Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από eorptol »

πω πω πω μιρλα γκρινια γκρινια αμφισβητησεις σε μια περιοδο τριετιας που ο ΠΑΟΚ
ειναι ετοιμος να απογειωθει ενα τσακ χρειαζετε αγωνστικα.....και εν οψη αγωνων με φενερ
και ενω ο ζαγορ ειπε οτι θα δωσει συνεντευξη μετα τα ματς ......
κολοκοτρωνη μπραβο ρε φιλε πραγματικα σε χαιρομαι για αυτα που γραφεις.....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.....
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

sourmenetes έγραψε:Ιντεραδ πρωτα απ'ολα ποιος σου πε οτι αναφερομαι σε σενα????
Και πιο πριν υπηρχαν καποιοι που κατηγορουσαν...Γιατι να ριξουμε εκει τα λεφτα και να μην κανουμε μεταγραφες???Πως εγινε το ανοιγμα και ολα αυτα...
Ποια ειναι η ατμοσφαιρα που υπαρχει???
ΑΡΝΗΤΙΚΗ!!!!
Ποιος χανει???
Ο ΠΑΟΚ!!!!
Ποιοι κερδιζουν????
Η ΑΘΗΝΑ!!!
Ειναι η καταλληλη ωρα για τετοιες κουβεντες παραμονη ενος τοσο κρισιμου ματς???
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
Μετα παραπονιομαστε γιατι δεν παμε καλα και τετοια...Το υπαρχον κλιμα περναει και στην ομαδα..Εμεις οι ιδιοι δε λεμε οτι και οι παιχτες διαβαζουν paokmania..
Γιατι αυτοι να μην επηρεαστουν???Μηχανες ειναι???

δεν σου είπα ότι λες για εμένα ρε μαν...

μιλάω για τον εαυτό μου και ότι βλέπω...

ο καθένας ΜΑΣ κρίνεται από τα λεγόμενα (γραφόμενα) του

ο κλασικός κλαψομουρμούρης και κολλημένος πιστεύω ξεχωρίζει ΕΥΚΟΛΑ από όποιον θέτει προβληματισμούς ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...

υ.γ. 1 - άσε αυτή τη γ@μημένη την Αθήνα... όλο αυτή μας φταίει...

υ.γ. 2 - όλοι συμφωνούμε να αφήσουμε ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ κουβέντα για τις επόμενες 10 μέρες, αλλά όλο και κάποιος τσουπ πετάει και κάποιο ποστ που "ερεθίζει" επιδερμίδες
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

kos έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε:
για να έχουμε μία κοινή βάση επικοινωνίας

- δέχεσαι την συντονιστική των συνδέσμων ή και αυτό το αμφισβητείς?
- έγινε μία συζήτηση χθες για όλα τα φλέγοντα ζητήματα και συμφώνησαν να μιλήσει ο Ζαγόρ μετά τα παιχνίδια με τους Τούρκους, διαφωνείς?
- αν δεν είναι οι οργανωμένοι το πιο ενεργό κομμάτι των ΠΑΟΚτσήδων, τότε ποιοι είναι? οι πληκτρολογάκηδες?
- υποθετικά, αν έβγαινε ο Ζαγοράκης και έλεγε τα πάντα με το νι καιμε το σίγμα τι ειπωθηκε, θεωρείς ότι όλα θα λύνονταν μονομιάς? Εγώ σου λέω ότι θα είχαμε τη θεωρία, της θεωρίας, ω θεωρία! Πάλι θα λέγανε ότι δεν τα είπε όλα. Οι κακοπροαίρετοι πάντα υπάρχουν, αυτός είναι ο ρόλος τους.
- δεν είπα πουθενά να υπάρχει μόνο ένας σύνδεσμος, μην παραποιείς.

Το ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ καταλαβαίνεις καλά πολύ καλά που πάει.
Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και αλέστικά μην δώσετε!
Πρέπει να υπάρχει μία πολιτική.
Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ είναι θεσμός και σας θεσμός πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Ασε που οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες μη-συνδεσμίτες συμφωνούν με αυτή τη στάση Ζαγοράκη.
Εκτός από τις κατινίτσες που περιφέρονται από σταθμό σε σταθμό, και από φόρουμ σε φόρουμ.
-την δεχομαι ως ενα οργανο των συνδεσμων και τιποτα παραπανω. ενα μερος του κοσμου που αριθμητικα ειναι ελαχιστο μπροστα στο ενεργο κομματι και απειροελαχιστο μπροστα στο συνολο του Παοκτσηδικου κοσμου.
-εγινε μια συζητηση και ενημερωθηκαν συγκεκριμενα ατομα που εκφραζουν συγκεκριμενο χωρο.
-το ποσο οργανωμενος ειναι καποιος δεν εχει να κανει με συνδεσμους και καποτε πρεπει να γινει αυτο κατανοητο. καμια καρτα μελους συνδεσμου σε κανει ενεργο μελος της ομαδας. παραδειγμα. ενας 35αρης με 6-7 χρονια διαρκειας που δεν εχει πατησει ποτε του σε συνδεσμο θα περιμενει αλλες 10-15 μερες για να ακουσει τον προεδρο της ομαδας. ο 18αρης που θα παει το βραδυ σε συνδεσμο για μπυρα θα μαθει τι συζητηθηκε. εαν ειναι αυτο λογικο....
-κακοπροαιρετοι παντα υπαρχουν. σε αυτο εχεις δικαιο. αποκλειεις να υπαρχουν και στους συνδεσμος και στην συντονιστικη?

δεν μου απαντησες ομως στο ερωτημα μου. ποσο δυσκολο ειναι ενα γαμημενο δελτιο τυπου?

ΥΓ. θεσμος ειναι μονο ο ΠΑΟΚ.
σου απαντώ. μαζί σου για το δελτίο τύπου, αλλά δεν σου φτάνει ότι θα μιλήσει ο Ζαγόρ μετά τα παιχνίδια με τους Τούρκους. Ηθελες ντε και καλά τώρα?

ναι κακοκπροαίρετοι παντού υπάρχουν, συμφωνώ, αλλά στους μη-συνδεσμίτες υπάρχουν περισσότεροι

ο ΠΑΟΚ τι είναι τελικά θεσμός, ή ιδέα? Και τα 2 δεν συμβαδίζουν.

βλέπω πάντως ότι είσαι επικριτικός, όπως και άλλα αδέρφια εδώ μέσα, με τους συνδέσμους γενικότερα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ενάντια όχι βέβαια.

Αλλά κριτική ασκούν σωστά?
Κριτική δέχονται όμως?

Γιατί αν δέχονται ας μας εξηγήσουν τι είναι το παρακάτω βίντεο?

Είναι Περηφάνεια Αντίσταση Όνειρο Κατάκτηση ο ΠΑΟΚ και κάνει νέους ΠΑΟΚτσήδες καθ αυτό τον τρόπο ή είναι

ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών για να μάθουμε και εμείς τι είναι τελικά ο ΠΑΟΚ οι μη συνδεσμίτες και φτιάχνοντας μεγάλη ομάδα συμβάλλοντας πρωτίστως οι συνδεσμίτες θα δημιουργηθούν νέα ΠΑΟΚτσάκια?

[youtube].........Du8nB4BYq94[/youtube]

υγ1
Υπάρχει ο σύνδεσμος Επανομής που έχω ακούσει τα καλύτερα Κολοκοτρόνη για αυτούς για παράδειγμα και είναι και αθόρυβοι προς μεγάλη τους τιμή για τα έργα τους που πολλοί δεν γνωρίζουν.
Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι.

υγ2
Πρόσφατα φίλος μου βάζελος μετά τον αγώνα με τον Άγιαξ έγινε ΠΑΟΚτσής!
Ηλικία 35 και απο Αθήνα!
Λόγος?
Αυτά που είδε και άκουγε τα τελευταία 3 χρόνια.
Και πήραν και το πρωτάθλημα φέτος...

υγ3

Ποια είναι η στήριξη απο εμάς στην διοίκηση όταν δίνουμε αφορμές για άλλα?
Και ξέρεις με κάτι τέτοιες εικόνες κατηγορούμε του γάβρους όταν κάνουν αντίστοιχα πράματα. ;)

ps 4

video removed :idea: :idea:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Kolokotronis_4 έγραψε:
kos έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε:οκ ρε navigator11 αλλά και λίγο τουμπεκί από άτομα άσχετα δεν βλάπτει.
εδώ ο καθένας με ένα πληκτρολόγιο και με ένα τηλέφωνο θεωρεί τον εαυτό του υπερ-ΠΑΟΚτσή, υπερ-χορηγό και υπερ-μέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μόλις διάβασα χθες για την συνάντηση Ζαγοράκη-Συντονιστικής, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αυτό.
Θα λυσσάξουν να μάθουν τι ειπωθηκε και θα βρουν ευκαιρία για νέα σενάρια συνωμοσίας.
Επειδή εμένα όοοοοοολα αυτά με έχουν κουράσει αφάνταστα, η θέση μου είναι ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ σε κάθε κατεύθυνση. Οποιος θέλει να μαθαίνει περισσότερα, οργανώνεται σε συνδέσμους επώνυμα και καταθέτει την άποψή του.
Οι ανώνυμες μαλακίες, αναλύσεις του νάχαμε να λέγαμε, και ψευτοπαληκαρισμοί από τηλέφωνα και πληκτρολόγια, είναι καιρός να πάρουν μπούλο.
Πήρε ο άλλος Διαρκείας και νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να μαθαίνει τι κάνει κάθε βράδυ στην κρεββατοκάμαρα του ο Ζαγοράκης. Ισα ρε.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα δώσει συνέντευξη μετά τα παιχνίδια με Φενέρ. ως τότε τουμπεκιαστείτε και βάλτε όλη τη θετική σας ενέργεια στα παιχνίδια με τους τούρκους.

υγ. και κάτι που ξέχασα σημαντικό. ΑΡΔ που χώνεστε σε αυτό το φόρουμ, τα π@πάρια μας θα πάρετε, δεν θα μάθετε τίποτα. :mrgreen:
εισαι πολυ φαουλ.
στοματα ερμητικα κλειστα σημαινει ανενεργος Παοκτσης. και πιστευω οτι ο πρωτος που θελει ενεργο τον Παοκτση ειναι ο ζαγορακης. και τον εχει ενεργο αλλα δεν τον εχει ενεργο προς την σωστη κατευθυνση επειδη δεν τον ενημερωνει. τον εχει αφησει ομηρο του καθε καραγκιοζη πισω απο ενα μικροφωνο να μεταφερει οτι γουσταρει και οπως γουσταρει.

και φυσικα δεν λεω να τον ενημερωνει ο ιδιος αλλα το ανυπαρκτο γραφειο τυπου της παε. 3 ατομα πληρωνει ο ΠΑΟΚ και το γραφειο τυπου ειναι ανυπαρκτο. για κανενα μπουρλοτ...

και δεν μιλαμε για τιποτα δυσκολα πραγματα. ενα γαμημενο δελτιο τυπου που να λεει
"ο προεδρος της παε ΠΑΟΚ συναντηθηκε με την συντονιστικη επιτροπη των συνδεσμων μπλα μπλα μπλα.
τους ενημερωσε για αυτο και αυτο, συζητησαν αυτο και αυτο και αποφασισαν αυτο και αυτο."

και φυσικα το μονοπωλειο στην ενημερωση ετσι οπως το εχεις στο μυαλο σου δεν μπορει να υπαρξει γιατι εαν υπαρξει θα εχει καταστροφικες συνεπειες για την ομαδα. δες λιγο παραδιπλα και θα καταλαβεις. πραγματικα με εξπληξε αυτο που εγραψες. απο που και ως που πρεπει να οργανωθω σε συνδεσμο για να μαθω τι συμβαινει στην ομαδα μου? ποιος το λεει αυτο?
για να έχουμε μία κοινή βάση επικοινωνίας

- δέχεσαι την συντονιστική των συνδέσμων ή και αυτό το αμφισβητείς?
- έγινε μία συζήτηση χθες για όλα τα φλέγοντα ζητήματα και συμφώνησαν να μιλήσει ο Ζαγόρ μετά τα παιχνίδια με τους Τούρκους, διαφωνείς?
- αν δεν είναι οι οργανωμένοι το πιο ενεργό κομμάτι των ΠΑΟΚτσήδων, τότε ποιοι είναι? οι πληκτρολογάκηδες?
- υποθετικά, αν έβγαινε ο Ζαγοράκης και έλεγε τα πάντα με το νι καιμε το σίγμα τι ειπωθηκε, θεωρείς ότι όλα θα λύνονταν μονομιάς? Εγώ σου λέω ότι θα είχαμε τη θεωρία, της θεωρίας, ω θεωρία! Πάλι θα λέγανε ότι δεν τα είπε όλα. Οι κακοπροαίρετοι πάντα υπάρχουν, αυτός είναι ο ρόλος τους.
- δεν είπα πουθενά να υπάρχει μόνο ένας σύνδεσμος, μην παραποιείς.

Το ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ καταλαβαίνεις καλά πολύ καλά που πάει.
Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και αλέστικά μην δώσετε!
Πρέπει να υπάρχει μία πολιτική.
Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ είναι θεσμός και σας θεσμός πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Ασε που οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες μη-συνδεσμίτες συμφωνούν με αυτή τη στάση Ζαγοράκη.
Εκτός από τις κατινίτσες που περιφέρονται από σταθμό σε σταθμό, και από φόρουμ σε φόρουμ.

2 παρατηρησεις,αν μου επιτρεπεται;
1) το "δεν μπορει ο ΠΑΟΚ να ειναι μπατε ΣΚΥΛΟΙ αλεστε και αλεστικα μη δωσετε" υποψιαζομαι οτι ισχυει δια απαντες στον ΠΑΟΚ τελικα,ετσι?σε διαφορετικη περιπτωση τεινει να γινει επιχειρημα τυπου σκορδα περι .... ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑΣ τουμπας!!!

2)πόθεν ακριβως συναγεται ρε φιλε μου οτι οι περισσοτεροι μη οργανωμενοι παοκτσηδες επικροτουν τη σταση ζαγορακη?
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niko70 την Σάβ 21 Αύγ 2010, 08:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Αρχιστράτηγε τα είπες όλα.

Σου βγάζω το καπέλο.

Όποιος διαφωνεί, μόνο ταπεινα κίνητρα δεν έχει ή είναι ανεπίδεκτος!
Υ.Γ.: Εδώ δεν είναι φιλολογικό τμήμα Πανεπιστημίου!

:pano:

ενω εσυ που συμφωνεις με τα μπουνια εχεις κινητρα επιπεδου ..... νικου ξανθοπουλου!τοσο ταπεινα και καταφρονεμενα .....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ανεξαρτητα απο τα παιχνιδια με φενερ..πρεπει να γινει διοικητικη ανανεωση και καλυτερη οργανωση σε ορισμενα τμηματα γιατι αλλιως η χρονια θα εξαρταται αποκλειστικα απο τα αποτελεσματα και κπ εδω θα ληξει η ολη προσπαθεια και θα ψαχνομαστε με νεους διοικητικους....
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

kos έγραψε:
dolphinto έγραψε:+++++++++++ οσα θελεις φαντομα...
καλα ε, μιλαμε οτι το τμημα μαρκετινκ μας πρεπει να ειναι για πολλες κλωτσιες!!!!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΩΣ!!!!!
χωρις ιδεες για να μας τα παρουν ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ...
που παμε ρε το 2010 με τα ασφαιρα????
δεν πιστευω οτι η συγκεκριμενη αποφαση ειναι του τμηματος μαρκετινγκ. σιγα μην καθοριζει ο τσετσης (μαλλον κανω λαθος το επιθετο του ανθρωπου) την τιμολογιακη πολιτικη της παε.

οποτε για να ειμαστε σιγουροι ας πουμε οτι ο λακαμας που πηρε την αποφαση ειναι για πολλες κλωτσιες. οποιος και εαν ειναι.

και βεβαια το αποτελεσμα ειναι τουλαχιστον γελοιο. και αυξημενες τιμες και δυο φορες ουρες.
αδερφε εχεις δικαιο.. απλα η αναφορα στο τμημα μαρκετινκ δεν ειναι μονο για το εισητηριο...ειναι....
...γιατι ΟΦΕΙΛΕΙ να αφουκραζετε τα θελω του κοσμου...
...γιατι γουσταρουμε να τα δινουμε στον ΠΑΟΚ και οχι στον καθε πλανοδιο εξω απο το γηπεδο που πουλαει παρανομα μπλουζακια, αναπτηρες κλπ...
...γιατι ποτε δεν πουλησανε ουτε τσιχλα του ΠΑΟΚ μας ΕΝΤΟΣ γηπεδου... (μαρκετινκ, αναφορα σε συμπληρωματικη πωληση η οποια μπορει να σου προσφερει μεγαλυτερο κερδος και απο το προβλεπομενο...)
...γιατι εχει εντος γηπεδου 30000 κοσμο και δεν μπορουν να πουλησουν σωστα ουτε νερο και καφε...
..γιατι ολοι αυτοι που παιρνουν διαρκειας , δεν πηραν ΠΟΤΕ , ουτε μια επιστολη στο σπιτι τους απο την ΠΑΕ για ευχαριστουμε...
..γιατι μπορουν να πουλανε εντος γηπεδου 5 ευρω μπλουζακια αναμνηστικα πχ ΠΑΟΚ - Παρτιζαν. με πραγματικο κοστος 0,5 και 1 ευρω και αυτο χορηγεια...
..γιατι με ενα μπρελοκ η ενα τετραδιο για το σχολειο, δωρο με το διαρκειας, μεγαλωνεις ολοκληρη νεα γενια ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ...
...γιατι ειμαστε στο 2010-2011 και το ευκολο και το γελιο ειναι να πουλας πακετο το διαφημηστικο σου πακετο... ενω αν ασχοληθεις πραγματικα, θα βγαλεις πολλα περισσοτερα...

τελος παντων...ειμαι εκτος θεματος..ΣΟΡΡΥ ΖΑΓΟΡ θεμα...

ΞΕΚΟΛΑΜΕ !!! ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

niko70 έγραψε: Περίμενα πραγματικά ότι μετά το ατόπημα, τουλάχιστο θα βούλωνες το στοματάκι σου.....

Αλλά φαίνεται ότι έχεις πάρει σοβαρά το ρόλο του νταή εδώ μέσα....

Συστάσεις πάλι, κάνε σε κανά παιδάκι που θα ψαρώσει από την ακατάσχετη μπουρδολογία σου μεγάλε....
μίλησε και ο αρχι-μπουρδολόγος. :mrgreen:
είσαι πολύ βάρκα γυαλό ρε.

Αλλά όσο και να χτυπιέσαι, θα ακούσεις τον Ζαγοράκη μετά τα 2 παιχνίδια με την Φενέρ. Αυτό πρέπει να το σεβαστείς. Τα άλλα τα επί προσωπικού, τι να σου πω......σέβομαι τους mods.
είσαι για πολύ μπινελίκι.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Θα τον ακούσουμε τον Ζαγοράκη και μάλιστα προσεκτικότερα από άλλες φορές. Όμως φοβάμαι πως έχει ραγίσει το γυαλί για πολλούς από μας. Τα 1.200 απούλητα εισιτήρια παραμονές τόσο κρίσιμου αγώνα είναι πολύ κακό σημάδι! :(
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

navigator11 έγραψε:
1) το "δεν μπορει ο ΠΑΟΚ να ειναι μπατε ΣΚΥΛΟΙ αλεστε και αλεστικα μη δωσετε" υποψιαζομαι οτι ισχυει δια απαντες στον ΠΑΟΚ τελικα,ετσι?σε διαφορετικη περιπτωση τεινει να γινει επιχειρημα τυπου σκορδα περι .... ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑΣ τουμπας!!!

2)πόθεν ακριβως συναγεται ρε φιλε μου οτι οι περισσοτεροι μη οργανωμενοι παοκτσηδες επικροτουν τη σταση ζαγορακη?
1) για άπαντες ισχύει. ειδικά για αυτούς που χώνουν την μύτη τους παντού.

2) αληθινά, πόσο καιρό έχεις να πάς στην Τούμπα?
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Aααα... Kolokotronis_4 ...πάλι εδώ σε βρίσκω...

Δεν είπαμε να φύγουμε από δω και να πάμε στο τόπικ της Φενερ.

Εγώ πήγα ήπια ένα Πλωμαράκι με καλή παρέα και είμαι έτοιμος για αύριο.

Άντε άσε τον υπολογιστή και βάλε να πιεις κανένα τσίπουρο ή καμιά μπίρα...

Υ.Γ.:Και για να μην ξεχνιόμαστε...Όσο για τα άλλα που λέτε... λύση υπάρχει...

http://3.bp.blogspot.com/_H3dumNZYpuQ/S ... poylos.jpg
Άβαταρ μέλους
navigator11

Kolokotronis_4 έγραψε:
navigator11 έγραψε:

1) για άπαντες ισχύει. ειδικά για αυτούς που χώνουν την μύτη τους παντού.

2) αληθινά, πόσο καιρό έχεις να πάς στην Τούμπα?

1)αρα,ισχυει και για τον ζαγορακη.
2)απο το παιχνιδι με τον αιαντα.δεν αντιληφθηκα συσσωμο το γηπεδο να αποθεωνει το ζαγορακη.
3)χωρις να απτεται του αμεσου ενδιαφεροντος μου,θα σε παρακαλουσα να εισαι λιγοτερο επιθετικος προς οσους κοσμια εκφραζουν ευλογες,ας τις πω προσωρινως ΑΠΟΡΙΕΣ,και θελουν σοβαρες εξηγησεις απο το ζαγορακη,χωρις να προτιθενται να γινουν ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ,οπως η δικη σου .... λογικη προσταζει.δεν προκειται ουτε για ΚΑΤΙΝΕΣ,ουτε για ΠΛΑΤΙΝΕΣ!αν δεν μπορεις να το καταλαβεις,το κατανοω και το σεβομαι.αλλά μη μετακυλιεις δικα σου "προβληματα" σε άλλους με χαρακτηρισμους .....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

δεν πίνω πότε την παραμονή και την μέρα του αγώνα. Η φωνή θέλει συντήρηση.
αύριο στις 19:00 που ανοίγουν οι θύρες, απίκο πρέπει νάμαστε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”