Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Totem_pk

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ρε παιδια εδω δεν φεραν περσυ εναν σεντερφορ τυπου φανφερτ οχι τιποτα εξεζητημενο και φεραν με 800 τον χρονο τον αγαπητο Ταισον. Εαν φερναν τον σεντερ φορι θα ειχαμε τουλαχιστον την τριτη θεση και εξασφαλισμενους ομιλους. Δυστυχως εδω και 3 χρονια μετα το 19 οι κινησεις μας ειναι σαν να το κανει καποιος επιτηδες. Να τραβαει πισω την ομαδα. Και η ομαδα να υπεραποδιδει.
Δεν βλεπω σωτηρια. Δεν καταλαβαινω τι γινεται.

Και δεν περιμενω και τιποτα. Ακου μαξιμοβιτς. Ετσι θα πορευτουμε. Και οσο παμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ρε εσείς λέω να χαλαρώσω και δεν με αφήνετε...
Τι φορ και χαφ και μπακ
Η ομάδα ψάχνει εξτρεμοδεκαρο ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. 5 μεταγραφικές περιόδους. ΠΕΝΤΕ
Είναι απαίτηση του Ραζβαν κάθε μεταγραφική περίοδος.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Mutasevic έγραψε:Χρειάζεται να έχεις πάντως κ παίχτες τύπου Μπραντον Μπελκεμπλαμπλα Μακ Γκάρι όταν ήρθε από ελτσε, τρέξιμο πίεση κ φτήνια, αποσο εχω δει η συντριπτική πλειοψηφία μπάλα δ πολυξερει απλά αθλητές είναι.

Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια που το ανάφερες μεταγραφές όπως του Γκάρι και του Μακ ήταν ο ορισμός των mfv μεταγραφών.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Dillinger έγραψε:Διαβαζω τιτλο αρθρου " Ο Ασπριγια θελει ΠΑΟΚ " λεω ωπα τι εχουμε, βαζω τα γυαλια ξαναδιαβαζω "Ο Αντριγια που θελει ο ΠΑΟΚ ".. ρε καντε καμια μεταγραφη εχουμε λαλησει λεμεεε

Θα τον έψησε ο Αντόλφο ο Βαλένσια....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Επειδή τις τελευταίες μέρες το έχω χάσει λίγο, τι έγινε με τους 2 κλεισμένους χαφ και τον εξτρέμ που θα ανακοινώνονταν αν περνούσαμε την Χάιντουκ;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Σανό ήταν αυτά. Κάποιοι διαρρέουν υπεραισιόδοξα μυνήματα. Σε μία γραμμή θα έλεγα όλα έχουν κολλήσει στο οικονομικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Σάβ 19 Αύγ 2023, 19:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Τελικά ζήτησαν λεφτά.
Totem_pk

gika έγραψε:Επειδή τις τελευταίες μέρες το έχω χάσει λίγο, τι έγινε με τους 2 κλεισμένους χαφ και τον εξτρέμ που θα ανακοινώνονταν αν περνούσαμε την Χάιντουκ;
Καποιοι κερδιζουν συνεχως χρονο με τετοιες παπαριες. Δεν περιμενω σοβαρη ενισχυση. Στην πραγματικοτητα δενν περιμενω αλλη ενισχυση. Μια απο τα ιδια και φετος. Κριμα στα παιδια της ομαδας που θ φτυσουν πνευμονι παλι φετος και θα τους την λεμε και απο πανω.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

@joshua ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιον πούστη λόγο κάθε χρόνο βγαίνουν στη δημοσιότητα ονόματα ποδοσφαιριστών τους οποίους ξέρουνε ότι δεν μπορούμε να αποκτήσουμε, αγοράσουμε ή πληρώσουμε, και ακόμα περισσότερο γιατί τους πλησιάζουμε εξ’ αρχής, για ποιον λόγο διαπραγματευόμαστε μέχρι να τα βρούμε και γιατί μετά ξαφνικά κάτι στραβώνει πάντα;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εγώ ξέρω πως όσο παίζουν σενάρια, ο κόσμος συνεχίζει να ελπίζει.
Δώσε ελπίδα στον λαό.. που λένε.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

gika έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιον πούστη λόγο κάθε χρόνο βγαίνουν στη δημοσιότητα ονόματα ποδοσφαιριστών τους οποίους ξέρουνε ότι δεν μπορούμε να αποκτήσουμε, αγοράσουμε ή πληρώσουμε, και ακόμα περισσότερο γιατί τους πλησιάζουμε εξ’ αρχής, για ποιον λόγο διαπραγματευόμαστε μέχρι να τα βρούμε και γιατί μετά ξαφνικά κάτι στραβώνει πάντα;

Για να ριξουνε τυρακι στα προβατα που ειμαστε εμεις, για να μην αρχισουμε την γκρινια και τις απαιτησεις απο αρχες καλοκαιριου αλλα στα τελη Αυγουστου που μετα θα εχουν την δικαιολογια στηριξτε την ομαδα οπως ειναι και μην βγαζετε αρνητισμο δεν οφελει σε τιποτα...
Totem_pk

Metagrafakias έγραψε:
gika έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιον πούστη λόγο κάθε χρόνο βγαίνουν στη δημοσιότητα ονόματα ποδοσφαιριστών τους οποίους ξέρουνε ότι δεν μπορούμε να αποκτήσουμε, αγοράσουμε ή πληρώσουμε, και ακόμα περισσότερο γιατί τους πλησιάζουμε εξ’ αρχής, για ποιον λόγο διαπραγματευόμαστε μέχρι να τα βρούμε και γιατί μετά ξαφνικά κάτι στραβώνει πάντα;

Για να ριξουνε τυρακι στα προβατα που ειμαστε εμεις, για να μην αρχισουμε την γκρινια και τις απαιτησεις απο αρχες καλοκαιριου αλλα στα τελη Αυγουστου που μετα θα εχουν την δικαιολογια στηριξτε την ομαδα οπως ειναι και μην βγαζετε αρνητισμο δεν οφελει σε τιποτα...
Επιπροσθετως σε αυτο ισως καλμαρουν ετσι και το ιδιο το αγωνιστικο τμημα. Οχι μονο εμας. Ισως καλμαρουν και τον προπονητη και τους παικτες αξιας που εχουμε. Τους δειχνουν οτι προσπαθουμε να παμε παραπανω. Αλλιως ποιος ξερει τι τασεις φυγης θα ειχαμε. Αναλογες με του Ινγκι.
Ισως να παιζει και αυτο.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Εγω ξερω πως εχουν καταφερει να ξενερωσουν απιστευτα τον κοσμο.
Οσον δε αφορα τα οσα εχει πει ο ΚΚ, εχω να πω πως προκειται περι γλαστρας ολκης, ενα μηδενικο που ταιζει σανο τον κοσμο του ΠΑΟΚ κ αυτο το πραγμα ο κοσμος δεν προκειται να το ξεχασει.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ρε παιδιά έλεος επιτέλους, φτάνει. Αυτό δεν είναι νήμα μεταγραφών, είναι νήμα βριστε και ξεφτυλίστε όσο μπορείτε περισσότερο την ΠΑΕ, τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη της. Φτάνει πια. Αν ήμουν αλλοθρησκος πραγματικά θα ήταν απόλαυση να μπαίνω εδώ και να διαβάζω με τέτοια μιζέρια και μιρλα που έπεσε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”