;
Είναι μια αντικειμενική κρίση για τον παίκτη
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- Unpsofable78, Ally Samagoal
Τονίζω ότι τα 2 αυτά παιχνίδια δεν είναι αντιπροσωπευτικά της εικόνας του παίχτη. Το σαν Μοντριτς ο Πενία το λέω για να τονίσω επίσης ότι σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι, μέχρι και ο Πενία έδειχνε παιχταρας και είδαμε τα αποτελέσματα όταν ήρθε στην Τούμπα.nunies4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 23:24Όντως είναι τρομερά επικοδομητικά τα επιχειρήματα και καθόλου ειρωνικά"και ο Πένια έμοιαζε σαν Μοντριτς", "στο φιλικό που οι δικοί μας έκαναν αγγαρεία"omerta76 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 22:59Πέρα από την παραδοσιακή ειρωνεία, έχεις κάτι να προσφέρεις στην συζήτηση; Αν όχι μην ασχολούμαι τζάμπα μαζί σουnunies4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 22:55 Όταν λες πέρα από ταχύτητα και τριπλά, εννοείς και γκολ και ασίστ και αμυντική συνέπεια; Ναι οκ μαζί σου
Έχεις 25εκ;
Αλλά που να το πιάσεις εσύ αυτό, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να πουλάς ειρωνεία σε οτιδήποτε αντίκειται στην δική σου άποψη.
Τον Πενια σχεδον δεν τον ειδαμε για τους γνωστους λογους.omerta76 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 23:33Τονίζω ότι τα 2 αυτά παιχνίδια δεν είναι αντιπροσωπευτικά της εικόνας του παίχτη. Το σαν Μοντριτς ο Πενία το λέω για να τονίσω επίσης ότι σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι, μέχρι και ο Πενία έδειχνε παιχταρας και είδαμε τα αποτελέσματα όταν ήρθε στην Τούμπα.nunies4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 23:24Όντως είναι τρομερά επικοδομητικά τα επιχειρήματα και καθόλου ειρωνικά"και ο Πένια έμοιαζε σαν Μοντριτς", "στο φιλικό που οι δικοί μας έκαναν αγγαρεία"omerta76 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 22:59
Πέρα από την παραδοσιακή ειρωνεία, έχεις κάτι να προσφέρεις στην συζήτηση; Αν όχι μην ασχολούμαι τζάμπα μαζί σου
Αλλά που να το πιάσεις εσύ αυτό, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να πουλάς ειρωνεία σε οτιδήποτε αντίκειται στην δική σου άποψη.
Ξεκινάμε από τα βασικά
Η ποδοσφαιρική ηλικία του παίκτη είναι πολύ μικροτερη από την πραγματική του η οποία είναι 28
Κατάφερε μέσα σε 5 6 χρόνια να μεταβεί από ένα άλλο άθλημα στο κανονικό ποδόσφαιρο. Ουσιαστικά ο χώρος για αυτόν άνοιξε και δείχνει αυτά που δείχνει με την πωληση του νανάσι
Και όχι, το δεν βελτιώνεται ένας ποδοσφαιριστής μετά τα 28 είναι τεράστιο λάθος. Και δεν το λέω εγώ, το λένε όλοι οι ποδοσφαιριστές, μικροι η μεγάλοι ( σε ποιότητα ) τις οποίες δηλώσεις τους μπορείτε άνετα να της βρείτε.
Όχι δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής 5 * 5. Μπορεί να ήτανε στο παρελθόν αλλά σήμερα δεν είναι.
Σήμερα είναι ένας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της εθνικής σουηδίας με την οποία ειχε ενεργό ρόλο στο μουντιάλ. Ναι ακόμα και αυτής της κακής σουηδίας.
Το εάν θα πιάσει ή δεν θα πιάσει στην ομάδα μας δεν το ξέρει κανένας. Έχουν αποτύχει πολύ μεγαλύτερα βιογραφικά και παίχτες με περγαμηνές και έχουν πετύχει πολύ μεγαλύτερα underdogs.
Η απόδοση όμως του ρίσκου της πιθανής ωφέλειας προς την όποια χασούρα είναι πάρα πολύ καλή και αξίζει να πάρεις αυτό το ρίσκο.
Εάν τώρα θα έπρεπε να καθίσω σε κάποια πράγματα που εγώ βλέπω ως αρνητικά, αυτά είναι
Πρώτον ότι οι Σομαλοί είναι πολύ ιδιαίτερα παιδιά, αρκετά εσωστρεφή και καχύποπτα σε νοοτροπία και συμπεριφορά, πού ίσως του δημιουργήσουν πρόβλημα στην προσαρμογή.
Το δεύτερο είναι οι συχνοί τραυματισμοί και ενοχλήσεις τον τελευταίο καιρό στην βουβωνική χώρα.
Ελπίζω να μην είναι κάποια σοβαρή ευπάθεια
Η ποδοσφαιρική ηλικία του παίκτη είναι πολύ μικροτερη από την πραγματική του η οποία είναι 28
Κατάφερε μέσα σε 5 6 χρόνια να μεταβεί από ένα άλλο άθλημα στο κανονικό ποδόσφαιρο. Ουσιαστικά ο χώρος για αυτόν άνοιξε και δείχνει αυτά που δείχνει με την πωληση του νανάσι
Και όχι, το δεν βελτιώνεται ένας ποδοσφαιριστής μετά τα 28 είναι τεράστιο λάθος. Και δεν το λέω εγώ, το λένε όλοι οι ποδοσφαιριστές, μικροι η μεγάλοι ( σε ποιότητα ) τις οποίες δηλώσεις τους μπορείτε άνετα να της βρείτε.
Όχι δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής 5 * 5. Μπορεί να ήτανε στο παρελθόν αλλά σήμερα δεν είναι.
Σήμερα είναι ένας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της εθνικής σουηδίας με την οποία ειχε ενεργό ρόλο στο μουντιάλ. Ναι ακόμα και αυτής της κακής σουηδίας.
Το εάν θα πιάσει ή δεν θα πιάσει στην ομάδα μας δεν το ξέρει κανένας. Έχουν αποτύχει πολύ μεγαλύτερα βιογραφικά και παίχτες με περγαμηνές και έχουν πετύχει πολύ μεγαλύτερα underdogs.
Η απόδοση όμως του ρίσκου της πιθανής ωφέλειας προς την όποια χασούρα είναι πάρα πολύ καλή και αξίζει να πάρεις αυτό το ρίσκο.
Εάν τώρα θα έπρεπε να καθίσω σε κάποια πράγματα που εγώ βλέπω ως αρνητικά, αυτά είναι
Πρώτον ότι οι Σομαλοί είναι πολύ ιδιαίτερα παιδιά, αρκετά εσωστρεφή και καχύποπτα σε νοοτροπία και συμπεριφορά, πού ίσως του δημιουργήσουν πρόβλημα στην προσαρμογή.
Το δεύτερο είναι οι συχνοί τραυματισμοί και ενοχλήσεις τον τελευταίο καιρό στην βουβωνική χώρα.
Ξεκινάμε από τα βασικά
Υγ η περίπτωση εχθές του εξτρέμ από την Μπράγκα με έκανε και δαγκωθηκα λίγο, αλλά ευτυχώς καταλήξαμε στο μεγάλο σομαλό πειρατή
Υγ η περίπτωση εχθές του εξτρέμ από την Μπράγκα με έκανε και δαγκωθηκα λίγο, αλλά ευτυχώς καταλήξαμε στο μεγάλο σομαλό πειρατή