Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Kριμα παντως που ο Λουτσεσκου δεν θελει Ρουμανους παικτες γιατι ο Ποπεσκου μοιαζει ιδανικη επιλογη.
- sourmenetes
- Moderator
Tad είναι από τα λίγα ποστ που θα διαφωνήσω...tad έγραψε:Όχι φίλε Αλαστορ δεν έχουν όλα την τιμή τους …
Η περηφάνια στα μάτια των παιδιών μου όλη την χρόνια βλέποντας τον Ντελια να κάνει μαγικά δεν έχει τιμή …
Η περηφάνια κι η καβλα μας, με την ενέργεια του στο τελευταίο ματς ή τα ματς που ξεκλείδωσε τις προηγούμενες αγωνιστικές δεν έχει τιμή …
Εγώ θα πω ότι αυτό που ζήσαμε φέτος το οφείλουμε εν πολλοίς στη θετική ενέργεια και την καβλα που ήρθε από τις μαγκιές ενέργειες αυτού του παιδιού. Από τον τσαμπουκά και τις ενέργειες του Κουλιερακη και την απίστευτη απόκρουση του Κοταρσκι στο 1-0 με τον Παναθηναϊκό …
Αυτό το σπρώξιμο ότι όλα οφείλονται στον Λουτσεσκου εγώ δεν το δέχομαι ..:
Εγώ ξέρω ότι ακόμα μια φορά όλο το οικοδόμημα στηρίζεται εκτός από τον Σαββιδη στα χρήματα από τα παιδιά των ακαδημιών και από νέους …
Από τους νέους που ο προπονητής μας πέρσι το καλοκαίρι έριχνε την ευθύνη της περσινής αποτυχίας. Και όλοι ουδέτεροι που ξέρουν και αγαπούν την μπάλα λέγανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν απέτυχε πέρσι γιατί έφτιαξε νέους παιχταράδες.
Και θα πας τώρα πριν το CL να τους κάνει τάλαρα ;; Πάει η καβλα
Έχεις κανένα άλλο από πίσω τώρα ; Όχι … γιατι οι προτάσεις της ομάδας και η θέληση αυτού του κοουτς είναι για έμπειρους … πάει η καβλα
Δηλαδή θα ξεχάσουμε ότι ακόμα και τους Ντελια κουλιερακη τους έβαλε κατά λάθος ;;; Ξεχάσατε ότι έβαζε τον νεκρό Μπισε και τον κουτσό μαροκινό μέχρι τέλους
Τέλος πάντων … εγώ λέω ότι με αύξηση 500-800 τον χρόνο τον κρατάς τον μικρό … δεν κλονίζεις την ομάδα … φέρε κι τους δυο τρεις ποιοτικούς να ανεβάσεις την ποιότητα όπως ζήτησε ο προπονητής και μπαίνεις cl.
Δεν γίνεται αυτή την στιγμή να πουλάς τους κορυφαίους παίχτες σου. Εγώ είναι σίγουρος ότι ο Ντελιας φέτος θα βελτιωθεί άλλο 50% όπως τόσο βελτιώθηκε και πέρσι. Αυτό βλέπουν τα τσακάλια της Σάλτσπουργκ και τον θέλουν.
Κρατά τον λοιπόν και μαζί με την καβλα μας γαμησε τους όλους και πάρε τα λεφτά μετά και πολλαπλάσια
Δε βλέπω κανένα ντελια να θέλει να μείνει.
Όταν υπάρχει αυτό το γαϊτανάκι με όλα αυτά που ακούγονται, εφόσον ξέρεις ότι μιλάς απευθείας με τον Σαββίδη, του λες εγώ θέλω να μείνω έστω ένα χρόνο.
Τι θεωρεις δε θα τον κάλυπτε;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι δεν μικρυνε περυσι με την πωληση του αρχηγου στοπερ Ινγκι και του βασικου αμυντικου χαφ Νταγκλας;;;Σουριναμέζος έγραψε:Τι γράφετε ρεSalvatore έγραψε:Δυστυχώς φίλε έτσι είναι. Θα μικρύνει η ομάδα, ότι και να λένε τα τρολάκια της ΠΑΕ.soflodoras έγραψε:Θεωρω ντροπη για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ την πωληση του Ντελια.
Εναν παικτη που χαιροσουν να βλεπεις και ζηλευαν οι παντες
Κριμα που ο ΠΑΟΚ δεν εχει την αιγλη κ τη δυναμη να κρατησει τετοιους παικτες στο ροστερ του.
Γκοτσαρεβα. Σε αντιπαθω οσο δεν παει. Τετοιο τρυπημα στην ομαδα δεν περιμενα να το δω εκ των εσω
ooooohhhhh wait.........ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2023-2024
Αρχίσαν σιγά σιγά να ξηλώνονται τα μεταγραφικά πάλι. Καθυστερεί ζητάει πολλά ο Μειτέ, καθυστερεί ο Καμάρα, πρόταση χωρίς απάντηση στον παικταρά της Εσπανιόλ.
Με τριτοτέταρτες λύσεις πάλι και με την ελπίδα οτι δεν θα ανοίξουν τρύπες στο ρόστερ απο πωλήσεις.
Ο Ζαγοράκης δεν είναι δισεκατομμυριούχος, και ο ΠΑΟΚ είναι ήδη Πρωταθλητής το 2024 και στο Τσάμπιονς Λίγκ.
Με τριτοτέταρτες λύσεις πάλι και με την ελπίδα οτι δεν θα ανοίξουν τρύπες στο ρόστερ απο πωλήσεις.
Τίποτα δεν θα καλυφθεί. Οσες πωλήσεις έγιναν δεν καλύφθηκαν, οσοι παίκτες ήρθαν να αντικαταστήσουν παίκτες που πουλήθηκαν δεν έπιασαν. Ακόμη ψάχνουμε έναν φόρ σαν τον Πρίγιοβιτς ή κάτι σαν τον Τζόλη.Alastor έγραψε: Ναι μεν χανουμε εναν παικταρα στο δεκα αλλα ειναι χρυση ευκαιρια επισης να καλυψουμε ολες τις υπολοιπες θεσεις μαζι και το δεκα με εξυπνες μετριοακριβες κινησεις.
Χριστοδουλόπουλος και Μελίσσης δεν είναι Κωνσταντέλιας, ούτε Κουλιεράκης.Alastor έγραψε: Ο ζαγορακης πουλησε χρυσαφι Χριστοδουλοπουλο και Μελισση το 2008 και εστησε ομαδα πρωταθλητισμου με τα λεφτα αυτα εκεινη την χρονια
Ο Ζαγοράκης δεν είναι δισεκατομμυριούχος, και ο ΠΑΟΚ είναι ήδη Πρωταθλητής το 2024 και στο Τσάμπιονς Λίγκ.
- George Best
joshua έγραψε:Kριμα παντως που ο Λουτσεσκου δεν θελει Ρουμανους παικτες γιατι ο Ποπεσκου μοιαζει ιδανικη επιλογη.
Μεταγραφη Κετζιορα -> "Μας φορτωσε ο Ραζβαν το παλτο του πατερα του"
Δανεισμος Αλιν Τοσκα -> "Μας εφερε ο Ρουμανος το παλτο απο τη χωρα του"
Δανεισμος Μιτριτσα -> "Μας τον φορτωσε ο Λουτσεσκου επειδη ειναι Ρουμανος"
και φτασαμε στο σημερα που ο λουτσεσκου δε θελει Ρουμανους και ειναι κιολας ΚΡΙΜΑ.
Ο Λουτσεσκου ειναι ενα ψειγμα σοβαροτητας σε εναν αρκετα ασοβαρο οργανισμο, που δε θα ειχε πετυχει τπτ χωρις αυτον.
Εχει αναλαβει ευθυνες και αρμοδιοτητες που δεν του αναλογουν και για οτι στραβο βριζετε ολοι αυτον
Οφ τοπικ οκ, αλλα λιγο ελεος πια
Φαντασματα βλεπεις? Δεν το ειπα ως μομφη για τον Λουτσεσκου...Μια απλη διαπιστωση που εχει παραδεχτει και ο ιδιος. Θεωρει γενικα οτι λειπουν χαρακτηρηστικα απο τους ρουμανους ποδοσφαιριστες που αυτος θεωρει πολυ σημαντικα.
Απο τα πιο εύστοχα σχόλια που έχω διαβάσει. Συμφωνώ απόλυτα.George Best έγραψε: Ο Λουτσεσκου ειναι ενα ψειγμα σοβαροτητας σε εναν αρκετα ασοβαρο οργανισμο, που δε θα ειχε πετυχει τπτ χωρις αυτον.
Εχει αναλαβει ευθυνες και αρμοδιοτητες που δεν του αναλογουν και για οτι στραβο βριζετε ολοι αυτον
Οφ τοπικ οκ, αλλα λιγο ελεος πια
- navigator11
Αυτό το νήμα θα μείνει στην ιστορία, είναι δεδομένο. Πολύτιμο αρχείο για τις ερχόμενες γενεές.
Γενικότερα, είναι αναμενόμενο πως πάνω στην όποια ξενερα για τυχόν αποχώρηση του Ντέλια θα γραφτούν και κάποιες υπερβολές. Αυτό που πραγματικά δεν ανέχομαι να διαβάζω όμως είναι την επική παπαριά ότι οφείλεται η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος πρωτίστως στον συγκεκριμένο. Δηλαδή για όνομα ρε. Ο Τάισον, ο Αντρίγια, ο Μεϊτέ, ο Κουλιεράκης, ο Κεντζιόρα, ο Τόμας, ο Σβάμπ, ο Μπάμπα, ο Ντεσπότοφ, ας πούμε, είχαν φιλική συμμετοχή στο όλο εγχείρημα; Ποιά ανάγκη εξωθεί κάποιους από εσάς να υπονομεύετε τόσο άγαρμπα, για να μην γράψω τίποτα χειρότερο, μια απίστευτη, συλλογική προσπάθεια; Για να νιώθετε ότι έχετε όλα τα δίκια του κόσμου να γράφετε όσα γράφετε;;;
Γενικότερα, είναι αναμενόμενο πως πάνω στην όποια ξενερα για τυχόν αποχώρηση του Ντέλια θα γραφτούν και κάποιες υπερβολές. Αυτό που πραγματικά δεν ανέχομαι να διαβάζω όμως είναι την επική παπαριά ότι οφείλεται η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος πρωτίστως στον συγκεκριμένο. Δηλαδή για όνομα ρε. Ο Τάισον, ο Αντρίγια, ο Μεϊτέ, ο Κουλιεράκης, ο Κεντζιόρα, ο Τόμας, ο Σβάμπ, ο Μπάμπα, ο Ντεσπότοφ, ας πούμε, είχαν φιλική συμμετοχή στο όλο εγχείρημα; Ποιά ανάγκη εξωθεί κάποιους από εσάς να υπονομεύετε τόσο άγαρμπα, για να μην γράψω τίποτα χειρότερο, μια απίστευτη, συλλογική προσπάθεια; Για να νιώθετε ότι έχετε όλα τα δίκια του κόσμου να γράφετε όσα γράφετε;;;
Ελα η τοξικοτητα στα υψη απο τις 7 Ιουνίου.
Παμε αλανια, δυνατα.
Καλο υπολοιπο καλοκαιριου να εχετε σε αυτο τοπικ και καλο κουραγιο.
Παμε αλανια, δυνατα.
Καλο υπολοιπο καλοκαιριου να εχετε σε αυτο τοπικ και καλο κουραγιο.
@aeon Ποια μεταγραφικα ξηλωνονται ρε που ειδες οτι θελει παραπανω λεφτα ο μειτε που τα βλεπετε αυτα?
- Amsterdamer_87
Για τον Ποπεσκου συμφωνω απολυτως..joshua έγραψε:Kριμα παντως που ο Λουτσεσκου δεν θελει Ρουμανους παικτες γιατι ο Ποπεσκου μοιαζει ιδανικη επιλογη.
Δεν νομιζω οτι δεν θελει Ρουμανους ο Ραζβαν..
E όχι βρε, μην είσαι σασταλεγάκιας τώρα. Άστους να "κάνουν κριτική" για το καλό της ομάδοςDaskalos_4 έγραψε:Ελπιζω να καταλαβαίνετε τωρα για ποιον λογο παρα την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνεχισαμε να τη λεμε σε όσους εκραζαν τους παντες στην ομαδα απο το περσινο καλοκαιρι.
Δεν ηταν θεμα προσωπικης δικαίωσης, ολων οσων στηριζαμε εξ αρχης την προσπαθεια της ομάδας, αλλα θεμα αποδοσης τα Καισαρος Καισαρι.
Του χρονου, οσοι σημερα βγαίνετε και γραφετε περι μικρης ομαδας, 1) μη κρυφτειτε και 2) μη περιμενετε να σας τη χαρίσει κανεις. Θα τα ακουσετε οπως σας πρεπει.
Σουρμε είναι πολύ λάθος να λέμε ότι μόνο οι παίχτες αποφασίζουν τι θα γίνει με την καριέρα τους, όταν έχουν δεσμευτικά συμβόλαια.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θελουμε με το ζόρι να δικαιολογήσουμε το οποίο λάθος πώλησης με αυτό το επιχείρημα. Χιλιάδες τα παραδείγματα κάθε χρόνο που οι ομάδες κρατάνε τον παίχτη όταν θέλουν να τον κρατήσουν ακόμα και όταν αυτός θέλει να φύγει.
Τέλος πάντων … εγώ το μόνο που ήθελα είναι να μεταφέρω τα οπαδικά μου συναισθήματα για το θέμα.
Και ότι ενώ πολλοί εδώ μας βρίζουν εδώ και χρόνια που λέμε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει βασικό στόχο την παραγωγή παιχτών, η απόδειξη είναι ότι αυτή η επιλογή μπορεί να φέρει επιτυχίες μεγάλες και συγχρόνως να φέρει πολλά λεφτά.
Τα και καλά βαριά βιογραφικά πολλά παραδείγματα σπάνια φέρουν λεφτά πίσω και αμφισβητούμενο ποσο επιτυχίες φέρνουν … λίγοι μας έχουν βγει Τάισον
Τέλος πάντων … μακάρι εγώ να κάνω λάθος και αν φύγει το παιδί να βρούμε όπως λέτε εσείς καλύτερους
Υπος.
Οι σκάουτερ της Μπριζ και της Σάλτσπουργκ πάντως γελάνε με τους δικούς μας αντίστοιχους σκάουτερ … και αν κάποιο λένε ότι αυτοί είναι πιο πάνω από εμάς, δυστηχως αυτές οι ομάδες είναι που ανταγωνιζόμαστε για να πάμε πιο πάνω. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να κρατάει τους μεγάλους παίχτες που βγάζει μέχρι να περάσει αυτά τις ομάδες αγωνιστικά. Και μετά πουλάει εκεί που πουλάνε και αυτοί
Δεν καταλαβαίνω γιατί θελουμε με το ζόρι να δικαιολογήσουμε το οποίο λάθος πώλησης με αυτό το επιχείρημα. Χιλιάδες τα παραδείγματα κάθε χρόνο που οι ομάδες κρατάνε τον παίχτη όταν θέλουν να τον κρατήσουν ακόμα και όταν αυτός θέλει να φύγει.
Τέλος πάντων … εγώ το μόνο που ήθελα είναι να μεταφέρω τα οπαδικά μου συναισθήματα για το θέμα.
Και ότι ενώ πολλοί εδώ μας βρίζουν εδώ και χρόνια που λέμε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει βασικό στόχο την παραγωγή παιχτών, η απόδειξη είναι ότι αυτή η επιλογή μπορεί να φέρει επιτυχίες μεγάλες και συγχρόνως να φέρει πολλά λεφτά.
Τα και καλά βαριά βιογραφικά πολλά παραδείγματα σπάνια φέρουν λεφτά πίσω και αμφισβητούμενο ποσο επιτυχίες φέρνουν … λίγοι μας έχουν βγει Τάισον
Τέλος πάντων … μακάρι εγώ να κάνω λάθος και αν φύγει το παιδί να βρούμε όπως λέτε εσείς καλύτερους
Υπος.
Οι σκάουτερ της Μπριζ και της Σάλτσπουργκ πάντως γελάνε με τους δικούς μας αντίστοιχους σκάουτερ … και αν κάποιο λένε ότι αυτοί είναι πιο πάνω από εμάς, δυστηχως αυτές οι ομάδες είναι που ανταγωνιζόμαστε για να πάμε πιο πάνω. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να κρατάει τους μεγάλους παίχτες που βγάζει μέχρι να περάσει αυτά τις ομάδες αγωνιστικά. Και μετά πουλάει εκεί που πουλάνε και αυτοί
Αν τα δώσεις και αρνηθεί τι κάνεις;Λεμεσος4 έγραψε:Αν θες να μπεις τσου λου πρεπει να κρατήσεις τα ασημικα σου. Δινεις συμβολαιο 1,5μυριο στον παικταρα με πριμ για εισοδο σε τσλ κρατας τον κορμο οπως σου ζητησε ο προπονητης και φερνεις σεντερ φορ εξτρεμ χαφ απο πανω ραφι. Για να παιξεις τσλ πρεπει να φτιαξεις και ομαδα επιπεδου τσλ και αυτο δεν γίνεται πουλώντας αλλα αγοραζοντας.
Μερικοί πάντε κάντε κανένα μπάνιο να δροσιστείτε και αφήστε τις υπερβολές για ξεπουλήματα κλπ.
Και σε ένα χρόνο να έφευγε ο Ντέλιας και σε δύο, πάλι τις ίδιες αντιδράσεις θα είχαμε.
Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε στο 2024 και όλα έχουν μια τιμή συνηθίστε το και πάμε παρακάτω.
Ούτε εγώ θέλω να φύγει ο μικρός αλλά εγώ δεν είμαι αυτός που αποφασίζει.
Και σε ένα χρόνο να έφευγε ο Ντέλιας και σε δύο, πάλι τις ίδιες αντιδράσεις θα είχαμε.
Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε στο 2024 και όλα έχουν μια τιμή συνηθίστε το και πάμε παρακάτω.
Ούτε εγώ θέλω να φύγει ο μικρός αλλά εγώ δεν είμαι αυτός που αποφασίζει.